- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...
Bende kiskaniyorum tabiki canim.haklisin kuzum zaman zaman.benim babamda annemle ilk evlendigi aylar cok kiskancmis makyaj yapma falan dermis ama bir yila duzelmis babam.ve asla ne kiyafetimize ne baska biseyimize karismaz.suan mutlularda sukur.duzelmez etmez diyenlere ornek olur umarimkuzum bildiğin üzere benim eşiminden seninkinde aşağı kalır yanı yok ama şuanda eskisi gibi kalmadı bizde yani %30 farketti çocuk olsun bir %20 de öyle farkeder istediğim kıvama gelir
seninkide aşar inş azda olsa bu durumu herşeyine evet deme kavga çıkacak diye susma yeri geldiğinde hakkını savun ne kadar ezdirisen okadar çok üzerine gelir her konuda
ben her dediğne ilk zamnlar evet dedim baktım sonu gelmeyecek şimdi kavga ediyorum böyle durumlarda yinede tam olarak her istediğimi giyemesemde eşiminde istemediği tarzda giyindiğim oluyor
beni biliyosun zaten çok açık giyinmem senin eşin gibi uzun şeyler bol şeyler giy diyor topuklu ayakkabıya karışıyor ama topuklu ayakkabı ve uzun giyme meselesini aştık biraz
düzelir inşşşş zamanla ama kendini ezdirme dediğim gibi
erkeklerle konuşma olayı yalnız biryere göndermeme benim eşimdede var aynen benm eşimde herkes sana bakıyormuş gibi hissediyorum diyo çok saçma ama sevgiden kaynaklanıyor bu çoğunlukla ayrıca seni görmesem inanacağım ahım şahım değilim yazmışsın kendine haksızlık etme
sen çok güzel ve şirinsin eşinin kıskanması gayet normal sıkma canını bu durumu düzelecek ben inanıyorum şuan çok yenisinizzz
bende eşimi çok kıskanıyorum ondan çok sıkıntı etmiyorum kıskançlığı aslında giyim hariç
sende eşini çok kıskanıyorsundur muhtemelen öyle düşünüp rahatlat kendini
hem neyap biliyormusun aynı silahla kendini vur nasılmı bu gömlek sana çok yakışıyor giymeyeceksin bu tşört fiziğini ön plana çıkarmış giyme bu pantalonun rengi çok dikkat çekici saçını öyle tarama şeklinde karışmaya başla itiraz ederse kendi yaptığını öne süresin belki ozamn anlar
Bide cocuk konulari acmis deyip baskalariyla durumumu geyik muhabbetine cevirmek dalga gecmektir .cocuk konusunu acan sizlersiniz ben degil.ayrica esimle konustuk oturup birbirimizi kirmadan daha yumusak suan.ama bazi arkadslar eslerine bagirip cagirarak hallediyor galiba herseyi.buda bir siddettir.ben bagirma tartisma taraftari degilim.konusmak varken.aslinda burda yazilanlari okumasi iyi oldu.dedigim gibi zaten bu kadar kotu bir insan olsa suan yazamazdim hic bisey.burda bazi insanlarin amaci kendi yasadiklari sorunlari gercek hayattaki sorunlarini.baskalarina dil uzatarak rahatlatmak.bunuda biliyorum emin olun.ben biseye yorum yaparken bu kadar sert olmam cunku karsimdaki insanida dusunurum.bazilari oyle yorumlar yapiyoki sanki hincini cikaracak yer ariyor.bidaha bu tarz yorumlara cevap vermeyecegim iyi gunler
seni çok iyi anlıyoruummm bi dönem bende bu tür bişey yaşadımm parfüm sıkmama kadar karışıyodu sıkma parfüm çekici oluyo kokmasın öyle saçına başına bişey yapma falan herşeye karışırdı sen zaten yazmışsın biçoğunu sonra bende yavaş yavaş bıraktım herseyi paçoz paçoz dolasırdım biraz pskolojim bozuldu sonra insan kendinden sıkılıyo baskaları için değilki kendimiz için güzel bakımlı gözükmek istiyoruz biz bunu anlamıyolar sonra iyice üstüme gelince en son hastaneye kaldırılmıstım sonra çok çok pisman oldu hepsinden zaten beni çok sevdiğni biliyodum evli değiliz ama 7 yıllık bi ilişkimiz var simdi makyajıma parfümüme ayakkabıma falan karısmıyo bitek çok dar giymemi istemiyo kalçam falan var oda o yüzden bende zaten genelde üstüme kısa tişörtler falan giymem belim falan açılmaz öyle . Şimdi siz evlisinizde bence onun huyunu değiştirmesi konusunda daha ikna edici olabilirsin mesela ben öyle paçoz gezerken sürekli derdim sen beni böyle yaptın falan kendileride sıkılıyo galiba bi süreden sonra
valla canım iyi diyende çıkacaktır kötü diyende eşinle bu kadar sorun yaşarken çocuk düşünmen inan beni çok şaşırttı...
