- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
bu bence en kötü huylardan biri. resmen köle muamelesi yapıyor size. dışarı tek başına çıkmak yasak erkek kuaföre gitmek yasak vs.bende onu düsünüyorum esimide cok seviyorum Allah için kötü bir huyu yok memnunum ama tek kötü huyu bu kıskanclıgı
bende onu düsünüyorum esimide cok seviyorum Allah için kötü bir huyu yok memnunum ama tek kötü huyu bu kıskanclıgı
Bunları okuyunca aklıma şu soru geldi.. Acaba kapanmanızı mı istiyor ?
Canım o zaman sözünü dinle. Aman boşamasın. Çok aradın mı bunu ya. Bana hiç denk gelmedi valla böylesi şaşırıyorum. Bana hayatımda babamdan başka kmse karışmadı kıyafet konusunda çünkü uyuz olurum. Bababm ağzımı açamam ama kendi isteiğimle hayatıma sokacağım adama karıştırtmam. Sen kilo aldıkça yaşlandıkça çirkinleştikçe çocuk olunca hafifletir.
He bu arada annem de anlatır ilk zamanlar kadıncağızı tek başına dışarı bırakmamış. Zavallı kadın seçme şansı olsa babamı seçmezdi heralde. annem bir gün büyük kavga koparmış bu yaşa kadar beni sen mi korudun elinden geleni ardına koyma yarın arkadaşıma gidiyorum eve almazsan anneme giderim demiş çıkmış evden ve akşam da babamdan sonra gelmiş. Babam sadece yemek yiyelim mi dışarıda ben acıktım diye cevap vermiş.
Sen bile bile evlenmişsin ağırlığını koymamışsın şimdi yapılacak şey var mıdır bilmiyorum..
insan sevdiğini kıskanır, belli bir oranda kıskançlık normaldir ama size hayatı zindan ediyorsa orda durup düşünmek lazım. keşke evlenmeden bu kadar taviz vermeseydiniz, bir yerde durması gerektiğini hissettirseydiniz. benim 5,5 yıllık bir ilişkim var. benim erkek arkadaşım da aşırı kıskanç bir insandı. bütün arkadaşlarıma, onsuz dışarı çıkmama, yazın ve bol dahi olsa etek, elbise giymeme, hatta renkli pantolon giymeme bile karışırdı. her zaman bu davranışlarının beni çok üzdüğünü, böyle yapmamasını söylerdim ama dinlemezdi. bir gün canıma tak etti, aldım karşıma. bak dedim, beni yetiştiren ailem dahi, babam dahi bana böyle karışmaz, karışamaz. ben kaç yaşında insanım, aklı başındayım. senden önce kendimi düşünürüm, en başta kendimi utandıracak bir şey yapmam. bu kıskançlıklarında beni gerçekten çok yaralıyorsun, küçük düşürüyorsun. kusura bakma ama bu kısıtlamalarınla senle birlikteyken boğulacak gibi oluyorum, mutlu değlim deyinc o zaman dank etti kafasına. beni ne kadar üzdüğünü fark etti. başta surat astı, ben elbise giydiğimde misal o gün buluştuğumuzda daha beni görür görmez suratını asıp trip atmaya ve bana giyecek aramaya başlıyordu. ben ondan daha beterini yaptım, iyice surat astım. üstüne bu konuşmayı yaptım ve ne kadar ciddi olduğumu hissettirdim. o gün bu gündür beni daraltacak şeyle yapmıyor, çok dikkatli. ha gene hassas olduğu şeyler var ama bn de ona göre davranıyorum. karşılıklı anlayışla bu sıkıntımızı çözdük.
siz bir de evli olduğunuz için daha rahat hssediyor kendini tabii, söz hakkı buluyor iyice. ama karşısında güçlü olun. tavrınızı koymazsanız daha çook başınızı ağrıtır, çekilmez kılar herşeyi iyice.
