Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

bizim tam tersi olmustu benim internetten konustugum bir abi evimize ziyarete gelmisti :)
esim ne hissetti acaba gerci kendisi su an esimle benden cok konusur bizim pek bi iletisimiz kalmadi.

Hiç sanmıyorum ya bendeki sevdiğini bile söyleyemez ki bırak iltifatı..
Yarından yakın anca rüyamda olur heralde

ehehe olur olur sen dert etme :) Herşeyi zamana yayılıyor..Mevlam neylerse güzel eyler.

Bu arada reputable ben de numarasını aldım ihtiyacı olursa aramasını söyledim.

ehehe olur olur sen dert etme :) Herşeyi zamana yayılıyor..Mevlam neylerse güzel eyler.

Bu arada reputable ben de numarasını aldım ihtiyacı olursa aramasını söyledim.

Bunun gibi bişeyin olucağını ihtimal vermiyorum açıkçası :) güzel eyler tabii :)

Numarayı aldığın iyi olmuş bas arada bi

ay çok sevindim adına canım işte bazı şeyler tecrübe edene kadar korkutur insanı

Sagol çatlak şeyim :) içim rahat etti.

Arabada eve doğru gelirken sadece bana eşim ''Çok asildin'' dedi..Hep öyle değil miydim ? dedim..Hep öyleydin ama bugün daha da asildin dedi..Sevindim sanırım..

ne romantik bir eşin var hala daha yok kıskandım yok o güzel eşin zaten senin asaletinden onun güzelliğini görmez ki

çok sevindim canım adına bak bu tecrübe de iyi oldu size eşinin gözünde biraz daha farklı bir kontes izlenimi
bıraktın..

sevindim ,tereddüt ettiğine deymedi ,ay bide baştan o kadar hırslandıkki ,ayyy alma eve tü kaka diyenler oldu ,bende gereksiz samimiyet diye düşünmüştüm ama sonra baktım ki bu kız 12 yaş küçük yani birde akraba ,türkiyeye gelip akrabasını bulmak ona vahada su bulmak gibidir ,evet evet yalnız bırakmayın buralarda ,en azından arada gelebileceği bir evi olsun ..

kıskanmak gayet sağlıklı bir davranış böyle bir durumda.
ama insan belli etmemeli, kendine hakim olmalı.
kıskançlık duygularına hakim olamamak kendine güven eksikliği belirtisidir.
evde de kalabilir bence.
yeter ki başbaşa kalmasınlar.
panik yok!

Chatte tanışmışlarda falan.....Yok ya izin vermeyin görüşmelerine geniş olmayın..Kaptırırsınız kocayı valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…