Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

Canım sunu demeyı unuttum bence sakın ızın vermee sızde kalmasına ..Ben ızın veremezdim buyuk konusmayayımda ...Baska akrabasında kalsın..Bence sız o kızada yuz vermeyın hatta konuşmalarına da karsı cıkın .Ben kendıme gore cevaplıyorum ama ben ızın veremezdim..

Bende bizde kalmasını istemezdim. Ne yapın edin buna bir çare düşünün bence. Eşinizin yarın akşam kıza "gel bizde kal" deme ihtimaline karşı bu akşamdan biraz çıtlatın kalmasını istemiyorsanız eğer...

yarın da uyumlu eş profilinizle, tüm özgüveninizle gidin. Tamam onların mayası sağlam ama biz Türk kadınları da hiç fena değiliz.

Son düzenleme:
Hem eşin niye bir kızla hemde genç ve fettan bir kızla böyle konulardan konuşuyor ki,
Bir erkek eşin için daha uygun olur. Valla ben gelemem böyle kardeş ayaklarına

eşin chat sitesinde ne geziyor ben ona takıldım nasıl izin veriyorsun hadi bi işi var falan filan dil öğrenmek amacı vs diyelim 5 senedir konuşmasına nasıl müsade ediyosun ister soydaş ister gardaş bi de gelip sizde kalmasının muhabbeti dönüyor yanii tuhaaf hiç tartışması bile olmaması lazım bu konunun yanii :44:

Hımm kazen gelse bana der ki; Kıskanç kadın tribleri :))

Arkadaşlar eşim genç ve fettan kızla olur olmadık sohbetlerde bulunmuyor zaten akrabası olduğu için sohbet ediyorlardı ara sıra

Ama ben nerden bileyim bu kız birgün gelip benim ciddi ciddi takıntım olacak..Görüşme işi olmasaydı kafama takmıyordum..Ama ben kızı çok güzel bulduğum için suan takmış vaziyetteyim.

ben merak ettim şahsen kazen'in yorumunu
valla ben eşime ne kadar güvenirsem güveniyim asla izin vermezdim heralde kızkançlıktan çatlardım çünkü kendiside öyle

Evet hiiiç mi hiç tartışması olmadı çünkü konuşmalarını biliyorum..O dediğim chat sitesi zaten onların geneli tarafından bilinen biryer ben de giriyordum dillerini öğrenmek için..Oradan tanıştılar ama benim de bildiğim biryer yani öyle hello mello çello sohbetleri dönen biryer değil...

Genel olarak çerkes ve çeçenlerin olduğu bir platform...Amerika'dan ve Kafkasya ile Türkiye üzerinde çeşitli yerlere topraklarından sürgün edilmiş kişilerin bir araya toplanıp sohbetleri için açılmış bir site idi orası..Tabi zamanla kapandı gitti...

Kızı biliyorum benim msn adresimde de ekli ama ben pek msn'de takılmadığım için çok sohbetim olmuyordu eşimle konuştuklarında kamera açarlarsa öyle ailece geçip sohbet ediyorduk kendisiyle..Bizi çok sevdiğini diyordu herzaman..Çok güzel bir aile profilimizin olduğunu söylerdi.

Buraya gelince de eşinle ve kızınla tanışmak istiyorum demiş..Eşim de telefon açtı xx gelmiş buraya ne dersin canım gidelim mi diye..Tabi kabul ettim ama ne bileyim dediğim gibi kız aşırı güzel olunca ben felaket bir kıskanma şeysine büründüm..Ben de kendime soruyorum biye böyle hissettiğimi.

normalde hiç kıskanç bi yapım yoktur tabii damarıma basılmadıkça ama sen böyle anlatınca ben bile kıskandım buradan

şimdi kız akraba,aile dostu falan değil..tamam eşinin soydaşı kardeşi gibi görüyor ama kardeşi de değil sonuçta.tamam bir kez görüşün ailecek bunda sorun yok eşinin de kalbi kırılmasın ama bu muhabbeti çok abartmamak lazım gibi.

ama lütfen sende kendine güven kız güzel deyip durdun sende güzelsindir eminim.çok abartmadan kıskandığını belli etmeden seviye koy arana en güzeli bu.

Kadesa ( canım nasıl birşeymiş bu böyle ya...

Kıskanmak anacım ne bileyim ilk defa aşırı kıskandım..

Ben olsam istemezdim ve açıkça belirtirdim .Ne var ki bunda. Öyle güzel güzel gelecek evde salınacak ı ıı ıhhh olmaz.Gitsin otele canım.Ondan sonra her geldiğinde siz de mi kalacak ohooo...

şimdi anladım durumu ama ben yinede nolursa olsun izin vermezdim tasası sana mı düştü der tüm bagını kopartırdım. ama sen madem izin verebiliyosun buna bundan sonra yapacagın şey bence bunu eşine belli etme yani kız güzel diye onun yanında özgüvensiz kalacagını düşünmesin. sende en güzel halinle hazırlanıp gayet kendinden emin çıkarsın karşısına ama yinede evde kalmasına müsade etmemlisin bence yinede senin kararın tabi kolay gelsin :)

Doktorasını sizin olduğunuz ilde mi yapacak?
Eğer öyleyse sık sık gelir gider artık size.
Sonuçta bu kızla eşine nikah düşüyor, ne kardeşliği bu.
E eşin de sonuçta bir erkek. Evet belki hiç bişey olmayacak ama bir kadın olarak senin bile etkilendiğin bir kız bir an bile eşinin aklına düşecek olsa nasıl hissedersin.
Sen tedbirini al derim. Evine sakın ha yarıya alma. Hatta evine alma.
Yani böle patavatsızca olacak ama bir tanıdığımız eşi aynen böyle kardeşim diye hgeçindiği, sürekli evlerine giren çıkan biriyle aldatdı karısını

yok ev meselesinde tavrımı koyacağım o olmaz..

Ama görüşme meselesinde artık eşime tamam dedim yarın gideceğiz..Evet bu arada İstanbul'da yapacak doktorasını kız..Yani artık burada.

Bu bayanla sizde yazisiyor musunuz peki ?
Yani ne bileyim 5 yildir tanisip yazismalari tuhafima gitmedi degil..
illaki kötü niyet aramiyorum ama icime sinmezdi bu durum.
Görüsme ayarlanmis bile, sizin yapmaniz gereken esinize kiskandiginizi belli etmemek
ve kizla sizin daha fazla samimi olmaniz yani ortami esinizle o kiza birakmayin..
Ne olursa olsun yatiya kalmamali.. kelimelerimi secerek kullandim vallahi. Kolay gelsin!

Ben kendime güvenen biriyim ancak bu durumda olsam catlardim, hele de güzel bir bayansa tamam artik.
Fenalik ayyyyyyyyyyy.......

Son düzenleme:

evet bende msnde ekli...
eşimin face şifresini de biliyorum yani konuşmalarına birebir şahit olmuşumdur..Kızın buraya geleceğini biliyordum söylemişti..Gelmiş 2 gündür burada..Eşim de bana söyledi böyle böyle diyor ne dersin gidelim mi ? diye ben de kabul ettim o an..

Bizde kalma meselesin de gelince ailesiyle de az çok tanışıyoruz..Aile dediğim erkek kardeşiyle de görüşüyor eşim...,,Ama yatılı meselesi sanırım buna izin vermeyeceğim..

neden face ten tanışmışlarki bu ne saçmalık hiç beğenmedim hayatım sakın evinizde kalmasın kör şeytan insanın aklını çeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…