Esimin kendini anlatmasi

Anlatınca ne oluyor acaba? O çok üstün diğerleri çok aşağıda mı oluyor yada kendini bu şekilde mi tatmin ediyor herşeyin en iyisini ben bilirim gibi..

Belli ki ovunecek baska bir seyi yok yazik ne yapsin :) hos boyle biri birdenbire degismez. Muhtemelen sevgililik doneminde de boyleydi. Beni asil sasirtan boyle bir es secimi.

Intihara cok üzüldüm. Buna nasil sebep oldu?

Belli ki ovunecek baska bir seyi yok yazik ne yapsin :) hos boyle biri birdenbire degismez. Muhtemelen sevgililik doneminde de boyleydi. Beni asil sasirtan boyle bir es secimi.
Konu sahibi çok mantıklı birine benziyor gerçekten ama kavun değilki koklayıp alsın.. Bu kadar olduğunu tahmin etmedi belki.. Eşinin yaptığı çok yanlış.. Ben ayrıldığım gün bi kaç arkadaş müsvettesi eşlerini paylaştı iyiki eşimsin ailemin babasısın diye.. Böyleleri hep var yani

Kutsal pipiyle evlilikleri kutsandı tabi. Bir evde koca pipisi yoksa o ev ev midir? Kocasız evler yarım evlerdir sonuçta.

He aynen verdiğim tepki buydu
aynen.. Verdiğim tepki işte tamda buydu.. Onlar yaptıkları terbiyesizlikle kaldılar ki hiç biri öyle göründüğü gibi mutlu değil ama napıcan.. Hayatımdaki çürükleri Görüp çöpe atmama vesile oldular..

Intihara cok üzüldüm. Buna nasil sebep oldu?
Şöyle şimdi kızın kız arkadaşı vardı ve sevgilisi var ama ayrılmış. O süreçte arkadaşımın düğününde oğlanın bir arkadaşı hoşlanıyor kızdan. Bunlar bir sevgililik yaşıyor sanırım ama çok kısa sürüyor ayrılıyor. Kız da eski sevgilisine dönüyor barışıyorlar. Aradan 2 yıl geçiyor tabi ciddi durumları artık evlenmeyi düşünüyorlar. Sonra benim arkadaşım ve eşi o kız ve sevgilisi ile görüşmeye gidiyor. Artık laf nasıl geliyorsa oraya bu patavatsız işte Fatma da sen yokken hiç boş durmadı diyor. Fatma evlenecek güya ama oğlan da ne oldu anlat falan olaylar büyüyor kavga derken kız da üzüntüden intihar ediyor. Arkadaşım bunu kabullenemedi. Eşinin bu yaptığı kaçıncı patavatsızlıktı tahmin edemezsiniz.

Bu adama kendini yetersiz hissettirmen işe yarar anca.
Atıyorum tatil bütçesi 20 bin mi, sonuçta geceliği 50 bin olan otel var. Baktın ileri geri konuşuyor yine "amaaaan xe gidemedikten sonra ha pansiyon ha burası ne fark eder"
Atıyorum araba 200 bin mi, geçen araba gördüm 3 milyon, e şimdi buna binmedikten sonra ha şahine binmişsin ha bizimkine(yaşadığım yerde ne işi vardı bilmiyorum )

Göm dur adamı.

Yanlis evlilik nelere sebep oluyor. Korkunç bir sey bu. cok uzuldum kiza. Sanki ne yapmis? Ayriyken biriyle görüşmüş sonra bitmiş. Ne ki yani dunyanin sonu mu? Ahlalsiz piç. Kizda akli kalmadiysa ben de bir sey bilmiyorum. Bile bile bozmak istemistir aralarini.

Kutsal pipiyle evlilikleri kutsandı tabi. Bir evde koca pipisi yoksa o ev ev midir? Kocasız evler yarım evlerdir sonuçta.
Aynen öyle işte.. Baksan birbirlerinden haberleri yok zoraki aynı evdeler ama kutsadıkları(haşa) şeyi bırakıp gitmek onlara göre değil.. bırakıp gidende hep ezilsin hayran kalsın hep karşıdan baksın sözde sevgilerine.. Aman midemi bulandırıyorlar aklıma geldikçe

Normal oturuyroiz tatlı yiyoruz diyelim eşim der işte bu katmeri baklavayı antepte yiyeceksin orda güzel vs. Sanki kalkıp antepe gitme imkanı var herkesin.
Yine annemler bayram tatlısı almışlar onu yedik. Eve gelince bsy oldu ben sordum nasil beğendin mi tatlıyı diye bana dedi antep fistikli daha güzel cevizli o kadar değil.

Ölüp bitiyorsun zannediyorlar dimi? Çük kadar akillari var mi acaba?

Maalesef kızın abisini bile yerden yere vurdu kız istemede hem de. Düşünsene abin evlenecek kocan abin hakkında kötü şeyler diyor gelin evinde. Neyse böyleleri var maalesef Allah ıslah etsin inşallah...

3 5 olay anlattiniz burada. Okuduklarimla ben delirdim. Nasil tahammul ediyorsunuz? Esiniz sonradan mi parayı bulmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…