esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

canım bende anlatmaya çalıştım ama ne kadar basit hemen koca mı değiştireyim gibi şeyler duydum...yazık bencede adam tedavi olmalı

Bosanmak care degil ama sen bu meselenin altindan kalkmayi bilmiyorsun. Esimle kavga etmeden nasil cozerim diye soruyorsun hep mesela. Rest cekersen bosamasindan korkuyorsun. E bu adam seni bi kiyafetle silebiliyorsa sen niye bu kadar keskin konusuyorsun bosamam diye. Sen kendin soyledin beni bosar dedin.

Insan mutlu degilse 10 koca da degistirir. Mutlu olmak icin evleniyoruz. Ben sorun cekiceksem niye evleniyim otururm babamin evinde.

Tek kotu huyu kiskanclik diyorsun da. Adam hasta bunu kabul et ve oturup da sana trip atiyor diye uzulmeyi birak sen yik ortaligi ya kavga et. Eeee yetti dayanamiyorum tum enerjimi gencligimi aldin ben boyle degildim babamin evinde beni bu kadar sikma ben bu yasa kadar namusuma laf getirtmedim diye bagiramiyorsan bunu yapmaya korkuyorsan yapacak bir sey yok zaten. Kimse bosanmani istemez ama sen adamin karsisinda ezik buzuk durdukca taviz verdikce isler cigrindan cikar.

1 yil sonra buraya depresyon ilaci kullaniyorum diye konu acarsan sasirmam. Evden cikartmamak nasil bir sapikliktir. Kocani savunma bize cok iyi diye. Iyi bir insandir tabiki. Seviyordur da hepimizin esleri seviyor ki zaten. Ama ben ise giderken guzel giyinmis gorse beni cok guzel olmussun hayatim der oper bu adam. Bu sevmiyor demek mi. Hayir sonsuz guveniyor demek. Ondan baskasina kafami kaldirip bakmayacagima emin erkeklerle mesafemi koruyacagima emin.

Çözüm mü arıyorsunuz bu duruma? O zaman tek çözüm eşinizi psikoloğa götürmek yada birlikte bir aile danışmanına gitmek. Bunun başka çözümü yok bence.

Bence evlenirken eşlerin yaptıkları en büyük hata "evlenince ben onun hakkından gelirim" , "evlenelim bir de değişir nasılsa" düşünceleri. Maalesef bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de aynı. Ben bu lafa oldum olası çok inanmışımdır. Eşinizi kendi çabalarınızla değiştirmeniz imkansız bence, olan size olur. Bence eşinizin uzman birinden yardım almaya ihtiyacı var, insanın eşine güvenmesi gerektiğini, onunda bir insan olduğunu ve buna bağlı olarak zevkleri, tercihleri ve bazı istekleri olabileceğini birinin eşinize anlatması gerek.

Eşimin başka kötü huyu yok demişsiniz de, hani bu "eşim biraz dağınık ev işlerine hiç yardım etmiyor, ama başka da kötü huyu yok" cümlesi kadar masum değil ki.

Ayrılmak tabi ki kolay değil, bir arkadaş hamile olmama rağmen kalkmış evli misiniz diye sormuştu. Bende yeni evliyim, ayrılığın yaratacağı şeyi tabi ki az çok tahmin ediyorum. Bekara karı boşamak kolay tabiri beni kapsamıyor yani. Ama gerçek olan birşey var ki, beni köpek yavrusu yerine koyan onsuz dışarı çıkmama izin vermeyen adama da katlanmam canım. Tabi bu benim fikrim, sen bu sorunu çözebileceğine inanıyorsun, o zaman ilk yapacağın şey iyi bir uzman bulmak ve eşini ikna etmek. Yoksa bu gidişle sende psikoloji falan kalmayacak.

sonuna kadar katılıyorum size vee 1 yıl sonra kucağında bir çocukta olur öyle çareler arar durur... çünkü arkadaş bu sorunları çözmeden çocuk yapmak için de konular açmış...

sonuna kadar katılıyorum size vee 1 yıl sonra kucağında bir çocukta olur öyle çareler arar durur... çünkü arkadaş bu sorunları çözmeden çocuk yapmak için de konular açmış...

Biz bosatmaya calisiyomusuz gibi davraniyir bir de devamli. Hayir yani sen bosanma ama adamin bosamasini goze alicak sekilde rest cekmesi lazim. Biraz guclu durmasi korkmamasi lazim. Eminim ki bosamayacaktir. Neden oyle bir korkuya kapilmis bilmiyorum..

