• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kız arkadaşı

Konu bu degil. Kv eşimin arkadaş çevresi ile samimi olmayı seviyor. Kızı evine çagırır eminim. Eşime getir kızı birgün der. Eşimle kızın gitmesini istemem. Kız tek gidebilir.
Aferin devam et böyle. Adamı iyice havaya sok, bişey şansın kendini. Karpuz kabuklarını düşür aklına. Kaynanan da sana inat her hafta yemeğe davet eder kadını artıkın.

Aferin devam et böyle. Adamı iyice havaya sok, bişey şansın kendini. Karpuz kabuklarını düşür aklına. Kaynanan da sana inat her hafta yemeğe davet eder kadını artıkın.
Bugün eşim kaynananın yanına gidecek.Kaynanam kızın buraya geldigini duyunca kesin davet eder. Tanıyorum onu.
Ben tepki göstermezsem görüşmeye devam edecekler. Yarın birgün bu kız çatkapı bile gelir. Kız çok rahat. 1 buçuk yaşında kızı çok huzursuz oldum Çocugunu annesigil geldi aldı, kendi kaldı.2buçuga kadar oturdu.

Bugün eşim kaynananın yanına gidecek.Kaynanam kızın buraya geldigini duyunca kesin davet eder. Tanıyorum onu.
Ben tepki göstermezsem görüşmeye devam edecekler. Yarın birgün bu kız çatkapı bile gelir. Kız çok rahat. 1 buçuk yaşında kızı çok huzursuz oldum Çocugunu annesigil geldi aldı, kendi kaldı.2buçuga kadar oturdu.
Kaynanan bile sana çat kapı gelemiyor , elin kadını mı gelecek? Seni de kimse tanımıyor burda, boş yere yazıyorlar, kızım ben senin kınanı kimin yaptığını biliyorum, bana anlatma.

Ayni seyi dusundum hadi yazmayim demistim yazilmisi varmis.
Di mi bazı yorumlar “amaan ne var bunda” şeklinde ama kadının evliyken hiç iletişime geçmeyip boşanınca sürekli görüşmek istemesi, gece 2 buçuğa kadar oturması, mesajların silinmesi falan bana masum gelmiyor. Dönüyor bir şeyler.

konu sahibi eşinizle kadının göz teması kurma meselesi varya , kahve içerken ona baktı teşekkür etti dediniz hani

orada siz yokmuşsunuz gibi mi davrandı sadece onunla göz teması kurup sadece ona mı teşekkür etti ondan dolayı mı öyle dediniz gece geç saate kadar oturduğunda da benzer şekilde mi davrandı

Di mi bazı yorumlar “amaan ne var bunda” şeklinde ama kadının evliyken hiç iletişime geçmeyip boşanınca sürekli görüşmek istemesi, gece 2 buçuğa kadar oturması, mesajların silinmesi falan bana masum gelmiyor. Dönüyor bir şeyler.
Bana haksızsın diyende olmuş. Eger 4sene her bu şehre geldiginde eşiyle görüşmek istese, ailecek görüşsek, samimiyet olmuşsa, sonra boşansalar, kızda o samimiyeti hissetsem, tabiki görüşsünler derdim.2 yıldır evliyim. 1buçuk yıl nişanlı kaldım. Arama falan olmazdı aralarında. Bu saatten sonra olursa bana masum gelmez.
1buçuk yaşında çocugunu bırakıp oturmaya devam etti. Çok rahat

Kesinlikle ayni fikirdeyim.

konu sahibi eşinizle kadının göz teması kurma meselesi varya , kahve içerken ona baktı teşekkür etti dediniz hani

orada siz yokmuşsunuz gibi mi davrandı sadece onunla göz teması kurup sadece ona mı teşekkür etti ondan dolayı mı öyle dediniz gece geç saate kadar oturduğunda da benzer şekilde mi davrandı
Sadece ona teşekkür etti. Böyle bir bakışı vardı. Teşekkür ederim dedi. Gözlerine baktı degişik şekilde.Benim yaptıgım pogaça için falan baba teşekkür etmedi.
Benimle de sohbet etti. Ama eşimle daha çok etti sohbeti.Artık bi ara telefona baktım. Gittim kedimi sevdim falan.

