eşimin karşısında hep güzel görünmek zorundaymışım gibi hislerim :(

mavisaat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
32
8
48
Ankara
5 yıllık flört dönemi ve yaklaşık 5 yıllık evlilik.
çocuklarda var.
eşimle genel anlamda bir sıkıntımız sorunumuz yok,her konuda iyidir anlayışlıdır.
bir şirkette genel müdür ve şirkete gelen müşteriler,sigortacılar,bankacılar,reklamcılar vs
hep bayan hani manken gibi deriz ya,işte öyleler..
merak etmeyin ben onlar gibi değilim demeyeceğim...
bende onlar gibiyim, iki doğum yaptım ama görseniz bekar genç kız gibiyim,
formum yerinde bakımlı makyajlı görsel olarak çok hoş biriyim,
işe giderken bende şıkır şıkırımdır..
üni.mezunu işimde gayet başarılı bir kadınım

ama nedendir bilemiyorum son günlerde içimi bir huzursuzluk kapladı.
eşim benimi aldatıyor diye bazen aklımda şüpheler oluyor,
bununla ilgili hiçbir şey görmedim aslında ;
bütün mail,telefon vs hepsini karıştırırım bakarım eşimde de bir sıkıntı yok,iş saatleri dışında hep birlikteyiz,evde hep yan yanayız vs
hiç bensiz program yapmaz dışarı çıkmaz.

ofisinde bir müşterisini gördüm mini etekli bol makyajlı sarışın bir bayan,
eşim sanki onun karşısında bir başkasıymış gibi göründü gözüme eşim eşim gibi değildi o anda
bu adam bu tarz kadınları sürekli göre göre etkilenir beni istemez beğenmez diye düşünceler geliyor aklıma

cinsellik anlamında bir sorunumuz yok ,hergün birlikte olmak ister,bir gün kabul etmesem psikolojisi bozulur niye istemiyorsun der

yani bilemiyorum anlatabiliyor muyum derdimi..
içim o kadar huzursuz ki kendime kızıyorum durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor
neden bu kadar içimi yiyip bitiren bir duygu var anlamıyorum.

acaba şirketinde o bayanları görünce mi psikolojim bozuldu bilemiyorum..
birde geçenlerde şöyle bir şey konuştuk,ben iki doğum yaptım,minyon biriyim 46 kilodayım şuan ama göğüslerin sönmüş balon gibi
eşim öylesine istersen ameliyat olup değiştirebilirsin dedi,
acaba bu konuşma mı beni etkiledi kafam karıştı..

sürekli eşimin karşısında güzel görünmek zorundaymışım gibi
sürekli tetikteyim yaa bu duygular beni rahatsız ediyor,
eşorfmanlarımı giyip salınarak gezmek istiyorum ama yapamıyorum
sanki eşim beni beğenmeyecek gidip başaka kızlarla birlikte olacakmış gibi içimde duygular..

dışardan bakıldığında kendimi merak ettim sizlerle paylaşmak istedim.

(not:yeni üyeliğime bakmayın eski üyelerdenim ama eski üyelik mailimde sıkıntı var o yüzden bunu açtım)

Son düzenleme:
canım bunları takma benzer durumdayız sonuçda eşin o bayanları iş esnasında görüyor ama seni her halinle görüyor çünkü iş çocuk ev işi hep aynı olamassın eşin seni pijamaylada sevmesi lazım benimde eşim kariyerli geliyor aklıma arada bir seninkine benzer düşünceler sonuçda getirmemeye çalış aklına

aslında evet gerçeğe bakarsan böyle ama bazen içimi yiyip bitiriyor bu düşünceler patlıyorum.

sürekli oramı buramı düzeltme kaygısı istemiyorum aslında...
gereksiz yere acı çekip ameliyat olmayı ama sırf eşimin gözünde hoş olsun diye estetik olmak
ne bileyim sürekli bakımlı olmak yoruldum sanki bütün bunlardan

Son düzenleme:
içimden şu cümleyi kurmak geçti "o bayanları eşin göre göre bağışıklık kazanmıştır"... içinde aldatmak olan adam, sırf erkeklerle çalışsa bile bir kadın bulur aldatır....

ama tedirgin olabilirsiniz normal, kıskançlık herkezde az yada çok vardır...

bende kıskancım. sadece çirkin bakımsız kadınlar aldatılmıyor...

bence aldatma konusu tamamen kapalı bi kutu.çok seven de aldatıyor hiç sevmeyen de.iş ki kafaya koymuş olmasın.sizin de işiniz zor devamlı bu düşüncelerle de yaşanmaz ki..

hiç unutmuyorum kaya çilingiroğlu hülya avşarı aldattıktan sonra şöyle demiş: "o kadar güzel bi kadındı ki geceleri uyanıp onu izliyordum, doyamıyordum" demiş.kadının güzelliğine doyduğu an da aldatmış..

ama o çirkin feraye tanyolaçla yıllardır birlikte.kadın ne yapıyorsa artık aldatılmadan elinde tutuyor adamı..demek ki bu aldatılma olayı güzellik çirkinlikle ilgili değil.adam sizde bişey buldu ki evlendi o yüzden rahat olun derim..

