Eşimin kendi ailesi ve benim ailem yanındaki hal ve hareketleri

Yani sen sırf henüz bugün gördüğün bişeyle akşamına adamı burada çocuk işkencecisi ilan ettin öylemi? Burada bu kadar insanı eşine hakaret ettirdin hemde daha bugün yaptığın gözleme dayanarak?
Bravo sana!
Senden kurtulduğu gün bu adamın ikinci doğum günü olacak! Sende o zaman anlayacaksın anyayı konyayı... İlahi adalet denen bişey var! İllaki tecelli eder hiç merak etme.

eşiniz tribünlere oynuyor. ama anlattığınız kadarıyla benim gözüme çok batmadı. sonuçta ailesi kendi kanından canından insanlar, oğullarını zaten her halükarda seviyorlar.

ama eşiniz sizin ailenizin arasına sonradan girdi. onların yanında kendini sevdirmek için daha dikkatli olması, belki biraz da rol yapması doğal…

ha ben sizin yerinizde olsam ben de kıl olurdum, “olmadığın biri gibi davranıp rol keserek kendini sevdiriyorsun” derdim.

sonuçta insan doğasında zaten var olan kendini sevdirme çabası eşinizin mizaçıyla da birleşerek biraz fazla bir samimiyetsizlik/rol yapma işine dönüşmüştür belki sizin bakış açınızdan. bence çok yapacak bir şey yok, eşinizle bunu konuştuğunuz halde hala öyle davranmaya devam ediyorsa görmezden gelin derim ben. sonuçta sizi direkt olarak ilgilendiren bir durum yok, sinirinize dokunsa bile size karşı yapılan bir hata sözkonusu değil.

çocuğu daha fazla hırslandırıp,3-4 defa yere attı.. tokat vurdu..
üstteki yorumumu tamamen bu cümleden bağımsız yaptım fakat bu cümleye çok çok takıldım. ne demek tokat attı? yeğeninin annesi-babası yok muydu, çocukları dövülürken sessiz mi kaldılar? hadi bir çocuğa el kaldırmanın yanlışlığını geçelim, bir de başkasının çocuğuna el kaldıracak cesaret nereden geliyor yahu? yeğenine tokat atmaya cüret eden bir insan kendi çocuğunu ne kadar döver, lütfen bir düşünün. popoya/bacağa şaplak bile değil, surata tokat!

Son düzenleme:
Tamam kötü bi davranış ama daha ne istiyosun allahtan ailene karşı öyle davraniyosa boşver tadini cikar dicem ama gostermelikse bi sonu olur patlar diye düşünüyorum

Ne kadar ince düşünüyorsunuz abartılı geldi bana , Ben kendi evime gidince bacak bacak üstüne atarim ,yatarım yuvarlanirim, şımarık bi kız çocuğu gibi ,mesela hamileyken sporcu sutyeniyle dolandım anamın evinde bunlar aklıma gelenler . Kb kv yanindada mi öyle rahat olayım, bu genel bir durumdur insan ke di ailesinin yanında daha rahat burada problem sizde

Yani 1 defa da olsa çocuğu ağlatmak,kıyafetinden tutup yerdeki yastığa çarpmak,Tokat atmak 1 defa olsa normal karşılanır öyle mi ??? Ne kadar değişik düşünceleriniz var ya.. ne kadar genişsiniz.. demekki bu devamlı olsa sorun ama 1 defa olursa normal karşılanır?? Umarım sizin çocuğunuz varsa ya da olursa dayısı yanınızda böyle davranır,o zamanda aynı düşünebilecek misiniz..Önceki seferlerde de genelde çocuğa karşı acımasız,lakin babası oluyordu yanında..
Ve çocuk huzurlu bir aile ortamında büyümüş biri değil,ilgisiz sevgisiz büyümüş biri..o yüzden böyle şımarık..böyle çoçuğa extra iyi davranılır.. lütfen siz benim konularıma yorum yapmayın ya... istemiyorum sizin fikirlerinizi..

Bildiğin iki yüzlü. Bence gerçek yüzü kendi ailesinin yanındaki hali.

Sizin ki oskarlik bir koca. Bizim sülale de de şoylesi var, karısını hiç iplemez ama karısının ailesine iyi davranır. Kız kocası için birşey dese, aaaaa senin kocan mükemmel bir insan derler. O kadar ki kız deseki benim kocam beni dövdü kimse inanmaz.

Ben bu tarz kocaları iyi biliyorum. Çakal bile bunların yanında daha masum kalır.

2 hafta önce annemin doğum günüydü,kendisine annemin Doğum günü İçin gitmek istediğimi,ve bir tane orkide alacağımı söyledim..(annem orkidelere bayılır)
Bana “ hem gidiyoruz,bir de çiçek mi alcaz” dedi.. ne demek bu dedim,tabiki alcam o benim annem dedim.. sonuçta kendi paramla alıyorum ayrıca.. paramızın kısıtlı oluşunu söyledi.. sonuçta 1 orkide ve kendi paramla alıyorum.. ve ben sinirlendim duramadım dedim ki annemlerin bize çok faydası var dedim.. bana diyor ki ne faydaları varmış diyor .. ya İnanın zeytimyağı alırlar kendilerine en iyisinden,1 tenekesini bana verirler,evlerinde kira vermeden oturuyoruz..3 gün önce babam çıkardı 100 dolar verdi eline,bana sorsaydı verdirmezdim inanın kıymet mi biliyor sanki..bir insan bunları bilmez mi..

