canım bunları takma benzer durumdayız sonuçda eşin o bayanları iş esnasında görüyor ama seni her halinle görüyor çünkü iş çocuk ev işi hep aynı olamassın eşin seni pijamaylada sevmesi lazım benimde eşim kariyerli geliyor aklıma arada bir seninkine benzer düşünceler sonuçda getirmemeye çalış aklına
5 yıllık flört dönemi ve yaklaşık 5 yıllık evlilik.
çocuklarda var.
eşimle genel anlamda bir sıkıntımız sorunumuz yok,her konuda iyidir anlayışlıdır.
bir şirkette genel müdür ve şirkete gelen müşteriler,sigortacılar,bankacılar,reklamcılar vs
hep bayan hani manken gibi deriz ya,işte öyleler..
merak etmeyin ben onlar gibi değilim demeyeceğim...
bende onlar gibiyim, iki doğum yaptım ama görseniz bekar genç kız gibiyim,
formum yerinde bakımlı makyajlı görsel olarak çok hoş biriyim,
işe giderken bende şıkır şıkırımdır..
üni.mezunu işimde gayet başarılı bir kadınım
ama nedendir bilemiyorum son günlerde içimi bir huzursuzluk kapladı.
eşim benimi aldatıyor diye bazen aklımda şüpheler oluyor,
bununla ilgili hiçbir şey görmedim aslında ;
bütün mail,telefon vs hepsini karıştırırım bakarım eşimde de bir sıkıntı yok,iş saatleri dışında hep birlikteyiz,evde hep yan yanayız vs
hiç bensiz program yapmaz dışarı çıkmaz.
ofisinde bir müşterisini gördüm mini etekli bol makyajlı sarışın bir bayan,
eşim sanki onun karşısında bir başkasıymış gibi göründü gözüme eşim eşim gibi değildi o anda
bu adam bu tarz kadınları sürekli göre göre etkilenir beni istemez beğenmez diye düşünceler geliyor aklıma
cinsellik anlamında bir sorunumuz yok ,hergün birlikte olmak ister,bir gün kabul etmesem psikolojisi bozulur niye istemiyorsun der
yani bilemiyorum anlatabiliyor muyum derdimi..
içim o kadar huzursuz ki kendime kızıyorum durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor
neden bu kadar içimi yiyip bitiren bir duygu var anlamıyorum.
acaba şirketinde o bayanları görünce mi psikolojim bozuldu bilemiyorum..
birde geçenlerde şöyle bir şey konuştuk,ben iki doğum yaptım,minyon biriyim 46 kilodayım şuan ama göğüslerin sönmüş balon gibi
eşim öylesine istersen ameliyat olup değiştirebilirsin dedi,
acaba bu konuşma mı beni etkiledi kafam karıştı..
sürekli eşimin karşısında güzel görünmek zorundaymışım gibi
sürekli tetikteyim yaa bu duygular beni rahatsız ediyor,
eşorfmanlarımı giyip salınarak gezmek istiyorum ama yapamıyorum
sanki eşim beni beğenmeyecek gidip başaka kızlarla birlikte olacakmış gibi içimde duygular..
dışardan bakıldığında kendimi merak ettim sizlerle paylaşmak istedim.
(not:yeni üyeliğime bakmayın eski üyelerdenim ama eski üyelik mailimde sıkıntı var o yüzden bunu açtım)
Canım, niye o mini etekli bayanlar gibi olasın ki? Tamam kıskanman çok normal ama sende alımlı bakımlı hoş biriymişsin. Senin farkın olmalı, daha doğrusu kimse gibi olmaya çalışmamalısın.
Eşin sana 'sönmüş balon' benzetmesini yapmışsa çok ayıp etmiş. O sözden etkilenmiş olabilirsin.
