eşimin kardeşine düzenli olarak para yollaması

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
158
Antalya
Ben mi çok abartıyorum diye düşünmeye başladığım için size danışmaya karar verdim. Eşim kız kardeşine çok düşkündür. Evlenmeden önce her istediğini alır yaparmış. Geçenlerde hesap hareketlerine baktığımda yüklü miktarlarda kardeşine para yolladığını gördüm. Ve biz de borçluyuz yeni evliyiz. Uzlaştık, her ay 100 tl göndermesine karar verdik. Ben de çalışıyorum bu arada.Kardeşi üniversitede okuyor, rahatına, gezmeye,alışverişe düşkün. Abisinden çekinmeden para isteyebiliyor. Ben de kardeşime yolluyorum ama öyle düzenli değil arada sırada. Ama eşim 100 tl nin üzerine kardeşine yine para yollamaya başladı.Mesela dışardayken kardeşi arıyor, abi acil 20-30 lira yolla diyor. Cebindeki son parasını bile kardeşi isteyince yolluyor. Bu durum beni çok üzüyor. Belli etmemeye de çalışıyorum ama bu yüzden tartıştığımız çok oluyor

Son düzenleme:
Eşim inatçı asi değildir. Sözümden çıkmaz ama söz konusu kardeşi olunca dayanamıyor. Güzellikle konuştum limiti 100e indirdim ama yine de içim rahat değil. Ben görmeden bilmeden istiyodur yine de kardeşi. Hesaplarını kontrol etmek de istemiyorum, diyemiyorum aç bakıyım ne kadar yollamışsın diye. Sadece huzursuz oluyorum. Var mı benim gibi bi durumda olan akıl verin kızlar

abisi değil mi yollar yollar yani . sizin paranızdan yollmıyormuş ki kendi parasından yollluyor . 20-30 liranın hesabını mı yapıyorsunuz pes . o kız henüz öğrenciymiş zaten paraya ihtiyacı olması abisinin destek vermesinin neresi kötü .gereksiz kıskançlık görümcelik yapmayın . o siz yokkende onun kardeşiydi .

Canim her ailede var bir asalak
İnsanlarin sirtindan gecinen..
Esinin ailesindede kiz kardesi bu rolu kapmis..
Sen yapabilirmisin bilmiyorum
Ben olsam esime net bir dille cok rahatsiz oldugumu soylerim..
Olmadi kardesini ararim
Para lazimsa benden iste... Derim
Anlar karsidaki...

Elmis evlilikte senin benim param yoktur.
Bunu kavra once.
Uste verdigim orneklerden biriysen
Bu yorumu yapman normal..
Bu arada konu sahibi gorumce degil
Yanlis okumussun..

Sidal lutfen esine burda yazdiklarin gibi anlat cnm...

Son düzenleme:
abisi kardesine para gönderir ama herseyin bir adabi var
o kardesin annesi babasi yok mu?
artik abisinin evli oldugunu bilmyior mur?
bence duzenli para göndermek sacma
ama sizde gönderiyormussunuz
valla arada harclik vs ok ama düzenli para bana cok sacma geliyor
annesinden babasindan istesin
calissin kazansin yada

Elmis evlilikte senin benim param yoktur.
Bunu kavra once.
Uste verdigim orneklerden biriysen
Bu yorumu yapman normal..
Bu arada konu sahibi gorumce degil
Yanlis okumussun..

Sidal lutfen esine burda yazdiklarin gibi anlat cnm...

erkek kardeşiymiş demek ne farkı var . çok büyük hata yapmışım pardon .
valla ben çalışan kendi ayakları üstünde uran bir kadınım . asalak olan ben değilim sensen bilemem . ayrıca abimde yok . ama ailem tabikide katkıda buluncaktı öğrenciyken ailenin görevidir .
evlilikte para mühim değilse neden sorun çıkıyor anlamadım .adamla evlendi diye maaşına ipotek mi koyucaz .

Hadi sizinkinin ihtiyacı var daha genç üni. okuyor.. ya benim görümcem evli ve çocuklu ama telefonu bozulsa nişanlımdan ister.. monta ihtiyacım varr kardeşim.. pazara çıkcam kardeşim, alışverişe gideceğim kardeşim, kardeşi değil kocası mübarek.. (Saysam daha Neler neler var)

Bizimkinin birikmişi yok bulduğunu harcayan ona buna borç veren dağıtan herkese inanan güvenen kıyımsız bir tip.. Ve biz daha evleneceğizz nasıl olacak bilmiyorumm halledermişşş... :26:

sende onun gbı kardesıne yuklu mıktarda para yolla nasıl bısey yaptgının farkına varsın

Erkek kardesde degil kiz kardes
Okuyamiyorsun konuyu...

sen şaşırttın beni görümcesi olmuyor mu kızın yani ?allah allah sanki yanlış birşey dedim . asalaklık çalışmayan kaına yakışır öğrenciye değil .yani onlar için denir şekerim .b

yuhhh

Yav sen konu sahibine dedin ki
Gorumcelik yapma
Gorumce konu sahibi degil
Para yiyen kiz..
Onu anlatmaya calisiyorum
Tamam sen o tanimlamamda olmayabirsin
Ozur dilerim
Fakat soz konusu gorumce tamamen oyle..
Ne gerek var yani anne baba varken
Evli abiden habire para istemeye
Yanlis degilmi sence
Arada bir olur ama
Duzenli olmasi sacma geldi bana

ailelere para verilmesine karşı değilim tamam ama düzenli yada gereksiz yere verilmemeli bence.. Çok zor durumda olurlar yada ne bileyim sağlık hastalık söz konusu olur tamam ama onun haricinde oğullarını kardeşlerini bankamatik gibi görmelerine çooook kızıyorumm..

İyi de o kardeşine para yollayınca parasız kalıyoruz ve kendi ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz. Ayrıca hiç para göndermiyceksin demedim sonuçta o kadar da karışamam parasına. Bizi zorlamıycak şekilde yollamasına bişey demiyorum yollasın.

Artık stres oluyorum kardeşi ne zaman arayıp para istese:/ O yolluyor diye inat yaptım ben de her ay düzenli yollamaya başladım kardeşime. Bakalım nolucak böyle

Son düzenleme:
Evlenince eve giren para ortaktir. Borc var diye nasil siz kisiyorsaniz esiniz de kisacak. Kardese elbette para yollanir. Eger ihtiyaci varsa surekli de yollanir. Yalniz anne babanin durumu yok mu anlamadim ben

üff neyse ne o zaman yengelik mi ne eniyor valla türkçem zayıf . hayır değilim tabiki zaten abimde yok ama öğrenciyken ailemen bende para istedim bu kimseyi asalak yapmaz .benim babam hala kardeşine para yollar kadın evli barklı .birşey diyemem kendi parası

Geçenlerde eşim kardeşiyle konuştu telefonda suratı beş karış oldu. Noldu dedim, kardeşim lazer epilasyon için sözleşme imzalamış ve şimdi babama söyleyemiyo dedi. Sözleşme gereği eğer lazerden vazgeçerse paranın yüzde 70'ini ödemek zorundaymış. Eşimi arayıp ağlamış abi ben napıcam diye. Eşim de bana geldi kedi gibi bakıyo, direkt diyemedi ama ben ödiyimmi manasına getirdi. İnanın durumumuz yok. Ben karşı çıktım olmaz dedim. Babanın karşılaması gerekir. off bunalıyorum kızlar, ben böyle başına buyruk bi kardeş görmedim. Ne cesaret gidip imza atıyor ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…