Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

Yok canım yok bu bildigin çok güzel fettan birşey :)) Uzun boylu,renkli gözleri olan,sarışın bir kafkas güzeli işte...

canım eşin o kızla mutlaka buluşmak isteyecek çünkü kardeşim falan diyo sen git ama evde kalmasına falanda izin verme. yani demek istedigim konuşacaklarda gözünün önünde olsun konuşmaları

Şimdi hanımlar hani bizim evde öyle kıskançlık krizleri kopmazdı o benim bütün erkek arkadaşlarımı bilir ben de onun bütün kız arkadaşlarını bilirim

Ama bu kız farklı işte ya..Başka ülkeden ve kendi soydaşı olunca nedense güzel olması da kafamı çok bulandırdı..

Kız bizi görmeyi çok istiyor..Genelde kameralı görüşmelerimizde bana sevgi dolu sözler sarfediyordu..Ailemizi çok sevdigini hep bizimle tanışmak için birgün tr'ye geleceginden bahsediyordu tabi ciddiye almıyordum.

Ama kız doktora için geldi şimdi..Eşime birşey de demedim kıskançlıgımı belli etmedim.

Yok canım yok bu bildigin çok güzel fettan birşey :)) Uzun boylu,renkli gözleri olan,sarışın bir kafkas güzeli işte...

yani gerilmekte haklısın bence , ben ilk zamanlar kocamıı kuzenlerinden bile kıskanıyordum belki de tanışınca çok seviceksin bu duyguların kalmıcak... zaten bakımlısındır da yine de o gün bir ayrı özen göster kendine, kendi psikolojin için yani birşey olcağından değil...

Canım kızlar da söylemiş kıskanma sakın eşine güzelliğiyle ilgili bir şey de söyleme.kıskandıkça takıntı yaparsın kendimden biliyorum belki gerçekten afet bir şey değildir bu hatun kişi.aklıma geldi bir resim vardı facede çok dolanmıştı pisiciğin iki tane resmini koyup kıyaslamışlar facedeki resmi çok karizmatik süper bir şey e-okul resmi diğeri de orada da bönbön bakınan buruşuk suratlı bir şeydi seninnhatun da bu örneği teşkil eder inş

ne kadar güzel ki?çokkk mu?

ya ayrıca bu işler bazen de güzelliğe de bakmıyor...eşinin içinde yoksa ,güzel olsa bile bakar geçer...

hem bir arkadaş demiş bu senin için bir deneme diye...

gelsin kız ..sonra da eşini yan gözle izle bakalım ...ne hissedeceksiniz?

belki gerçekten kuruntudur...içiniz rahatlar...

Görüşürdüm görüşmesine de evde kalmasına kesinlikle izin vermezdim.
Kardeşi mi? Kuzeni mi?
Sadece arkadaşı.
O yüzden ı ıhh cıkk katiyen eve izin vermezdim.

Merhabalar .Bende çerkesim ..Kocanız sıtede tanışmış olabılır ama neden sız evlendikten sonra da konuşmaya devam edıyor kı sız karsı çıkmadınız mı?
Arkadaşça olabılır ama yanı bana göre ters bır durum..Akrabalıkları falan yok sanırım eşinizin o bayan ile.Ama bence böyle bır seye en baslarda ızın vermeseydınız keşke.
Ama buluşun bence ,kıskançlık krızıne falanda girmeyın..Kımse kimseden ustun degıl.

İnşallah öyle olur..Ama bizde kalma fikrine pek sıcak bakamayacagım sanırım..Belki arada bir eger hoşlanırsam ondan görüşüp yemek yiyebiliriz..

Ay kendimi ferahlatmaya çalışıyorum..Ailece gitmemizde fayda var evet..Ne bileyim konduramasa da insan korkuyor ya neler okuduk şurada

ben kendime bakıyorum gerçekten çok yakışıklı bir arkadaşım var ama kardeş gibiyim onla . hemde bekarım oda bekar bizi tutan birşeyde yok ama ben ona hep dertlerimi anlatırım oda bana . çok yakışıklı sokakta dönüp dönüp bakarlar . hatta bizi çok yakıştırılar ama ona asla birşey hissedemem . senin eşinde böle düşünüyordur kesinlikle o yüzden rahat ol . her yakışıklı-güzel bu duyguları bzide uyandıracak diye birşey yok . öle birşey ki bazen dostluk herşeyin önüne geçiyor . omzunda ağladığım için belkide bana bu kadar destek verdiği için derdimi dinlediği için o benim için bu dünyadaki en özel insanlardan biri ...

