- 30 Aralık 2009
- 23.460
- 93.248
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Hatunlar eşim çerkes benim rusya'da özerk bölgede yaşayan ve face üzerinden 5 yıldır görüştükleri (daha önceden çerkeslere ait bir chat sitesinden tanışmışlardı ) bir hanım kız türkiye'ye doktora yapmak için geldi..
Kız 2 gündür burada ve bizi görmek istiyor..Eşime kızını da eşini de al gel lütfen sizi görmek istiyorum diyor..
Kabul ettim ama kızı daha önceden de görmüştüm fotoğraflarını çok güzel birşey
Birden bir kıskançlık krizi girdi bana atamıyorum ya üzerimden
Nasıl davranacagım yarın bilmiyorum ya..Manken gibi kız gezdireceğiz yarın yanımızda...Eşim çok kıymet veriyor biliyorum kötü gözle bakmaz belki ama bildigin güzel ya güzel işte !
N'oluyor banaGerildim yemin ederim..''Bizde de kalabilir degil mi aşkım ?'' dedi ..Kem küm ettim (
Kardeşim gibi diyor evet ama işteeeee ya nasıl anlatsam bilemiyorum..İçime bir kriz girdi atamıyorum arkadaşım...
kim ki bu, akraba mı, bence çok gereksiz ama 5 sene muhabbete izin veripte şimdi arıza çıkarman daha tuhaf olur, ama sizde kalması falan bence çok gereksiz ne olursa olsun akraba değil dost değil yani, ya da ben geri kafalıyım bilemedim
Daha önce chat sitesinden tanışırlarken, face üzerinden 5 yıldır görüşürlerken aklın neredeydi? Eşine sonsuz güvenebilirsin kötü gözle bakmaz diyebilirsin fakat karşı cinsler işte sonuçta nefis diye bişey var önlemini alıp en başından yapacaktın kıskançlığını.
bir de hepimizin gerçek halimizle internetteki resimlerimiz arasında fark var
belki sandığın kadar güzel değildir
Canım benim, ben senin eşinle ilgili bu türden bir sıkıntını hatırlamıyorum. Emin ol birşey olacak olsa bu kadar göze sokulmazdı. Lütfen rahat ol, kimsenin aklına birşey sokma
Eşimin çooook uzaktan akrabası... Bunlar kafkasya göçmenleri oldukları için kendileri gibi sürgün halklarla bir araya gelip tanışmak amaçlı çok seneler önce bir chat sitesine giriyorlardı ben de biliyordum..
Kız çok mesafeli hanım birşey facesinde de 5 yıldır ekli..Konuşmalarını genelde gördüm..Hep kafkasya'dan,göçler zamanı çekilen acılardan ve doktora yapacağı ülke hakkında konuşmaları var onun ötesinde eşimden 12 yaş da küçük...Kardeşim diyor ondan ötürü..
Ama ne bileyim insan geriliyor yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?