Aynen bence de. O ne demek öyle eşimin kız arkadaşı. Saçmalık. Eşin uyarılması gerekiyor. Ne demek birinin saçını başını göndermesi. Dalga mı geçiyosunuz siz. Öyle şeylere izin verilemez."Eşimin kız arkadaşi" diye bi cümleyi dahi kurmak istemiyorum o kadar söyliyim
Eşinle tekrar konuştun mu, bir gelişme varmıHerkese merhaba, eşimle yaklaşık 10 yıllık bie birliktelikten sonra evlendik.eşimin üniversitede tanıştığı bir kız arkadaşı var daha doğrusu arkadaş grubunun içinde ben hiç görmedim biz birlikteykende vardı.arada buluşup konuşuyorlar ama ben bundan çok rahatsızım kız saçını boyatıp fotografını eşime yolluyor.
Numarasını önceden almıştım bakınca whatsapp iletisini eşimle aynı yapmış.
Eşime sorunca birşey yok neden yaptı bilmiyorum diyor.birlikte buluşalım oyle birşey yok diyor ona inanıyorum ama bu kızda birşeyler var diye şüpheleniyorum.sizce nasıl davranmalıyım bu kızın saçmalıkları yuzunden kavga ediyoruz.
seninde boyayıp baska bir erkege sormana izin eriyormu esin öyle ise sorun var diğer türkü bil ediğin birseyler varHerkese merhaba, eşimle yaklaşık 10 yıllık bie birliktelikten sonra evlendik.eşimin üniversitede tanıştığı bir kız arkadaşı var daha doğrusu arkadaş grubunun içinde ben hiç görmedim biz birlikteykende vardı.arada buluşup konuşuyorlar ama ben bundan çok rahatsızım kız saçını boyatıp fotografını eşime yolluyor.
Numarasını önceden almıştım bakınca whatsapp iletisini eşimle aynı yapmış.
Eşime sorunca birşey yok neden yaptı bilmiyorum diyor.birlikte buluşalım oyle birşey yok diyor ona inanıyorum ama bu kızda birşeyler var diye şüpheleniyorum.sizce nasıl davranmalıyım bu kızın saçmalıkları yuzunden kavga ediyoruz.
Eee bu bi engel mi kocanında karısı var, kadın pek sallamıyor gibi.Eşimde buluşalım birşey yok diyor.hatta kızın da sevgilisi var sanırım.
kızın sevgilisi olduğu bence yalan madem sevgilisi var saçının başının resmini sevgilisine göndersin onun fikrini sorsun insan kendisini kimin beğenmesini önemsiyorsa ona danışırEşimde buluşalım birşey yok diyor.hatta kızın da sevgilisi var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?