eşimin kıskançlığı yüzünden kıyafet konusunda ne yapacağımı şaşırdım:(

slmlar, yazınızı okudum yorumları okuyamadım belki benim gibi yazan olmuştur da yorumum sizi üzmesin yanılıyor olabilirimde, bence eşinizin söylediklerine boyun eğmeyin çünkü benim eşim sizin eşinizden beter davranıyordu bende her dediğini yapıyordum ama sonra anladımki bunu isteyen yani eşini açık görüp beğenip sonra kapanmasını isteyen erkekler kötü zihniyetlidirler, kendileri açık kadınlara kötü baktıkları için diğer erkeklerinde aynı düşüncede olduklarını sanıyorlar. nereni kapat diyorsa demekki diğer kadınların tamda kapat dediği kısımları onun ilgisini çekiyordur buda nahoş bir durumdur. Bence eşinizin başka kadınlara bakışlarını farkeetirmeden gözlemleyin ,

Merhaba canım eşinin giydiğin zaman hoşlandığı, rahatsiz olmadigi senin de severek giydiğin bir kaç kıyafetinin fotograflarını paylasabilirsen ona gore yardımcı olmaya calisalim sana zevkine uygun olsun hem onun hem de senin gönlün olsun. Hangi şehirdesin?

Durum çok zor ve bana göre bu şekilde hayat çekilmez hale gelir.

Bol abiyeler ya da elbiseler de var vücut hatlarını belli etmeyen.
valla yardımcı olmak istiyorum ama ne desem bilemedim canım.Allah sabır versin sana.

bazen çok güzel kıyafetler buluyorum ama onların da yakası açık altına body giymek gerekiyo of off

Altına birşey giymeyin..O yakası açık kıyafeti terziye götürün yaka kısmını kapatacak bir şekilde sanki altına yarın birşey giyilmiş gibi diktirin şık bir kumaşla.
Buradan tam ifade edmiyorum ama şık bir aksesur ya da kumaşla o yaka kısmı kapatılabilir güzel bir şekilde.
....

Eşinizin yaptığı tam bir despotluk..
Örtülü bir insan değilsiniz, ee kendi sınırlarınızıda biliyorsunuz, buna rağmen üstünüze gelmesi çok tuhaf.
Bu konuda yapabilecek hiçbir durum yok mu ?
Yani illaki çok konuşmuşsunuzdur ?
Ne diyor konuşmalarınızda, bunaldığınızı hissedince geri adım atmıyor mu ?

Bizdede kıyafet büyük bir sorun. artık işe gelmekten nefret ediyorum.yakası açık yok, kısa kol yok, dar yok vb vb. bide ilk evlendiğimizde pantolon giydirmiyordu sürekli etek giyiyordum. şimdi pantolan serbest ama üstüne uzun ve bol bi gömlek ... ki evlenmeden önce böyle sıkıntılarım yoktu. bazen diyorumki ben yanlışmı yaptım acaba eşim tarafındanda sürekli bi baskı var kapanma konusunda alttan alttan.neymiş apartmanda tek eşi açık erkek oymuş (

"Başka apartmana taşınalım" diyin sizde...

Bizdede kıyafet büyük bir sorun. artık işe gelmekten nefret ediyorum.yakası açık yok, kısa kol yok, dar yok vb vb. bide ilk evlendiğimizde pantolon giydirmiyordu sürekli etek giyiyordum. şimdi pantolan serbest ama üstüne uzun ve bol bi gömlek ... ki evlenmeden önce böyle sıkıntılarım yoktu. bazen diyorumki ben yanlışmı yaptım acaba eşim tarafındanda sürekli bi baskı var kapanma konusunda alttan alttan.neymiş apartmanda tek eşi açık erkek oymuş (

Merhaba , benim eşimde kıskanç ama çok değil. Üstelik nişanlıyken hiç birşey demezdi evlendik demeye başladı.

Bende dedim en başından beri ben böyleydim o zaman söyleseydin, söylemediğin için de ben bi imza attık diye beni bi eşya olarak göremezsin kendi zihnindeki bir kalıba sokamazsın.

Aslında baskı ile değil sadece kısa etek giymezsen sevinirim biri bakarsa elimden bi kaza çıkar diye korkuyorum artık dedi. Bende tamam dedim güzel güzel rica edince Etekle pek aram yok zaten.. Sadece dedim tek mini etekli kıza baktığını görsem geri giyerim haberin olsun tamam dedi, anlaştık

Yoksa diğer şeylerde özgürüm. Pantolon da dar giyiyorum, istediğim tişörtü de. Dekolte zaten oldum olası sevmem.

Tek etek takıntısı var bizimkinin , onu bile anlamış değilim Ama idare ediyoruz işte

Sizinkinin boyutları hayli almış başını gidiyor, bence kendinizi ezdirmeyin. Siz eşsiniz onun çocuğu değil, emir verme kısıtlama yapma hakkını nerden buluyor. Acaba o sizin istediğiniz herşeyi yapıyor mu ? Siz de ona kısıtlamalar koyun bakalım nasıl oluyomuş..

İstanbul ya da Ankaradaysanız Marcs and spencer,park bravo,atalar,beymen de orta karar acıklıkda abiye elbiseler bulabilirsiniz.

Bence bu saatten sonra eşinizi ikna etmeniz çok zor,siz mecburen ona uyacaksınız.

İnşallah içinize sinecek bir kıyafet bulursunuz.

ben kendi isteğimle dediğiniz gibiyim.sınırlarım vardır kolsuz ve diz üstü giymem gögüsümde bir benim vardır o benim dekolte sınırımdır.dar pantalon giyerim ama :))) çünkü kalıplıyım zaten genişte giyinsem kalçalar belli oluyor.
abiye bulmak zor oluyor gerçekten.çünkü tesettürler fazla kapalı diğerleride ne yazık ki fazla açık kalıyor.boleronun elbiseyi öldürdüğünü düşünüyorum bende.kısa kollu abiye bulabilirsiniz inşALLAH.

inşallah bullurum tulum bulurum hem de

siz de ona karışsanız mesela. tabi adam dekolte giymiyodur ama, güzel kıyafetler almasına izin vermeyin, çok yakışıklı oluyosun istemiyorum diyin. alışverişe gidince de çuval gibi şeyler aldırın... süslenirse falan, saçına bişey sürdü diyelim itiraz edin.

ama kavga çıkarmadan yapın bunları. belki ne hissettiğinizi anlar... umarım yani...

evli olduğunuz için çok galeyana getirici bi yorum yapamicam. içimde fırtınalar kopsa da

Yorumları okumadan yazıyorum.

Muhtemelen flört döneminde sizin giyiminize karışması hoşunuza gidiyordu...

Bunu bir nevi sevgi göstergesi,ilgi odağı olarak algılıyordunuz. Ne de olsa seven adam kıskanır(!), karışır(!) değil mi...

Gün geldi evlendiniz ve artık bunun kıskançlık değil abartı olduğunu,belkide hastalık boyutta olduğunu anladınız
Şimdide sıktı tabi konuyu açtınız...

Keşke başından beri bu kadar müdahale ettirmeseydiniz.

Çok ayıp ve kaba geliyor bana kazık kadar insana ne giyileceğini söylemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…