eşimin kıskançlığı yüzünden kıyafet konusunda ne yapacağımı şaşırdım:(

Yorumları okumadan yazıyorum.

Muhtemelen flört döneminde sizin giyiminize karışması hoşunuza gidiyordu...

Bunu bir nevi sevgi göstergesi,ilgi odağı olarak algılıyordunuz. Ne de olsa seven adam kıskanır(!), karışır(!) değil mi...

Gün geldi evlendiniz ve artık bunun kıskançlık değil abartı olduğunu,belkide hastalık boyutta olduğunu anladınız
Şimdide sıktı tabi konuyu açtınız...

Keşke başından beri bu kadar müdahale ettirmeseydiniz.

Çok ayıp ve kaba geliyor bana kazık kadar insana ne giyileceğini söylemek...

abiye giymen sart mi ?

ben roman giyimin ipekyolun ve herry nin elbiselerini begeniyorum özellikle roman da secenek cok.

6 yıllık bir iliskim var ve ilk etaplar da kıskanması hosuma gidiyordu, sanki neyse..
Sonra baktım bizim ki abarttı, cıvıgını cıkardı bu böyle olmaz dedim, aldım karsıma bir bir anlattım konustum kendimden taviz veremeyecegimi, isteklerine hic bir zaman uyamayacagımı, beni degistiremeyecegini söyledim, kabul edersen böyle, etmem dersen de keyfin bilir dedim, kabul etti, alısıla gelmisin dısında bir tavır segileyip soke etti beni, iyi dedim o günden bugüne de pek karısmaz taytımı da giyerim, kolsuz tsörtümü de, askılımı da, etegimi de, elbise mi de, sadece gögüs dekoltesi ve bel konusunda takıntılı, ee o' da nazar boncugu olsun artık.

Kıyafet bir sekilde bulunur, insallah istediginiz gibi birsey bulabilirsiniz ama gercekten sürekli esinizin isteklerine göre giyinmeniz sizi bir süre sonra sıkacaktır, kac yasında insansınız, evlenince erkeklerin bu tür kısıtlamalarına cok uyuz oluyorum, herkes özgürdür, o imzayı atınca insan hak ve özgürlüklerinden muaf mı oluyor yani? aklı basında insan nerde ne giyilecegini bilir zaten, birilerinin dayatmasına ihtiyacı yok!

Son düzenleme:

sen oyleyse bu konuda cidden cok sanslisin. Cunku yapdigin konusmalarinin aynisini bende yaptim. istediklerini hic bir zaman yapmayacagimi, beni degistemecegini,baba evinde karismadilar simdi ye kadar senmi karisacaksin, ve kabul etmez ve rahatsiz oluyorsan.. kendin bilirsin, kapi orda demisdim yuzlerce deva. O tamam dedi bir kafta sonra yine sikayet etmeye baslardi, tartismaya ve bu senelerce boyle surdu...
ben sonunda pes ettim..

Ama, nisanlandigimizdan beri buyuk bir gelisme var.. istemedigi seylerin bir kizmina artik izin veriyorgittikce aciliyor beyfendi

Bu durumun gelecekte ki halim olmasından çok korkuyorum.
Kıyafet konusunda çok şartları olan bir erkek arkadaşım var .
2 yıl olmak üzere bu yüzden bitsin de istemiyorum bu huyları değişir mi bilmiyorum.
Öyle ki tatil de bile şort giydirmeyeceğini söylüyor.
Böyle evlenemem , ne yapacağım bilmiyorum da
Zor böyle yaşamak. Yer ve zaman anlayışı kesinlikle yok.
Ben ne yapayım bitsinde istemiyroum , böyle de mümkünatı yok evlenmemm .
Allah yardımcınız olsun en azından benim kurtulma şansım var Bu işin şakası tabi , özel diktireceksiniz istediğiniz gibi.

evt tamda böyle oldu :)

şimdiden böyleyse ilerisi daha vahim yaa tabi belli olmazbu sonradan değişebilir de ama bilmiyorum işte bu erkekleri analmak zor...
benimki şimdiden başladı yazın mayonun üzerine şort giyeeksin diyeee :)

benim eşimde çok karısır bende olmusmu diye sorarım ama. bir anormallık var mı derim.

ben eşimin zevkine güvenirim. giydigim açık yada kapalı kıyafetle frapan rüküş yada orosp.. gibi olmak istemem. ben 65 kiloydum kiloluydum yani pantolon giyerdim üstüne uzun bir ceket giyip popomu kapatırdım çünkü popom ortada ilk bakılan yerim olmasın isterdim. eşimde üstüne bisey giy istersen derdi. simdi 58 kiloyum ve sporla veriyorum popom küçüldü bende kot tisurt giyince rahatsız olmuyorum eşimde giy istersen demiyor.