ayrıca eleştiriye tahammülün yoksa konu açmazsın güzelim... burada herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor neden bu kadar kızıyorsun anlamıyorum...
ama şunu anlıyorum eşin sana ne yapsa az bence çünkü sadece burada ifade ediyorsun kendini eşin sana şunu giyme şunu yap dediğinde bence sesin çıkmıyor bu yüzden eşinde abarttıkça abartıyor... ama ilerleyen zamanlar dikkat et kendine ben ilerisini çok iyi hissetmiyorum senin için.
benim seninle ne alıp veremediğim olur Allah aşkına Allah yolunu bahtını açık etsin...
Haklisin canim yazilanlari okudu daha ilimli olacagini dusunuyorum beni anlamistir insallah. cok tesekkurler.
kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...
Kocamin baska kadinlarla isi yok yapsa bilirim yada durusttur acikca soyler gayet yakisiklidir istese istedigini yapar.sorun beni kiskanmasi baska seyler katmayin adami sapik yaptiniz.
!!! Bu dul anlamina geliyor sanirim dul olmak damga degildir sizinde basiniza gelebilir.damgami yemis oluyor insan bosaninca.neyse konuyu uzatmiycam
Hersey ortada....
Zamanla anlar zaten seni canım bunaldığın zaman falan ona surat asma aranız bozulmasın kkonuşmayı dene herzaman 2 yıllk evlisiniz eminim birbirinizi çok seviyosunuzdur böyle şeylerden kalp kırmaya değmez inş. her zaman çok mutlu olursunuz :)
arkadaşım bizle neyin savaşını veriyorsun. düzelmez diyeninde bir bildiği var. düzelir diyeninde.Bende kiskaniyorum tabiki canim.haklisin kuzum zaman zaman.benim babamda annemle ilk evlendigi aylar cok kiskancmis makyaj yapma falan dermis ama bir yila duzelmis babam.ve asla ne kiyafetimize ne baska biseyimize karismaz.suan mutlularda sukur.duzelmez etmez diyenlere ornek olur umarim
Ben insani sasirtirim boyle.senin esine Allah yardim etsin..yeni konular cikmistir hadi size iyi yorum yapmalar
Ben de onu soruyorum işte ; sizin eşiniz başka kadınlara bakmıyosa neden bütün erkeklerin size bakacağını düşünüyor? Bütün erkekler sapık mı ? Bir tek kendisi ahlaklı ,kalanlar uçkur düşkünü mü?
Bir de , gayet yakışıklı olan her erkek istediği her kadını elde edebilir mi? Peki kocanızdan daha yakışıklı bir erkekler kaşrşılaşsanız ?
Sorunun güven sorunu olduğunu anlamıyor musunuz ,anlamak mı istemiyorsunuz ?
Herşey ortada derken ????
