- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 25
- 163
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
çok sağol canım desteğin için inan bu çok iyi geldi konu kapansa iyi olur artık çünkü arkadaş konu dışına çıktı...
Konu sahibi dikkate alacakmış gibi yol göstermeye çalışıyoz di mi boşuna ...
çok sağol canım desteğin için inan bu çok iyi geldi konu kapansa iyi olur artık çünkü arkadaş konu dışına çıktı...
Baskasinin namusuna dil uzatacak bir insan degil heleki esinin asla.esimin siddet yanlisi bir insan olmadigini soylemistim ama anlamak istemiyorsunuz sanirim.ayrica disarida gozu olsa benle isi olmazdi acik ve nettir Allah korkusu vardirvasla aldatacagina imkan vermem cunku yapisini biliyorum.kilik kiyafeti ahlaksizlik olarak anlamanizda cok garip.kocamdan yakisikli erkekle karsilasirsam ne olur onu anlamadim ne demeye getirdiniz durumu
Destekmiiiii valla guldurdunuz benisanki savas cikti kol kanat gerecek bir durum yok abarttiniz kizlar
nerden biliyorsunuz hosuma gittiğini nişanlanırken yanımdamıydınız acabaaaaaaaaaaa evet seviyor canım bende onu seviyorum
Ben babama bile güvenmem. Erkek olan insana hele ki hiç güvenmem. Aldatma yolları illa ki fiziksel değildir.
Göz , düşünce , fiziksel olarak yapılıyor hepsi de yapıyor zaten. Bir bayanın bir erkeği anlaması çok zor biz duygularımızla hareket ederiz, mantık fikir ararız vs... Erkekler ise sıradan önünden geçen bir bayanın herhangi fiziksel bir yerini beğenmesi bile yetiyor kokusu,poposu vs.. açıkçası havadan nem kapıyorlar hemen yada hayal etme gücü o kadar tavan ki onlarda o yüzden siz bir insana ve bir erkeğe duruşu konuşması ve karekteriyle hormonlarını bağdaştıramazsanız erkeklerin hormonları mantığın bttiği noktadıro yüzden bu konu da eşine değil babana dahil güvenmiyceksin . Çok eminsin ama benim kocam yapmaz etmez deme sonra çok yıkılırsın
Benim erkek arkadaşımda çok kıskanç bende bunalım atlattım bu sürede ilaç bile kullandım sessiz kalmayarak bunu aştığımı düşünüyorum . Seviyorsa bnce o da sana katlanır sen istediği gibi giyin sonuçta eşin ama hergün hesap vermekte piskolojiyi çökertir o yüzden yaptığı yanlışları görmesinde yardımcı ol
Ya bi de o var di mi , "benim kocam yapmaz"Adriana Lima bile aldatıldı hanımlar
insallah canım suan konusmuyoruz dün msjları gördü ya okudu simdi konusmuyor kızgın bana tahminen ama gördüğü iyi oldu belkide
sen ne kadarlık evlisin canım seninkide benimki gibiymiş bir caresi olmalı
sagol canım haklısın ayrılmak kolaymı ki aldatmadı yada bir hakareti olmadı bana iyi bir insan ne dersem yapıyor sadece tek sorunum benim esimle bu tutumları.insallah cok sagol canım benim
Haklisiniz konu nerden kapatiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?