Cocuk bu asamada cok erken gercekten evliligin tadini cikarmadan tatsiz evliligin tadi gelsin diye cocuk yapmak bencillik.. umarim oyle bir hataya dusmez. 1 2 yil beklemek lazim sorun olmasa bile..

evet canım haklısın yani ne yapabilirm demiş bende ya tedavi olacak uzun bir süreç bu yada ayrılacaksın yol yakınken dedim yok boşanmak zor mesele öyle hemen biz söyledik diye boşanacaksa vay haline

açtığı diğer konulara bakınca çocuk için yazdıkları gözüme çarptı yazık ama dediğiniz gibi o bebişlere...Allah yardımcısı olsun herkesin...

kıskanılmaktan haz duydugumu nerden cıkardınız????

Parantez içinde -sözüm sadece konu sahibine değil - dedim aslında ama mevcut durumunuzu değiştirmediğinize göre ve hatta biraz daha detaylandırayım
; sevgili+nişanlı olduğunuz dönemden beri adamın davranışlarını kabul ettiğinize göre bi haz duyma durumu var bence. ( siz ve bu kıskanılma durumunu sahiplenme olarak yorumlayan tüm arkadaşlar ) Bence siz burda çözüm aramıyorsunuz , sizinle aynı durumda olan başkaları olup olmadığını öğrenmek için burdasınız , belki de içinizi rahatlatmak amacınız .

Çünkü siz de biliyorsunuz ki bunun tek bir çözümü var ; ilişkiyi bitirmek. Ya da asla düzelmeyeceğini bilerek hayatınıza bir erkeğin himayesi altında devam etmek . Onun izin verdiğini giymek ,onun izin verdiği kadar makyaj yapmak , onun izin verdiği yerlere gitmek , haşa isyan ederseniz de yollu ( !!! ) damgası yiyerek babanızın evine geri gönderilmek.

sıkma canını kuzum herkesin lafına kulak ascaak olursan evin yolunu şaşırırsın eşin seni çok seviyor siz ne zorluklr çekerek yuvanızı kurdunuz tabiki hiç sorunsuz olacak diye bir kural yok önmeli olan bu zorlukları ve sıkıntılarıda aşmak

kuzum bildiğin üzere benim eşiminden seninkinde aşağı kalır yanı yok ama şuanda eskisi gibi kalmadı bizde yani %30 farketti çocuk olsun bir %20 de öyle farkeder istediğim kıvama gelir

seninkide aşar inş azda olsa bu durumu herşeyine evet deme kavga çıkacak diye susma yeri geldiğinde hakkını savun ne kadar ezdirisen okadar çok üzerine gelir her konuda

ben her dediğne ilk zamnlar evet dedim baktım sonu gelmeyecek şimdi kavga ediyorum böyle durumlarda yinede tam olarak her istediğimi giyemesemde eşiminde istemediği tarzda giyindiğim oluyor

beni biliyosun zaten çok açık giyinmem senin eşin gibi uzun şeyler bol şeyler giy diyor topuklu ayakkabıya karışıyor ama topuklu ayakkabı ve uzun giyme meselesini aştık biraz

düzelir inşşşş zamanla ama kendini ezdirme dediğim gibi

erkeklerle konuşma olayı yalnız biryere göndermeme benim eşimdede var aynen benm eşimde herkes sana bakıyormuş gibi hissediyorum diyo çok saçma ama sevgiden kaynaklanıyor bu çoğunlukla ayrıca seni görmesem inanacağım ahım şahım değilim yazmışsın kendine haksızlık etme
sen çok güzel ve şirinsin eşinin kıskanması gayet normal sıkma canını bu durumu düzelecek ben inanıyorum şuan çok yenisinizzz

bende eşimi çok kıskanıyorum ondan çok sıkıntı etmiyorum kıskançlığı aslında giyim hariç

sende eşini çok kıskanıyorsundur muhtemelen öyle düşünüp rahatlat kendini

hem neyap biliyormusun aynı silahla kendini vur nasılmı bu gömlek sana çok yakışıyor giymeyeceksin bu tşört fiziğini ön plana çıkarmış giyme bu pantalonun rengi çok dikkat çekici saçını öyle tarama şeklinde karışmaya başla itiraz ederse kendi yaptığını öne süresin belki ozamn anlar

Aklımın almadığı bişey daha var arkadaşlar ; giyim kuşama karışan eşler açıklama olarak "herkes sana bakıyor ama kıskanıyorum" diyor ya , sokakta birsürü kadın var sizin giyinmek istediğiniz gibi giyinen ,istediği şekilde makyaj yapan , ne yapacağına kendi karar veren...Şimdi sizin sevgilileriniz/kocalarınız bunların hepsine bakıp iç geçiriyor mu ? Bi şekilde iletişime geçip yatıp kalkıyo mu ? Bu kadınların hepsi ona bakan her erkeğe göz süzüyo mu ? ( baka şeyler diycem de Mune ağzıma biber sürüyo hep !!! )

Eğer sizin kocalarınız bu kadınlara bakıp iç geçirmiyosa , bütün erkeklerin size hayran hayran baktığı kanısına nerden varıyorlar ?

