Eşimin kıskançlığı :(

dogruyolubulmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
183
15
98
Ağrı
Merhaba arkadaşlar ikinci evliliğimi yaşıyorum. Eşimin yersiz kıskançlıkları bütün hayatımı etkiliyor.Onunla dışarı çıkmak işkence o sana baktı bu sana baktı laf söylemeler küfür etmeler...Şimdide bana sürekli kilo al diyor sebebi daha sonra anlaşıldı tabi oramı buramı kapatmak için onun istediği hale büründüm sanki....Bu beni kendimi kötü hissetmeme sebep oldu artık kendime bakım yapamıyorum dışarı çıkarken saçlarımı taramıyorum bile bir gözlük tak çık makyaj kalmadı bile çıktıktan sonra kendimi iğrenç hissediyorum ne yapmalıyım...

yok artık dışarıda bakan olmasın kapalı giyin diye mi kilo almanı istiyor?

bence izin vermemelisin. niye bu kadar karışmasına izin veriyorsun ki?

Aynen öyle dışarıda kimseler bakmasın çirkin bir görüntü yok dogal daha güzelsin makyaj yapma korkudan başımı kaldıramıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen niye kabulleniyorsun ki bu durumu?

aşktan mı korkudan mı? boşanmak mı istemiyorsun?

Aslında hepsi zaten konuyu tartışamıyoruz bile güya çok haklı sebepleri varmış. Aslında evlendigimizde ben gayet düzgün giyinen bakımlı bir kadındım şimdi bu halde.

çözüm yolu bulamıyorum. onun huyu değişmez sonuçta.

sen de kabullenip bir şey diyemiyorsun yapıcak bir şey yok.:44:

bana kalırsa kabullenmemelisin nasıl istiyorsan öyle giyin.

evlendiğimizde böyleydim bunu biliyordun de yani.

Aslında kabullenmedigim için tüm bunlar yok millet ne der beni herkes tanıyor bu laflardan bunaldigim için kavga etmekten yoruldugum için benimde kıskandıgım konular oluyor ama ona güveniyorum. Onunda ikinci evliliği eşi sürekli arıyor ailesi ile irtibat halinde ama ona güvendigimden konuyu açıyorum bile...Bencillik yapıyor....

Sırf o istiyor diye giyimini kısıtlamak, dikkat çekmemek için makyaj bile yapmamak ki bunun giyimle makyajla alakası yoktur, ışığın varsa çuval da giysen bakarlar bu nasıl bir hayat böyle? Seni sen olmaktan çıkartmış adam, eğer seni tanıdığında bakımlı iken şu an tamamen onun istekleri doğrultusunda davranıyorsan sende de hata var arkadaşım. Sen evcil hayvan değilsin ki seni istediği gibi eğitsin. Ha hayatından memnunsan diyecek bir şey yok tabii ama seni bu kadar kıskanıyor olması seni taşıyamadığı manasına gelir adamda özgüven eksiklği var.

Sana açık açık yazacağım ki aklın başına gelsin. Sen hoş ve bakımlı bir kadındın, senin peşinde düştü ve seninle evlendi. Şimdi ise kıskançlığından seni mümkün mertebe dikkat çekmeyecek bir hale getirmeye çalışıyor kısaca seni kafese soktu. Sen kendine bakmamaya başladın, kilo almaya başladın ve böyle devam ederse özgüvenini kaybedeceksin. Bundan 10 sene sonra bu adam tıpkı senin peşine düştüğü gibi bakımlı, hoş bir kadının peşine düşmez mi sanıyorsun? Bu karakterde erkekler böyledir, kimse karılarına baksın istemez ama zamanı gelince gitgide bakımsızlaşan, kilo alan hele ki bir de doğum olayı varsa vucudu bozulan kadınlarını sanki bunu isteyen kendileri değilmiş gibi acımasızca bir kenara iter ve kendilerine hoş ve bakımlı yeni bir av aramaya başlarlar, bunu aklından sakın çıkartma. Aldatıyor demiyorum fakat bu şekilde kendini ona adayarak bu riski arttırırsın, erkekler avcıdır unutma...Umarım seni incitmez yazdıklarım, sadece gerçekçi olmanı istiyorum.

