Eşimin kendini övmesi

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Arkadaşlar üç aylık evliyim görücü usulü evlendim. Ama bi sorun var eşim kendini çok över. Mesela canım ben çok akıllı biriyim. İşte kızlar benim peşimden koşardı benim için kavga eden kızlar oldu çpk yakışıklıyım bi ortama girince çok dikkat çekerim falan diyo. Eşimin tipi iyi ve etrafta gerçekten de dikkat çeker ve sevilir. Benim de tipim iyi ben de dikkat çekiyorum ve benim de peşimden koşanlar oldu ama ben bunu bugün kalkıp övünme konusu yapmıyorum kü yapmam da çok saçma olur. Eşim de ego var ve bu beni sinir ediyor. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizcee akıl verin ben mi abartıyorum ama gerçekten çok rahatsız oluyorum. Konuştum dedim ki bırakta başkaları övsün seni sen kendini övme dedim. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım

Görücü usulu olduğu için yani birbirinizi pek tanımadığınız için kendini mi ıspatlamaya çalışıyor acaba. Ne kadar nişanlı kaldınız. Tuhaf ama bazı insanların ego yüksek oluyor işte..

eşinde ego yok aşağılık kompleksi var. sen bu konuşmayı yapmana rağmen böyle devam ederse psikolojik destek alması gerekebilir ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir çünkü.

Reactions: KV_
boga burcu mu esin

ego zor birşey. kompleks ondan daha zor birşey. başkaları överde sen övmezsen sorun cıkabilir.
eşinde hafiften sosyopatlık var gibi :)

Reactions: KV_

Eşinizin sizden ya da diger insanlardan daha üstün olacak bir eğitimi, okulu, mesleği herhangi bir artısı var mı? Yoksa sizin gibi lise mezunu, ve sadece tipine mi güveniyor, kaç yasında?

hiçbirşey yapamazsınız
benzer bir amcam var
sadece biz değil 2 köy ötesi bile hemen kendini konuşuyor kendini çocuklarını övmeden yapamıyor
der
arkadaşımın eşi var 2 yıllık evliler
hep kendini över gösteriş meraklısıdır
hiç değişmedi
eşi de çalışmaya başlayınca lüks ihtiyacı arttı
kız işten çıksa bebekle zorlansalarda geçinirler aslında
ama adam işten çıkarttırmıyor

yani bu modeller değişmiyor
birde siz bozarsanız fena bozulup trip atıyorlar

Ego değil bu aşağılık psikolojisi,belki de hiç peşinden koşan biri olmadı
Sakince Gül geç bence:)

Ben de arada kendimi överim. Bak sevgilin ne kadar akıllı derim, aynanın karşısına geçer ya sen nasıl bi güzelliksin derim sevgilim de beni destekler o da över. Ama ben onu da sürekli överim. aranızdaki ilişki tipi nasıl bilemiyorum ama bence taktiksiz, kaçan kovalanırsız bi ilişki bunu kaldırabilir.

Ancak kızlar peşimden koşuyordu kısmını beğenmedim. Hoş gelmedi bana böyle bi cümle kurulmasına izin vermezdim. Bence abartınca söylemelisin, kendinden soğutuyosun bu hareketlerinle, herkesin peşinden koşan birileri var elbette ama söylemiyoruz diye. Abartmış çok.

Esimde de vardır bıraz.. Zekasıyla övunmeyi daha cok sever. Başardıgını belirtmeyi yani.. Cok iyiyim, çok akıllıyım falan diye.. Bende aynanın karşısına yazdım yapıstırdım ''Off bugunde çok yakısıklıyım'' ; Dolabın kapısına koydum ''Ne giyersem giyeyim çok yakısıcak'' , kitabın üzerine ''zaten çok zekiyim okumaya gerek yok'' falan filan inter milan Okuduklarıyla gulme krızıne girdi... Böyle cumle kuran birini gördükce kahkaha krizine gireriz yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…