Eşimin kıskançliği

Gulunecek bir durum değil vala. Gerçekten üzüldüm ben bu duruma. Yazık ama size de. Bu şekilde nasıl yaşanır ki. Eşiniz ile konuşmanız lazim bence bu şekilde olmaz
Ben neden başka kadınlarda öyle değil telefonu var ne ısmarlarsın yaparlar neden bana izin yok desem har şey için vakit gerek ben korkuyorum bu dünya iyi değil adamlar çok kötü sana zerre verirler öyle böyle yine iyi cümleler seviyorum sensiz yaşayamam sonradan yine tamm gerek yok telefon kendim istemem ne isterse yaparim

Bir konunun sahte olup olmadığını yönetim nasıl tespit ediyor bilen var mı? Bugün üye olunmuş ve nedense BDV'de üyelerin %100'ünün çileden çıkacağı şeyler yazılmış.
Ya 2.bir üyelik almıştır,yada kib yapıldıysa ona göre değerlendirir yönetim.
Tahmin ediliyor zaten fake olup olmadığı..

Böyle konuları olay yerinde görmek istiyorum yaa hayalimde canlandıramıyorum. :KK70:

Ben neden başka kadınlarda öyle değil telefonu var ne ısmarlarsın yaparlar neden bana izin yok desem har şey için vakit gerek ben korkuyorum bu dünya iyi değil adamlar çok kötü sana zerre verirler öyle böyle yine iyi cümleler seviyorum sensiz yaşayamam sonradan yine tamm gerek yok telefon kendim istemem ne isterse yaparim
Hangi adamlar🤔 adam şizo galiba

merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Galiba trollsün de olsun ben yine de niyetimi bozmadan yazayım belki okuyan bir başka insana falan faydası dokunur; Kıskançlık böyle bişey değildir, bunun adının kıskançlık olması için yapılan bir eylem olması gerekir; örneğin başka birine ilgi duyma/gösterme vs... Yani anneyle konuşturmama,dışarı çıkarmama,kimseyle görüştürmeme gibi şeyler kıskançlık değil İŞKENCE dir. Bir Allah'ın kuluna da işkence eden bir kişi, değil "İYİ BİR İNSAN", "İNSAN" bile değildir.

Adamlarda sokakta bekliyor sanki gelse kötülük etsek diye,bumudur eşinin mantığı,bunu düşünen söyleyen adamın zihniyetinden şüphe duyarım..

Adamlarda sokakta bekliyor sanki gelse kötülük etsek diye,bumudur eşinin mantığı,bunu düşünen söyleyen adamın zihniyetinden şüphe duyarım..
Abla eğer gerçekse ne yazarsak yazalım nafile.
Ne şiş yansın ne kebab diye düşünenlerdenim.
Ailesi arkasında olup boşan gel diyen kadın tutup çocuk yapıyorsa denecek çok şey yok.
Çekmek isteyeni değil kk tüm dünya gelse kurtaramaz.

Abla eğer gerçekse ne yazarsak yazalım nafile.
Ne şiş yansın ne kebab diye düşünenlerdenim.
Ailesi arkasında olup boşan gel diyen kadın tutup çocuk yapıyorsa denecek çok şey yok.
Çekmek isteyeni değil kk tüm dünya gelse kurtaramaz.
Bir yere kadar gerçek dersin anlarım,ama bu böyle değil gibi sanki.
Nereden tutaersan elde kalıyor artık.
Umarım gerçek değildir yazdıklarıda kib yaptım zaten.

Şu yazdığınız keşke hayal ürünü bir sey olsa hani kıskançlık da bana göre hastalıktır ama bu durum bambaşka pardon ama annenizden neden k iskansin ki sizi hiç böyle düşündünüz mü dışarı cikmayacaksiniz sadece cocuk bakacaksınız ama sizi seviyor bilemedim

Bak tatlım
Kocaman bir kavanoza eşini bol sirke ve tuzla bastırıyorsun köşeye koyuyorsun
Bu hıyardan ancak turşu kurulur başkada bir halt olmaz

Aklima geçenlerde açilan dişil enerji topiği geldi. Sirke bile gerekmiyoor, salt tuz yeterliymiş.

Yada arada tehdit etsin, ayaklarini gösterip "baak cennet burda" desin.

Aklima geçenlerde açilan dişil enerji topiği geldi. Sirke bile gerekmiyoor, salt tuz yeterliymiş.

Yada arada tehdit etsin, ayaklarini gösterip "baak cennet burda" desin.
😂
Ayk mayak bilemeyecem lakin
Konu sahibinin cenneti eşinin bir yerinde birşekilde gördüğünü sanıyorum
Yoksa bu kadar olmaz
Kurbanlık kuzu mübarek
Eşim bana çocuklarıma çok iyi azucuk kıskanç o kadar 🥴
Linki atarmısın şöyle birr kapıdan bakim

Back
X