Benimkide çok kıskanç ama senin eşin biraz abartmış olayı be canımbenim eşim yerine göre giyinmemi söylüyor çok fazla sıkmıyo ama serbestte bırakmıyo :) Allah yardımcın olsun işin zor yakında camdanda baktırmaz allah korusun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet öyle derler
ama azalır kıskanclıgı sadece. karakterınde var yanı bellisende yap bunalt, nıye boyle yapıyon derse
aynı cevapları sende ona ver
kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık
bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...
hadi sıfır kollu badiyi anlarım, saçını çok açık renklere boyamayı da anlarım, poponu ört demesini de anlarım (anlamam da işte benimki de böyle) ama ayakkabı olayı acayip olmuş gerçekten... böyle aşırı kıskanç erkekler evliliklerinin ilk 2 senesinde böyle yapabiliyorlar. bir tanıdığımız var onunki sapıklık derecesindeydi.. havuları kontrol ediyormuş ıslaksa yıkandın mı..neden diyesonra değişti güven geldi tanıdıkça sanırım..
O nasıl bişey ya öyle havluları kontrol etmekte neyin nesi tövbe bismillaah 😮😮
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bune ki böyle kölemisin esirmisin onun oyuncağımısın sen. ama adam kendini gizlememiş sen bunu bile bile evlenmişsin kabul etmişsin şikayet emenin bi anlamı yok
Senin ki kadar olmasada esim de kiskancti ama zamanla azaldi kıskançlık lari. Umarim seninkide oyle olur.
Erkeklerin bu eslerini degistirmeye calisma yuhlarina sinir oluuorum. Seni boyle gormus begenmis maden onun kriterlerine uygun degildin evlenmeseymis.
Benim esimde kiskactir ilk baslarda baya abartmisti oda. Bisey dedigim oluyotdu alttan aldigim oluyordu tam bir sinir harbiydi. Simdilerde sustu gibi. Bende giyimimi biraz degistirdim ama cokda kavgalar ettim. Istedigin gibi birisini bulsaydin ben seninle tanistigimiz gunki etegi giyiyorum karisamazsin dedim ve daha neler.
Zmn gectikce biraz torpuleniyor bu huylari ama seninde herseye tmm dememen gerekiyor. Kendinden odun vermemeye calis yoksa bir bakarsin disari bile cikamiyorsun. Cocuktan sonrada hic bisey degismiyor soyliyim bu sefer cocukla ilgili herseye karismaya basliyorlar. Konusmayi seven herseye maydanoz erkek cekilmiyor kisaca sustukca ustune gelir susmayacaksin.
Sen nasil biliyorsan oyle giyin zamanla alisacaktir ayni sey benimde basimdaydi nisanlandik ogun bana kot pantalon gymeni istemiyrm dedi sebeb dedigimde dar oluyo kumas giyeceksin dedi inadina ters giydim zamanla alisiyorlar senin ona ayak uydurmaya calistigin kadar birak birazda o sana ayak uydurmaya calissin onunki kiskanclik degil artık takinti olmuş acik acikta konis esinle ama keske bunlari en basinda konissaydin nisanlilik doneminde en azından su saatten sonra konusman bisey ifade etmez sanki ama giyin onsuz cik alışveriş yap al istedgini giy alisacaktir zamanla bi iki kez soylenir ama alisir diye umut ediyorum ben oyle yaptim ise yaradi...
hadi sıfır kollu badiyi anlarım, saçını çok açık renklere boyamayı da anlarım, poponu ört demesini de anlarım (anlamam da işte benimki de böyle) ama ayakkabı olayı acayip olmuş gerçekten... böyle aşırı kıskanç erkekler evliliklerinin ilk 2 senesinde böyle yapabiliyorlar. bir tanıdığımız var onunki sapıklık derecesindeydi.. havuları kontrol ediyormuş ıslaksa yıkandın mı..neden diyesonra değişti güven geldi tanıdıkça sanırım..
siz de esinizin kiyafetlerine , sacina karisin .
Dede modeli ve rengi kiyafetler aldirin "askim sana guveniyorum ama hemcinslerime guvenmiyorum cok yakisiklisin "deyin.
saclarini sifira vurdurmasini isteyin, ayakkabilarini dede modeli aldirin .
bu kadar kiskanclik normal degil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?