- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
6 yıllık bir iliskim var ve ilk etaplar da kıskanması hosuma gidiyordu, sanki neyse..
Sonra baktım bizim ki abarttı, cıvıgını cıkardı bu böyle olmaz dedim, aldım karsıma bir bir anlattım konustum kendimden taviz veremeyecegimi, isteklerine hic bir zaman uyamayacagımı, beni degistiremeyecegini söyledim, kabul edersen böyle, etmem dersen de keyfin bilir dedim, kabul etti, alısıla gelmisin dısında bir tavır segileyip soke etti beni, iyi dedim o günden bugüne de pek karısmaz taytımı da giyerim, kolsuz tsörtümü de, askılımı da, etegimi de, elbise mi de, sadece gögüs dekoltesi ve bel konusunda takıntılı, ee o' da nazar boncugu olsun artık.
Kıyafet bir sekilde bulunur, insallah istediginiz gibi birsey bulabilirsiniz ama gercekten sürekli esinizin isteklerine göre giyinmeniz sizi bir süre sonra sıkacaktır, kac yasında insansınız, evlenince erkeklerin bu tür kısıtlamalarına cok uyuz oluyorum, herkes özgürdür, o imzayı atınca insan hak ve özgürlüklerinden muaf mı oluyor yani? aklı basında insan nerde ne giyilecegini bilir zaten, birilerinin dayatmasına ihtiyacı yok!
Yorumları okumadan yazıyorum.
Muhtemelen flört döneminde sizin giyiminize karışması hoşunuza gidiyordu...
Bunu bir nevi sevgi göstergesi,ilgi odağı olarak algılıyordunuz. Ne de olsa seven adam kıskanır(!), karışır(!) değil mi...
Gün geldi evlendiniz ve artık bunun kıskançlık değil abartı olduğunu,belkide hastalık boyutta olduğunu anladınız
Şimdide sıktı tabi konuyu açtınız...
Keşke başından beri bu kadar müdahale ettirmeseydiniz.
Çok ayıp ve kaba geliyor bana kazık kadar insana ne giyileceğini söylemek...
abiye giymen sart mi ?
ben roman giyimin ipekyolun ve herry nin elbiselerini begeniyorum özellikle roman da secenek cok.
Bu durumun gelecekte ki halim olmasından çok korkuyorum.
Kıyafet konusunda çok şartları olan bir erkek arkadaşım var .
2 yıl olmak üzere bu yüzden bitsin de istemiyorum bu huyları değişir mi bilmiyorum.
Öyle ki tatil de bile şort giydirmeyeceğini söylüyor.
Böyle evlenemem , ne yapacağım bilmiyorum da
Zor böyle yaşamak. Yer ve zaman anlayışı kesinlikle yok.
Ben ne yapayım bitsinde istemiyroum , böyle de mümkünatı yok evlenmemm .
Allah yardımcınız olsun en azından benim kurtulma şansım varBu işin şakası tabi , özel diktireceksiniz istediğiniz gibi.
şimdiden böyleyse ilerisi daha vahim yaa tabi belli olmazbu sonradan değişebilir de ama bilmiyorum işte bu erkekleri analmak zor...
benimki şimdiden başladı yazın mayonun üzerine şort giyeeksin diyeee :)[/haa bu arada kelin ilacı olsa başına sürerrrr :)
benim eşimde çok karısır bende olmusmu diye sorarım ama. bir anormallık var mı derim.
ben eşimin zevkine güvenirim. giydigim açık yada kapalı kıyafetle frapan rüküş yada orosp.. gibi olmak istemem. ben 65 kiloydum kiloluydum yani pantolon giyerdim üstüne uzun bir ceket giyip popomu kapatırdım çünkü popom ortada ilk bakılan yerim olmasın isterdim. eşimde üstüne bisey giy istersen derdi. simdi 58 kiloyum ve sporla veriyorum popom küçüldü bende kot tisurt giyince rahatsız olmuyorum eşimde giy istersen demiyor.
benim ölçüm insanlar yüzümle ilgilersin ilk olarak göğsüme popoma yada sıkısmıs dapdar bacağım abakmasın. ha eşini sen tanırsın esin psikopatçamı senin giyimini engellyior yoksa oran buran pörtlemisin diye mi ugrasıyor. bazı erkekleri görürüm eşleriyle geziyorlardır inanın o kadınla ben bayan olarak yan yana dolasmam . giymis dapdar kotu üstüne kısa bir badi eğilince poposu görünüyor yanında çoçuk ordan oraya kosuyor ve her an bir frikik. keske kocası öyle çıkmasına izin vermeseydi ben utanıyormu kadınlığımdan o zaman. eğerki senin seçimlerin düzgünde eşin geçimsizlik olsun huzur kaçsın diye müdahale ediyorsa bilemem . öyle ise müdahale ettirme ne var nerem açık yada nerem dikkat çekiyor bunu giyince de.
mesela 50 kılo olan bir arkadasımla aynı badıyı giyince bende çok gösterisli dururdu yani ama arkadasımda çok cool dururdu.
bana bişey çokyakışınca adam çıldırıyo resmen...
benim eşimde çok karısır bende olmusmu diye sorarım ama. bir anormallık var mı derim.
ben eşimin zevkine güvenirim. giydigim açık yada kapalı kıyafetle frapan rüküş yada orosp.. gibi olmak istemem. ben 65 kiloydum kiloluydum yani pantolon giyerdim üstüne uzun bir ceket giyip popomu kapatırdım çünkü popom ortada ilk bakılan yerim olmasın isterdim. eşimde üstüne bisey giy istersen derdi. simdi 58 kiloyum ve sporla veriyorum popom küçüldü bende kot tisurt giyince rahatsız olmuyorum eşimde giy istersen demiyor.
benim ölçüm insanlar yüzümle ilgilersin ilk olarak göğsüme popoma yada sıkısmıs dapdar bacağım abakmasın. ha eşini sen tanırsın esin psikopatçamı senin giyimini engellyior yoksa oran buran pörtlemisin diye mi ugrasıyor. bazı erkekleri görürüm eşleriyle geziyorlardır inanın o kadınla ben bayan olarak yan yana dolasmam . giymis dapdar kotu üstüne kısa bir badi eğilince poposu görünüyor yanında çoçuk ordan oraya kosuyor ve her an bir frikik. keske kocası öyle çıkmasına izin vermeseydi ben utanıyormu kadınlığımdan o zaman. eğerki senin seçimlerin düzgünde eşin geçimsizlik olsun huzur kaçsın diye müdahale ediyorsa bilemem . öyle ise müdahale ettirme ne var nerem açık yada nerem dikkat çekiyor bunu giyince de.
mesela 50 kılo olan bir arkadasımla aynı badıyı giyince bende çok gösterisli dururdu yani ama arkadasımda çok cool dururdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?