Merhabalar. Burada eski konumda da eşimin davranisalrindan bahsetmiştim.
Eşim birinin yanındayken gezdigi yerleri anlatır. Yedigi şeyleri. Anlatsın bunda bsy yok da. Geçen ablamla eniştemin yanına gittik orada da sürekli şunu şurada yiyeceksin bunu burada yiyeceksin gibi konuşur. Ablamlarin bikac yıl önce işleri bozuldu şu an bi hayli borçları vs var bi küçük dukkanlari var işçi tutmadılar durumları pek iyi olmadığı için ikisi sabah 7den akşama kadar orada çalışıyorlar. Mesela dondurma aldık paket domdurmaalrdan eşim hemen ben bu paketleri sevmiyorum bu asıl şurada güzel ordan yiyeceksin der. Yok keçi sütlü olunca güzel.
Veya bulunduğumuz şehirde filan turistik yeri ziyaret ettiğini ove ove anlatır. Memlekete gidince tura katilacagini. Turkiyede kaç ili gezdiğini vs.
Ablamlarin biraz morali bozuldu sanki. Önceden onların da izinleri tatilleri vardı şu an yok oyle izinleri.
Ablamlar komşu illerde uygun fiyatlı apart otel tarzı yere bakıyorlar bikac gün için eşim hemen gidiyorsan tam iyi yere gideceksin para tutar olsun tatil sonucta diyor.
Ya onlar da iyi yere gitmeyi bilir ama bütçeleri yok yanı bunu demek mi gerekir eşime.
Bu aynı şu duruma benziyor. Çocuğu olamayan birinin yanında sürekli çocuğundan bahsetmek gibi.
Ya ben eşimden konusmaalrindan tavirlarindan hic hoslanmiyorum artık.
Alttaki sözü çok severim ben buna uymaya çalışırım
Evet haklisiniz tabi eşime daha önce söyledim. Pek etki etmedi başka ne yapabilirim diye yazdım.
Canım sıkkın bir de o yüzden konu açtım