- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Yok canım yok bu bildigin çok güzel fettan birşey :)) Uzun boylu,renkli gözleri olan,sarışın bir kafkas güzeli işte...
Yok canım yok bu bildigin çok güzel fettan birşey :)) Uzun boylu,renkli gözleri olan,sarışın bir kafkas güzeli işte...
Hatunlar eşim çerkes benim rusya'da özerk bölgede yaşayan ve face üzerinden 5 yıldır görüştükleri (daha önceden çerkeslere ait bir chat sitesinden tanışmışlardı ) bir hanım kız türkiye'ye doktora yapmak için geldi..
Kız 2 gündür burada ve bizi görmek istiyor..Eşime kızını da eşini de al gel lütfen sizi görmek istiyorum diyor..
Kabul ettim ama kızı daha önceden de görmüştüm fotoğraflarını çok güzel birşey
Birden bir kıskançlık krizi girdi bana atamıyorum ya üzerimden
Nasıl davranacagım yarın bilmiyorum ya..Manken gibi kız gezdireceğiz yarın yanımızda...Eşim çok kıymet veriyor biliyorum kötü gözle bakmaz belki ama bildigin güzel ya güzel işte !
N'oluyor banaGerildim yemin ederim..''Bizde de kalabilir degil mi aşkım ?'' dedi ..Kem küm ettim (
yani gerilmekte haklısın bence , ben ilk zamanlar kocamıı kuzenlerinden bile kıskanıyordumbelki de tanışınca çok seviceksin bu duyguların kalmıcak... zaten bakımlısındır da yine de o gün bir ayrı özen göster kendine, kendi psikolojin için yani birşey olcağından değil...
Merhabalar .Bende çerkesim ..Kocanız sıtede tanışmış olabılır ama neden sız evlendikten sonra da konuşmaya devam edıyor kı sız karsı çıkmadınız mı?
Arkadaşça olabılır ama yanı bana göre ters bır durum..Akrabalıkları falan yok sanırım eşinizin o bayan ile.Ama bence böyle bır seye en baslarda ızın vermeseydınız keşke.
Ama buluşun bence ,kıskançlık krızıne falanda girmeyın..Kımse kimseden ustun degıl.
Yok canım 8 yıllık evliyim eşimle tanıştıgında ben de vardım tanıyorum kızı yani..Kameralı falan görüştügümüz oldu ara sıra..Herzaman öyle sık sık degil tabi ama 5 yıldır face üzerinde de olsa hayatımızda olan biri.
Uzaktan akrabalıgı var..Baba tarafından..
Yoksa zaten bu kadar hayatımıza dahil etmezdi..Ama dedimya böyle birşey ilk defa başıma gelecek..Ortak tanıdıgımız erkek ve kız arkadaşlarımızda böyle bir durum hiç olmamıştı...Hani yine ailece görüşüp tanıştıgımız ikimizin de bekar olan kız ve erkek arkadaşları dahi var...Tek başımıza gidip görüştügümüz arkadaşlarımız da var ama hiç böyle birşey yaşamadım ben..
Sanırım kızı çok kıskandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?