Kendine güven, kendine güvenen insan güzeldir. Kendin için olacaksan ameliyat ol, eşim daha çok beğenir diye değil.
ben evimde eşofmanla gezdigim için eşim beni aldatacaksa buyursun aldatsın hiçte umrumda olmaz
bu kadarda abartmayın ya seni aldatacak olduktan sonra sen evde fantazi geceliklerlede gezsen gene aldatır
adamın içinde varsa tabi
sadece eşiniz değil, eşine deli gibi aşık bile olsa bence yüzde seksen erkeğin bakışları hal ve hareketleri değişebilir bence oldukca güzel ve bakımlı bir kadın görünce.biz bile yeri gelince bakıp inceleyebiliyoruz değil mi böyle bayanları. tabi bu aşamada kalması önemli.evin içinde tabii ki makyajlı olmak, topuklu ayakkabı giymek bana da saçma geliyor. esas olan temiz olmak yemek kokmamak. pijamada olsa yumuşatıcı kokulu ütülü temiz derli toplu olmak daha önemli. tabi saçların da düzgün ve bakımlı olması mis kokması hem eşimiz hem kendi açımızdan ev hali için yeterli olduğunu düşünüyorum.eşiniz de elbette biliyordur o gördüğü çok süslü ve kokoş bayanların evde de aynı şekilde olamayacağını...
5 yıllık flört dönemi ve yaklaşık 5 yıllık evlilik.
çocuklarda var.
eşimle genel anlamda bir sıkıntımız sorunumuz yok,her konuda iyidir anlayışlıdır.
bir şirkette genel müdür ve şirkete gelen müşteriler,sigortacılar,bankacılar,reklamcılar vs
hep bayan hani manken gibi deriz ya,işte öyleler..
merak etmeyin ben onlar gibi değilim demeyeceğim...
bende onlar gibiyim, iki doğum yaptım ama görseniz bekar genç kız gibiyim,
formum yerinde bakımlı makyajlı görsel olarak çok hoş biriyim,
işe giderken bende şıkır şıkırımdır..
üni.mezunu işimde gayet başarılı bir kadınım
ama nedendir bilemiyorum son günlerde içimi bir huzursuzluk kapladı.
eşim benimi aldatıyor diye bazen aklımda şüpheler oluyor,
bununla ilgili hiçbir şey görmedim aslında ;
bütün mail,telefon vs hepsini karıştırırım bakarım eşimde de bir sıkıntı yok,iş saatleri dışında hep birlikteyiz,evde hep yan yanayız vs
hiç bensiz program yapmaz dışarı çıkmaz.
ofisinde bir müşterisini gördüm mini etekli bol makyajlı sarışın bir bayan,
eşim sanki onun karşısında bir başkasıymış gibi göründü gözüme eşim eşim gibi değildi o anda
bu adam bu tarz kadınları sürekli göre göre etkilenir beni istemez beğenmez diye düşünceler geliyor aklıma
cinsellik anlamında bir sorunumuz yok ,hergün birlikte olmak ister,bir gün kabul etmesem psikolojisi bozulur niye istemiyorsun der
yani bilemiyorum anlatabiliyor muyum derdimi..
içim o kadar huzursuz ki kendime kızıyorum durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor
neden bu kadar içimi yiyip bitiren bir duygu var anlamıyorum.
acaba şirketinde o bayanları görünce mi psikolojim bozuldu bilemiyorum..
birde geçenlerde şöyle bir şey konuştuk,ben iki doğum yaptım,minyon biriyim 46 kilodayım şuan ama göğüslerin sönmüş balon gibi
eşim öylesine istersen ameliyat olup değiştirebilirsin dedi,
acaba bu konuşma mı beni etkiledi kafam karıştı..
sürekli eşimin karşısında güzel görünmek zorundaymışım gibi
sürekli tetikteyim yaa bu duygular beni rahatsız ediyor,
eşorfmanlarımı giyip salınarak gezmek istiyorum ama yapamıyorum
sanki eşim beni beğenmeyecek gidip başaka kızlarla birlikte olacakmış gibi içimde duygular..
dışardan bakıldığında kendimi merak ettim sizlerle paylaşmak istedim.
(not:yeni üyeliğime bakmayın eski üyelerdenim ama eski üyelik mailimde sıkıntı var o yüzden bunu açtım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?