Sekerim, bence siz (kendiniz de guzel oldugunuz icin olabilir ) dis gorunuse fazla anlam yukluyorsunuz. Boyle olunca da Allah Allah ya adam benim gorunusumden bikarsa diye hayiflaniyorsunuz ama hayat boyle degil.

Dunya guzeli olup dis gorunusu siradan bir adama asik olan kadinlar var, dunya yakisiklisi olup bize siradan gorunen kadinlara asik olan nice adamlar var.

Insanlarin biz ilk etapta tipine gore degerlendiriyoruz ama sevgilileri, dostlari, aileleri onlarin icini de biliyor...yani her sey guzellik degil. Sizin kocaniz da sizin disiniza, tipinize degil size asiksa zaten aldatmayacaktir.

Askin tiple bir ilgisi yok, gonullerle ilgisi var......Mecnun'a Leyla'yi biz gorduk, hic guzel degil demisler. Mecnun da, siz onu bir de benim gozlerimle gorun demis. Gonul kimi severse guzel odur yani

Adam ne guzel sizi seviyor iste , daha neyi dert ediniyorsunuz, niye hayati kendinize zehir ediyorsunuz ?

Son düzenleme:
ben evimde eşofmanla gezdigim için eşim beni aldatacaksa buyursun aldatsın hiçte umrumda olmaz
bu kadarda abartmayın ya seni aldatacak olduktan sonra sen evde fantazi geceliklerlede gezsen gene aldatır
adamın içinde varsa tabi

insan doğası gereği karşında bakımlı birini görmek ister. bakımsız kirli saçlı kim olursa olsun motivasyonumuzu bozar. kapımıza gelen kapıcı dahi olsa en azından temiz olmasını isteriz. öğrenci bakımlı öğretmen sever, patron bakımlı çalışan ister, çocuklarmız bile bakımlı olunca bize daha farklı bakar gibi...ancak sürekli tetikte olmak yorar insanı su üstündeki kuğular gibi. eşin her akşam yatana kadar smokin mi giyiyor evde? bakım demek topuklu ayakkabı, full+full makyaj değildir her zaman. güzel bıcı bıcı bir pijama bile evin içinde güzel olabilir. bence önce temizlik arkasından biraz çeki düzen yeterli.

Canım, niye o mini etekli bayanlar gibi olasın ki? Tamam kıskanman çok normal ama sende alımlı bakımlı hoş biriymişsin. Senin farkın olmalı, daha doğrusu kimse gibi olmaya çalışmamalısın.

Eşin sana 'sönmüş balon' benzetmesini yapmışsa çok ayıp etmiş. O sözden etkilenmiş olabilirsin.
Kendine güven, kendine güvenen insan güzeldir. Kendin için olacaksan ameliyat ol, eşim daha çok beğenir diye değil.

yok canım o sönmüş balonu ben dedim :)
eşim bir ara konuşurken eğer istersen ameliyat olabilirsin dedi ..
hani güzel bir dille dedi bunu ama acaba kendisi böylemi istiyor diye düşünmedim değil..

canım bende evde mini etekle dolaşmıyorum tabiki yerine göre giyinip kalkıyoruz da
ama benim işyerimde de evli erkekler var evet eşlerini seviyorlar çok tatlılar birlikte..
ama maalesef iki bayan görseler bakışları değişiyor,benimde bu gücüme gidiyor..
bende tesadüf eşimi gördüm bu şekilde işte çok kötü etkilendim aslında..

sadece eşiniz değil, eşine deli gibi aşık bile olsa bence yüzde seksen erkeğin bakışları hal ve hareketleri değişebilir bence oldukca güzel ve bakımlı bir kadın görünce.biz bile yeri gelince bakıp inceleyebiliyoruz değil mi böyle bayanları. tabi bu aşamada kalması önemli.evin içinde tabii ki makyajlı olmak, topuklu ayakkabı giymek bana da saçma geliyor. esas olan temiz olmak yemek kokmamak. pijamada olsa yumuşatıcı kokulu ütülü temiz derli toplu olmak daha önemli. tabi saçların da düzgün ve bakımlı olması mis kokması hem eşimiz hem kendi açımızdan ev hali için yeterli olduğunu düşünüyorum.eşiniz de elbette biliyordur o gördüğü çok süslü ve kokoş bayanların evde de aynı şekilde olamayacağını...