Bence bir kiyafet icin okdr da buyutmemeniz lazim olayi .ama kilo alman falan filan hakli degil sen nasil begeniosan kendini o kilo da kal bence arti bide ben evliyim esim de kocan gbi kiskanc ama dinledim ve suan hic bi problem yok oda beni dinlio bisey isteyince ondan . Ama simdi de sac bas taranmadan da disari cikilmaz ki biraz da anlayisli olmasi lazm iki tarafinda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bence evde hep bakımlı ol, senin için kendime bakıyorum, bakmam lazım, beni gördüğünde böyleydim, beni hep ilk günkü gibi beğen istiyorum vs. diye evde hep bakımlı olursan dışarı çıkarken özel bişey yapmana gerek kalmadan bakımlı olursun. Kadınlar evde bakımsız olur, sokağa çıkarken de saçını bile tarasa erkek benim için taramıyor da sokaktakiler için tarıyor, benden kıymetliler, kendini beğendirmek istiyor diye saçma sapan düşüncelere giriyor, üstelik seninki gibi kıskançsa da vay anam vay. Kilo konusuna gelince hiç kilonla oynama, bişey derse yiyorum ama almıyorum de. Kısaca inatlaşmadan güven aşılamalısın ona. Bir müddet sonra geçecektir, eminim. Evde kendine bakmana da bişey derse, kadının evde kendine bakması ibadetmiş gibi yazılar okudum dersin. Maalesef bunlar bundan anlıyo. Bu diyardan gitmek istemediğine göre, böyle böyle güdeceksin deveni 😉

neden eşi sürekli arıyor müşterek çocukları mı var? eski eşinin ailesi ile neden irtibat halinde merak ettim..

esinde asagilik kompleksi var. adam seni cok guzel bulmaktan ziyade kendini begenmiyor

aynen katılıyorum
kendine güveni olmayan böyle olur
ya da kadına kıza kendi çok düşkündür yani kendi çok bakıyordur ondan böyledir

bi laf var kişi kendinden bilir işi onu söyleyebilirsin bu adama konu sahibi

bir dirhem et
bin ayıp örter
mantığı ile söyledi sanırım kocan
ü
canım bak biryerde dur demediğin sürece
bu işe çözüm bulamazsın
bir süre sonra
sana makyaj yapma
kilo al
diye kocacın
bir bakmışsın
makyajlı bir hatunun peşine düşmüş

eşin ne derse desin
kişisel bakımını eksik etme
önce kendine özen göster iyi hisset bu kocanın arzularından daha önemli

Her cümlesine katılıyorum... Kendiniz olmaktan vazgeçtiğinizde, hissettiği ruhsal tatminle başkalarına yönelecek karakterler bunlar. İlişkiyi, evliliği paylaşım olarak değil savaş olarak gören kişilikler. Siz onun egosundaki boşlukları doldurdukça kıymetiniz azalacaktır. Kendinize bunu yapmayın...

Kesinlikle haklısınız ama size şöyle anlatayım dışarı çıkacağımız zaman giyinirken yanımda oturuyor daha sonra bunu mu giyeceksin bu olmadı diye söyleniyor e bende konuşuyorum tartışıyoruz ya gitmiyoru yada suratımız asık konuşmadan gidip geliyoruz.Eski eşi unutamamis aile ile irtibat halinde çünkü haber almak istiyor. Bu arada sürekli beni sevmiyorsun begenmiyorsun istemiyorsun deyip duruyor.Art8k cevap vermekten yoruldum....

"bir kıyafeti bu kadar abartmaya gerek yok" diyen kadınların yetiştirdiği erkekler bunlar işte! Nasıl bu kadar küçültebiliyorsunuz kendinizi de burda dertli bir insana "kıyafet konusunu abartmayın" diyebiliyorsunuz? Hiç mi kişiliği, zevki, beğenisi yok bu kadının? Elbette istediği gibi giyinmek her hür insan gibi konu sahibinin de hakkı! Evlenene kadar yüzü veriyorsunuz evlendikten sonra şöyle böyle diye dert yanıyorsunuz! Yapmayın bu kadar azcık değer verin kendinize. Elbette ortak müştereklerde buluşulur sen de bir adım yaklaşırsın o da yaklaşır, ama o da yaklaşır yani. Yorumlarda okuyunca sinir oluyorum ya "kıyafet konusunu abartmayın" minvalinde yazıları! Bu kafadaki kadınların yetiştirdiği erkekler işte bu oluyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…