- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
eşin chat sitesinde ne geziyor ben ona takıldım nasıl izin veriyorsunhadi bi işi var falan filan dil öğrenmek amacı vs diyelim 5 senedir konuşmasına nasıl müsade ediyosun ister soydaş ister gardaş bi de gelip sizde kalmasının muhabbeti dönüyor yanii tuhaaf hiç tartışması bile olmaması lazım bu konunun yanii :44:
normalde hiç kıskanç bi yapım yoktur tabii damarıma basılmadıkça ama sen böyle anlatınca ben bile kıskandım buradan
şimdi kız akraba,aile dostu falan değil..tamam eşinin soydaşı kardeşi gibi görüyor ama kardeşi de değil sonuçta.tamam bir kez görüşün ailecek bunda sorun yok eşinin de kalbi kırılmasın ama bu muhabbeti çok abartmamak lazım gibi.
ama lütfen sende kendine güven kız güzel deyip durdun sende güzelsindir eminim.çok abartmadan kıskandığını belli etmeden seviye koy arana en güzeli bu.
Kadesa( canım nasıl birşeymiş bu böyle ya...
Kıskanmak anacım ne bileyim ilk defa aşırı kıskandım..
Evet hiiiç mi hiç tartışması olmadı çünkü konuşmalarını biliyorum..O dediğim chat sitesi zaten onların geneli tarafından bilinen biryer ben de giriyordum dillerini öğrenmek için..Oradan tanıştılar ama benim de bildiğim biryer yani öyle hello mello çello sohbetleri dönen biryer değil...
Genel olarak çerkes ve çeçenlerin olduğu bir platform...Amerika'dan ve Kafkasya ile Türkiye üzerinde çeşitli yerlere topraklarından sürgün edilmiş kişilerin bir araya toplanıp sohbetleri için açılmış bir site idi orası..Tabi zamanla kapandı gitti...
Kızı biliyorum benim msn adresimde de ekli ama ben pek msn'de takılmadığım için çok sohbetim olmuyordu eşimle konuştuklarında kamera açarlarsa öyle ailece geçip sohbet ediyorduk kendisiyle..Bizi çok sevdiğini diyordu herzaman..Çok güzel bir aile profilimizin olduğunu söylerdi.
Buraya gelince de eşinle ve kızınla tanışmak istiyorum demiş..Eşim de telefon açtı xx gelmiş buraya ne dersin canım gidelim mi diye..Tabi kabul ettim ama ne bileyim dediğim gibi kız aşırı güzel olunca ben felaket bir kıskanma şeysine büründüm..Ben de kendime soruyorum biye böyle hissettiğimi.
Doktorasını sizin olduğunuz ilde mi yapacak?
Eğer öyleyse sık sık gelir gider artık size.
Sonuçta bu kızla eşine nikah düşüyor, ne kardeşliği bu.
E eşin de sonuçta bir erkek. Evet belki hiç bişey olmayacak ama bir kadın olarak senin bile etkilendiğin bir kız bir an bile eşinin aklına düşecek olsa nasıl hissedersin.
Sen tedbirini al derim. Evine sakın ha yarıya alma. Hatta evine alma.
Yani böle patavatsızca olacak ama bir tanıdığımız eşi aynen böyle kardeşim diye hgeçindiği, sürekli evlerine giren çıkan biriyle aldatdı karısını
Bu bayanla sizde yazisiyor musunuz peki ?
Yani ne bileyim 5 yildir tanisip yazismalari tuhafima gitmedi degil..
illaki kötü niyet aramiyorum ama icime sinmezdi bu durum.
Görüsme ayarlanmis bile, sizin yapmaniz gereken esinize kiskandiginizi belli etmemek
ve kizla sizin daha fazla samimi olmaniz yani ortami esinizle o kiza birakmayin..
Ne olursa olsun yatiya kalmamali.. kelimelerimi secerek kullandim vallahi. Kolay gelsin!
Bence hiç sıkılma baksana kızda sadece eşini istememiş görüşmek için. Ailece sizleri görmek istemiş. Muhtemel eşinde kardeş gibi sahiplenmiştir.
neden face ten tanışmışlarki bu ne saçmalık hiç beğenmedim hayatım sakın evinizde kalmasın kör şeytan insanın aklını çelerHatunlar eşim çerkes benim rusya'da özerk bölgede yaşayan ve face üzerinden 5 yıldır görüştükleri (daha önceden çerkeslere ait bir chat sitesinden tanışmışlardı ) bir hanım kız türkiye'ye doktora yapmak için geldi..
Kız 2 gündür burada ve bizi görmek istiyor..Eşime kızını da eşini de al gel lütfen sizi görmek istiyorum diyor..
Kabul ettim ama kızı daha önceden de görmüştüm fotoğraflarını çok güzel birşey
Birden bir kıskançlık krizi girdi bana atamıyorum ya üzerimden
Nasıl davranacagım yarın bilmiyorum ya..Manken gibi kız gezdireceğiz yarın yanımızda...Eşim çok kıymet veriyor biliyorum kötü gözle bakmaz belki ama bildigin güzel ya güzel işte !
N'oluyor banaGerildim yemin ederim..''Bizde de kalabilir degil mi aşkım ?'' dedi ..Kem küm ettim (
Kardeşim gibi diyor evet ama işteeeee ya nasıl anlatsam bilemiyorum..İçime bir kriz girdi atamıyorum arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?