Eşimin “kesinlikle” kilo sevmemesi!

1.63’üm benimde kilom 58. Ama hiç göstermem. Spor yapıyorum orantılı vucudum var kastan agır görünüyorum mesela. Kalça ve bel orantılığım var. Sizinkisi nasıl mesela? Kg nerde toplanıyor? Orantısız mı vucudunuz? Nasıl bir görüntü veriyor? Esiniz belki orantı görüntünüz icin söylüyor olabilir.

50-54 kilo ideal diyor yani şuan evet şiştim

Bende kaslı , sırma saçlı, can yaman gibi iri kıyım adam seviyorum diyin. Beni böyle eleştiren eşim olamaz.

Senin kocan Bradpitt mi? Veya Dünyadaki tek yakışıklı fit erkek mi? Şu erkek milletini tepenize çıkartmayın yahu Sevmek çok farklı birşey sevginin ne olduğunu öğrenin ilk önce...
Hiiiiç tepeme çıkarmam, hatta ben daha çok uyuz ederim onu yakışıklılık göreceli ama kendisine bakıyor mesela hergün duş alır, kilosuna dikkat eder, şeker tüketmez, spor yapar ben tam tersiyim

Bende 162. 62 kiloyum evlenince 50 kiloydum bence çok fazla fark etmiyor ayrıca begenmese evlenmeseymis görmüş sonuçta sizi ayrıca görmese bile kilo da alırsınız saçınızda beyazlar kırışıklıklariniz olacak ilk gördüğü veya istediği gibi kalmazsınız kilo veremediniz ne olacak mesela ?

Eşimin evlenmeden önce baklavaları vardı hanii şu karı kası olandan. Sonra baklava yiye yiye oldu tam bir lokma tatlısı 30 kilo falan aldı, sporu bıraktı. Ben de çok rahatsızım bu durumdan. Artık açık açık söylüyorum.

Keşke ben de 3-4 kilo aldığında uyarsaydım, ipin ucu kaçtı... Eşiniz baştan belli etmiş ben anormal bulmadım.

oda onu söylüyor zaten, ipin ucu kaçar diyor. 2nci çocuğu istediği için hamilelikte çok kilo alacağımı sonra vermeye zorlanıcağımı söylüyor

Benim eşimde kiloyu pek sevmez ama şimdi gebeyim diye istersen 200 kilo ol diyor

Göbek, yanlar ve göğüs

Hiiiiç tepeme çıkarmam, hatta ben daha çok uyuz ederim onu yakışıklılık göreceli ama kendisine bakıyor mesela hergün duş alır, kilosuna dikkat eder, şeker tüketmez, spor yapar ben tam tersiyim
Seni olduğun gibi sevmeli.. Eminim sen ondan 5 gömlek üstünsündür Spor yapıyorsa kendine yapıyor

Arkadaşımın nişanlısı da göbek sevmiyorum sakın göbeğin çıkmasn demiş ne aptalca bu kadın doğum yapınca ne olacak illaa çıkacak o göbek Allah aşkınıza o sizi beğenmiyorsa sizde onu beğenmeyin kendinizi sevin o kiloluusn diyince halimden memnunum diyin çok da takılmayın ve illa duymak isterseniz gayette iyisiniz fazlanız yok 154 boyunda 59 kiloyum ve hiç de kiloluyum demem eşimde diyemez

Benim eşimde kiloyu pek sevmez ama şimdi gebeyim diye istersen 200 kilo ol diyor
He bende aynıydım gebelikte, mide bulantılarından almadım ama yedirdi sürekli bana bebişin aç kalmaması için doğumdan sonra da birşey demedi. Şimdi bi garip oldum orantısız kilo aldım

Eşimin böyle takintilari var. Mi yok .

Ama benim var
Kadın zayıf görünsün isterim.
Umarım birgün bebek yaparsam o süreç ve sonrası şişko sayilabilecek durumda olmam

Bizim kizlar, ben haric beşi de dogurdu birer ikişer tane cocuklari var hicbiri sisman olmadi.
Hamileykennnn bile bi gobekleri cikti, biraz kilo aldilar ama oyle tombul bir goruntude olmadilar hiç son aylarda bile, cocuk dogdu hoop 2-3 ay icinde eski hallerindeler.

Eşiniz sizin bedeninize çok fazla karışıyor. Sizde evlenmeden önce onun isteği üzerine zayıflamakla baştan ipleri vermişsiniz. Kendisi spora, sağlıklı beslenmeye bu kadar takık bir adamın karısını da böyle istemesi normal. Birbirinize uygun değilsiniz aslında.

Hahaha valla yaaa ama adam sevmiyor kendine bakıyo o, spor yapıyor hergün bende tabi zayıflığı seviyorum ama yiyesim geliyo
Istediği kadar baksın. Insan hep aynı motivasyonda olamaz ki. Bundan sonra kilolu biri olmayı da tercih edebilirsiniz. Bedenimiz hakkında kimsenin yorum yapma hakkı yok koca da olsa.

He bende aynıydım gebelikte, mide bulantılarından almadım ama yedirdi sürekli bana bebişin aç kalmaması için doğumdan sonra da birşey demedi. Şimdi bi garip oldum orantısız kilo aldım
Herkeste mide bulantısı zayıflama bende 0 mide bulantısı . Ahh ahh sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Ya eğer bebeği emziriyorsan o zamanda ye sütün azalmasın diyorlar.sorun sende değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…