öyle tabiki hani bende evde öyle makyajla dolaşıyorum demiyorum
tabiki temizlik en başta olması gereken bişeydir,

kadın olarak düşünün eşinizi hepimiz etkilenmez miyiz
çoğu kadın kendini kötü hisseder

Son düzenleme:
bence bir erkek karisi evde esofmanli makyajsiz gezdigi icin degil cinsel yönden tatmin olmadigi icin altadir , ya tatmin olmuyordur ya farkli talepleri vardir karisi karsilamiyor veya karsilayamiyordur.

veyahut adam azgindir bir kadin yetmiyordur ki bunu fizyolojik olarak mantikli bulmuyorum bi erkege bi kadin niye yetmesin.
ama en önemli sebeb yasak cekici geliyordur, cogu zaman bakiyorsunuz adamin esi manken gibi ama adam karisini ya sekreteriyle ya da is arkadasiyla altadiyor. bunu yapan adam kendisine saygisi yoktur helali harami bilmez ac gözlüdür gözü doymaz diger yandan da kadinlar bu meselede en suclu taraf ne diye evli adamlarla düser kalkar milletin yuvasini bozarsiniz baska erkek mi yok dünyada.

böyle kadinlar olmasa erkekler kimle aldadacak ?

sözün özü kocam beni aldatmasin diye kendini paralamaya gerek yok adamin ruhunda varsa manken gibi olsanda aldatir.
yok adam düzgn karakterli bir beyefendiyde o baska.

herkes yazmış zaten bende katılıyorum kocanın seni aldatacağı varsa erkeklerin arasında da çalışsa aldatır canım ama insan evladıysa hergün dünya güzeli kadınlarda görse yapmaz.bu nedenle kimseyle kendini kıyaslama başkaları gibi olmaya çalışma kendin ol doğal ol çocuklu çalışan kadınsın her daim süs bebek gibi evde dolaşamazsın bu nedenle hiç kendini kasma aklına olumsuz şeyler getirme

içinde varsa aldatır tamam da bu aldatma hatasını da tek başına erkekelrin üzerine yıkmayalım bence. tabii ki hiçi bir kadın aldatılmayı hak etmez ama. düşünün eşinizi nişanlıyken görüyorsunuz gayet bakımlı temiz saçları jöleliv.s atıyorum...evlendikten sonra evin içinde salıveriyor kendini..ne bileyim saçlar uzamış dağılmış..sürekli üzerinde hoşunuza gitmeyen bir pijama, yağlı saçlar ayak kokusu v.s siz bile eşinizden soğumazmısınız. öle eşim beni her halimle sevmeli deyip salıvermemeliyiz kendimizi. konu sahibi arkadışım konunuz için değil yapılan bir kaç yoruma ithafen söylüyorum. ayrıce yeni üyeyeim ne kadar güzel bir site burası böyle:)

öyle bir şüphen varsa yada kendinde bi eksiklik vs hissediyorsan bu açığı cinsellikle kapa. nihayetinde erkek.. güzellik ikinci plandadır erkek için önce seks gelir ne yazıkkiii... ummadığı şeyler yapmalısın beklentisinin üstüne çık. mutlaka işe yarar eve gelmek için sabırsızlanmasını sağla hem bu evliliğinizede canlılık heycan getirir.

benimkinin hiç bayan gördüğü yok
işi gereği hep erkeklerle muhattaptır
ama genede bende de bu hastalık var malesef
beni bi kere gördüğü kıyafetle bidaha görmesini istemem mesela
hep bakımlı, saçlar yapılı vs olmak isterim bu bende kötü bi huy haline geldi
aslında kötü bişi değil karşıyı sevip sayıyoruz ama bu saydıklarım o an mevcut değilse
o günüm berbat geçer beni beğenmeyeceğinden korkarım hep
oysaki adamın gözü başkasını görmek bile istemez senin eşinde öyle eminim

Esının dıger bayanlarda bulup sende bulamadıgı bırsey varmı? Sence yok yazdıgına gore. O zaman endıselenmene de gerek yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…