benim ölçüm insanlar yüzümle ilgilersin ilk olarak göğsüme popoma yada sıkısmıs dapdar bacağım abakmasın. ha eşini sen tanırsın esin psikopatçamı senin giyimini engellyior yoksa oran buran pörtlemisin diye mi ugrasıyor. bazı erkekleri görürüm eşleriyle geziyorlardır inanın o kadınla ben bayan olarak yan yana dolasmam . giymis dapdar kotu üstüne kısa bir badi eğilince poposu görünüyor yanında çoçuk ordan oraya kosuyor ve her an bir frikik. keske kocası öyle çıkmasına izin vermeseydi ben utanıyormu kadınlığımdan o zaman. eğerki senin seçimlerin düzgünde eşin geçimsizlik olsun huzur kaçsın diye müdahale ediyorsa bilemem . öyle ise müdahale ettirme ne var nerem açık yada nerem dikkat çekiyor bunu giyince de.

mesela 50 kılo olan bir arkadasımla aynı badıyı giyince bende çok gösterisli dururdu yani ama arkadasımda çok cool dururdu.

dediğiniz gibi bende hoşlanmam orama burama dikkat çekmekten ben kendim rahatsız olurum önce bende de basen var istediğim herşeyi giyyemiyorum basenden bol pantolonlar aldım zaten çok dar dikkat çekiyor.yani anlıyacağınız ben herşeye dikkat ediyorum ettiğim halde yapılan müdahele canımı sıkıyor. bana bişey çokyakışınca adam çıldırıyo resmen...

tamamen katılıyorum.

benim eşimde kıyafetlerime karışan biri yani dikkat çekmemi istemez. zaten eşimide sevdiğim ve onu huzursuz etmek istemediğim için bende artık alışmaya uyum sağlamaya başladım. ama onunda desteği çok önemli başlarda çok bocalamıştım birlikte birçok kez kıyafet alışverişine gittik, aynı şekilde bak burası açık değil şurasına dikkat edebilirim dedim bir süre sonra oda bazı şeylere alışmaya başladı.
en güzeli kırılmadan konuşarak sorun haline getirmeden ortak noktayı bulmak.konuştukça anlarsınız birbirinizi.

verilen örneğe katılyorum vücut yapısıyla orantılı birşey bu bende diz üstü giyemem izin vermez boyum çünkü 175 üzeri, o etek daha farklı durabiliyor bende gayet anlayabiliyorum artık onu.

Son düzenleme:
Aynı sıkıntıdan bende de var :) kısa kollu giydiğimde kol uzunluğunu dirsekte istiyo. pantolonlar zaten mecburi bol , bos-bol hatta :)

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Bugün katıldım aranıza.
Benimde 5 yıldır devam eden bir ilişkim var,aynı durumu bende etek konusunda yaşıyorum.Düğünler dışında etek giyemiyorum.İlişkinin başlarında giyiyordum,sonradan bir kaç hadise oldu,rahatsız oldu ve giydirmem dedi adam giydirmedi.Zaman zaman yine bu konuda tartışmalarımız oluyor.Ama allaha şükür dekolteme falan diğer giydiklerime hiç karışmaz.O yüzden sende eşinle bu konuyu konuş,seni rahatsız eden şeyi dile getir eminim ki seni anlayacaktır canım.

Eşin belli ki,seni çok sevdiği için kıskançlık yapıyor..Fazla müdahale bunaltıyor insanı anlıyorum..

Sen zaten sınırlarını bilen biriymişsin..Kendinden çok taviz vermeden ama eşinin de gönlünü kırmadan,bu sorunu çözeceğine inanıyorum..

Kıyafet bulma konusundaki sıkıntında da haklısın tatlım,senin için birkaç kıyafet ekliyorum..Umarım yardımcı olur fikir konusunda ve bulabilirsin istediğiniz tarzda..Bulamazsan da,diktirme fikrini düşünebilirsin..Kolay gelsin canım..

benim koca da çok sınırlama koyuyor bazen bende bunalıyorumdüğünlere abiye hiç almıyorum şık kumaş pantolon bluzlarla idare ediyorum
demek tek ben değilim bu dertten muzdarip olan

senı cok ıyı anlıyorum ne kapalı ne acık ortasını bulmak zor gercekten emanet gıbı duruyor benımde ustumde.sevgılımle evlenırsem aynı benımde boyle olucak durumum smdıden boyle:18:
madem mini etege kızıyor dızlerde kalem etek tercıh edebılırsın iş yerınde.

bence sürekli pantolon falan giyiyorsan bu sefer değişiklik olsun çok şık maxi etekler var şifondan çok ta moda uzun boyluysanız çok ta yakışıcağına eminim dekolte demek şıklık demek değildir... bende hayatımda kimse olmamasına rağmen orta kararda giyenen biriyim... belki fikir olur senin için maxi etekli bi kombin oluşturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…