esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

Düzeliyor canım ama epey zaman alıyor.Yani gençliğin büyük ihtimalle sıkıntıyla geçecek.İnşallah öyle olmaz.
Eşin sınırlarını çizmiş,çoğunu kabullenmişsin.Artık bundan sonra daha fazla taviz verme.
Mesela ayakkabı konusunda,ne kadar saçmaladığını söyleyip umursamayabilirdin.
Sen kabul ettikçe,o da aşırıya kaçmaya başlamış.Düşüncesinin mantıklı olmadığını anlatmaya çalış.
Her zaman fikrini sormana da gerek yok.Ne var bunda deyip geçebilirsin.
Giyerim-giyemezsin tartışmasına hiç girme.Yani olay açık giyerim-giyemezsin olmasın.
Bu açık değil ki gibi bir tavır koyabilirsin :)

Bu da güzel bir yol aslında.
Eşin modaya uyuyorsa hemen karışmaya başlayabilirsin.
Bu ayakkabıları bekarlar giyiyor,bu tişörtle çok dikkat çekiyorsun,güneş gözlüğü takma,araba kullanırken sağa sola bakma gibi:)

gülüm haklısın bende cok taviz verdim ben yemek hazırlamaya giderken bilgisayarımı kurcalamıs kapatmıstım sayfaya tıklayınca en son okudugum konu cıkmıs okumus.dedi artık karısmıyorum madem bunalıma giryon ama aile ve arkadaslarımın yanında dikkat et onun dısında karısmıyom dedi trip attı söylendi yattı.hiç bişi demedim simdi nolcak bilmiyorum:26:

evet arkadasın dediği yöntemde güzel belki empati yapar

Kıskançlık konusunda bir tespitim vardır ve bunu söylediğimde hiçbir erkek de kabul etmez ne hikmetse (arkadaş çevrem bile)
Kıskançlık bir güven problemidir, kişi ya kendine ya da karşısındakine güvenmiyordur!!!! Bu anlattıklarına bakarsak gerçekten kendine aşırı güven sorunu var kendini yetersiz gördüğü için senin başkasına bakacağına inanıyor (ufak da olsa sana da güven sorunu yaşıyor) bence psikolojik bir yardım alması lazım. Ha sen onu olduğu gibi kabul ederek evlenmişsin ama o da seni olduğun gibi kabul etmiş seni kısıtlama hakkı yok bunu ona bir şekilde yansıt tabii taktikleri evli arkadaşlar bilir bende taktik yoktur

Kisi kendi dusuncesini,fikrini nasil bilirse disardaki hemcinslerini de oyle biliyor artik buna inandim...nasil yurur bu evlilik inan allah sana sabirlar versin..babanin evinde nasilsan oyle olmalisin.resmen kapatma yapmis seni..en guzel zamaninda giymeyeceksin de 50-60 yasina gelince mi goreceksin...zaten o zamana da kim òle kim kala,belki icinde hevesin dahi kalmicak.ve yillar gectikce inan bana icinde bir uhte olarak kaldigi icin bu konuda hep esine icinden bir kin besliceksin

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

canım esimin güven sorunu var haklısın bazı seyleride düsününce...lojmana cıkmıyor lojmandakilerden kıskandıgı için.suan 850 kira veriyorum lojman 5 dk evimize.orda daha uygun fiyata kalmak varken.doktora hayatta gitmez

canım esimi seviyorum asla ayrılmam ama bu durum nasıl düzelcek bilmiyorum:26:haklısın inan bazen kin duyuyorum yaptıklarından.

peki evlenmeden önce de bu güven konusu üzerine konuştnuz mu? yani kadınlara mı güvenmiyor, genel olarak insanlara mı güvenmiyor, ailesiyle ilgili sorunları mı var, neden yani bu güven sorunu?????????
Valla bir uzman desteğinin şart olduğu görüşündeyim, ya o gider kendini düzeltir ya da sen ileride gidersin akıl sağlığın bozulduğunda... Kusura bakma ama bunu tahmin etmek zor değil çünkü senin bir birey olarak sınırlarına bile müdahale var ya köle olacaksın ya deli ya da kendini göstereceksin dimdik durarak...

canımın ıcı durumun zor ama ınan sabet gercekten duzelr zamanla ben esımı dort senedır belkı daha fazladır tanıyorum 2 bucuk sene nısanlı kaldık ınan cokkkk kıskanctı kofore bıle gondermıyodu bı mesajına gec cvp verseydım bızımkıleı arıyodu tlf cvp vemıyo napıyo uyuyomu evdemı nerde 2 kız kardesıme mesaj atıyodu snra annemlerı arıyodu aynı senın esın gıbıydı belkı dahada kıskanctı ama ınan dugunden bır ıkı ay sonra duzelmeye basladı her nekadar tam olmasada buyuk olcude duzeldı gecen ıse gıderken degdorent surdum hafıfte parfum sıkmıstm aksam dedı bıdaha sakın parfum sıkma ıse gıderken bu halınde sukur edıyorum eskıye gore zamanla tamamen gecıcek emın ol sabret