Kız arkadaşım şey diyor. Kız boşlukta, bu yüzden eşine sarar, güvenme diyor. Hata sende hiç çagırmayacaktın dedi. Kız gelmek istemiş. Keşke tamam demeseydim.
Bence de. Hani bazı üyeler “ayy boşandıysa ne olmuş, sizin kocanıza bayılıyodu zaten” tarzında yorumlar yapıyolar ama burada bile birsürü metres konusu açanlar görüyoruz. Evli olduğunu bile bile bir şeyler yaşayanlar var. Kaldı ki belki kadın evliliğinde ilgi sorunu yaşıyordu, uzun zamandır bir erkekten ilgi görmedi, şimdi boşanmış ve duygusal boşlukta olan biri olarak eskiden tanıdığı bir erkeği cazip buluyor? Olamaz mı? Hayatta neler neler görüyoruz bana çok olası geldi. Ne yapın edin dahil etmeyin hiçbir ortamınıza. Belki eskiden eşinizden hoşlandı flörtleşme oldu sonra kadın evlendi iletişim kesildi. Bu bile mümkün mesajlar silindiğine göre.

Kötü düşünmek istemiyorum. Ancak bekarken birkez başıma geldi.Eşimden yana sıkıntım yok ama kızdan yana huzursuzum. Sanki samimiyeti ayarlayamıyor.

Bana kizmayin, kirilmayin ama bence esinizden yana bir sikintiniz olsun. Bu adam arkadasina kredi kartlarini verirken bile sizin haberiniz yoktu. Esinizi yazdiklariniz ve konulariniz kadar taniyoruz ama gorunen o ki hic guven veren bir tip degil.

İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Canım yorumların hepsini pek okuyamadım atlata atlata birkaç tane okudum diyeceğim şey şu eğer iyi şeyler hissetmiyorsan seni rahatsız eden bsy varsa asssla görüşmelerine izin verme. Neler duyuyoruz neler oluyor eşinize güvenme demiyorum ama görüşmelerine izin verme direk kestirip at kimse kimsenin kardesi dğl olamaz da masum bsy kalmadı eleştirileri hiç umursama bende umursamıyorum hayat senin hayatın asla abartmıyorsun ve HAKLISIN.... İnsaAllah güzelce uzlasırsınız bu konıda esinle 😘

Bence de. Hani bazı üyeler “ayy boşandıysa ne olmuş, sizin kocanıza bayılıyodu zaten” tarzında yorumlar yapıyolar ama burada bile birsürü metres konusu açanlar görüyoruz. Evli olduğunu bile bile bir şeyler yaşayanlar var. Kaldı ki belki kadın evliliğinde ilgi sorunu yaşıyordu, uzun zamandır bir erkekten ilgi görmedi, şimdi boşanmış ve duygusal boşlukta olan biri olarak eskiden tanıdığı bir erkeği cazip buluyor? Olamaz mı? Hayatta neler neler görüyoruz bana çok olası geldi. Ne yapın edin dahil etmeyin hiçbir ortamınıza. Belki eskiden eşinizden hoşlandı flörtleşme oldu sonra kadın evlendi iletişim kesildi. Bu bile mümkün mesajlar silindiğine göre.
Zaten kız 4senedir problem yaşıyormuş. Tam dediginiz gibi. Boşanma sebepleri bu evlilikte ben yalnızdım diyor. Sadece kocası ile gider gelirmiş. Sohbet, muabbet, ilgi hiçbirşey yok.4 senedir ilgisiz kadın.
Arkadaşımda aynısını söyledi. Duygusal boşlukta olabilir kadın.
Eşim saçmalama hoşlantı falan olsa ben görüşmem dedi. Eve de getirmem dedi. Ama ya bundan sonra olursa?

Back
X