Eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor

bencillikle alakası yok bence cnm;
istersen 10 sene çıktığın biriyle evlen yine de aynı evde yaşamak aynı sorumlulukların altına girmek ve buna adapte olmak zor bir iş;
evliliğin ilk aylarında uyum sorunu yaşayabiliyor insan;
birbirinizi anlamayı birbirinizin dilinden konuşmayı öğreneceksiniz kardeşi en azından ilk sene başka yerde kalamaz mıymış?
daha 1 haftalık evlisin neyin ne olduğunu anlamamışsındır yeni evliyken ailem telefon bile etmiyordu bana akşamları
bence eşinle konuş ama güzellikle
kardeşin benim de kardeşim ama en azından ilk aylarımızı doya doya başbaşa yaşasak ben düzenimi kursam da öyle alsak yanımıza diye

Baştan kabul ettiğiniz durumu şimdi reddederseniz sorun çıkar. Yurt falan araştırın. Kız biraz alışsın. Küçük yerden geliyor diyorsunuz, içine kapanık diyorsunuz. Birkaz ay zorlanırsınız belki ama sonuçta o kızçocuğu için çok büyük bir iyilik etmiş olursunuz.

Du bakalim ilk sene kaleinn tabi bu da kotu evliligin ilk yili ama...ilk yil saten dersti okukdu derken pek gormessin...snra belki o da kalmak istemicek...isterse de bu sefer sen isteme cnmm hayat eenin hayatin alti yil ..ama bide sole bi durum var belkide super anlasacaksikizzzzz guzel olur belkim

Canım Allah mesut etsin,bir ömür mutluluk dilerim öncelikle.Yeni evli bir çift yalnız kalmak ister,rahat olmak ister.Yeri geldiği zaman evinizde bornozunuzla bile dolaşmak isteyebilirsiniz.Ben kendi kardeşimi bile istemezdim şahsen,bu durumdayken.Bir de henüz evliliğe alışamamışsınız,görümcenin sizde kalması yüzünden hiç alışamayacaksınız.Yurtta kalabilir,bizler de öyle okuduk.Hem kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenir,biraz da olsa.Abisinin evinde liseye gider gibi gelir gider,hiçbir şey anlamaz üniversite hayatından.Bence henüz olay sıcakken eşinle konuşmalısın.Zaten ılımlı,sakin bir yapın var anladığım kadarıyla,güzelce anlat durumunu,rahat edemeyeceğini,eşinle yalnız kalmak istediğini söyle.Hakkında hayırlısını dilerim.

bence saatte bir şey yok..

o an öyle demiştim..

ama şimdi duygularımı ve mantığımı tahlil ettim dersin..

niye olmayacağını anlatırsın

daha evliliğinin sorumluluğunu alamadan, evini yaşayamadan 17 yaşındaki kızın sorumluluğunu alıcaksın hemen.
"ben tekrar düşündümde ......" diye başlayan bi cümle kursan :26:

Görümceniz nasıl sizinle rahat edicek orasıda ayri bi konu.

eşiniz şey düşünmüş sıcak ev sıcak aş hazır herbişi

o tıp 6 seneylede bitmes

Zor karar iyi düşünün görümcenizle anlaşabilcekmisiniz anlaşabilirseniz bence sorun olmaz, ama yok geçinemeyiz biz anlaşamayız derseniz sıkıntı..

mutlulular cnm keşke kaubul etmeseydin bu durumu
seni önceki konularından hatırlıyorum eşinle bir araya gelememe sebebinizz??eşinmi istemiyor fırsatmı olmadı...

tanufuk eski konularını hatırlıyorum ailenin senle görüşmemesine üzüldüm ama yine de inş çok mutlu olursunuz..bence akşamı bekleme şuan hemen ara ve düşündüm de beraber yaşamak zor olacak demelisin sen söyleyene kadar planı yapmış olmasın:)

çok dediğim dedik bir kızmışsın valla o adamla evlendin ya:)

Benim eşimin kız kardeşi evliliğimizin ilk 3 günü bizdeydi. Akşam yemeğe geliyordu. Eşinin kardeşi de olsa evde başkasının olması rahatsız edici. Eşimin kardeşi akşamları internet için bize geliyor. İşten yorgun geliyorum ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum ama o varken olmuyor.

