- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Ben önce kendi ana babama saygı duyarım.. onun ana babası da ne kadar samimiyse o kadar samimi olurum ,fazlasını bir milim bile yapmam.. o yüzden çok tuhaf geliyor..Bence çok normal bu durum. Benim eşimde öyle. :)
Benim ailemin yanında; daha efendi, saygılı, dikkatli ve bir o kadar da samimi. Üslubuna, oturup kalkışına dikkat eder.
Kendi ailesinin yanında ise şımarık, rahat, daha çocuk gibi. :)
Sen imzayı atınca dik başlı olmadıysan bunu görmüş beğenmiş demekki zamanında. Artık öyle fantastik isteklerle gelemez sana ben babamdan öylr gördüm diye. Evlendikten sonra mı gördün diye sorarlar adama?Ya kısaca şöyle söyleyim.. ailelerinde kadına fazla değer verilmiyor.. bana kendisi annem gibi biri olsa senle çok iyi geçinirdik dedi bir kaç defa.. annesi , kp nin ağzının içine bakan,resmen emir bekleyen sessizce ne diyorsa onu yapan biri..
Resmen benim de böyle olmamı bekliyor,ne kadar zor karakterler olduğumuzu bilmeden.. ben onun annesi gibi itaatkar biri değilim, dik başlıyım.. ama dediğim gibi kadına değer verilmiyor ve babasından bunu görmüş..
Sen imzayı atınca dik başlı olmadıysan bunu görmüş beğenmiş demekki zamanında. Artık öyle fantastik isteklerle gelemez sana ben babamdan öylr gördüm diye. Evlendikten sonra mı gördün diye sorarlar adama?
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ben yeni olduğunu tahmin ediyorum. İpleri eline alma savaşı veriyor şu an. İtibar etme madem seni yönetilecek biri gibi görüp hesap yapıyor, sen al ipleri eline. Öyle olmaz böyle olur diye.
Evlilikte karşıyım aslında bu duruma ama isteyene istediğini vereceksin.
Anlatamadım ki ne demek istediğimi ..Burdaki butun kadinlar bunun tam tersinden sikayetci.. allah akil fikir versin kiz.. daha ne istiyosun
Birlikte konuşacak,paylaşacak bir şeyimiz olmayan bir evlilik yaşıyorum.. zaman zaman itinalı davrandığını hissediyorum,bu zamanlar genelde benim aileme gittiğimizde ailemin her durumda benim arkamda durduğunu hissetmesinden dolayı gibi geliyor bilmiyorum ya..size davranışı nasıl önemli olan bu gerisini boşverin bence
Yok yok yanlış anlaşıldım sanırım.Ben önce kendi ana babama saygı duyarım.. onun ana babası da ne kadar samimiyse o kadar samimi olurum ,fazlasını bir milim bile yapmam.. o yüzden çok tuhaf geliyor..
yeğenine vurması beni çok üzdü ya
Hatırlarsan önceki konularında "sen kocana suç arıyorsun, kocanın suçlu olmasını istyorsun, çünkü evliliğiniz geneline bakıldığında kabahatin en az yüzde sekseni sende, bu yüzden onunda suçlu olmasını istiyorsun" demiştim. Ee tabi doğru olduğunu bildiğin halde reddetmiştin. ki eski konuların ortada yani bu adamın senden çektiklerinden sonra halen nefes alıyor oluşu bile mucize. Şimdi ise bu garip konuyu açıyorsun. Bildiğin senin ailene kötü olmasını istiyorsun, suçlu olmasını istiyorsun. Başka bir açıklaması olamaz. Ne yani bu adam kendi anne babasına işkence ediyorda seninkilere gül mü dağıtıyor?
Çocukla şakalaşmasını bile öyle bir anlatmışsınki tokatlar falan sanki çocuğu hastanelik etti! Muhtemelen çocuk halinden gayet memnun dayısı abisi yada neyi ise oyun oynarken boğuşuyordur...
