esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

Leblebitozu19

🌹
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.342
448
kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum. işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...

Son düzenleme:
bende açık ayakkbı meselesını ılk defa duydum bu kadar kıskanç olan erkekler aradan yıllar geçtikten sonra az da olsa duzelırmıs, ama senın o zamana kadar tahammulun kalır mı orası muamma canım bilerek kabul etmıssın ayrıca
işin çok zor yani. en guzel zamanların geçecek ve senınkı anca o zaman kıskanmayı bırakacak. 2 aylık evlisin canım bekle bıraz, çocuk için çok erken yahu

Son düzenleme:

haklısın canım napıcam ben ya içim daralıyor

Hasta mı bu ya? Evlilik mutluluk demektir. Böyle sıkıntıya girceksem ne diye evleneyeim ya. Babanın evinde nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Ne yapıcaksa yapsın güvenmiyosa kendi bilir. Kusura bakma ama bu adam sapık.

acık giyinen insanlar hoppamı oluyo?

haklısın canım napıcam ben ya içim daralıyor
işin çok zor. benım sevgılım de cok kıskanctır. 4 yıl oldu hala ılk gunku gibi kıskanclıgını koruyor öküz kıskanlığını korudugu gıbı guvenını de korusa keşke
allah yardımcın olsun. çocuk olmuyor dediğine göre
evlendıgınızın ılk gununden basladınız sanırım çocuk çalışmalarına.
erken daha çok erken

evet canım ya cok zor haklısın kıskanclıgı gecene dek ben zaten yaslanmıs olacagım.güveni tam ama kıskanclıgı cok fazla bişi oldugunda bile bile evlendiyo haklı .cocuk için korunmadık canım ..

evet canım ya cok zor haklısın kıskanclıgı gecene dek ben zaten yaslanmıs olacagım.güveni tam ama kıskanclıgı cok fazla bişi oldugunda bile bile evlendiyo haklı .cocuk için korunmadık canım ..
güvenı olan insan kıskanmaz bu kadar canım. aşırı kıskanan erkeklerın guven sorunu var bence
ama, kendılerıne tabii

Hasta mı bu ya? Evlilik mutluluk demektir. Böyle sıkıntıya girceksem ne diye evleneyeim ya. Babanın evinde nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Ne yapıcaksa yapsın güvenmiyosa kendi bilir. Kusura bakma ama bu adam sapık.

istediğini yapmazsam ayrılır canım o yöndenden eminim yapar

güvenı olan insan kıskanmaz bu kadar canım. aşırı kıskanan erkeklerın guven sorunu var bence
ama, kendılerıne tabii

canım bazen diyorum sen yapıyondamı kıskanıyon yada milletin kolunamı bakıyosun hani bundanmı etkileniyosun diyorum hayır ben böyle istiyorum diyo...hani beni aldatmadıgından eminim ama kıskanclıgı beni delirtiyo bazen

yuh artık. sizin eş kafayı feci sıyırmış. böyle hayatmı geçer.

bende aynı şeyi benımkıne çok derım..
klasık lafları da şu '' sana değil, onlara guvenmıyorum'' halbukı kendınelerıne guvenmıyorlar, derine indiğine bunu açıklaması budur
zannedıyorlar kı herkes kollarını açmış bizi beklıyor
aynı şeyi sende ona yap bence

Son düzenleme:
bende aynı şeyi benımkıne çok derım..
klasık lafları da şu '' sana değil, onlara guvenmıyorum''
zannedıyorlar kı herkes kollarını açmış bizi beklıyor
aynı şeyi sende ona yap bence

diyolarki hani evlilik ilerledikce düzeliyolar düzelirmi sence aynısını bende yapabilirim haklısın

insan sevdiğini kıskanır, belli bir oranda kıskançlık normaldir ama size hayatı zindan ediyorsa orda durup düşünmek lazım. keşke evlenmeden bu kadar taviz vermeseydiniz, bir yerde durması gerektiğini hissettirseydiniz. benim 5,5 yıllık bir ilişkim var. benim erkek arkadaşım da aşırı kıskanç bir insandı. bütün arkadaşlarıma, onsuz dışarı çıkmama, yazın ve bol dahi olsa etek, elbise giymeme, hatta renkli pantolon giymeme bile karışırdı. her zaman bu davranışlarının beni çok üzdüğünü, böyle yapmamasını söylerdim ama dinlemezdi. bir gün canıma tak etti, aldım karşıma. bak dedim, beni yetiştiren ailem dahi, babam dahi bana böyle karışmaz, karışamaz. ben kaç yaşında insanım, aklı başındayım. senden önce kendimi düşünürüm, en başta kendimi utandıracak bir şey yapmam. bu kıskançlıklarında beni gerçekten çok yaralıyorsun, küçük düşürüyorsun. kusura bakma ama bu kısıtlamalarınla senle birlikteyken boğulacak gibi oluyorum, mutlu değlim deyinc o zaman dank etti kafasına. beni ne kadar üzdüğünü fark etti. başta surat astı, ben elbise giydiğimde misal o gün buluştuğumuzda daha beni görür görmez suratını asıp trip atmaya ve bana giyecek aramaya başlıyordu. ben ondan daha beterini yaptım, iyice surat astım. üstüne bu konuşmayı yaptım ve ne kadar ciddi olduğumu hissettirdim. o gün bu gündür beni daraltacak şeyle yapmıyor, çok dikkatli. ha gene hassas olduğu şeyler var ama bn de ona göre davranıyorum. karşılıklı anlayışla bu sıkıntımızı çözdük.

siz bir de evli olduğunuz için daha rahat hssediyor kendini tabii, söz hakkı buluyor iyice. ama karşısında güçlü olun. tavrınızı koymazsanız daha çook başınızı ağrıtır, çekilmez kılar herşeyi iyice.

Benimkide çok kıskanç ama senin eşin biraz abartmış olayı be canım benim eşim yerine göre giyinmemi söylüyor çok fazla sıkmıyo ama serbestte bırakmıyo :) Allah yardımcın olsun işin zor yakında camdanda baktırmaz allah korusun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

istediğini yapmazsam ayrılır canım o yöndenden eminim yapar

Canım o zaman sözünü dinle. Aman boşamasın. Çok aradın mı bunu ya. Bana hiç denk gelmedi valla böylesi şaşırıyorum. Bana hayatımda babamdan başka kmse karışmadı kıyafet konusunda çünkü uyuz olurum. Bababm ağzımı açamam ama kendi isteiğimle hayatıma sokacağım adama karıştırtmam. Sen kilo aldıkça yaşlandıkça çirkinleştikçe çocuk olunca hafifletir.

He bu arada annem de anlatır ilk zamanlar kadıncağızı tek başına dışarı bırakmamış. Zavallı kadın seçme şansı olsa babamı seçmezdi heralde. annem bir gün büyük kavga koparmış bu yaşa kadar beni sen mi korudun elinden geleni ardına koyma yarın arkadaşıma gidiyorum eve almazsan anneme giderim demiş çıkmış evden ve akşam da babamdan sonra gelmiş. Babam sadece yemek yiyelim mi dışarıda ben acıktım diye cevap vermiş.

Sen bile bile evlenmişsin ağırlığını koymamışsın şimdi yapılacak şey var mıdır bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…