Daha yeni evliyken birinin evde misafir olması hoş değil. Uygun bir dille anlatmalısın yoksa huzurunuz kaçar.

canım eşinle konuş bence daha fazla geç olmadan. dile kolay 6 yıl ve daha yeni evlisiniz. Neden kalıyorki onca yurt varken? hadi eşin kalsın diyor ailesi nasıl müsade ediyor buna?aileler bazen gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor.

ya amacım eski konunuzu burda gündeme getirmek diil ama siz eşinizle iyi yine evlenmişiniz onca şeyden sonra..Kendne çok yazık etmişin arkadaşım ama umarım mutlu olursunuz gönülden söylüyorum

Son düzenleme:
mutlulular cnm keşke kaubul etmeseydin bu durumu
seni önceki konularından hatırlıyorum eşinle bir araya gelememe sebebinizz??eşinmi istemiyor fırsatmı olmadı...

Yok canım sorun bende o da fazla üstelemedi zaten işlerinden dolayı balayımız bile olmadı. Sabırla bekliyor ama korkuyorum şimdi birde kardeşi evde benim psikolojimi düşün artık

Bence bu kadar sıkıntı etme. <kabul etmesen kabul etmedin diye sıkıntı olacaktı. "Sana kapımız hep açık kardeşimizsin, Başın sıkıştıkça elbette bize geleceksin " diyebilirsin. Zaten o Anladığım kadarıyla başka şehirden gelecek. yani merak etme, Okullar açılsın çevre edinsin sen istesende durmaz. Arkadaşlarıyla eve çıkmak ister falan. Sen eşine söyle acele etmeyelim daha bu evi kuralı az oldu, Taşınmayalım de... Siz daha çok araştırın.

Kesinlikle kocan bu kararı kardeşiyle ve ailesiyle paylaşmadan vazgeçtiğini, bunun mümkün olamayacağını düşündüğünü, kardeşinin de iki oda evde rahat edemeyeceğini v.s anlat ona.

Bir gün değil iki gün değil.

Çok pişman olursun; iyilik yapayım derken kötü gelin olur çıkarsın .

Olay daha sıcakken ve daha okula başlamamışken hemen eşinle konuş.Ya evet dedim ama nasıl olacak diye.

Benimde eşimin yeğeni bizim dükkanımızda çalışıyordu.Bizimle kalıyordu.Çok zor oluyor.Yaşadığım için biliyorum zorluğunu.Şimdi çok rahatım şükür kimse yok.Bende hemen eşinle konuş.hiç vakit kaybetme.Bide daha çok yenisiniz.Emin ol ki ileride kız kardeşi yüzünden çok tartışmalar olacak.....

.

ciddi ciddi size tasinmadan vazgecmelisin, insan ailesiyle bile anlasamazken görümceyle evde yasanmaz
ve siz daha yeni evlisiniz, istediginiz gibi eglenmek cikmak isteyeceksiniz ama evde birinin olmasi hep engelleyecek planlarinizi
esin kardesimde gelsin yanliz kalmasin falan filan diyecektir eminim gittiginiz her yere

yani zor olacak, kararindan dön bence

.

çalıştığım yerde arkadaşlarda bana bu saflığım için çok kızdılar. Sizlerin söylediği şeyin aynısını arkadaşlarda söyledi. Uygun bir ortamda konuşacağım belki de arkadaş grubu falan yaparsa eve çıkar zaten maddi anlamda eşim okutacak ailesinin durumu pek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…