Bu konuya yazdıklarını okuyacak kadar sana güvenmiyorsa ne diye seninle evlenmiş acaba???
Telefon, bilgisayar, email şifresi bunlar kişisel alandır kendi adıma müdahale edilmesine karşıyım, evli olsam eşimin özel alanına müdahale etmek istemem güvenmiyorsam ne işim olur dimi ama*

benim eşimde aynı senin gibi babeti çorapla giydirirdi. ilk evlendiğimiz sene şimdi cok sükür birsey demıyor. ama hala kıskanc bbeyaz giydirmez kıyafetin asla dekoltesi olmıycak .saç boyatmak yok. dışarı cıkmak yok . offfffffffffff ya bende insanım ama.

canım Allah yardımcın olsun zor bi durum
ama eşimi seviyorum diyosun
seviyorsan mecbur katlanıcaksın
az sabır canım sabır
cefa çekmeden sefa sürülmez olur öyle şeyler
napalım yani hemen kaldrıp atalım mı olmz tabikide
düzelir ya daha 2 ay evlıymişsiniz bu kadar dert etme
sanada yazık herşeyi kafana takma herşeye güzel yönden bak
inşallah herşey gönlünce olur :)

istediğini yapmazsam ayrılır canım o yöndenden eminim yapar

Diğer yorumları okuyamadan bu yorumunuza takıldım nasıl yani? Siz onun istediklerinizi yapmadığınız için sizden nasıl ayrılıyor? evlilikte tabi ki eşinizin yaşam tarzına göre hareket edersiniz ama bunu da kendinizden ödün vermeden orta yolu bularak. Siz ona ipleri vermişsiniz eğer ipleri elime alırsam o alır ipi kopartır nasıl bir mantık anlayamadım? Bence biraz ağırlığınızı koymanız lazım güzelce anlatın bu durumun yanlış olduğundan madem kısa kollu olsun dar olmasın diyor biraz bol giyin makyajınızı yapın bir yeri yok sayarken diğer tarafı tamamlayın ki gözü alışsın.
İlk evlendikleri zaman babam annemin makyaj takımlarını çöpe atmış o yıllardan beri annem hiç makyaj yapmamış ta ki ben büyüyüp de devreye girene kadar şimdi o kadar süslü ki annem kapalı bakımlılardan. Annem şu an kendine bakmadığı zaman babam neden böyle giyindin hadi üstünü değiştir öyle gidelim diyor yani iş sizde bitiyor alıştırmanız lazım işiniz zor kolay gelsin

Bu Adam Zaten Baştan Belli Etmiş Ne Mal Olduğunu Bile Bile Evlenmişsin Ne Diyelim,Evlenmeden Önce Açsaydın Buraya Konuyu Ayrıca Çocuk Öyle Oyalansın Benimle Uğraşmasın Diye Yapılmaz Aklınızı Toplayın Baya Saçmalıyorsunuz Çünkü

Adamın Güven Problemi Var Halletsin Biran Önce Yoksa Zehir Olur Hayat

Bi'de bu adama iki aylık evlilikte çocuk vermek için mi uğraşıyosun? Çocuk olunca düzelir diye kim kandırdı yahu.
Düzelir diyenler neye göre düzelir diyo anlamıyorum adam ayakkabıya açık diyen bi'insan düzelse ne kadar düzelecek yani?
Çocuk değil ki bu, ağaç yaşken eğilirmiş.

Ama haketmişsin yani şimdi nasıl değiştiririm vs.demen saçma. Bilerek evlenmişsin şimdi niye değişsin istiyosun? Hoş o da seni bilerek evlenmiş.
Ben bu tür ilişkilerde aşk olmadığını düşünüyorum. İnsan aşık olduğu insanı değiştirmeye çalışmaz bence ki böyle kemikleşmiş bi'şeyde...

Ayrıca bu "beni çok seviyo oyüzden bu kadar kıskanıyo canım ya" denilecek tatlılıkta bi'kıskançlık değil. Her şey dozunda iyidir. Adam resmen hastalık derecesinde kıskanç.

Balkona çıkmak, perde açmak falan da yasak mı?

Şaka gibi adam sen arkanı dönünce buraya açtığın konuyu bile bulup okumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…