Eşimin kilosu .

bebeğimiz olsun diye kullandığım ilaçlardan bende çok kilo aldım. eşim benim hakkımda böyle düşünseydi çok üzülürdüm :oha:
kendiside baya zayıf s beden giyiniyo düzenli maçlara gidiyo kilosu hep aynı

erkekde kadında kendine bakmalı saglık sorunu veya baska sıkıntısı varsa birsey diyemem ama umrunda degilse gercekten itici duruyor alınan kilolar kalk spor yap yemene dikkat et kendin icin yap bunu sonrada esine iyi gorunmek icin guzel guzel anlatır tesvik ederdim sahsen kırıcı olmadan aslında sen kilo versne spor yapsan cok yakısır vucudun musait gibisinden motive ederdim adam hala ben iyiyim diyorsa kırıcı olabilirdim sanırım:)

Kim ne derse desin benim de en cok korktugum konulardan biri bu.
Sevgilim suan normalden fazla kilolu.
Bense 168 boy ile 50 kiloyum.
Sağlık sorunu olur yinede vermeye calisir veremez amenna.
Ama öyle bisey söz konusu degil.
Tamamen keyfi kilo aldığı icin cok kizginim ona.
Tanistigimiz zaman böyle degildi cünkü.
Ben hala ayniyim. Genlerden dolayida böyle kalabalirim ki spor da yapiyorum ilerde kilo alma durumu olsa veririm azimliyim cok dikkat ederim.. vücutta fazla yagi sevmem özellikle kendim hic bir zaman sisman olmadigim icin bende hic hoşlanmiyorum o görüntüden.
Sevgilim güya kilo vercek 3 senedir.
Yakinda isteme söz falan olcak simdi de güya o zamana kadar kilo vercek.. bakalim ne olcak ..
Benim korktugum hadi simdi kilo verdi ya evlenince tekrar kilo alirsa..
Gercekten çekici gelmiyor bana su görüntüsü..
Hele ki evlenince onu çıplak görmeyi hayal bile edemiyorum :/
Bir de ben ona çok çekici geliyormuşum..
Ya diyorum benimde hakkim degil mi senin hakkin da böyle düsünmek.. yeri geldi baya gaz verdim yeri geldi baktim olmuyo birazcik sert konustum..
Onu gercekten cok seviyorum.. sevgim olmasa sanirim böyle yürümezdi.

Benim esimde yaklasik bu boy ve kiloda yinede seviyorum 200 kilo olsa yinede severim tiksinmem sanirim cunku bedenini degil kendisini seviyorum

Evet katılıyorum. Konu sahibinin üslubu çok negatif. Ancak eşi 190 boyunda aynı kilolarda olan birinden çok daha kilolu, onu belirtmek istedim.

Konu sahibi başka şeylere de içerliyor diye tahmin ediyorum. Atletle oturmasını istemediği halde eşi öyle oturuyormuş mesela.

Bir de konu sahibi "kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun. Oluyorum dıyor" yazmış. "Kendine saygın yok mu" deyince bu kadar sakin cevap verilmesi de atletle oturmak gibi bir etki bırakabilir. Konu sahibinin eşi kendine değer vermeli, kendini savunmalı, kendini ezdirmemeli.

Eşinin yüzüne karşı "kendine saygın yok mu" deyip pozitif bir tepki alan konu sahibinin burada yazdıkları bana tahmin edilebilir geldi. Konu sahibinin eşinin de hatası var. "Evet kilo aldım. Ama kilo almam sana benimle böyle konuşma hakkını vermez. Kendine saygın yok mu ne demek? Bana bunları söyleyecek kadar saygını yitirdiysen kilodan daha önemli sorunlarımız var demektir. Bu konuda biraz düşünmek istiyorum" deyip kendini çekseydi, konu sahibi belki de "Eşimi çok kırdım, ne yapayım" diye konu açardı.

Konu sahibinin eşi kendini ve evlilik içinde saygıyla davranılma hakkını savunmamış. O yüzden onun yerine onun hakkını buradaki üyeler savunmak zorunda kalıyor. Niye millete iş çıkarıyor? Kendi yapsın. Burada yazılanları kendi söylesin.

Yani bence asıl sorunları kilo değil, eşinin çok alttan alması.
Aslında haklısın konu sahibinin yorumlarına bakıyorum kendisi eşinden yeterince soğumuş ve artık herşey gözüne batıyor yani biz su an ne desek şöyle böyle yapıyor onu bunu söylüyor şöyle hareket ediyor diyecek kilodan daha büyük sorunları var

Haklısın. Buradakilerin söylediklerine bakma bir kere 175 boyundaki bir erkek en fazla 75-80 aralığında olmalı. En az 20 kilo fazlası var kilo iyi bir değil şeker hastalığı falan çıkar sonra.