Ertesi gün gittik çiçeği seçtik, kendi almış gibi çıkardı ortaya,daha sonra da diyor ki anneme ; anne renğini ben beğendim diyor... önce ben gördüm beğendim,kendisi de görüp beğendiği için bunu diyebiliyor..

Bence eşin gayet normal
Ben kendi ailemin yanında daha rahatımdır herkes gibi
Mesela annemlere gittigimde o sıra annemin elleri yemekte falansa öpmem.sonra öpmekte aklıma gelmez
Ama eşimin ailesinde öpmemişsem mutlaka sonra öperim ,arkamdan sonra laf etmesinler diye
Annem kalkıp bi kahve yapayım dediginde sen otur anne ben yapayım demem cogu zaman
Ama eşimin annesi kahve yapayım dese hemen ben atlarım anne sen dur ben yaparım diye

Eski konularına nasıl bakabiliyoruz acaba

Günaydın.
Herkesin hayat görüşü çok farklı.
Ben bana davrenışlarını kıstas alırım.
Aileme karşı melek de olsa beni üzüyorsa benim gözümde bitmiştir.
Onunla yaşayan benim ailem değil ki ister sevsin ister sevmesin bana ne.
Gereken saygıyı göstersin bana yeter.

Ayyy çok fena bir kocan var. Saf ikiyüzlü resmen. Su katilmamisindan pes valla.

Esinize burdan hakaretler yagdirilsa,tum Kk onu igrenc bir mahlukatmiş gibi kabul etse sanki biraz rahatlayacaksin....Neden bu ispat çabası ve kime ?bazen olmaz uymaz en iyisi de olsa mutlu etmez bunu kabul etmeniz icin ne olmasi gerekli?burdan hepimiz bosan desek ne degisecek....istemezsen bahane coktur tum konularinda sana haklisin desek de ya vicdan o seninle !o yuzden daha cok konu acarsiniz eş temali....umarim kararsizliginiz kisa surede biter....bu arada hicbirimizin eşi mukemmel degil.....

Aynı modelden bende de var ama benimki iki tarafa da öyle. Bunların itibar kaygısı var. İnsanları pohpohlamayı, onaylamayı itibar aracı olarak kullanıyorlar. Herkes beni iyi bilsin, doğru bilsin. Beni haklı bulsunlar. Eşim de benim sivriliğimden şikayetçi. Onun istediği yola gelmemi istiyor hep. Her şeye "peki" diyen birisini istiyor ama yıllardır öyle olmadım hala bekliyor ve zorluyor!

ama bende öyleyim.. kendi annemi öpmem çünkü öyle alıştık, ablamları da aynı şekilde ama eşimin ailesine gidince mecbur herkesi öperim. istediğimden değil mecbur olduğumdan.. düğünler de teyzemlere gidip selaaam deyip el sallarım ama eşimin tarafını mecbur öpeceğim. bence bunlar alışkanlık

ya bence konu sahibi abartıyor adam psikopatmı ki çocuğa tokat atacak. biz de yeğenimle savaşırız henüz 2 yaşında, diğer teyzesi mesela çocuğa osmanlı tokadını öğretmiş tutup çocuğa vurmuyor ki elini yanağına koyuyor sadece :) veya bazen kucağımıza gelir bırakmayız evde kim varsa bağırır imbaaat diye :) bence konu sahibinin eşi de yeğeniyle oynuyordur. (bunların hiç birisi normal bir tokat için geçerli değil, ben sadece oyun oynadığına inanmak istiyorum.)

Ben istediğim yere yorum yaparım. Bir konu açıyorsan karşıt ve hoşuna gitmeyen yorumlarada razı olacasın! Yok öyle herkes beni pohpohlasın beni haklı görsün... İşine gelmiyorsa konu açma!
Kaldıki tekrar söylüyorum genele bakınca en az yüzde seksen haksız olan sensin! Ve bizzat kendinde bunun çok net farkındasın.
Bu arada yukarıdada sordum ama bu soruyu görünce baygın taklidi yapıyorsun nedense...
Madem bu adam bu derece iki yüzlü, gaddar, cani, çocuk işkencecisi vs vs neden hala birliktesin kardeşim ??? Neden ayrılmıyorsun?
Hep şikayet ediyor hep adamı kötülüyorsun, peki neden ayrılmıyorsun?????

Çocuk kaç yaşında , tokat vurduğu ! çocuğun annesi neredeydi ?
..

El öpme konusunda , belki sizin ailede el öpme alışkanlığı vardır , el uzatiyorlardir , onlarda bu yoktur. Bilemedim nasıl bu kadar farklı davranır ki insan ?

Eğer abartı bir durum varsa haklısın fakat yoksa çok çirkin .ben de cocuklarimla boğuşuyorum ,babaları da ..yalnız bizim çocuklarımız vurmayı bilmez ,şaka bile olsa el kaldırmaz .biz birbirimizi gidiklar ,yere yatırmaya çalışır yada yerlerde yuvarlanır birbirimizden kaçarız .neden çocuğa şiddet asilayalim ki ? Konu sahibinin eşi şaka bile yapıyor olsa ,çok yanlış .vurmanın normal olduğunu ,şaka adı altında her önüne gelene bir tane yapistirabilecegini, ilerde çocuklarına ,eşine bu anormal davranışla rahatsızlık verebileceğini ,buna hakkı olduğunu öğretiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…