• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kıyafetlerimle imtihanı

Yok haklisiniz ben o durumdan soz etmiyorum bile. O cok daha farkli ben absurd giyenen bir kisi degilim. Her yere gore giyinebilirim. Ama esim bunu anlamiyor. Kapali muhafazakar bir yerde yasamiyoruz
İşte bunu diyorum buna siz hakim olun siz karar verin
Bu sizin hayatınız kendi kararlarınızı verme iradesini vermeyin eşinize

sonuç olarak aile yapısına ve eşe de saygı duyulmalı az çok.yerine göre yakışanı yapmalı bir kadın diyorum.anadolu köyüne yırtık kotla gitmenin de bir manası yok yani.ortama uygun giyinen kadın daima davranışı da düzgünse her ortamda hanımefendidir saygı görür.iyi geceler

Benim eşimde evlenmeden önce karışmayıp , evlendikten sonra karışan türden malesef. Mini eteğimide giyiyorum mini elbisemide yerine göre tabi. Ama ne zaman mini etek, mini elbise giysem kavga ederek döneriz orası ayrı. Bana karışamaz karıştırmam NOKTA.

Bakin bide bunu deneyin isterseniz, benim bi arkadasin eside boyleydi her kiyafetine karisirdi,yok boyle cikamazsin uzerine bisey al vs sonra ben dedimki disarda giymek istedigin kiyafetleri evin icinde giy once gozu alissin cunku ev hali malum.sifir makyaj ee pijama tayt haliyle disari ciktiginda extra bakimli olucaksin vs eside hep aliskin tabi onu ev haliyle dogal gormeye disariya cikarken de ne bu makyaj ne bu kiyafet olmamis falan diyodu,arkadas basladi o kiyafetleri evin icinde de giymeye suslenmeler falan:))bir iki alisti adamin gozu yadirmadi sonra,simdi istedigini giyiyor mesela..
Isin asli aslinda erkekler eslerinin disari cikarken ki ozeni bakimi evde de gostersinler istiyor,o zaman kendilerini ozel hissediyorlar haa bak benim icin giyinip susleniyor diye dusunuyorlar:))

Arkadaslar merhaba, eşim giymis oldugum butun kiyafetlere karisiyor. Bende bunaldim artik bu durumdan. ilk tanistigimiz zamanlarda aslinda hic karismazdi sonra sonra iyice degisti. Adam artik topuklu ayakkabi giymemi bile istemiyor. Bu yuzden o kadar cok tartisiyoruz ki inanin hic bir zaman dogru duzgun kendi istedigim bir kiyafetle disari cikamiyorum. Giyersem mutsuz oluyor. Hatta gecen gun yeni bir syakkabi aldik beraberr ama yok oraya giyme yok buraya giyme surekli beni sikiyor. Cok bunaldim siz ne dusunuyorsunuz bu konuda. ?
giyersem o mutSuz olacak giymezsem ben, ben mutsuz olacağıma başkası olsun biri benden makul şeyler beklemiyorsa kim olduğu önemli değil kırarım

Belki beni bu konuda eleştirebilirsiniz ama bana kalısa usulünde giyinmek en iyisi
Plajda don atlet çirkinse muhafazakar bir yerde çok dikkat çekecek şekilde giyinmek bana kalırsa hoş değil

Tabi bu benim fikrim
Ben de eskiden sizin gibi düşünüyordum ama muhafazakar olmayan bir yer pek kalmadı :rolleyes:
Şaka tabi bu ama geçen haftasonu kordonda yemek yemeye gittik, siyah uzun kollu eteği kısa elbise giydim ve topuklu ayakkabı, tuvaletten masaya dönerken eşi yanında olan bakıyor ve yüzünü asla çevirmiyor. Kıyafet yerine göre sade aslında ama Türk erkeği yerine göre davranamıyor sanki :rolleyes:
Durum böyle olunca dolap beğenip aldığımız ama bakarlar diye giyemediğimiz kıyafet doluyor, tarzımız sade bile olsa.

Ben de eskiden sizin gibi düşünüyordum ama muhafazakar olmayan bir yer pek kalmadı :rolleyes:
Şaka tabi bu ama geçen haftasonu kordonda yemek yemeye gittik, siyah uzun kollu eteği kısa elbise giydim ve topuklu ayakkabı, tuvaletten masaya dönerken eşi yanında olan bakıyor ve yüzünü asla çevirmiyor. Kıyafet yerine göre sade aslında ama Türk erkeği yerine göre davranamıyor sanki :rolleyes:
Durum böyle olunca dolap beğenip aldığımız ama bakarlar diye giyemediğimiz kıyafet doluyor, tarzımız sade bile olsa.
az buçuk alımlıysa kadın ister istemez bakıyorlar .e bakıyorlar diye de hiç mi yemeğe davete gitmeyeceğiz.ama bana en çok kadınlar bakıyor.erkek çünkü havalı renkli biraz dekolte süslü kadına bakar.kadın ama ne marka giymiş saati çantası ayakkabısı ne marka oo takıları pırlantamı acaba diye bakıyor .

