- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
- 303
Yaa varya aynı şeyi söylüyordum şimdiIkisinin kafasını birbirine carpardim herhalde ne münasebet.sende bi erkek arkadaş edin herseyini ona. At aynı durum Paylaş buluş bide bakalım ne dicek
Yaa varya aynı şeyi söylüyordum şimdi
Söylene söylene mesajları okuyorum.
O bıyatmış saçını eline veririm
Aynen öyle ağzına sağlık!! +1000Al bendende o kadar valla gider o kızı perişan ederdim esimde isterse o kızı savunsun koyardim kapının önüne kız ve erkek arkadaş olamaz yok öyle bi dünya kardes ayağı g*t ayağı
Aynen öyle ağzına sağlık!! +1000
Okudum söyleniyorum. Kocam noluyo dedi. Dedim böyle böyle yapıyormuş kocası
Aaa olurmu öyle şey diyo
Olmaz yani olamaz! İzin vermem ortalığı ayağa kaldırırım.
Normal olanda bu zaten konu sahibi baya anlayışlı bu konuyu açtığına göre ben direk kaç yıl yatarım diye konu açardim herhalde
birlikte bulusalim oyle bisey yok kismina inanma kadin seninle evli oldugunu biliyodur soncta ve sizi yan yana getirdiginde hic bir sey yokmus gibide davranabilir.Herkese merhaba, eşimle yaklaşık 10 yıllık bie birliktelikten sonra evlendik.eşimin üniversitede tanıştığı bir kız arkadaşı var daha doğrusu arkadaş grubunun içinde ben hiç görmedim biz birlikteykende vardı.arada buluşup konuşuyorlar ama ben bundan çok rahatsızım kız saçını boyatıp fotografını eşime yolluyor.
Numarasını önceden almıştım bakınca whatsapp iletisini eşimle aynı yapmış.
Eşime sorunca birşey yok neden yaptı bilmiyorum diyor.birlikte buluşalım oyle birşey yok diyor ona inanıyorum ama bu kızda birşeyler var diye şüpheleniyorum.sizce nasıl davranmalıyım bu kızın saçmalıkları yuzunden kavga ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?