Eşimin kilosu .

Arkadaşı tersleyenleri normal bulanları anlıyamadım.

Hani adam 80 kilo olsa tamamda 100 gelmiş yahu boyda kısa eee?

Günde 10 kere duşa girse bu adam kokar yatak meselesine girmiyorum bile.

Arkadaşım al eşini tut elinden önce bi doktora gidin birlikte hormonlarına kolestrolüne bakılsın.

Sonrada yine birlikte diyetisyene gidin birlikte spora gidin.

Sen zayıfsan fit ol eşinde zayıflasın.

Tek iteklersen yapmıyo birlikte yapın.

Tamam tiksinc demem dogru degıl ama sevmıyorum kiloyu cok itici gelıyor ve sağlık acısından tehlıke o ayrı bır konu . Zayıflar mı bılmıyorum

Eşim 1,80 cm. boyunda 100 kilo ağırlığında. Bildiğin göbekli bir adam. Ama bugüne kadar ondan hiç tiksinmedim. Sağlığı için endişe ediyorum sadece.

Sanki sorun sadece kilo değil bana göre
Benim eşim de 180 boy 110 kg ve göbeği de var ama bana çirkin vs gelmiyor ki ben minyon ince bir kadınım
Yediklerine dikkat etsin isterim bazen cips alır kızarım
Ama bana yine de yakışıklı gelir :)

Sanki siz eşinize başka konularda kızgınsınız acısı kilodan çıkmış gibi

Tahmınlerımız o ynde ama malesef esıyle baska dertlerı var heralde esıne karsı dlmus ve tahammulu yok tek dert kılo degıl bence
bende derdinin kilo değil eşi olduğunu düşünüyorum konularının üçte ikisi eşi yönünde eşim maneviyatlı olsun istedim ama olmadı eşim kilolu eşim kilo vermiyor of gene iki kilo almış haftaya eşim level atladı dışarda lahmacun söyledi ondan daha da bir tiksindim serileri gelecek gibi

Gerçekten ıcımden bakmak gelmiyor işte . Gelıp kızacak olan var karşı cıkacak olan var burda bana ama sev mı yo rum . Ikı kılo daha almış . Tiksinc duruyor . Sinirimden ağlıyorum . Ya kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun . Oluyorum dıyor ams icraat yokkkk
Kızmayacağız tabii ki, nasıl kadın görsel olarak eşi için önemliyse, bir erkekte görsel olarak eşi için önemlidir ve ona göre davranmalıdır.
Benim eşimde çok kiloluydu tatlı dille vermesini söylüyordum dinlemedi.
Bir gün tepem attı " böyle hiç hoş durmuyorsun ve hoşuma gitmiyorsun kilo vermelisin" dedim.
Çok üzüldü fark ettim ama başka türlü anladığı yok.
Biraz kıstı, en azından kilo alımı durmuştu.
Sonra bir gece 18 tansiyonla dr kapısında alınca soluğu, aklı başına geldi.

İkimizde diyete girdik ve sonuç eşim 10 kg ben 6 kg verdim.
Baktın olmuyor yemekleri ona göre yap sende, daha az yemesini sağla.

Ama kilosu bana cok ıtıcı gelıyor . Memelerı çıkmış Allah m ya . Hele atlet gıyınce göresim gelmiyor . İster kızın ister yargılayın kimse istemez oyle

Eşin seni dini bütün ayağına istediği kıvama getirmeye çalışıyor ya sen de ona aynı psikolojik baskıyı yap o zaman.

Niye kızıyorsunuz konu sahibine. Anlatırken yanlış kelimeler seçmiş sadece. Ayrıca fazla kilo fiziksel görünüm dışında sorunlarda yaratıyor. Belki söyleyemediği şeyler vardır. Ne kadın nede adam beni seviyorsa böylede sever gibi bencilce düşünmek lüksüne sahip değildir. Sağlık sorunu olur anlarım ama boğazına sahip olamayıp heryerini yağ bağlatıp sonrada anlayış beklememeli eşler. Aşık olmak demek gözlerini kulaklarını kapatıp isteklerini beklentilerini yok saymak demek değil. Benim eşiminde ciddi kilo problemi olsa ve keyfen alsa bu kiloyu biryerden sonra bende rahatsız olmaya başlarım. Aynı şekilde oda olur.

