esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

seni çok iyi anlıyoruummm bi dönem bende bu tür bişey yaşadımm parfüm sıkmama kadar karışıyodu sıkma parfüm çekici oluyo kokmasın öyle saçına başına bişey yapma falan herşeye karışırdı sen zaten yazmışsın biçoğunu sonra bende yavaş yavaş bıraktım herseyi paçoz paçoz dolasırdım biraz pskolojim bozuldu sonra insan kendinden sıkılıyo baskaları için değilki kendimiz için güzel bakımlı gözükmek istiyoruz biz bunu anlamıyolar sonra iyice üstüme gelince en son hastaneye kaldırılmıstım sonra çok çok pisman oldu hepsinden zaten beni çok sevdiğni biliyodum evli değiliz ama 7 yıllık bi ilişkimiz var simdi makyajıma parfümüme ayakkabıma falan karısmıyo bitek çok dar giymemi istemiyo kalçam falan var oda o yüzden bende zaten genelde üstüme kısa tişörtler falan giymem belim falan açılmaz öyle . Şimdi siz evlisinizde bence onun huyunu değiştirmesi konusunda daha ikna edici olabilirsin mesela ben öyle paçoz gezerken sürekli derdim sen beni böyle yaptın falan kendileride sıkılıyo galiba bi süreden sonra

Bende kiskaniyorum tabiki canim.haklisin kuzum zaman zaman.benim babamda annemle ilk evlendigi aylar cok kiskancmis makyaj yapma falan dermis ama bir yila duzelmis babam.ve asla ne kiyafetimize ne baska biseyimize karismaz.suan mutlularda sukur.duzelmez etmez diyenlere ornek olur umarim

valla canım iyi diyende çıkacaktır kötü diyende eşinle bu kadar sorun yaşarken çocuk düşünmen inan beni çok şaşırttı...
ayrıca eleştiriye tahammülün yoksa konu açmazsın güzelim... burada herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor neden bu kadar kızıyorsun anlamıyorum...

ama şunu anlıyorum eşin sana ne yapsa az bence çünkü sadece burada ifade ediyorsun kendini eşin sana şunu giyme şunu yap dediğinde bence sesin çıkmıyor bu yüzden eşinde abarttıkça abartıyor... ama ilerleyen zamanlar dikkat et kendine ben ilerisini çok iyi hissetmiyorum senin için.

benim seninle ne alıp veremediğim olur Allah aşkına Allah yolunu bahtını açık etsin...

Haklisin canim yazilanlari okudu daha ilimli olacagini dusunuyorum beni anlamistir insallah. cok tesekkurler.

Ben insani sasirtirim boyle.senin esine Allah yardim etsin..yeni konular cikmistir hadi size iyi yorum yapmalar

Son düzenleme:
Haklisin canim yazilanlari okudu daha ilimli olacagini dusunuyorum beni anlamistir insallah. cok tesekkurler.

Zamanla anlar zaten seni canım bunaldığın zaman falan ona surat asma aranız bozulmasın kkonuşmayı dene herzaman 2 yıllk evlisiniz eminim birbirinizi çok seviyosunuzdur böyle şeylerden kalp kırmaya değmez inş. her zaman çok mutlu olursunuz :)

kuzum üzülme düzelir benim eşimde öyleydi nişanlılık sürecinde deli etmişti beni ama artık pek takmıyorum oda arada takıntı yapıyor konuşuyorum anlatıyorum sürekli onu ne kadar sevdiğimi belli ettikçe kıskançlığının azaldığını hissediyorum denemedıysen bu şekilde olabilir..

Kocamin baska kadinlarla isi yok yapsa bilirim yada durusttur acikca soyler gayet yakisiklidir istese istedigini yapar.sorun beni kiskanmasi baska seyler katmayin adami sapik yaptiniz.

Ben de onu soruyorum işte ; sizin eşiniz başka kadınlara bakmıyosa neden bütün erkeklerin size bakacağını düşünüyor? Bütün erkekler sapık mı ? Bir tek kendisi ahlaklı ,kalanlar uçkur düşkünü mü?
Bir de , gayet yakışıklı olan her erkek istediği her kadını elde edebilir mi? Peki kocanızdan daha yakışıklı bir erkekler kaşrşılaşsanız ?

