- 30 Aralık 2009
- 23.368
- 92.665
- 1.123
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
Tamam susmaya devam et.gerçekten ilk yılları kavga ederdim evden giderdin sonradan hayat buymuş diye susmayı tercih ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam susmaya devam et.gerçekten ilk yılları kavga ederdim evden giderdin sonradan hayat buymuş diye susmayı tercih ettim
Neden kendine işkence ediyorsun peki,neden 2 tane çocuk...gerçekten ilk yılları kavga ederdim evden giderdin sonradan hayat buymuş diye susmayı tercih ettim
Gulunecek bir durum değil vala. Gerçekten üzüldüm ben bu duruma. Yazık ama size de. Bu şekilde nasıl yaşanır ki. Eşiniz ile konuşmanız lazim bence bu şekilde olmazNe yapabilirim ablam lütfen gülmeyin derdimi kimseye anlatamıyorum
Annen arkandaymıs bosan demis. Susmak yerine neden bosanmayı tercih etmedingerçekten ilk yılları kavga ederdim evden giderdin sonradan hayat buymuş diye susmayı tercih ettim
Ben neden başka kadınlarda öyle değil telefonu var ne ısmarlarsın yaparlar neden bana izin yok desem har şey için vakit gerek ben korkuyorum bu dünya iyi değil adamlar çok kötü sana zerre verirler öyle böyle yine iyi cümleler seviyorum sensiz yaşayamam sonradan yine tamm gerek yok telefon kendim istemem ne isterse yaparimGulunecek bir durum değil vala. Gerçekten üzüldüm ben bu duruma. Yazık ama size de. Bu şekilde nasıl yaşanır ki. Eşiniz ile konuşmanız lazim bence bu şekilde olmaz
Simdi ne oldu? Gene sus mademgerçekten ilk yılları kavga ederdim evden giderdin sonradan hayat buymuş diye susmayı tercih ettim
Wifi ile yazmak nasıl bişi madem telefonda bişi yok sadece whatshap var,telefonun sim kartı olması lazım beynim döndüVar
WiFi la yazıyorum telefon var ama hiç bir şeysi yok sadece WhatsApp .WhatsApp numara kayinvalidemim numarasi
Cunku 3.yu yapacak firsati bulamadi daha 3 senedeNeden kendine işkence ediyorsun peki,neden 2 tane çocuk...
Ya 2.bir üyelik almıştır,yada kib yapıldıysa ona göre değerlendirir yönetim.Bir konunun sahte olup olmadığını yönetim nasıl tespit ediyor bilen var mı? Bugün üye olunmuş ve nedense BDV'de üyelerin %100'ünün çileden çıkacağı şeyler yazılmış.
Önümüzdeki yıllara nasip artık.Cunku 3.yu yapacak firsati bulamadi daha 3 senede
Hangi adamlarBen neden başka kadınlarda öyle değil telefonu var ne ısmarlarsın yaparlar neden bana izin yok desem har şey için vakit gerek ben korkuyorum bu dünya iyi değil adamlar çok kötü sana zerre verirler öyle böyle yine iyi cümleler seviyorum sensiz yaşayamam sonradan yine tamm gerek yok telefon kendim istemem ne isterse yaparim
Galiba trollsün de olsun ben yine de niyetimi bozmadan yazayım belki okuyan bir başka insana falan faydası dokunur; Kıskançlık böyle bişey değildir, bunun adının kıskançlık olması için yapılan bir eylem olması gerekir; örneğin başka birine ilgi duyma/gösterme vs... Yani anneyle konuşturmama,dışarı çıkarmama,kimseyle görüştürmeme gibi şeyler kıskançlık değil İŞKENCE dir. Bir Allah'ın kuluna da işkence eden bir kişi, değil "İYİ BİR İNSAN", "İNSAN" bile değildir.merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Adamlarda sokakta bekliyor sanki gelse kötülük etsek diye,bumudur eşinin mantığı,bunu düşünen söyleyen adamın zihniyetinden şüphe duyarım..Ben neden başka kadınlarda öyle değil telefonu var ne ısmarlarsın yaparlar neden bana izin yok desem har şey için vakit gerek ben korkuyorum bu dünya iyi değil adamlar çok kötü sana zerre verirler öyle böyle yine iyi cümleler seviyorum sensiz yaşayamam sonradan yine tamm gerek yok telefon kendim istemem ne isterse yaparim
Abla eğer gerçekse ne yazarsak yazalım nafile.Adamlarda sokakta bekliyor sanki gelse kötülük etsek diye,bumudur eşinin mantığı,bunu düşünen söyleyen adamın zihniyetinden şüphe duyarım..
Bir yere kadar gerçek dersin anlarım,ama bu böyle değil gibi sanki.Abla eğer gerçekse ne yazarsak yazalım nafile.
Ne şiş yansın ne kebab diye düşünenlerdenim.
Ailesi arkasında olup boşan gel diyen kadın tutup çocuk yapıyorsa denecek çok şey yok.
Çekmek isteyeni değil kk tüm dünya gelse kurtaramaz.
Bak tatlım
Kocaman bir kavanoza eşini bol sirke ve tuzla bastırıyorsun köşeye koyuyorsun
Bu hıyardan ancak turşu kurulur başkada bir halt olmaz
Aklima geçenlerde açilan dişil enerji topiği geldi. Sirke bile gerekmiyoor, salt tuz yeterliymiş.
Yada arada tehdit etsin, ayaklarini gösterip "baak cennet burda" desin.