Çok zor kıskanan erkekle baş etmek ben nişanlıyım bizimkinin takıntısı da bir erkek benim fotoğrafımı beğendiğinde çıldırıyorr Neymiş neden senin fotonu beğendi kesin sende gözü varr hep güzellikle anlattım iş arkadaşım onlar benim dedim anlamadıı:26: Dün anlayacağı dilden konuştum bağırdım çağırdım inşallah aklı başına gelmiştir yoksa askerden gelince psikoloğa götürcem onuu

Tabiki milletin lafina bakip esimi birakmam ne cozum yoluysa bulmya calisirim hemen oyle kesip atmam.duzelmeyecegini bilsem zaten burda bosuna konusmam gidip bosanirdim demi.ama esim duzelecek biri ben beceremiyorum.benim gibi durumda olup ayni sorunlarla karsilasanlardan paylasim istedim.dunyalar yakisiklisi bir esim var ve beni seven yada benim sevdigim.Allaha sukur.biz neler atlatmadikki bunuda atlatiriz.cocuk olayina gelince saglik sorunlarimiz var bunlarla dalga gecmeye hakkiniz yok.konulara bakmissiniz ama icerigini okumamissiniz.2 mizde nasil cocuk yetistirilecegini biliyoruz merak etmeyin.suan sizin yazdiklarini okudukca uzuldum adiniza....

Kocamin baska kadinlarla isi yok yapsa bilirim yada durusttur acikca soyler gayet yakisiklidir istese istedigini yapar.sorun beni kiskanmasi baska seyler katmayin adami sapik yaptiniz.

Bu kizginliginiz neden anlamiyorum ben anlatamadim yada ben calisiyorum siz herseyi kavgaylami cozuyorsunuz evde.eger oyleyseniz vay haline esinizin.konusun derim anlarim ama bagir cagirda ne demek.ben sizin esleriniz sevmiyormu dedim olayi carpittiniz gercekten.bi kac kisi nerdeyse beni dovecek forumda sanki oyle sertsinizki.asil siddet sizinkisi...

arkadaşım ne dalga geçmesi çok hassas bir dönem geçiriyorsun galiba... sadece diyorum ki eşin böyle iken sen çocuk yaparsan tuz biber olur... çocuk yetişmek ayrı mesele konumuzla ilgisi yok. lafı çok farklı anlayıp önyargılıyı konuşuyorsunuz. bence sizde eşinizde beraber gidin hatta evlilik terapistine gidin iyi gelecektir.

iyi günler,

!!! Bu dul anlamina geliyor sanirim dul olmak damga degildir sizinde basiniza gelebilir.damgami yemis oluyor insan bosaninca.neyse konuyu uzatmiycam
Hersey ortada....

Allah yardımcınız olsun,eşinizin bir an önce değimesi lazım..
Yoksa zor valla..
Ben böyle bi insanla asla yapamazdım.

Bide cocuk konulari acmis deyip baskalariyla durumumu geyik muhabbetine cevirmek dalga gecmektir .cocuk konusunu acan sizlersiniz ben degil.ayrica esimle konustuk oturup birbirimizi kirmadan daha yumusak suan.ama bazi arkadslar eslerine bagirip cagirarak hallediyor galiba herseyi.buda bir siddettir.ben bagirma tartisma taraftari degilim.konusmak varken.aslinda burda yazilanlari okumasi iyi oldu.dedigim gibi zaten bu kadar kotu bir insan olsa suan yazamazdim hic bisey.burda bazi insanlarin amaci kendi yasadiklari sorunlari gercek hayattaki sorunlarini.baskalarina dil uzatarak rahatlatmak.bunuda biliyorum emin olun.ben biseye yorum yaparken bu kadar sert olmam cunku karsimdaki insanida dusunurum.bazilari oyle yorumlar yapiyoki sanki hincini cikaracak yer ariyor.bidaha bu tarz yorumlara cevap vermeyecegim iyi gunler

Haklisin gulum et tirnKtan ayrilirmi .simdi iyiyiz kuzum sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…