Kesinlikle insanın eşine sevgisini kilo etkileyemez bence haa adamı artık sevmezsin herşeyi batar
Benm eşimde 185 civarı 106 kilo kalıplı falan cok hosuma gider yapılı erkek :KK70: eşim yani:) ne o zayıf erkek mi olur allah askına erkek dedgn gobekli olur abartmyn bnce

Benim esimde yaklasik bu boy ve kiloda yinede seviyorum 200 kilo olsa yinede severim tiksinmem sanirim cunku bedenini degil kendisini seviyorum

Benim elimde 178 boyunda 94 kilo ama olumsuz bir düşüncem olmadı hele çok tiskindim oğğğğ olmadım
Sizin bu tutumunuzu da yanliş buldum sonuçta sizde kilo alıp verebilirsiniz.
Eşinizden sogudunuz da acaba bunu mu bahane ediyorsunuz?
Kilo alıp verbilinen birşey yardımcı olun yemekleri yhafif yapın oda spor yapsın cızulur

Kusura bakmayın konu sahibi sizi kırmak istemem ama çorba salata yapmakta ne var Allah aşkına.Toplasan yarım saati bulmaz.Adam senden içli köfte mantı istememiş ki.Düzenli yemek sadece.Eve zaten temizli için yardımcınız geliyormuş.
Düzensiz yemek yemek kilo aldırır zaten.
Haaa ama arada farklı durumlarda varsa bilemem.Yani zaten adama gıcıklığınız varsa her hali batar.

Eş olmak....
Yar olmak yaren olmak..
Her zaman her sartta sımsıkı o eli tutabilmek...

Eşinizin bir kaza sonucu bacağıda kopabilir... o zaman ne yapacaksınız?

hamileliğimin başından beri eşim benden daha çok kilo aldı. Yani erkeklerin geneli böyle

Burda en onemli is size dusuyor. Esinizin de dedigi gibi siz duzenli yemek hazirlarsaniz o da baska seylerle midesini mesgul etmez. Siz esinizden bir fedakarlik bekliyorsaniz sizin de fedakarlik hostermeniz gerekiyor. Biz de ben yemegi genelde hazirlarim hep calismama ragmen.ve aksamlari hep hafif seyler yaparim. Corba salata ve yaninda en fazla bir cesit ya et ya da sebze yemehi. Once sizin duzen oturtmaniz lazim. Sizin esinize sayginiz olmazsa onun da size saygisi olmaz

Benim eşim 100 kg üzeri açıkçası göbeğide var çok seviyorum eşimi herşeyiyle... konu sahibi eşini tiksinç bulacağına yardımcı ol zayıflamasına böyle yaparak onu aşağılıyorsun keşke adam şu yazdıklarını okusada anlasa kimin tiksinç olduğunu! Yada ayrıl gitsin sen eşini haketmiyorsun

174 kılosu 96 97 olmalı
benim eşim de evlendikten sonra aşırı kilo aldı. 109ları gördük. ama hiçbir zaman tiksinmedim eşimden. cinsel anlamda da sorun olmadı. tosunum, tosun paşam ve benzeri takılmalarım tabi ki oluyor ama bir gün kendimin de kilo alabileceğini düşünerek kendisini kırmamaya çalışıyorum. Çünkü Allahın sevgili kuluyum; neyi kınasam cezasını hemen çekiyorum :KK48:

Eş olmak....
Yar olmak yaren olmak..
Her zaman her sartta sımsıkı o eli tutabilmek...

Eşinizin bir kaza sonucu bacağıda kopabilir... o zaman ne yapacaksınız?

Baska birsey bu. Kaza ayri, adam tembellik yapip bütün gün oturup göbek büyütüyorsa, ayri birsey. Adam eger evlendiginde öyle degilse, konu sahibi kizmakta hakli.

Ha zaten adam bastan kilolu ise, simdi sorun yapiyorsa, haksiz.

Baska birsey bu. Kaza ayri, adam tembellik yapip bütün gün oturup göbek büyütüyorsa, ayri birsey. Adam eger evlendiginde öyle degilse, konu sahibi kizmakta hakli.

Ha zaten adam bastan kilolu ise, simdi sorun yapiyorsa, haksiz.

Insanlarda eskir yıpranır...
Eslerin fiziki kusurları ayrilma nedeni degildir. Benim icin evliligin maneviyati onemli. Sirf kilo aldim diye esim beni birakacaksa bütün yollar onundur....

Back
X