Önceden söylemiştim birbirimize hakaretlerımız oldu . Tabı cok kırıldım oda kırılmıştır belkı ama unuttum dıyor ama ilk o söyledı bazı lafları sonra ben soyledım . Neyse onlar zaten yıprattı çoğu şeyı . Benım eşim klasık Türk erkegı . Oda bazen yapar gibi yapar ev işi . Kavga edersek yapar sunu gerıryımmı vs gıbısınden ama normalde bende bekler herseyı . Derim ki gönül yap bana desen Kı bugün yemegı ben yapayım sana veya meyve hazırlayayım sadece gönül yapmak ıcın ben sana günlerce zaten guzel seyler yaparım . Nefret edıyorum mutfaktan dıyor bekarken bıktım yapmaktan dıyor . Annem yapardı dıyor hep ben oyle gördüm dıyor . Ufak bır hedıye al dıyorum değer gördüğümü göreyım beceremem dıyor bebeğe bıle almadım dıyor parayı vereyım sen al dıyor . Sinirlenınce gözü dönüyor bağırıyor ve ben bundna nefret edıyorummmm bana bağırmazsın dıyorum . Kilosu bar sevmıyorum afedersınız aynı yatağa görmek ıstemedıgımı soyledım kendısıne ıstemıyorum dedım gelme yanıma . Bu tarz seyler birikti belkıde bılmıyorum . Manevı hayatımız düzlesin ıstıyorum .onun fikri senın ibadetın sana benımkı bana ben karışmam dıyor ama bana ters gelıyor bu bız bır hayatı paylaşıyorsak bıseylerı duzeltmemız lazım degıl mı ?? Soğuyorum bunları soyleyınce o . Eş dedıgın arkadaş olur yoldaş olur yol gösteren olur . Bilgısyar ve telefonla ugrasırı durur . Nefret edıyorum bunlardan

Sağlık açısından kötü evet ama bi eş ne olursa olsun böyle konusma mali bence benim annem kendimi bildim bileli obez 160 boy 110 kilo babam tam aksi 175 70 kiloyu görmemiştir hiç ben böyle bişey hiç duymadım kendisi zaten rahatsız olur bu konuda insan eşine böyle konuşamaz hastalık var ölüm var bu dünyada evet vermesi için teşvik edilmeli ama asaliyarak değil konu sahibi resmen nefret içinde bahsetmis

Evet katılıyorum. Konu sahibinin üslubu çok negatif. Ancak eşi 190 boyunda aynı kilolarda olan birinden çok daha kilolu, onu belirtmek istedim.

Konu sahibi başka şeylere de içerliyor diye tahmin ediyorum. Atletle oturmasını istemediği halde eşi öyle oturuyormuş mesela.

Bir de konu sahibi "kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun. Oluyorum dıyor" yazmış. "Kendine saygın yok mu" deyince bu kadar sakin cevap verilmesi de atletle oturmak gibi bir etki bırakabilir. Konu sahibinin eşi kendine değer vermeli, kendini savunmalı, kendini ezdirmemeli.

Eşinin yüzüne karşı "kendine saygın yok mu" deyip pozitif bir tepki alan konu sahibinin burada yazdıkları bana tahmin edilebilir geldi. Konu sahibinin eşinin de hatası var. "Evet kilo aldım. Ama kilo almam sana benimle böyle konuşma hakkını vermez. Kendine saygın yok mu ne demek? Bana bunları söyleyecek kadar saygını yitirdiysen kilodan daha önemli sorunlarımız var demektir. Bu konuda biraz düşünmek istiyorum" deyip kendini çekseydi, konu sahibi belki de "Eşimi çok kırdım, ne yapayım" diye konu açardı.

Konu sahibinin eşi kendini ve evlilik içinde saygıyla davranılma hakkını savunmamış. O yüzden onun yerine onun hakkını buradaki üyeler savunmak zorunda kalıyor. Niye millete iş çıkarıyor? Kendi yapsın. Burada yazılanları kendi söylesin.

Yani bence asıl sorunları kilo değil, eşinin çok alttan alması.

Benim hatam sinirime hakim olamayıp kızmam söylenmem ve tartıslmayı uzatmam . O uzatmaz bitirr. Dün ayrı yattım geldı aldı benı yanına göütrüdü zorla . Uzatmaz o ama ben dayanamıyorum işte . Sinirlenıyorum . Bunda hatam var evet uslubumu yumuşatanıyorum. Bide düzenli yemek yapamıyorum . Bana düzenli çorba salata mı yap kahvaltımı hazırla sonra kilo vermezsem gel suçla dıyor bana . Bunda hatam var belkı .