Yok canım 8 yıllık evliyim eşimle tanıştıgında ben de vardım tanıyorum kızı yani..Kameralı falan görüştügümüz oldu ara sıra..Herzaman öyle sık sık degil tabi ama 5 yıldır face üzerinde de olsa hayatımızda olan biri.

Uzaktan akrabalıgı var..Baba tarafından..

Yoksa zaten bu kadar hayatımıza dahil etmezdi..Ama dedimya böyle birşey ilk defa başıma gelecek..Ortak tanıdıgımız erkek ve kız arkadaşlarımızda böyle bir durum hiç olmamıştı...Hani yine ailece görüşüp tanıştıgımız ikimizin de bekar olan kız ve erkek arkadaşları dahi var...Tek başımıza gidip görüştügümüz arkadaşlarımız da var ama hiç böyle birşey yaşamadım ben..

Sanırım kızı çok kıskandım ben

Benim sevgilimin de kuzeni...
sanki başka gezegenden
olur da bir gun yanyana gelme ihtimalimiz olursa
kendimi 8. kattan aşagı atmayı planlıyorum

Canım kesinlikle kıskandığını belli etme kıymette binmesin derim.
Ayrıca ne yazık ki onlardaki kültür bizdeki gibi değil. Çok rahat hareket edebiliyorlar o yüzden görüşülse de ya da eşin görüşmek istese de hep ok deyip beraber git. Yalnız kalmasınlar.
Hatta yerinde olsam bekar bi erkek arkadaşın varsa kızla tanıştıktan sonra eşine aa buna mı ayarlarsak fln diye konuşup test ederim. :18:

Ben olsam evde kalmasına izin vermezdimm ya.. Aşırı kıskanc biri olarak Allah sabır versin diyorum.. Ben olsam ortada bişey olmadığını bildiğim halde kıskanırdım.. Huy işte :/

eşine kıskandığını hiç belli etme çünkü 5 yıldır etmemişsin şimdi strateji değiştirmen tuhaf olur. madem görüşmeye okey dedin kıskanarak akıllarına karpuz kabuğu düşürme. o gözle bakmıyosa bile diye diye baktırırsın valla. sabır et dimdik süslen püslen şıkır fıkır en çok sen sohbet et gül eğlen :)

İnanmazısınız belki ama ilk defa eşiimi bu kadar çok kıskandım ben ya !!

Hiç kıskanmaya fırsatım olmadı öyle bir durumla asla karşı karşıya gelmedim 8 yıldır.. kendi çevremizi tanıyan bilen bireyleriz..

Hayatımıza ekstradan soktugumuz insanlar pek olmadı..Arkadaşlarımız hariç..

Yahu plaja gideriz kıskanmam asla kontrol etme geregi bile duymadım..Çünkü az çok huyunu suyunu biliyorum..Hani şimdiye dek içimde zerre-i miskâl kötü bir his uyanmadı..

Ama kız başka ülkeden olunca bir de aşırı güzel olunca sanırım ben kendi kendime gelin güvey oldum...Kıskandım kocamı yaaa

Son düzenleme:
Hiii ayni benim gibisinnn
Benim esimin arkadasinin dugunu var,bende yatiyorum iki seksen uzerimde pembe cicekli pijemam sacim dolasmis canim o ise dugune gidecek krizlerdeyim anlatamam

ben asla ve asla izin vermezdim ya ateşle barut valla belli olmaz Allah korusun aralarında bi elektriklenme olursa kendinizi çok kötü hissedersiniz neden izin verdim görüşmesine bizde kalmasına diye.Bence hayatta her zaman tedbirli olmakta fayda var siz yine de önleminizi alın derim.

Hımmm.Anladım canımmm..Kıskanma canım aşırı taktığın ıcın belkı böyle hissediyorsun..
Buluştugunuz da da bellı etmee sakın

Hayır. Asla aslaa evimde kalmasına izin vermedim. Niye tedbiri elden bırakayım ki.
Eşin dünya yakışıklısı bir yabancı adamı evinizde yatmasına izin verirmiydi.
Sakın öyle bir hataya düşme!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…