Eşimin kendini övmesi

Eşinizi seviyor ve evliliğinizin mutlu devam etmesini istiyor musunuz? Buna cevabınız evetse onun övmesine gerek kalmadan siz övün onu, beğendiğinizi belli edin. Ondan memnun olduğunuzu bilsin. Ama buna cevabınız evet değilse, alaycı yaklaşın. Tabi tabi falan yapın, hani sen çok yakışıklısın ya minvalinde şeyler söyleyin, havası iner.
Bazı insanlar böyle eşiniz gibi oluyor. O özgüvenden değil eksikliğinden kaynaklanıyor. Şimdi görücü usulü ve yeni evli olduğunuz için size kendini kanıtlamaya çalışıyor. Siz onun istediği şekilde, çok etkilenmiş gibi davranmadıkça abartarak devam edecek. Uyarmakla falan düzelecek bir şey değil bu. Onun elinde olduğunu da düşünmüyorum. Eğer seviyorsanız, kızgınlığınızı, irrite oluşunuzu bir yana bırakın ve adamcağıza istediğini verin derim.

Iyyy en uyuz oldugum huydur bu.
Bir arkadasimin erkek arkadasi boyleydi tum kizlar pesimde kime cikma teklif etsem kabul eder modundaydi.kizda ona inaniyor her kizi potansiyel tehlike olarak goruryordu.
Bir gun grup halde otururken malum arkadas okulda kime cikma teklif etsem kabul eder dedi.bende niye breat piitmisin niye her kiz senle cikmak istesinki kendini fazla abartiyorsun dedim.
Ben hic gelemem oyle kendini ovene hemen bozarim

görücü usulu evlenmenizi kompleks yapmış olabilir mi?, yani bak kendine birini bulamamış annesinin (ya da kim aracı olduysa) bulduğuyla evlenmiş diye düşünmenizi istemiyordur. istesem kendim de bulurdum havalarına giriyordur. ve eminim sizden önce kimse yüzüne bakmıyordu, gerçekten anlattığı gibi olan bir adam bunlara doymuş olur ve bir yerden sonra sıradan bulur, tutup da kızlar bana bakıyordu diye hava atmaya çalışmaz (çünkü bunun hava atılacak bişey olmadığını, normal olduğunu, zaten söylemese de herkesin bileceğini düşünür)

aleyna tilkinin erkek versiyonusun aşkım herkes seni parmakla gösterir de

şakaya vurursan saçmaladığını anlar belki

En nefret ettiğim insan tipidir. Sonra da mütevazi numarası çekerler. Açıkçası düzeleceğini sanmıyorum

Kesinlikle, breat piit mi sanki? Hadi brad pitt olsa neyse.

Ortama girince dikat cekiyorun dediginde hangi ortamda birlikt egordigimiz hic bir ortamda dikatlerin sana yoneldigini gormedim de.
Bana hep itici gelmsitir kendini oven tipler

eşinde egodan çok kompleks var. özgüven sorunu hatta anlamadığın şekilde eziklik bile yaşıyor olabilir

Peki bunu herkesin yaninda belli edermi ederse özgüven sorunu olduğunu sanmiyorum karakter meselesi bence anne babadan yada çevreden çok övgü almistir biz buna kendini beğenmişlik diyoruz.

aynı bnm kocam salla gitsin umursamayınca komedi konusu oluo belli saatden sonra

nişanlımda böyleydi sonra baktım susmuyo bende başladım kendimi övmeye; çok şanslısın bnm gibi bi nişanlın var hadi kaptın gül gibi kızı hamarat eşin olcak ne düşünüyosun fln derken bıktı o da artık konuşmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…