Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

konyanın bir çerkes köyünden canım.

bana da bi kaç kişi demişti çerkezlere benziyosun diye bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum dedim bende gürcülük lazlık boşnaklık var azıcıkta ermenilik ayy ne olduğum belli değil tamam benziyosun işte diyolar çerkezliğin ne alakası var orasını çözemedim :26:

Anaaammm boşnaklık mııı

çok zor oldu ama kendimi eşinin yerine koydum eşin gibi düşünmeye çalıştım, çok sevdiğim bir karım bir yuvam var aynı zamanda yıllardır görüştüğüm kızkardeşim gibi sahiplendiğim etnik kökenimizin aynı olduğu bir kız var ve ben onunla ailecek görüşmek ona sahip çıkmak istiyorum. bu gayet doğal bence sonuçta artık uzaktan da olsa bir kan bağı mı desem bir hemşehrilik durumu mu desem yabancı bir ülkeye gelmiş hem de güzelliğiyle dikkat çeken ve bu yüzden rahatsız edilebilme olasılığı olan bir yakın arkadaşımı kollamak isterdim. görüşmenizde de bi sorun yok bence. ama size gelip kalması pek hoş olmaz bence gerek de yok hani. ama olur da ne bileyim yemeğe alırsınız muhabbet uzar gece geç vakit olur o zaman sizde yatıya kalır yani spontane gelişirse sorun olmaz ama planlı bi şekilde de bi sorun olacağından değil de gerek olmadığından dolayı olmasa da olur yaniç

tipin çerkeslere benziyorsa ondan diyorlardır.genel tip beyaz tenli ,renkli gözlü ,ince yapılı,sarışın,kumral .esmer pek çıkmaz.çerkesler de kafkasya da yaşayan bir halk.gürcüler de kafkas halkı.ama farklı tabi ikisi.ayrıca ermeniler de gürcüler de daha kara kaşlı kara gözlü oluyorlar.boşnaklarla çerkesler yer olarak birbirinden uzak olsa da tipleri daha çok benziyor.

her gelişte neden sizde kalsın ya.
gelen gider otelde kalır. eşinizin neyi ki bu. her geldiğinde evinizde ağırlayacaksınız. yok artık.

Son düzenleme:
acaba siz chadte tanıştığınız ve çok çok uzaktan akrabanız olan çok yakışıklı bir erkekle 5 yıl chatleşseniz ne der. ve evinize çağırsanız. bir sorun bakalım.

bu ne ya. benim kocam elin kızıyla konuşurken ağlayacak. kafkasyamı özledim diyecek. yolarım:)
ve size verdiği cevap,çok belli etmiş onu.
memleketten olmaz ama başka ülkeden olailir. işi sağlamada almış maşallah. zaten olmayacağını biliyor. ve kendisi yapıyor. verilmesi gereken en onun lehine cevabıda vermiş valla.

Kocan bu kadar özlediyse gitsenize Kafkasya'ya.. bu nedir böyle kızla memleket özlemi gidereceğine gidip birlikte gezin görün ben olsam hemen böyle bir teklif yaparıma paraya zamana bakmadan..

hmm ben ela gözlüyüm daha çok yeşil gözlü diye anlatırlar kumralım beyaz tenliyim 47 kiloyum yaşımı hiç göstermem gürcülere ve lazlara benzediğimi hiç düşünmem

Normalde ben de yolarım..Ama göç zamanlarında yaşadıkları travmayı 1.agızdan dinlemesi ve orada kalanların ne gibi zulüm altından geçtiklerini ki akrabalar o anlatınca muhakkak aslında onunda anlatmasına gerek yok insan dinlediği zaman buruklaşıyor mesele orada bayan değildi..Sadece bayanın anlattıkları pek yenilir yutulur cinsden değildi..Zor dönemlerden geçmişler ve hâlâ izlerini taşıyorlar..O konuda akıttığı göz yaşı bana samimi gelmiştir hep..Ha samimi gelmesinde ki diğer sebeb youtubeden bir video izlese göçlerine ve zull altında yaşadıkları günlerine dair oturur ona da ağlar...Bu konuda ota b... ağladığını bildiğim için şeytan dürtmedi beni hiç

Kalma konusuna gelince kız zaten İstanbul'a doktora için geldi evime herzaman gelmeyecek ve kalma konusunda düşünmüyorum öyle bir şey yapmayı...Sadece bizimkinin bana söylemek gibi bir patavatsızlığı beni gerdi...Arada bir gelip kalsın dediği mesele evimize gelirse misafir ederiz. zaten yurtta kalıyor yine döner yurduna şeklinde..

Aslında bugün herşey belli olacak...O kıza da haksızlık etmek istemiyorum..Görüşürüz belki yine görüşebiliriz bilmiyorum belki de hiç görüşmeyiz..Belki de gerçekten durduk yere kıskançlık ediyorum ya da aslında haklıyımdır hiiiiiç bilmiyorum..bugün kendimi anlayacağım ben..

Bu arada uni.den mezun olup bêkar olan erkek arkadaşlarımla görüştüğümde paranoyaya kapılıp asla gidemezsin havalarında olan bir insan değil..Biz gerçekten birbirimizin kıskanacağı zeminlerde pek durmadık ya da ne bileyim çevremizdekileri birebir tanıma fırsatımız olduğu için ve genel olarak herşeyimizden haberdar olduğumuzdan olsa gerek bu duyguyu böyle derinlemesine hiç hissetmemiştim..

Son düzenleme:
Kocan bu kadar özlediyse gitsenize Kafkasya'ya.. bu nedir böyle kızla memleket özlemi gidereceğine gidip birlikte gezin görün ben olsam hemen böyle bir teklif yaparıma paraya zamana bakmadan..

Gideceğiz nasipse bu sene yaşadığımız olumsuz aile vakalarından dolayı gidemedik..Ama seneye nasipse gitmeyi planlıyoruz..Onun en büyük hayali bu..

Benim de eşim Tatar... Dedeleri zamanında büyük sürgünler yaşamış.. O da Tatarlar'la ilgili her şeye ilgilidir, araştırır vs.. Hatta Kırım Tatarlar'ı için açılmış olan Facebook grubundan edindiği arkadaşlar da var. Ama bunların hepsi erkek... Facebook'unda da ekliler.. Tanımadığı bir kadın ya da kızla sırf soydaş, aynı kaderi paylaşıyor diye konuşmasını asla sindiremezdim.. Eşime ne kadar güvensem de o da bir insan neticede.. Nefis, şeytan diye bir şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…