• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin kendini anlatmasi

Bırakın konuşsun herkes kendi yaşamını konuşur
mesela benimde etrafımın hep arabası evi var bize göre rahatlar biz kiralık araç kullanıyoruz

ama öyle bir hakkım olamaz
biz yaşamıyoruz yanımızda konuşmasınlar yaşamasınlar diye
herkesin yaşamı farklıdır

Belki sadece sohbet olsun diye anlatıyor olabilir yapmanız gereken şey karşısındaki insanları uzdugunun farkına vardirmalisiniz.Bunu da en iyi empati yöntemi ile anlatirsiniz

Görümcemin eşi gözümün önüne geldi, oyle itici oluyorki bu tarz insanlar. Tatilde kamp yapacağımızdan bahsettik oyle tatil mi olurdan girdi, 7 yıldızlı tatilde nasil eğlendiğini anlatarak çıktı.. halbuki benim tatil anlayışım, ye iç havuza gir değil, doğayla içice insanlarin nadir bildiği koyları keşfetmek.

Eşinizi kesinlikle uyarın, çünkü biz kendimizi bu tarz insanlardan uzak tutuyoruz, konuşmamaya çalışıyoruz. Üzgünüm ama birde komik geliyor

Yaaa bir karikatür vardı, ne yazdiysam bulamadım.
Bir karakter "adabı vardır rakı icmenin,rakıyı şöyle iceceksin , yok rakıyı bunla yiyeceksin" deyip duruyordu. Arkadaşları da 'bi s... git lan,ben armutla yicem' falan diyordu. Bu da 'hayirrr,yedirtmem' diye dalıyordu onlara.
Bana bu karikatürü hatırlattı kocanız.
Bi s.g. yani,birak insan ne yaparsa yapsın..
Benim hayatımda da eşiniz gibi çok insan var maalesef,özellikle akraba kontenjanından. Ben de uyuz olurum bu tür insanlara.
Allah başta siz olmak üzere eşinizin tüm çevresine sabir versin.
Ablanlara da ucuz tatil olarak çadır almalarını öneririm. Türkiye'nin her yerinde geceliği bedavadan elli liraya kadar konaklayabilirler.
Hem de çok güzel mekanlarda. Daha bu ay Normalde geceliği ucyuz liradan başlayan bir tatil beldesinde,denize nazır, açıkhava jakuzisi olan,inanılmaz güzel ve yeşil bir yerde elli liraya kaldım geceliği.
Herkese tavsiye ederim

Eşiniz bu kadar konusuyor ya bari gercekten dediği yerlere gidip yemekleri yemiş mi? Bütün türkiye yi gezmiş mi? Avrupayi, amerikayi. Sizde o konuşurken esinizin gitmedigi bir ulkeyi yemedigi bir yemegi bizim bi arkadaş şu ulkeye gitmişen iyisi orasıymış deyiverin. Ama bunları surekli yapin. Hatta ben olsam ozellikle bir arkadas veya ablami ayarlarim esimin bu davranisindan rahatsiz olduğumu ona bir ders vermek istediğimi söylerim. Sonra konuyu kendim açar esimin bilmedigi şeyleri konuşur arkadaslarimla falan onu biraz gömerdim. Ay ne bilim sinir oldum esinize. Bizimde boyle kuzen var. O konusurken pek dinlemiyorum. Hadi ya öyle mi ee sonra bakseen yaa falan diyip bıyık alti gülüyorum. Sinir oluyor.

Onlar görmemişin kocası olmuş tutmuş ....... koparmış misali olan insanlar.. Fazla ciddiye alma onlarda öyle mutlu işte napsınlar
Bende yeni ayrıldım ama güzel günlerimiz de oldu hiç bir zaman kocam diye yazamadim,yazmam da bir kalp koyar atardım,canım kocam.,herşeyim ,ruhum.falan filan nedir ya 🤣🤣🤣🤣🤣

Tam gıcık enişte. İnsan içinden herşeyi sen biliyorsun evet sen harikasın falan diyor 😑 Net söyleyin bu yaptığın çok çirkin, insanlar gıcık oluyor ,arkandan konuşuyorlar deyin. Teyzem var böyle, konuşmak dahi istemiyorum. 2 gün denize gittik diyorsun deniz Fethiyedir ,oraya gitmediysen gittim deme diyor. Başlıyor anlatmaya. Hee tek deniz Fethiye kalan yerler bataklık. Tiksindirici gerçekten