Önceden söylemiştim birbirimize hakaretlerımız oldu . Tabı cok kırıldım oda kırılmıştır belkı ama unuttum dıyor ama ilk o söyledı bazı lafları sonra ben soyledım . Neyse onlar zaten yıprattı çoğu şeyı . Benım eşim klasık Türk erkegı . Oda bazen yapar gibi yapar ev işi . Kavga edersek yapar sunu gerıryımmı vs gıbısınden ama normalde bende bekler herseyı . Derim ki gönül yap bana desen Kı bugün yemegı ben yapayım sana veya meyve hazırlayayım sadece gönül yapmak ıcın ben sana günlerce zaten guzel seyler yaparım . Nefret edıyorum mutfaktan dıyor bekarken bıktım yapmaktan dıyor . Annem yapardı dıyor hep ben oyle gördüm dıyor . Ufak bır hedıye al dıyorum değer gördüğümü göreyım beceremem dıyor bebeğe bıle almadım dıyor parayı vereyım sen al dıyor . Sinirlenınce gözü dönüyor bağırıyor ve ben bundna nefret edıyorummmm bana bağırmazsın dıyorum . Kilosu bar sevmıyorum afedersınız aynı yatağa görmek ıstemedıgımı soyledım kendısıne ıstemıyorum dedım gelme yanıma . Bu tarz seyler birikti belkıde bılmıyorum . Manevı hayatımız düzlesin ıstıyorum .onun fikri senın ibadetın sana benımkı bana ben karışmam dıyor ama bana ters gelıyor bu bız bır hayatı paylaşıyorsak bıseylerı duzeltmemız lazım degıl mı ?? Soğuyorum bunları soyleyınce o . Eş dedıgın arkadaş olur yoldaş olur yol gösteren olur . Bilgısyar ve telefonla ugrasırı durur . Nefret edıyorum bunlardan

Ben yazarken yazmışsınız. Bu mesajınızı görmemiştim. Kilo konusunda söylediklerinize karşı çıkmıyor gibi anladım ben.

Evet katılıyorum. Konu sahibinin üslubu çok negatif. Ancak eşi 190 boyunda aynı kilolarda olan birinden çok daha kilolu, onu belirtmek istedim.

Konu sahibi başka şeylere de içerliyor diye tahmin ediyorum. Atletle oturmasını istemediği halde eşi öyle oturuyormuş mesela.

Bir de konu sahibi "kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun. Oluyorum dıyor" yazmış. "Kendine saygın yok mu" deyince bu kadar sakin cevap verilmesi de atletle oturmak gibi bir etki bırakabilir. Konu sahibinin eşi kendine değer vermeli, kendini savunmalı, kendini ezdirmemeli.

Eşinin yüzüne karşı "kendine saygın yok mu" deyip pozitif bir tepki alan konu sahibinin burada yazdıkları bana tahmin edilebilir geldi. Konu sahibinin eşinin de hatası var. "Evet kilo aldım. Ama kilo almam sana benimle böyle konuşma hakkını vermez. Kendine saygın yok mu ne demek? Bana bunları söyleyecek kadar saygını yitirdiysen kilodan daha önemli sorunlarımız var demektir. Bu konuda biraz düşünmek istiyorum" deyip kendini çekseydi, konu sahibi belki de "Eşimi çok kırdım, ne yapayım" diye konu açardı.

Konu sahibinin eşi kendini ve evlilik içinde saygıyla davranılma hakkını savunmamış. O yüzden onun yerine onun hakkını buradaki üyeler savunmak zorunda kalıyor. Niye millete iş çıkarıyor? Kendi yapsın. Burada yazılanları kendi söylesin.

Yani bence asıl sorunları kilo değil, eşinin çok alttan alması.
Hayır alttan almıyor oda sinirli bazen susar sadece

Hatam yok degıl var . Yazdım da zaten ama bu evlilik boş . Olmuyor . Cok farklı hayal etmıştım .bekarlık daha ıyıymış

Ada'm sen de kilo al diyor banane senın vücudun dıyor . Iyı de bu bır yol arkadaşlığı degıl mı . Herkes kendıne göre takılsın . O zaman dışarı cıkar gec gelırım onane

Back
X