az buçuk alımlıysa kadın ister istemez bakıyorlar .e bakıyorlar diye de hiç mi yemeğe davete gitmeyeceğiz.ama bana en çok kadınlar bakıyor.erkek çünkü havalı renkli biraz dekolte süslü kadına bakar.kadın ama ne marka giymiş saati çantası ayakkabısı ne marka oo takıları pırlantamı acaba diye bakıyor .
eşime göre gideceğiz ama makyajsız pantolon gömlekle :KK71: asıl şoku kardeşimin firma yemeğinde yaşadı,kız kardeşim çok güzel, bu ne be böyle kimse önüne bakmıyor dedi durdu, erkrk arkadaşını da gaza getirdi, sessiz çovuk başlamış sarı saç sana gitmiyor demeye, kardeşim Allah sana sabır versin diyor ki benim tipim onun yanında sönük bir yıldız gibi :halay:
Bu tip erkekle uğraşmak zor, değişik bi kıskançlık yaşıyorlar. Ben ağlasa da küsse de bildiğimi okuyorum :KK62:

Arkadaslar merhaba, eşim giymis oldugum butun kiyafetlere karisiyor. Bende bunaldim artik bu durumdan. ilk tanistigimiz zamanlarda aslinda hic karismazdi sonra sonra iyice degisti. Adam artik topuklu ayakkabi giymemi bile istemiyor. Bu yuzden o kadar cok tartisiyoruz ki inanin hic bir zaman dogru duzgun kendi istedigim bir kiyafetle disari cikamiyorum. Giyersem mutsuz oluyor. Hatta gecen gun yeni bir syakkabi aldik beraberr ama yok oraya giyme yok buraya giyme surekli beni sikiyor. Cok bunaldim siz ne dusunuyorsunuz bu konuda. ?

Eşim de birşeyden rahatsız olduğu zaman yüzü düşüyor yada söyleniyor böyle mı geliceksin diye,ama ben ısrarla evet böyle gelicem diyip istediğim gibi çıkıyorum. Sonra kendiliğinden düZeliyor çünkü konuyu dahi açmıyorum birşey olmamış gibi davranıyorum. Şimdi alıştı. Hiç sorun bile olmuyor artık bence siz de böyle yapın ve kıyafetlere karışmasına izin vermeyin.

Ilk günde giydigim şeylere takılır di bugün hala öyledir. Benim adam hiç değişmiyor. Amaaannnn degismesin zaten. Ilgisi benden giderse şüpheye düşerim ben. Kiskansin varsın herseyime yorum yapsın kiyafetlerime burun kivirsin :D bende böyle seviyorum demekki :D

Zaten o beğensin ben kendimi iyi hissedeyim gerisi boş bence.

Eşimin istemediği şeyi giymem ben.

Istemem dışarda o kadar dikkat cekeyim.

#topuklu giymiyorum çünkü yeni doğmuş buzaga gibi yürüyorum hala :D emanet gibi

Senin işin zor ama. Adam değişmiş zamanla. Yarın bir gun başka konularda da değişebilir dikkat

Bir yere giderken ne giycem ne giycem diye başının etini ye giy göster çıkar olmadı sevmedim bu nasıl o nasıl son dakikaya kadar bunalt sonra pes ediyorlar :)

Ben böyle adamı boşardım. Net.
Hayatımda anam babam bile karışmamış bana, elin oğlu 20 küsür yaşımdan sonra hayatıma girip beni baskılayacak he... Onu giyme, bunu giyme, oraya gitme, buraya git, vs vs. Ömür boyu bununla mı uğraşacam... Boşarım, özgür özgür yaşarım.

Kendiniz de demişsiniz boşanma noktasına geliyoruz diye. E tabii ki geleceksiniz, baskı görmek az buz bir durum değil. Boşanın gitsin, zaten huzurunuz kaçmış.

Benim eşim bizim hanım nerde ne giyceğini bilir der tabi bilirim o kadar imayı kendi kendime etmedim heralde..!
Buarada hoşlanmadığını belirtebilir ona lafım yok ama kararı yinede eşlere bırakmaları gerek kocaların

İnanın aynısından bir adet te bende var..
Ben özgürlüğüme düşkün, müdahale edilmesini sevmeyen biriyim.. ama evlendik bir kere.. nişanlılık sevgililik va dönemde karışsaydı böyle , verirdim yolunu giderdi...
O zaman yapmadı çünkü biliyordu ki buna razı olmazdım..
Ama şimdi üzerimde öyle bir baskı var ki; giydiğim her pantolonun üzerine tunik vs uzun bir şey giymemi istiyor..
Pantolon ve üzerine tişört, gömlek giyip dışarı çıkacak olsam kavga kıyamet kopuyor..
Yaz geliyor yine başlayacak kavga tartışmalar...
Bir çözüm yolunuz varsa lütfen benimle de paylaşın..

Duzelmesi mumkun olan seyler sebebi ile huzurunuzu bozmaya degmez. Esler arasindaki huzur onemli ...

Eşim?
Bana?
Kıyafetime karışacak?
Ne hakla?
Aklım var, iradem var.
Siz siz olun kim olursa olsun kıyafetinize asla karıştırmayın.
Direnin, anlatın.
Hakkınızı vermeyin.

En itici gelen tip ,herşeye karışan özellikle kadının kıyafetine karışan erkek tipi.

Bu konuda Yüz vermem ben olsam.

Keske esime bunu anlatabilsem. O kadar inatci ki alısmiyor bir turlu. Cok ugrastim emek verdim. Alttan ustten aldim ama bir turlu yola gelmiyor. Hep ayni mutsuz mutsuz dolasiyoruz
Iste sorun senin de mutsuz mutsuz dolasman. Birak o mutsuz olsun sen istedigini rahat ettigin kiyafeti giydiginde kendi keyfine bak.
Istersen esini önceden arabaya yada disari yolla sen istedigini giy ve cik. Alisir zamanla erkekler böyle..

Back
X