- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Arkadaşlar üç aylık evliyim görücü usulü evlendim. Ama bi sorun var eşim kendini çok över. Mesela canım ben çok akıllı biriyim. İşte kızlar benim peşimden koşardı benim için kavga eden kızlar oldu çpk yakışıklıyım bi ortama girince çok dikkat çekerim falan diyo. Eşimin tipi iyi ve etrafta gerçekten de dikkat çeker ve sevilir. Benim de tipim iyi ben de dikkat çekiyorum ve benim de peşimden koşanlar oldu ama ben bunu bugün kalkıp övünme konusu yapmıyorum kü yapmam da çok saçma olur. Eşim de ego var ve bu beni sinir ediyor. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizcee akıl verin ben mi abartıyorum ama gerçekten çok rahatsız oluyorum. Konuştum dedim ki bırakta başkaları övsün seni sen kendini övme dedim. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
Iyyy en uyuz oldugum huydur bu.
Bir arkadasimin erkek arkadasi boyleydi tum kizlar pesimde kime cikma teklif etsem kabul eder modundaydi.kizda ona inaniyor her kizi potansiyel tehlike olarak goruryordu.
Bir gun grup halde otururken malum arkadas okulda kime cikma teklif etsem kabul eder dedi.bende niye breat piitmisin niye her kiz senle cikmak istesinki kendini fazla abartiyorsun dedim.
Ben hic gelemem oyle kendini ovene hemen bozarim
Ya aslında evet ben hiç övmüyorum onu bunun sebebi onun beni çvmememsiAdam senden hic övgü alamiyoda mi bu sekilde bari kendimi oveyim kendimi mutlu edeyim dedi
Arkadaşlar üç aylık evliyim görücü usulü evlendim. Ama bi sorun var eşim kendini çok över. Mesela canım ben çok akıllı biriyim. İşte kızlar benim peşimden koşardı benim için kavga eden kızlar oldu çpk yakışıklıyım bi ortama girince çok dikkat çekerim falan diyo. Eşimin tipi iyi ve etrafta gerçekten de dikkat çeker ve sevilir. Benim de tipim iyi ben de dikkat çekiyorum ve benim de peşimden koşanlar oldu ama ben bunu bugün kalkıp övünme konusu yapmıyorum kü yapmam da çok saçma olur. Eşim de ego var ve bu beni sinir ediyor. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizcee akıl verin ben mi abartıyorum ama gerçekten çok rahatsız oluyorum. Konuştum dedim ki bırakta başkaları övsün seni sen kendini övme dedim. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
nişanlımda böyleydi sonra baktım susmuyo bende başladım kendimi övmeye; çok şanslısın bnm gibi bi nişanlın var hadi kaptın gül gibi kızı hamarat eşin olcak ne düşünüyosun fln derken bıktı o da artık konuşmuyoArkadaşlar üç aylık evliyim görücü usulü evlendim. Ama bi sorun var eşim kendini çok över. Mesela canım ben çok akıllı biriyim. İşte kızlar benim peşimden koşardı benim için kavga eden kızlar oldu çpk yakışıklıyım bi ortama girince çok dikkat çekerim falan diyo. Eşimin tipi iyi ve etrafta gerçekten de dikkat çeker ve sevilir. Benim de tipim iyi ben de dikkat çekiyorum ve benim de peşimden koşanlar oldu ama ben bunu bugün kalkıp övünme konusu yapmıyorum kü yapmam da çok saçma olur. Eşim de ego var ve bu beni sinir ediyor. Arkadaşlar ne yapmalıyım sizcee akıl verin ben mi abartıyorum ama gerçekten çok rahatsız oluyorum. Konuştum dedim ki bırakta başkaları övsün seni sen kendini övme dedim. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?