Dul olmayı kastetmedim .Onun istekleri dışına çıkınca onun size yapıştıracağı etiketten bahsettim Daha açık anlatayım ; diyelim ki siz kendi istediğiniz gibi giyindiniz ,makyaj yaptınız , dışarı çıktınız , sandalet giydiniz vs...... Ona göre bu sakıncalı bi durum ya , hani öyle yaparak dışarda ağızları salya akıtarak bekleyen erkeklere davetiye çıkarmış oluyosunuz ya ...işte bunu kastettim.. Yani sizi boşama sebebi ahlaksızlığınız olacak bunu anlatmaya çalışıyorum.
Şöyle de bir gerçek var ; bu tip kıskanç erkekler boşanma yerine öldürmeyi tercih ediyolar genelde ... Siz böyle durum size çok uzak diye düşünmeyin.Okuduğumuz haberlerdeki bütün kadınları kocaları çok seviyordu ve hepsi senin benim gibi sırdan insanlar...
İnsallah canim.bazi arkadslarin lafina baksaydim suan evde tas tava heralde havalarda ucusurdu.yapici olmayi degil bazi insanlar yikici olmayi seciyor.hatta bazilari git esini dov diyecek nerdeyse...herkezin yorumu gunluk hayattaki ruh halini gosterir.asabi insanlarda var iste boyle.yorumun icin cok tesekkur ederim dediklerini dikkate alacagim canim
ne demek ya bu nasıl bir usluptur....hiç seviyenize inemeyeceğim....
fikrim olan şey içinde ayrıca yorum yaparım ...
ben size iyi niyetlerde bulunuyorum sizin yaptığınıza bakın....
Baskasinin namusuna dil uzatacak bir insan degil heleki esinin asla.esimin siddet yanlisi bir insan olmadigini soylemistim ama anlamak istemiyorsunuz sanirim.ayrica disarida gozu olsa benle isi olmazdi acik ve nettir Allah korkusu vardirvasla aldatacagina imkan vermem cunku yapisini biliyorum.kilik kiyafeti ahlaksizlik olarak anlamanizda cok garip.kocamdan yakisikli erkekle karsilasirsam ne olur onu anlamadim ne demeye getirdiniz durumu
Bu kizginliginiz neden anlamiyorum ben anlatamadim yada ben calisiyorum siz herseyi kavgaylami cozuyorsunuz evde.eger oyleyseniz vay haline esinizin.konusun derim anlarim ama bagir cagirda ne demek.ben sizin esleriniz sevmiyormu dedim olayi carpittiniz gercekten.bi kac kisi nerdeyse beni dovecek forumda sanki oyle sertsinizki.asil siddet sizinkisi...
İşinize gelen yorumlara katılıp diğerlerinin dedikodusunu yapıyosunuz farkında mısınız ?
Kimsenin sizin mutluluğunuzda gözü yok , boşa gitsin diyen de umursamazlığından demiyo. Gelip okumuş ,zaman ayırmış ,kendi tecrübelerine dayanarak yorum yapıyor.
Herkesin yorumu günlük hayattaki ruh halini gösterir ne demektir yahu ? Ben diyorum ki , bu ilişki düzelmez ,kocanın sorunu aslında kendine olan güvensizlik sorunu... Nedir benim günlük hayattki ruh halim sizce ?
Daha önce de söyledim ;çözümü siz de biliyorsunuz . Kocanız değişmeyecek bunu da biliyorsunuz. Sizin gibi olanlardan destek almak sizin amacınız - gerçekten sizi sevdiği için böyle davrandığına inanmak- ve o desteği aldıkça diğer yorum yapanları neredeyse azarlayacak moda geldiniz ...
yeni evli olduğunuz için olabilir böyle şeyler ne olursa olsun ne siz onu nede o sizi bu kadar kısıtlamasına izin vermeyin zaten aranızdaki sorunu çözmüşsünüz aslında konu kapatabilirsiniz hayatınızda mululuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?