- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
siz de esinizin kiyafetlerine , sacina karisin .
Dede modeli ve rengi kiyafetler aldirin "askim sana guveniyorum ama hemcinslerime guvenmiyorum cok yakisiklisin "deyin.
saclarini sifira vurdurmasini isteyin, ayakkabilarini dede modeli aldirin .
bu kadar kiskanclik normal degil bence.
Düzeliyor canım ama epey zaman alıyor.Yani gençliğin büyük ihtimalle sıkıntıyla geçecek.İnşallah öyle olmaz.
Eşin sınırlarını çizmiş,çoğunu kabullenmişsin.Artık bundan sonra daha fazla taviz verme.
Mesela ayakkabı konusunda,ne kadar saçmaladığını söyleyip umursamayabilirdin.
Sen kabul ettikçe,o da aşırıya kaçmaya başlamış.Düşüncesinin mantıklı olmadığını anlatmaya çalış.
Her zaman fikrini sormana da gerek yok.Ne var bunda deyip geçebilirsin.
Giyerim-giyemezsin tartışmasına hiç girme.Yani olay açık giyerim-giyemezsin olmasın.
Bu açık değil ki gibi bir tavır koyabilirsin :)
Bu da güzel bir yol aslında.
Eşin modaya uyuyorsa hemen karışmaya başlayabilirsin.
Bu ayakkabıları bekarlar giyiyor,bu tişörtle çok dikkat çekiyorsun,güneş gözlüğü takma,araba kullanırken sağa sola bakma gibi:)
kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...
güvenı olan insan kıskanmaz bu kadar canım. aşırı kıskanan erkeklerın guven sorunu var bence
ama, kendılerıne tabii
Kıskançlık konusunda bir tespitim vardır ve bunu söylediğimde hiçbir erkek de kabul etmez ne hikmetse(arkadaş çevrem bile)
Kıskançlık bir güven problemidir, kişi ya kendine ya da karşısındakine güvenmiyordur!!!! Bu anlattıklarına bakarsak gerçekten kendine aşırı güven sorunu var kendini yetersiz gördüğü için senin başkasına bakacağına inanıyor (ufak da olsa sana da güven sorunu yaşıyor) bence psikolojik bir yardım alması lazım. Ha sen onu olduğu gibi kabul ederek evlenmişsin ama o da seni olduğun gibi kabul etmiş seni kısıtlama hakkı yok bunu ona bir şekilde yansıt tabii taktikleri evli arkadaşlar bilir bende taktik yoktur
Senin konunu mu okumuş ? İyi olmuş aslında,hayırlısı :)
Kisi kendi dusuncesini,fikrini nasil bilirse disardaki hemcinslerini de oyle biliyor artik buna inandim...nasil yurur bu evlilik inan allah sana sabirlar versin..babanin evinde nasilsan oyle olmalisin.resmen kapatma yapmis seni..en guzel zamaninda giymeyeceksin de 50-60 yasina gelince mi goreceksin...zaten o zamana da kim òle kim kala,belki icinde hevesin dahi kalmicak.ve yillar gectikce inan bana icinde bir uhte olarak kaldigi icin bu konuda hep esine icinden bir kin besliceksin
GT-I8150 cihazımdan gönderildi
peki evlenmeden önce de bu güven konusu üzerine konuştnuz mu? yani kadınlara mı güvenmiyor, genel olarak insanlara mı güvenmiyor, ailesiyle ilgili sorunları mı var, neden yani bu güven sorunu?????????canım esimin güven sorunu var haklısın bazı seyleride düsününce...lojmana cıkmıyor lojmandakilerden kıskandıgı için.suan 850 kira veriyorum lojman 5 dk evimize.orda daha uygun fiyata kalmak varken.doktora hayatta gitmez
canım esimi seviyorum asla ayrılmam ama bu durum nasıl düzelcek bilmiyorum:26:haklısın inan bazen kin duyuyorum yaptıklarından.
istediğini yapmazsam ayrılır canım o yöndenden eminim yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?