Bende yeni ayrıldım ama güzel günlerimiz de oldu hiç bir zaman kocam diye yazamadim,yazmam da bir kalp koyar atardım,canım kocam.,herşeyim ,ruhum.falan filan nedir ya 🤣🤣🤣🤣🤣
Allah yeni hayatında güzellikler nasip etsin inşAllah canım.. Hep vardı kocalarımız evlendik sonuçta ama bu kocayı hayatımızın merkezi gibi göstermekte neyin nesi.. Bi tür ispatlama çabası işte.. Sevmek aşık olmak ayrı ama bu paylaşımları yıllarca yapmayıp bi anda ayrıldığım gün yapmaları ne ilginç.. Ben kocalarını çok sevdiklerini hatırlattım galiba😂

Merhabalar. Burada eski konumda da eşimin davranisalrindan bahsetmiştim.
Eşim birinin yanındayken gezdigi yerleri anlatır. Yedigi şeyleri. Anlatsın bunda bsy yok da. Geçen ablamla eniştemin yanına gittik orada da sürekli şunu şurada yiyeceksin bunu burada yiyeceksin gibi konuşur. Ablamlarin bikac yıl önce işleri bozuldu şu an bi hayli borçları vs var bi küçük dukkanlari var işçi tutmadılar durumları pek iyi olmadığı için ikisi sabah 7den akşama kadar orada çalışıyorlar. Mesela dondurma aldık paket domdurmaalrdan eşim hemen ben bu paketleri sevmiyorum bu asıl şurada güzel ordan yiyeceksin der. Yok keçi sütlü olunca güzel.
Veya bulunduğumuz şehirde filan turistik yeri ziyaret ettiğini ove ove anlatır. Memlekete gidince tura katilacagini. Turkiyede kaç ili gezdiğini vs.
Ablamlarin biraz morali bozuldu sanki. Önceden onların da izinleri tatilleri vardı şu an yok oyle izinleri.
Ablamlar komşu illerde uygun fiyatlı apart otel tarzı yere bakıyorlar bikac gün için eşim hemen gidiyorsan tam iyi yere gideceksin para tutar olsun tatil sonucta diyor.
Ya onlar da iyi yere gitmeyi bilir ama bütçeleri yok yanı bunu demek mi gerekir eşime.
Bu aynı şu duruma benziyor. Çocuğu olamayan birinin yanında sürekli çocuğundan bahsetmek gibi.
Ya ben eşimden konusmaalrindan tavirlarindan hic hoslanmiyorum artık.
Alttaki sözü çok severim ben buna uymaya çalışırım
Evet haklisiniz tabi eşime daha önce söyledim. Pek etki etmedi başka ne yapabilirim diye yazdım.
Canım sıkkın bir de o yüzden konu açtım😐

Cok kaba bir davranış, eşinizle mutlaka konusup dogru olmadığını kendisi ile paylaşmanız iyi olabilir..

Enn enn gıcık olduğum şey ... Odada ben varım bir amirimiz var maaşı 20.000 tl bir taşeron var asgari ücret alıyor. çocuğu hasta amir taşerona akıl veriyor x dr a git en iyisi o diye muayene ücreti 600tl. pahalıdır o dedim en kibarı ne diyeyim , duramadım susamadım. adam ezildi büzüldü gariban olan. ayy çok sinir bozucu insanlar.

eşini hiç beğenmiyosun heralde, birkaç gun öncesinde de eşim saf mı diye sormuştun?
böyle adamların nesine aşık oluyorsunuz, görucu usulu gördğunuz gun mu evlendiniz?
adam hem saf hem patavatsız heralde.
ne bileyim insan hiç mi görmez böyle huyları?

Ne oldum dememeli ne olacağım demeli
Hayat bu ,güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, malına güvenme bir kıvılcım yeter.
Eltim emsan dan tencere takımı almış..ihtiyacın varmış iyi oldu dedim.bana demez mi sorbakalım kaç tl ye aldım?banane ya....ben daha ağzımı açmadan 300 mü 400 mü ne dedi?normal dedim..banane ya...sanki milyarlık şey almış..bununla tatmin oluyor..

Back
X