esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

çok sağol canım desteğin için inan bu çok iyi geldi konu kapansa iyi olur artık çünkü arkadaş konu dışına çıktı...

Konu sahibi dikkate alacakmış gibi yol göstermeye çalışıyoz di mi boşuna ...

Ben babama bile güvenmem. Erkek olan insana hele ki hiç güvenmem. Aldatma yolları illa ki fiziksel değildir.
Göz , düşünce , fiziksel olarak yapılıyor hepsi de yapıyor zaten. Bir bayanın bir erkeği anlaması çok zor biz duygularımızla hareket ederiz, mantık fikir ararız vs... Erkekler ise sıradan önünden geçen bir bayanın herhangi fiziksel bir yerini beğenmesi bile yetiyor kokusu,poposu vs.. açıkçası havadan nem kapıyorlar hemen yada hayal etme gücü o kadar tavan ki onlarda o yüzden siz bir insana ve bir erkeğe duruşu konuşması ve karekteriyle hormonlarını bağdaştıramazsanız erkeklerin hormonları mantığın bttiği noktadır o yüzden bu konu da eşine değil babana dahil güvenmiyceksin . Çok eminsin ama benim kocam yapmaz etmez deme sonra çok yıkılırsın
Benim erkek arkadaşımda çok kıskanç bende bunalım atlattım bu sürede ilaç bile kullandım sessiz kalmayarak bunu aştığımı düşünüyorum . Seviyorsa bnce o da sana katlanır sen istediği gibi giyin sonuçta eşin ama hergün hesap vermekte piskolojiyi çökertir o yüzden yaptığı yanlışları görmesinde yardımcı ol

Destekmiiiii valla guldurdunuz beni sanki savas cikti kol kanat gerecek bir durum yok abarttiniz kizlar

Şairin burda "destek vermek" teki kastı , kendi yazdıklarına paralel şeyler yazmış olmam sevgili konu sahibi , yoksa sana verilecek bi destek yok... Karı koca birbirini çok seven / sahiplenen iki insansınız siz allah bozmasın

Ya bi de o var di mi , "benim kocam yapmaz" Adriana Lima bile aldatıldı hanımlar

Ya bi de o var di mi , "benim kocam yapmaz" Adriana Lima bile aldatıldı hanımlar

Evet öyle insanlar var . Sen kocasının ne yaptığı görüosun direk eşine diyemiyorsun kocan seni aldatıyor diye hani durumu anlatmak için küçük küçük söylüosun ama direk cevap 'benim kocam yapmaz gözü yok öyle şeylerde çok güveniyorum'vs... falan filan başıma geldi yapan değilde diyen kurtulmuo kardeş seni düşman belirliyorlar çekemez oluyorsun kıskanıyor oluyorsun kocası sütten çıkmış ak kaşık namazında abdesinde müslüman oluveriyor şaşıyorum .
Her erkekte var bu kimisi çaktırmıo kimi erkekte hayvansal bir şekilde belli ediyor. Diyorum ya erkeklerin hormanlarının işleyişini anlamak biz kadınlar için 'mantığın bitti noktadır'.
Bu güzel ve çirkin meselesi değil ben bunu anladım

3,5 senelik evliyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…