- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
Merhaba arkadaşlar ikinci evliliğimi yaşıyorum. Eşimin yersiz kıskançlıkları bütün hayatımı etkiliyor.Onunla dışarı çıkmak işkence o sana baktı bu sana baktı laf söylemeler küfür etmeler...Şimdide bana sürekli kilo al diyor sebebi daha sonra anlaşıldı tabi oramı buramı kapatmak için onun istediği hale büründüm sanki....Bu beni kendimi kötü hissetmeme sebep oldu artık kendime bakım yapamıyorum dışarı çıkarken saçlarımı taramıyorum bile bir gözlük tak çık makyaj kalmadı bile çıktıktan sonra kendimi iğrenç hissediyorum ne yapmalıyım...
Aynen öyle dışarıda kimseler bakmasın çirkin bir görüntü yok dogal daha güzelsin makyaj yapma korkudan başımı kaldıramıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslında hepsi zaten konuyu tartışamıyoruz bile güya çok haklı sebepleri varmış. Aslında evlendigimizde ben gayet düzgün giyinen bakımlı bir kadındım şimdi bu halde.
Aslında kabullenmedigim için tüm bunlar yok millet ne der beni herkes tanıyor bu laflardan bunaldigim için kavga etmekten yoruldugum için benimde kıskandıgım konular oluyor ama ona güveniyorum. Onunda ikinci evliliği eşi sürekli arıyor ailesi ile irtibat halinde ama ona güvendigimden konuyu açıyorum bile...Bencillik yapıyor....
Aslında kabullenmedigim için tüm bunlar yok millet ne der beni herkes tanıyor bu laflardan bunaldigim için kavga etmekten yoruldugum için benimde kıskandıgım konular oluyor ama ona güveniyorum. Onunda ikinci evliliği eşi sürekli arıyor ailesi ile irtibat halinde ama ona güvendigimden konuyu açıyorum bile...Bencillik yapıyor....
esinde asagilik kompleksi var. adam seni cok guzel bulmaktan ziyade kendini begenmiyor
Merhaba arkadaşlar ikinci evliliğimi yaşıyorum. Eşimin yersiz kıskançlıkları bütün hayatımı etkiliyor.Onunla dışarı çıkmak işkence o sana baktı bu sana baktı laf söylemeler küfür etmeler...Şimdide bana sürekli kilo al diyor sebebi daha sonra anlaşıldı tabi oramı buramı kapatmak için onun istediği hale büründüm sanki....Bu beni kendimi kötü hissetmeme sebep oldu artık kendime bakım yapamıyorum dışarı çıkarken saçlarımı taramıyorum bile bir gözlük tak çık makyaj kalmadı bile çıktıktan sonra kendimi iğrenç hissediyorum ne yapmalıyım...
Sırf o istiyor diye giyimini kısıtlamak, dikkat çekmemek için makyaj bile yapmamak ki bunun giyimle makyajla alakası yoktur, ışığın varsa çuval da giysen bakarlar bu nasıl bir hayat böyle? Seni sen olmaktan çıkartmış adam, eğer seni tanıdığında bakımlı iken şu an tamamen onun istekleri doğrultusunda davranıyorsan sende de hata var arkadaşım. Sen evcil hayvan değilsin ki seni istediği gibi eğitsin. Ha hayatından memnunsan diyecek bir şey yok tabii ama seni bu kadar kıskanıyor olması seni taşıyamadığı manasına gelir adamda özgüven eksiklği var.
Sana açık açık yazacağım ki aklın başına gelsin. Sen hoş ve bakımlı bir kadındın, senin peşinde düştü ve seninle evlendi. Şimdi ise kıskançlığından seni mümkün mertebe dikkat çekmeyecek bir hale getirmeye çalışıyor kısaca seni kafese soktu. Sen kendine bakmamaya başladın, kilo almaya başladın ve böyle devam ederse özgüvenini kaybedeceksin. Bundan 10 sene sonra bu adam tıpkı senin peşine düştüğü gibi bakımlı, hoş bir kadının peşine düşmez mi sanıyorsun? Bu karakterde erkekler böyledir, kimse karılarına baksın istemez ama zamanı gelince gitgide bakımsızlaşan, kilo alan hele ki bir de doğum olayı varsa vucudu bozulan kadınlarını sanki bunu isteyen kendileri değilmiş gibi acımasızca bir kenara iter ve kendilerine hoş ve bakımlı yeni bir av aramaya başlarlar, bunu aklından sakın çıkartma. Aldatıyor demiyorum fakat bu şekilde kendini ona adayarak bu riski arttırırsın, erkekler avcıdır unutma...Umarım seni incitmez yazdıklarım, sadece gerçekçi olmanı istiyorum.
Aynen öyle dışarıda kimseler bakmasın çirkin bir görüntü yok dogal daha güzelsin makyaj yapma korkudan başımı kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?