Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.460
93.248
1.123
Hatunlar eşim çerkes benim rusya'da özerk bölgede yaşayan ve face üzerinden 5 yıldır görüştükleri (daha önceden çerkeslere ait bir chat sitesinden tanışmışlardı ) bir hanım kız türkiye'ye doktora yapmak için geldi..

Kız 2 gündür burada ve bizi görmek istiyor..Eşime kızını da eşini de al gel lütfen sizi görmek istiyorum diyor..

Kabul ettim ama kızı daha önceden de görmüştüm fotoğraflarını çok güzel birşey

Birden bir kıskançlık krizi girdi bana atamıyorum ya üzerimden

Nasıl davranacagım yarın bilmiyorum ya..Manken gibi kız gezdireceğiz yarın yanımızda...Eşim çok kıymet veriyor biliyorum kötü gözle bakmaz belki ama bildigin güzel ya güzel işte !

N'oluyor bana Gerildim yemin ederim..''Bizde de kalabilir degil mi aşkım ?'' dedi ..Kem küm ettim (

Bence hiç sıkılma baksana kızda sadece eşini istememiş görüşmek için. Ailece sizleri görmek istemiş. Muhtemel eşinde kardeş gibi sahiplenmiştir.

:18::18::18::18:

yaaaa çok zor bir durum...

ben olsam çoktan hayır derdim...

derdim yaniiiiii

aaaaa kıskanıyorsam bunun olmasına izin vermezdim

kıskanmakta haklısın ben olsam uykularım kaçardı
ama hiç belli etme kıskançlığını kendine güven sonuna kadar,
hem bu tür şeyler insan güvense de bir nevi periyodik kalite kontrol olabiliyor
bakarsın eşinin kaşına gözüne
konuşmasına falan
anlarsın ki aklı fikri sende, daha da mutlu olursun...

Ya eşime güvenim var var da kız fena güzel :))

Ya ben bile hayran kaldım kıza..Bazı zamanlar bizde kalabilme ihtimalini konuştuk az önce telefonda birşey diyemedim..Aşırı bir koruma hissiyatı var..

kim ki bu, akraba mı, bence çok gereksiz ama 5 sene muhabbete izin veripte şimdi arıza çıkarman daha tuhaf olur, ama sizde kalması falan bence çok gereksiz ne olursa olsun akraba değil dost değil yani, ya da ben geri kafalıyım bilemedim

kız sadece eşinle değil maile görüşmek sitemiş,ne güzl...
strese,kıskançlık psikolojisine bürünüp kendi kendini ezme..
mutlaka sende güzelsindir,insan kendi güzelliğini farketmezmiş.....
eş senin eşin,evladın senin evladın
misafir hepinizin misafiri..
eşinden daha çok sen aktif ol,eşinden daha çok kızla sen konuş...
lütfen kendine güvennnnn,kendi kendini ezme..

Daha önce chat sitesinden tanışırlarken, face üzerinden 5 yıldır görüşürlerken aklın neredeydi? Eşine sonsuz güvenebilirsin kötü gözle bakmaz diyebilirsin fakat karşı cinsler işte sonuçta nefis diye bişey var önlemini alıp en başından yapacaktın kıskançlığını.

Kıskanan bir hanım için zor bir durum !
:18:

Kendine güven , giyin , kuşan , gayet uyumlu bir eş profiliyle gidin yanına bence , güzelse güzel amaan ne olmuş sanki eşin seni seviyor biliyorsun , ona güveniyorsun...

Tv izliyormuşsunuz gibi düşün , hani çok güzel bir bayan çıktı programa izlemeniz gerekiyor cinsinden

Kardeşim gibi diyor evet ama işteeeee ya nasıl anlatsam bilemiyorum..İçime bir kriz girdi atamıyorum arkadaşım...

Canım benim, ben senin eşinle ilgili bu türden bir sıkıntını hatırlamıyorum. Emin ol birşey olacak olsa bu kadar göze sokulmazdı. Lütfen rahat ol, kimsenin aklına birşey sokma

Eşimin çooook uzaktan akrabası... Bunlar kafkasya göçmenleri oldukları için kendileri gibi sürgün halklarla bir araya gelip tanışmak amaçlı çok seneler önce bir chat sitesine giriyorlardı ben de biliyordum..

Kız çok mesafeli hanım birşey facesinde de 5 yıldır ekli..Konuşmalarını genelde gördüm..Hep kafkasya'dan,göçler zamanı çekilen acılardan ve doktora yapacağı ülke hakkında konuşmaları var onun ötesinde eşimden 12 yaş da küçük...Kardeşim diyor ondan ötürü..

Ama ne bileyim insan geriliyor yinede

canım allah yardım etsin.
ben olsam kafayı yerdim bırak buluşmayı int.den konuşmasına bile tahammül edemezdim.
eh kızda güzel diyosun
belki eşlerimiz kötü düşünmez ama arada şeytan var
sana gelecek olursak gideceksen de dimdik git havan civan olsun kıskandıgını belli etme eşinle rahat ol mutluyuz huzurluyuz eşime güveniyorum gibi laflar et. ama kızın içinde kötülük yok gibi senide istemiş görmek bazısı olsa istemezdi eşinde sana söylemezdi kızın geldigini falan gizli gizli buluşurdu

Bu konu göreceli biraz o yüzden ben buna değinmek istemedim...

Bu ailenin böyle bir hayatı var demek ki ,bu yüzden bunu eleştirmek pek bize düşmez gibi geldi..
Yoksa dediğinde haklısın..

Ben cevap verdiğimde kendimi düşünerek cevap vermedim yoksa bizde nişanlımın kız arkadaşı olamaz zaten !

Canım benim, ben senin eşinle ilgili bu türden bir sıkıntını hatırlamıyorum. Emin ol birşey olacak olsa bu kadar göze sokulmazdı. Lütfen rahat ol, kimsenin aklına birşey sokma

valla canım göze sokula sokula yapılan bi vaka biliyorum ben, ayşe ile ahmet evli olsun, mehmet ile de fatma, mehmet zamanında ayşeye ilik mi kan mı ne veriyor yani tesadüfen hastane muhabbetiyle tanışıyolar sık sıkta görüşüyolar malum can borçlu ailelerden biri, o kadar samimiler ki mehmet fatma çiftide bizim siteye taşınıyor, her gün birliktelerdi sabahlara kadar sohbet muhabbet tatillere gitmeler falan,bildiğin gibi değil kardeş olsan bıkarsın o kadar görüşmeye, çocukları aynı okula yazdırdılar falan, gel zaman git zaman ayşe hanım tüm siteyi ayağa kaldırdı fatma kocamı ayartmış diye, prezervatifleri bulmuş evde vs,bin türlü rezillik, sonradan anlatıyodu aslında anlamam gerekirdi okey oynarken falan baya baya birbirlerinin ellerini okşuyolardı taşları karıştırırken,gülüşmeleri bakışmaları bi başkaydı demeye başladı,olabiliyo yani herkesi kendin gibi sanma

bizde gürcüyüz ama hiç böyle bişey duymadım hadi bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…