Evet katılıyorum. Konu sahibinin üslubu çok negatif. Ancak eşi 190 boyunda aynı kilolarda olan birinden çok daha kilolu, onu belirtmek istedim.
Konu sahibi başka şeylere de içerliyor diye tahmin ediyorum. Atletle oturmasını istemediği halde eşi öyle oturuyormuş mesela.
Bir de konu sahibi "kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun. Oluyorum dıyor" yazmış. "Kendine saygın yok mu" deyince bu kadar sakin cevap verilmesi de atletle oturmak gibi bir etki bırakabilir. Konu sahibinin eşi kendine değer vermeli, kendini savunmalı, kendini ezdirmemeli.
Eşinin yüzüne karşı "kendine saygın yok mu" deyip pozitif bir tepki alan konu sahibinin burada yazdıkları bana tahmin edilebilir geldi. Konu sahibinin eşinin de hatası var. "Evet kilo aldım. Ama kilo almam sana benimle böyle konuşma hakkını vermez. Kendine saygın yok mu ne demek? Bana bunları söyleyecek kadar saygını yitirdiysen kilodan daha önemli sorunlarımız var demektir. Bu konuda biraz düşünmek istiyorum" deyip kendini çekseydi, konu sahibi belki de "Eşimi çok kırdım, ne yapayım" diye konu açardı.
Konu sahibinin eşi kendini ve evlilik içinde saygıyla davranılma hakkını savunmamış. O yüzden onun yerine onun hakkını buradaki üyeler savunmak zorunda kalıyor. Niye millete iş çıkarıyor? Kendi yapsın. Burada yazılanları kendi söylesin.
Yani bence asıl sorunları kilo değil, eşinin çok alttan alması.