- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
Hepimiz genel olarak ailemize farklı dışarıdaki birilerine farklı davranırız aslında… Sizi tam olarak rahatsız eden şey nedir, ona bakmak gerekir sanki. Bu tarz bir davranış başka yerlerde de çıkıyor mu ortaya? Örneğin bir arkadaşı ile argo konuşurken diğeri ile edebi sohbetler yapacak kadar uç örnekler mi yaşıyorsunuz? Açıkçası nacizane sizin "ileride boşansak ailem onu haklı bulur" yaklaşımınız da bana garip geldi. Ya size gerçekten rahatsız eden başka şeyler de var ve bunu tam dile dökemiyorsunuz ya da sizin algılarınızda bir ilginçlik var... Bunu kötü anlamda demiyorum ama kimse eşi ile mutluyken geleceğe yönelik anlık da olsa bu tarz bir düşünce aklından geçirmez… insanın aklına bile gelmez![]()
Eşimle başından beri belli başlı problemlerimiz var, uzun süre çok mutlu olamadık mesela hiç, mutluluktan uçtuğum olmadı hiç..
buraya açtığım konular da var mesela ,zaman zaman onun haklı olduğu ,zaman zaman benim.. bir süre önce boşanmayı ciddi anlamda düşünüyordum,şu aralar biraz daha durulduk, o anlamda dedim boşanırsak diye..bir aralar bu fikir aklımda olduğu İçin..