Evet eşim iyi alıştırmış... O kadarki lazer konusunu aylar önce kardeşi eşime açtığında, yaptır ben destek çıkarım demiş...
Canım malesef aynı durum benim de başımda vardı. Asalak kaynım dandik bir şehirde dandik bir bölüm okuyordu. Sırf çalışmamak için 25 yaşından sonra okuma bahanesiyle başka bir ile gitti. Her ay hatta 10 günde bir sürekli para istiyordu üstelik biz de yeni evliydik. Haa okumada gözü olsa tamam dicem ama face de fotoğraflarına bakıyorum zırt orda zırt burda eğlencede. En son kayınvalidemi aradım durumumuzun kötü olduğunu, böyle giderse aramızın kötüleşeceğini söyledim.Bir de bu konuşmadan eşimin haberi olmaması için sıkı sıkı tembihledim Ondan sonra istemediler. En azından yılda 1-2 ye düştü.
Tavsiyem kayınvaliden ve görümcenle konuşman. Aman haa eşinle aranı bozma. Sonuçta kardeşleri olunca arkasında kötü bişey aramıyolar.
Senin adına çok sevindim canım kurtulmuşsun ne güzel. Ahh ah darısı başıma. Nasıl konuştun peki kayınvalidenle? Nasıl bir üslup kullandın ne dedin? O ne tepki verdi? Sanırım bu durum çözülmezse son çarem kayınvalidemle konuşmak olucak...
Eşinizin kardeşine para göndermesi neden kötü olsun ki. :26:Aksine öğrenci okutmak sevap tersine.100tlden mi batacaksınız yapmayın Allah aşkına. Ben de üniversite öğrencisiyim ve ablam bana da arada para gönderirdi. Dışarda okumayan bunu anlayamaz. Ben de 2 seneye evleneceğim ve işe başlamış olacağım erkek kardeşim üniversiteye girmiş olacak.Erkek arkadaşım yatırırım para hiç sorun olmaz diyor kardeşine diyor .Bence bu sorun olmamalı onun da kardeşi olsa ben yatır derim .Ailesi olmadığı için değil tersine kardeşine destek olması için . Ki kardeşime destek olmamı istemeyecek bir kişiyle ben zaten evlenmezdim naçizane fikrim
Eşinizin kardeşine para göndermesi neden kötü olsun ki. :26:Aksine öğrenci okutmak sevap tersine.100tlden mi batacaksınız yapmayın Allah aşkına. Ben de üniversite öğrencisiyim ve ablam bana da arada para gönderirdi. Dışarda okumayan bunu anlayamaz. Ben de 2 seneye evleneceğim ve işe başlamış olacağım erkek kardeşim üniversiteye girmiş olacak.Erkek arkadaşım yatırırım para hiç sorun olmaz diyor kardeşine diyor .Bence bu sorun olmamalı onun da kardeşi olsa ben yatır derim .Ailesi olmadığı için değil tersine kardeşine destek olması için . Ki kardeşime destek olmamı istemeyecek bir kişiyle ben zaten evlenmezdim naçizane fikrim
Canım benim zaten kardeşine para yollamasın demiyor ki ayda 100 tl veya belli bir limiti olsun diyor. Benim de kardeşim öğrenci ben de bazen yollarım. Ama öyle gezmelere tozmalar da istemez yani. Çok çok ihtiyacı olursa ayda yılda bir ister. Ama konu sahibinin görümcesi yok lazerdi, yok giyim kuşamdı biraz aşırıya kaçmış
Canım yanlış anlamışsın. Konu sahibi 100 lirada anlaştık diyor, yani 100 liraya bişey demiyor kadıncağız.
Kocası yüksek paralar yolluyormuş. Ondan rahatsız.
Hımm ben yanlış anlamışım galiba konuyu.Yatırılır ama tabi 1000 tl de istenmez yani .Abartmamak lazım ama 100-200 den bişey olmaz yani
Geçenlerde eşim kardeşiyle konuştu telefonda suratı beş karış oldu. Noldu dedim, kardeşim lazer epilasyon için sözleşme imzalamış ve şimdi babama söyleyemiyo dedi. Sözleşme gereği eğer lazerden vazgeçerse paranın yüzde 70'ini ödemek zorundaymış. Eşimi arayıp ağlamış abi ben napıcam diye. Eşim de bana geldi kedi gibi bakıyo, direkt diyemedi ama ben ödiyimmi manasına getirdi. İnanın durumumuz yok. Ben karşı çıktım olmaz dedim. Babanın karşılaması gerekir. off bunalıyorum kızlar, ben böyle başına buyruk bi kardeş görmedim. Ne cesaret gidip imza atıyor ki
Aynen canım, 100 - 200 yatırılır yani okuyana.
Hoş kardeş okumasa da yatırılır, benim kardeşim okumayacak ama abla para dese anında yatırırım.
Büyük paralar olmaz tabi evlenip barklanınca.
Artık stres oluyorum kardeşi ne zaman arayıp para istese:/ O yolluyor diye inat yaptım ben de her ay düzenli yollamaya başladım kardeşime. Bakalım nolucak böyle
Kayınvalideme nasıl söyliycem ya inan çok çekiniyorum. Kötü bi imaj yaratmak istemiyorum gözlerinde. Açıkça söyler regl oldum kasıklarım ağrıyo diye inler ilgi bekler... Onlar neyse de para isteme amaçlı mesajlarını gördükçe delleniyorum. Bütün keyfim kaçıyor.
Yol yemek parasını karşılıyo ailesi harçlık da veriyo ama anlamadımki yetmiyor. Benden iyi giyinir, benden güzel yerlerde yer içer, kanımca ondan yetmiyor
Rahat bi kız, cinsel içerikli konuları bile konuşabilir abisiyle
Açıkçası onun bu rahatlığı beni rahatsız ederdi.. eşimi uyarırdım kardeşine bana bu tarz şeyleri anlatma desin diye..
Kayınvaliden ile Konuş Canım kötü bir imaj yaratmazsın söyleyen her zaman iyi oluyor susan kötü..
Marka giyim, elit yerlerde yiyip içmek, gezmek, kıl tüy lazer epilasyon benim bunlara ayırılacak param yok kendimize yetemiyoruz de açıkça..
Benim kardeşimde görümcen gibi bulunduğumuz şehirde üni. okudu ama akıllı bilet parası ve günlük 5-6 tl yemek parasından fazla harcamadı..
Rahat bi kız, cinsel içerikli konuları bile konuşabilir abisiyle
Tek meselenin para (20-30 lira) olduğuna emin misiniz? İlişkinin aslında genel halinden rahatsızsınız ancak sadece para hakkında konuşmanız mümkünmüş gibi geldi bana...
Abisiyle ne konuştuğu, aslında sadece abisini ilgilendirir, bu onların ilişkisi... Görümcenizin de rahat olması doğal, onlar kardeş, demek ki bu tarz tabular geliştirmemişler...
Hem o rahatsa eşiniz de rahattır, niye kız tek başına "rahat" olsun ki...
Para ilişkisi de görümceniz okulu bitirince biter, bu tarz bir dili kullanmam çok fazla ama sevaptır da böyle şeyler... Paylaşmaktır; bence eşiniz sefkatli bir abinin yapaçağı şeyi yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?