Madem bu kadar şikayetçisin bu adamdan neden ayrılmıyorsun???
Ben sana nedenini söyleyim, çünkü bu şekilde ayrılırsan hata yine sende olacak. Ama sen istiyorsunki ayrılık onun kabahati olsun!
Gece gece gelmiş dert desen değil tasa desen değil, bu garip konu üzerinden içeride uyuyan adamın dedikodusunu yapıyorsun.
Sen bu adamın kıymetini kaybedince anlayacaksınya dur bakalım. İnşaallah geç olmaz.
İster kabul et istersen etme ama doğruyu söylüyorum kardeşim.
konu sahibi neden bu konuyu esinizle konuşmuyorsunuz neden sen saglıklımısın hayirdir nedenn böyle farkli karakterlerdesin demiyorsun?Arkadaşım.. çocuğun bağıra bağıra ağladığı,bildiğin kaldırıp yastığın üstüne atma, kafasına ,suratına tokat vurma şeklinde oynanan bir oyun mu var bilmediğim ???
Ben dedim artık Bırak şu çocuğu yeter diye.. benim ailemin yanında benim yeğeninle saatlerce araba sürüyor,bisiklette onu gezdiriyor, bu nedir ? Yazık değil mi vurduğu yeğenine ? Madem o karakterde biri,benim yeğenime neden öyle davranıyor, aileme gösteril yapar gibi .. “ bak bak nasıl da ilgileniyor”diye düşünmelerini sağlamak değil mi maksat burda...
Ne hatasından bahsediyorsun ya.. bana bile kendi ailemin yanında daha özenli davranıyor,kendi ailesine gittiğimizde yokmuşum gibi muamele ediyor.. neyi ne kadar biliyorsun da bu yorumu yapıyorsun..
konu sahibi neden bu konuyu esinizle konuşmuyorsunuz neden sen saglıklımısın hayirdir nedenn böyle farkli karakterlerdesin demiyorsun?
Eşinizi en iyi siz tanırsınızBirlikte konuşacak,paylaşacak bir şeyimiz olmayan bir evlilik yaşıyorum.. zaman zaman itinalı davrandığını hissediyorum,bu zamanlar genelde benim aileme gittiğimizde ailemin her durumda benim arkamda durduğunu hissetmesinden dolayı gibi geliyor bilmiyorum ya..
Ayrıl o zaman bu *caniden* ??!Arkadaşım.. çocuğun bağıra bağıra ağladığı,bildiğin kaldırıp yastığın üstüne atma, kafasına ,suratına tokat vurma şeklinde oynanan bir oyun mu var bilmediğim ???
Ben dedim artık Bırak şu çocuğu yeter diye.. benim ailemin yanında benim yeğeninle saatlerce araba sürüyor,bisiklette onu gezdiriyor, bu nedir ? Yazık değil mi vurduğu yeğenine ? Madem o karakterde biri,benim yeğenime neden öyle davranıyor, aileme gösteril yapar gibi .. “ bak bak nasıl da ilgileniyor”diye düşünmelerini sağlamak değil mi maksat burda...
Ne hatasından bahsediyorsun ya.. bana bile kendi ailemin yanında daha özenli davranıyor,kendi ailesine gittiğimizde yokmuşum gibi muamele ediyor.. neyi ne kadar biliyorsun da bu yorumu yapıyorsun..
Ayrıl o zaman bu *caniden* ??!
Neden halen birliktesin? Neden?
Madem bu adam bu derece iki yüzlü, çocuklara işkence eden gaddar bir vahşi de sen neden ayrılmıyorsun efendi!??
Neden birliktesin?
Bırak Allah aşkına ya...
Neyin ne olduğunu ben bilmesemde sen kendin gayet iyi biliyorsun.
Dediydi dersin, sen bu adamın kıymetini yarın kaybettiğinde anlayacaksın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?