• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kıyafetlerimle imtihanı

omdeca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
284
234
18
Arkadaslar merhaba, eşim giymis oldugum butun kiyafetlere karisiyor. Bende bunaldim artik bu durumdan. ilk tanistigimiz zamanlarda aslinda hic karismazdi sonra sonra iyice degisti. Adam artik topuklu ayakkabi giymemi bile istemiyor. Bu yuzden o kadar cok tartisiyoruz ki inanin hic bir zaman dogru duzgun kendi istedigim bir kiyafetle disari cikamiyorum. Giyersem mutsuz oluyor. Hatta gecen gun yeni bir syakkabi aldik beraberr ama yok oraya giyme yok buraya giyme surekli beni sikiyor. Cok bunaldim siz ne dusunuyorsunuz bu konuda. ?

Benim açımdan hiç çekemem
Bir başkası seviyordur kıskanıyordur der
Bir başkası olması gerekenin bu olduğunu düşünüyordur
Kime göre neye göre yaşayacağınıza siz karar verebilirsiniz ancak

giymeye devam et alışır
sözünü dinleyip giymezseniz de karışmaya alışır.illa ki nerede ne giyeceğinizi biliyorsunuzdur.gerek var mı birinin karar vermesine.

Keske esime bunu anlatabilsem. O kadar inatci ki alısmiyor bir turlu. Cok ugrastim emek verdim. Alttan ustten aldim ama bir turlu yola gelmiyor. Hep ayni mutsuz mutsuz dolasiyoruz

Benim açımdan hiç çekemem
Bir başkası seviyordur kıskanıyordur der
Bir başkası olması gerekenin bu olduğunu düşünüyordur
Kime göre neye göre yaşayacağınıza siz karar verebilirsiniz ancak

Bende bu beşlemde kayboldum :)

Arkadaslar merhaba, eşim giymis oldugum butun kiyafetlere karisiyor. Bende bunaldim artik bu durumdan. ilk tanistigimiz zamanlarda aslinda hic karismazdi sonra sonra iyice degisti. Adam artik topuklu ayakkabi giymemi bile istemiyor. Bu yuzden o kadar cok tartisiyoruz ki inanin hic bir zaman dogru duzgun kendi istedigim bir kiyafetle disari cikamiyorum. Giyersem mutsuz oluyor. Hatta gecen gun yeni bir syakkabi aldik beraberr ama yok oraya giyme yok buraya giyme surekli beni sikiyor. Cok bunaldim siz ne dusunuyorsunuz bu konuda. ?
Al seninkini vur benimkine
Küssün trip atsın boşver, inadına giy gitsin, ben öyle yaptım,
Alıştı artık .
Mini etek bile giyiyorum ki normalde giymem, onunla çıkacaksak giyiyorum
Ama eşim yanımda, diye bahanem de hazır :D

Keske esime bunu anlatabilsem. O kadar inatci ki alısmiyor bir turlu. Cok ugrastim emek verdim. Alttan ustten aldim ama bir turlu yola gelmiyor. Hep ayni mutsuz mutsuz dolasiyoruz
istediği kadar mutsuz olsun,alışmalı o da.
eşin kıyafetine fikir verilir ama baskı yapması hiç hoş değil.
siz onun giydiklerine karışıyormusunuz?

Alıştı artık .
Ama eşim yanımda, diye bahanem de hazır :KK70:
Acaba biraz daha zamanla alisir mi ki ama yillar oldu ya iki-uc senedir boyle. Bende patliyorum artik tartismalar cok buyuk oluyor. Ama yinede giyiyorum bazen

Benim eşimin de morali bozuluyor,bakıyorlar diyor ki İzmir'deyiz, bakan da anında yüzünü çevirir, öyle iç Anadolu gibi değil, oralarda da çalıştığım için biliyorum. Hele topuklu ve kısa etek, adsm ağlıyor eve gelene kadar ama yine de giyiyorum. :KK49:

Boyle bisey dusunulemez....nesini dusunucem.normal degil cunku...kiyafet altustu ne kadar degisik yapabilir insani...
Hadi cok yakisti diyelim...bu bir sorun olabilir mi ya!

istediği kadar mutsuz olsun,alışmalı o da.
eşin kıyafetine fikir verilir ama baskı yapması hiç hoş değil.
siz onun giydiklerine karışıyormusunuz?
Yok karismiyorum bir donem karismak istedim ama erkek sonucta cok bir alternatif yok yok tabi

Yok karismiyorum bir donem karismak istedim ama erkek sonucta cok bir alternatif yok yok tabi
ters çevirin olayı.siz ısrarla istediģinizi uygun gördüğünüzü giyin ve eşinizin çorabının rengine kadar karışın.
morali bozuluyor diye bir yere giderken ne giyeceğinize eşiniz bu kadar baskıcı davranmamalı

Sizin nereye ne giyecek kadar aklınızın olduğunu söyleyin kendisine. Ben olsam inadına daha da absürt giyinirim. Benim de yapım bu.
Zira birinin yönetmesine ihtiyaç duymayacak kadar aklım başımda çok şükür

Bizde tam bu nedenden dolayi neredeyse bosanma seviyesine kadar geliyoruz. Durum o kadar vahim aslinda. Ben benim bir fikrim olabilecegini savunurken o tamamen farkli dusuncelerde

Alıştı artık .
Ama eşim yanımda, diye bahanem de hazır :KK70:
benim eşimde tayta karşı .Ama inadına tayt aldım bol bol üstüne gömlek elbiseyle veya uzun tişörtle yediriyorum adama taytları çaktırmadan

Benim eşimin de morali bozuluyor,bakıyorlar diyor ki İzmir'deyiz, bakan da anında yüzünü çevirir, öyle iç Anadolu gibi değil, oralarda da çalıştığım için biliyorum. Hele topuklu ve kısa etek, adsm ağlıyor eve gelene kadar ama yine de giyiyorum. :KK49:
Belki beni bu konuda eleştirebilirsiniz ama bana kalısa usulünde giyinmek en iyisi
Plajda don atlet çirkinse muhafazakar bir yerde çok dikkat çekecek şekilde giyinmek bana kalırsa hoş değil

Tabi bu benim fikrim

Belki beni bu konuda eleştirebilirsiniz ama bana kalısa usulünde giyinmek en iyisi
Plajda don atlet çirkinse muhafazakar bir yerde çok dikkat çekecek şekilde giyinmek bana kalırsa hoş değil

Tabi bu benim fikrim
yüzde seksen katılıyorum fikrinize tatil bölgelerinde şort askılı kısa elbise tulum giyerim.ama ankaraya dönünce yaka sırt dekoltesiz tişört şort yerine kapri kısa elbise yerine uzun yada midi elbise moduna geçerim hemen.dikkat çekmeyi sevmem çünkü.

Tabi bu benim fikrim

Yok haklisiniz ben o durumdan soz etmiyorum bile. O cok daha farkli ben absurd giyenen bir kisi degilim. Her yere gore giyinebilirim. Ama esim bunu anlamiyor. Kapali muhafazakar bir yerde yasamiyoruz

baştan alıştırmayın fazla müdahaleye yeni evliyseniz hele hiç bir konu da alıştırmayın.para harcama şeklinize sosoyal hayatınıza arkadaş çevrenize yüzde yüz müdahale edemez ne eş ne anne baba.bu dünyaya bir kere geliyoruz.yaşlanınca keşke dememek için mümkün oldoğunca genel geçer topluma da uyarak istediğiniz gibi yaşayın.

Back
X