- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
bende açık ayakkbı meselesını ılk defa duydumkızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yok.hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????bazen evlendiğime pişman oluyorum
bende açık ayakkbı meselesını ılk defa duydumbu kadar kıskanç olan erkekler aradan yıllar geçtikten sonra az da olsa duzelırmıs, ama senın o zamana kadar tahammulun kalır mı orası muamma canım bilerek kabul etmıssın ayrıca
işin çok zor yani. en guzel zamanların geçecek ve senınkı anca o zaman kıskanmayı bırakacak. 2 aylık evlisin canım bekle bıraz, çocuk için çok erken yahu
kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yok.hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.bazen evlendiğime pişman oluyorum
işin çok zor. benım sevgılım de cok kıskanctır. 4 yıl oldu hala ılk gunku gibi kıskanclıgını koruyor öküzhaklısın canım napıcam ben yaiçim daralıyor
işin çok zor. benım sevgılım de cok kıskanctır. 4 yıl oldu hala ılk gunku gibi kıskanclıgını koruyor öküzkıskanlığını korudugu gıbı guvenını de korusa keşke
allah yardımcın olsun. çocuk olmuyor dediğine göre
evlendıgınızın ılk gununden basladınız sanırım çocuk çalışmalarına.
erken daha çok erken
acık giyinen insanlar hoppamı oluyo?
güvenı olan insan kıskanmaz bu kadar canım. aşırı kıskanan erkeklerın guven sorunu var benceevet canım ya cok zor haklısın kıskanclıgı gecene dek ben zaten yaslanmıs olacagım.güveni tam ama kıskanclıgı cok fazla bişi oldugunda bile bile evlendiyo haklı .cocuk için korunmadık canım ..
Hasta mı bu ya? Evlilik mutluluk demektir. Böyle sıkıntıya girceksem ne diye evleneyeim ya. Babanın evinde nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Ne yapıcaksa yapsın güvenmiyosa kendi bilir. Kusura bakma ama bu adam sapık.
güvenı olan insan kıskanmaz bu kadar canım. aşırı kıskanan erkeklerın guven sorunu var bence
ama, kendılerıne tabii
yuh artık. sizin eş kafayı feci sıyırmış. böyle hayatmı geçer.kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...
canım bazen diyorum sen yapıyondamı kıskanıyon yada milletin kolunamı bakıyosun hani bundanmı etkileniyosun diyorum hayır ben böyle istiyorum diyo...hani beni aldatmadıgından eminim ama kıskanclıgı beni delirtiyo bazen
bende aynı şeyi benımkıne çok derım..
klasık lafları da şu '' sana değil, onlara guvenmıyorum''
zannedıyorlar kı herkes kollarını açmış bizi beklıyor
aynı şeyi sende ona yap bence
yuh artık. sizin eş kafayı feci sıyırmış. böyle hayatmı geçer.
evet öyle derlerdiyolarki hani evlilik ilerledikce düzeliyolar düzelirmi sence aynısını bende yapabilirim haklısın
istediğini yapmazsam ayrılır canım o yöndenden eminim yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?