Sorunun güven sorunu olduğunu anlamıyor musunuz ,anlamak mı istemiyorsunuz ?

!!! Bu dul anlamina geliyor sanirim dul olmak damga degildir sizinde basiniza gelebilir.damgami yemis oluyor insan bosaninca.neyse konuyu uzatmiycam
Hersey ortada....

Herşey ortada derken ????
Dul olmayı kastetmedim .Onun istekleri dışına çıkınca onun size yapıştıracağı etiketten bahsettim Daha açık anlatayım ; diyelim ki siz kendi istediğiniz gibi giyindiniz ,makyaj yaptınız , dışarı çıktınız , sandalet giydiniz vs...... Ona göre bu sakıncalı bi durum ya , hani öyle yaparak dışarda ağızları salya akıtarak bekleyen erkeklere davetiye çıkarmış oluyosunuz ya ...işte bunu kastettim.. Yani sizi boşama sebebi ahlaksızlığınız olacak bunu anlatmaya çalışıyorum.
Şöyle de bir gerçek var ; bu tip kıskanç erkekler boşanma yerine öldürmeyi tercih ediyolar genelde ... Siz böyle durum size çok uzak diye düşünmeyin.Okuduğumuz haberlerdeki bütün kadınları kocaları çok seviyordu ve hepsi senin benim gibi sırdan insanlar...

İnsallah canim.bazi arkadslarin lafina baksaydim suan evde tas tava heralde havalarda ucusurdu.yapici olmayi degil bazi insanlar yikici olmayi seciyor.hatta bazilari git esini dov diyecek nerdeyse...herkezin yorumu gunluk hayattaki ruh halini gosterir.asabi insanlarda var iste boyle.yorumun icin cok tesekkur ederim dediklerini dikkate alacagim canim

arkadaşım bizle neyin savaşını veriyorsun. düzelmez diyeninde bir bildiği var. düzelir diyeninde.
bu ,kişilerin dnalarıyla alakalı. kodunu değiştiremeyiz hiçbirimiz.
. o kod bazılarında düzelebilir şekilde işliyor bazılarında düzelemez.
o zaman yaşayacaksın ve dua edeceksin düzelsin diye. bize düzeliri ispatlamaya diğer örnekleri göstererek çalışma lütfen.

bir insanı değiştirmek kolay değil. savaş ister.
savaşacaksan savaş. ama şunu bir tarafa yaz. kesin diye bir şey yok. savaşın sonunda mağlupta olabilirsin.
ha galipte.
çocuğu bana göre hemen yapmaki bakalım değişiyormu.
bir gözle.
değişmezse eğer çocuk yüzünden katlanmak zorunda kalacaksın bu yasakçı zihniyete.
makyajı falan geçtim,,tek başına dışarı çıkma yasağı bir insan üzerinde nasıl yıkım biliyormusun.
belki 2 ay o kadar etkilemez seni ,ama yıllar sonra psikolojini mahveder.
düşün evdesin canın dondurma istedi,markete gidip alamıyorsun.
anneni özledin gidemiyorsun.
evde deterjan yok alayım çamaşırı yıkayım diyorsun kocan izin vermediği için onun gelmesini bekliyorsun ki beraber gidip alın.
. bir arkadaşına çaya gidemiyorsun.
bunlar kolay değil. insanı çıldırtır zamanla.

Son düzenleme:
Ben insani sasirtirim boyle.senin esine Allah yardim etsin..yeni konular cikmistir hadi size iyi yorum yapmalar

ne demek ya bu nasıl bir usluptur....hiç seviyenize inemeyeceğim....

fikrim olan şey içinde ayrıca yorum yaparım ...

ben size iyi niyetlerde bulunuyorum sizin yaptığınıza bakın....

yeni evli olduğunuz için olabilir böyle şeyler ne olursa olsun ne siz onu nede o sizi bu kadar kısıtlamasına izin vermeyin zaten aranızdaki sorunu çözmüşsünüz aslında konu kapatabilirsiniz hayatınızda mululuklar

