esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

Erkeklerin bu eslerini degistirmeye calisma yuhlarina sinir oluuorum. Seni boyle gormus begenmis maden onun kriterlerine uygun degildin evlenmeseymis.
Benim esimde kiskactir ilk baslarda baya abartmisti oda. Bisey dedigim oluyotdu alttan aldigim oluyordu tam bir sinir harbiydi. Simdilerde sustu gibi. Bende giyimimi biraz degistirdim ama cokda kavgalar ettim. Istedigin gibi birisini bulsaydin ben seninle tanistigimiz gunki etegi giyiyorum karisamazsin dedim ve daha neler.
Zmn gectikce biraz torpuleniyor bu huylari ama seninde herseye tmm dememen gerekiyor. Kendinden odun vermemeye calis yoksa bir bakarsin disari bile cikamiyorsun. Cocuktan sonrada hic bisey degismiyor soyliyim bu sefer cocukla ilgili herseye karismaya basliyorlar. Konusmayi seven herseye maydanoz erkek cekilmiyor kisaca sustukca ustune gelir susmayacaksin.

bende onu düsünüyorum esimide cok seviyorum Allah için kötü bir huyu yok memnunum ama tek kötü huyu bu kıskanclıgı

Daha ne olsun? Köle misin sen? Senin karar mekanizman yok mu? Evlenmeden önce her önüne gelene göz mü kırpıyordun yani. Resmen bu kadına yapılan en büyük hakarettir.

Senin ki kadar olmasada esim de kiskancti ama zamanla azaldi kıskançlık lari. Umarim seninkide oyle olur.

Valla kusura bakma ama haketmişsin. Bile bile kabul etmişsin ve bu adamdan çocuk istiyorsun. Daha 2 ay olmuş. Bu kıskançlığın adını sevmek koyma sakın. Çünkü değil. Hastalık bu. Sen izin vermedikten sonra sana kimse karışamaz. Ayrıca taviz tavizi doğurur. Sen karışmasına izin verdikçe, o kısıtlamayı daha çok arttıracak...

esimi seviyorum asla bosanmam ama sadece bu huyunun düzelmesini istiyorum.benimde babam asla kıyafetime makyajıma sacıma karısmaz.belki sesimi yükseltmeliyim ama kavgada istemiyorum sonra ben üzülüyorum

ne güzel seninki düzelmiş bende eninde sonunda patlıycam ama ne zaman.kavga etmeden düzelsin istiyorum güzellikle...

canım sagol evet cok abarttı napcam bilmiyom bazen cok bunaltıyo

Sen nasil biliyorsan oyle giyin zamanla alisacaktir ayni sey benimde basimdaydi nisanlandik ogun bana kot pantalon gymeni istemiyrm dedi sebeb dedigimde dar oluyo kumas giyeceksin dedi inadina ters giydim zamanla alisiyorlar senin ona ayak uydurmaya calistigin kadar birak birazda o sana ayak uydurmaya calissin onunki kiskanclik degil artık takinti olmuş acik acikta konis esinle ama keske bunlari en basinda konissaydin nisanlilik doneminde en azından su saatten sonra konusman bisey ifade etmez sanki ama giyin onsuz cik alışveriş yap al istedgini giy alisacaktir zamanla bi iki kez soylenir ama alisir diye umut ediyorum ben oyle yaptim ise yaradi...

Sen eşinin kıskançlığını düzeltmeye çalışıyorsun, eşin senin kıyafetlerini, giyim tarzını kendine göre düzeltmeye çalışıyor.

Yani nerden baksam ikinizin de tutumu sağlıksız. Çünkü insanlarda belli bir yaştan sonra karakter kemikleşir ve değişmesi çok çok zorlaşır.

İşte bu yüzden evlenince ya da zamanla kimseyi değiştiremeyiz, en fazla boyun eğeriz, senin eşine boyun eğdiğin gibi.

Bir adım sen, bir adım o gidecek ki evlilikte uyumu sağlayabilesiniz. Ama tek taraflı bu sorun çözülemez.

hadi sıfır kollu badiyi anlarım, saçını çok açık renklere boyamayı da anlarım, poponu ört demesini de anlarım (anlamam da işte benimki de böyle) ama ayakkabı olayı acayip olmuş gerçekten... böyle aşırı kıskanç erkekler evliliklerinin ilk 2 senesinde böyle yapabiliyorlar. bir tanıdığımız var onunki sapıklık derecesindeydi.. havuları kontrol ediyormuş ıslaksa yıkandın mı..neden diye sonra değişti güven geldi tanıdıkça sanırım..

siz de esinizin kiyafetlerine , sacina karisin .
Dede modeli ve rengi kiyafetler aldirin "askim sana guveniyorum ama hemcinslerime guvenmiyorum cok yakisiklisin "deyin.
saclarini sifira vurdurmasini isteyin, ayakkabilarini dede modeli aldirin .
bu kadar kiskanclik normal degil bence.

O nasıl bişey ya öyle havluları kontrol etmekte neyin nesi tövbe bismillaah 😮😮

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşinin bu huylarını kabul ederek evlenmişsin, şimdi neden değiştirmeye çalışıyorsun ki. Adam kendini gizlememiş tavrını göstermiş ama kadınlarımızda şu olay var "nasılsa ben onu değiştiririm adam ederim". Yok canım öyle bir şey, değişen ancak sen olursun. Hastalık derecesinde, senin birey olarak tüm haklarını kısıtlıyor, kararları veriyor ve işine gelirse diyor. Değişecek bir durum değil asla, hatta ön yargılı olmak istemem ama muhtemelen şiddet eğilimi de vardır bu adamın. Bu konuyla ilgili bir iki arıza çıkardığında kaba kuvvete başvuracak gibi duruyor.
Çocuk için bu ne acele ben anlamıyorum. Şu erkekler çocuk olunca değişir-düzelir yanılgısını bi bırakın artık, öyle bir şey yok. Çocuk elinde sihirli değnekle doğmuyor... hop her şey değişsin.
Taa eskiden yeni evli bi karşı komşumuz vardı adam kızın üstünden kapıyı kitleyip gidiyordu, kıskanç paranoyak tam bir ruh hastasıydı, sonra dayak falanda girdi devreye kız annesine haber yollamış kapıyı çilingirle açıp götürmüştü kızını, sonra ayrıldılar. İç karartıcı bir örnek belki ama kulaklara küpe olsun doğru insanı seçmek sağlıklı bir evlilik için çok önemli.

bune ki böyle kölemisin esirmisin onun oyuncağımısın sen. ama adam kendini gizlememiş sen bunu bile bile evlenmişsin kabul etmişsin şikayet emenin bi anlamı yok

Senin ki kadar olmasada esim de kiskancti ama zamanla azaldi kıskançlık lari. Umarim seninkide oyle olur.

insallah canım insallah masallah seninki düzelmiş

benimgibi olan birini gördüğüm için sevindim cok sagol canım yardmın için,

esim okudu yazıları ve gördü herseyi bilgisayarımı kurcalamıs ne yazıyorum diye okumus.dedi artık karısmıyorum sadece ailem ve arkadslarımın yanına giderken dikkat et onun dısında karısmıyorum madem bunalıyon dedi trip attı yattı.ne olacak bilmiyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…