Baskasinin namusuna dil uzatacak bir insan degil heleki esinin asla.esimin siddet yanlisi bir insan olmadigini soylemistim ama anlamak istemiyorsunuz sanirim.ayrica disarida gozu olsa benle isi olmazdi acik ve nettir Allah korkusu vardirvasla aldatacagina imkan vermem cunku yapisini biliyorum.kilik kiyafeti ahlaksizlik olarak anlamanizda cok garip.kocamdan yakisikli erkekle karsilasirsam ne olur onu anlamadim ne demeye getirdiniz durumu

İşinize gelen yorumlara katılıp diğerlerinin dedikodusunu yapıyosunuz farkında mısınız ?

Kimsenin sizin mutluluğunuzda gözü yok , boşa gitsin diyen de umursamazlığından demiyo. Gelip okumuş ,zaman ayırmış ,kendi tecrübelerine dayanarak yorum yapıyor.
Herkesin yorumu günlük hayattaki ruh halini gösterir ne demektir yahu ? Ben diyorum ki , bu ilişki düzelmez ,kocanın sorunu aslında kendine olan güvensizlik sorunu... Nedir benim günlük hayattki ruh halim sizce ?

Daha önce de söyledim ;çözümü siz de biliyorsunuz . Kocanız değişmeyecek bunu da biliyorsunuz. Sizin gibi olanlardan destek almak sizin amacınız - gerçekten sizi sevdiği için böyle davrandığına inanmak- ve o desteği aldıkça diğer yorum yapanları neredeyse azarlayacak moda geldiniz ...

ne demek ya bu nasıl bir usluptur....hiç seviyenize inemeyeceğim....

fikrim olan şey içinde ayrıca yorum yaparım ...

ben size iyi niyetlerde bulunuyorum sizin yaptığınıza bakın....

İyi niyetli insan bir kisinin saglik sorunlarini aaaaa kizlar bakin birde cocuk konularina yazmis deyip dalga gecmez.iyilik bu degil konu sahibesi benim bir oneriniz varsa bana soyleyin.ben butun yorumlarda uslubumu bozmadim.iyi gunler lutfen uzatmayin.

O zaman gerçekten sizi çok seviyor ve çok sahipleniyor... Bu mu duymak istediğiniz ?

Başkaları size bakmasın diye sizi kısıtlıyorsa üç sebebi olmalı ;
1- Kendisi dışardaki açık/saçık/makyajlı kadınlara bakıyor.
2- Kendisi dışında bütün erkekler dışardaki bütün kadınlara bakıyor.
3- Sizin ondan daha yakışıklı erkek bulduğunuzda bakacağınızı düşünüyor....

Bak canim biz esimle kavgayla cozmuyoruz biz hic kavga etmeyiz cunku birbirimize fikirlerimizi dayatmayiz. Sabit fikirli degiliz. Sunu yapma dese ama istiyorum dersem tamam der. Ama adam seni bastirmaya calisiyorsa ses yukseltmek gerekiyor. Sen sessiz kalmissin. Konusarak anlasa anlardi zaten. Simdi de attigi trip mesela. Iletisim kurmaya calismiyor alip seni karsisina seni bu kadar siktigimi bilmiyordum diye bir konusma yapabilirdi bu okuduklarindan sonra. Ve biraz esneme yoluna gidebilirdiniz ortak kararla. Ama simdi canin ne istiyorsa yap ailemin yannda dikkat et tripleri.. sana kendini kotu hissettirmeye calisiyor. Bu adam senden daha zeki ve seni nasil yonlendirecegini ogrenmis. E biraz da sen aklini kullan artik. Herkes kendi esini bilir nasil idare edecegini. Biz burdan seninki neyden anlar bu kadarini soyleriz. Sana kimsenin bir garezi yok. Ama icinde bulundugun vaziyet biraz sikintili. Umarim cozersin.

çok sağol canım desteğin için inan bu çok iyi geldi konu kapansa iyi olur artık çünkü arkadaş konu dışına çıktı...

Bu arada , buraya yazdıklarınızı mı eşinize okuttunuz ? Ne dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…