canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim :)
diğer sorununa gelince, bence kabul etmemeliymişsin en baştan
neden dersen belki hatırlarsın ben de tıptayım son senemdeyim ve şuan annemleri bile yanımda istemiyorum ayrı bir ev açtık annem gelip yemekleri yapıyor bana,
evde bırak çıt çıkarmayı komşulara bile katlanamıyorum seslerine vs.
farklı bir bölümde olsa belki sana ev işine fln yardım bile eder derdim, ama tıp? yardım etmeyi bırak başına iş açabilir.
ya bilmiyorum ben çok çekilmezim şuan ve tüm arkadaşlarım da aynı şekilde sen de biliyorsun gittikçe zorlaşıcak ve evde terör bile estirebilir. yani bunu ancak bir anne çeker, açıkası ben de yengem olsa bu kadar başına kalmak istemezdim.
bence yurtta kalması daha iyi olur hem okuluna yakın olur hem biraz sosyalleşir, yoksa asosyal olup çıkıyor insan.
hele evliliğinizin ilk günlerinde hiç olmaması gereken bişey bence.
bilmiyorum ama nasıl dönebilirsin artık bu lafından.
belki eşine ilk zamanlarınızın çok kıymetli olduğunu çoluk çocuğa karışınca bu zamanları çok arayacağınızı, 6yıl içinde de çoluk çocuğa çoktan karışacağınızı, kız kardeşinin her zaman başının üstünde yeri olduğunu istediği zaman istediği kadar gelip kalabileceğini ama full time bu şekilde olmasının senin kafandaki evliliğinize uymadığını güzel bir şekilde anlatabilirsin.
canım kusura bakma nickin çok ilgimi çekiyo o yüzden dikkat ettim,sürekli nerdeyse onlinesin gördüğüm kadarıyla sitede,tıp diyosun anlaşılan o kadarda zor değilmiş canım ya.
abisinin evi varken niye yurtta kalsın ben de onu anlamış değilim.abla kardeş nasıl geçiniyo aynı evde.
niye herkes negatif yorum yapıyor anlamadım.
Kızlar kız gerçekten içine çok kapanık anladığım kadarıyla hiç arkadaşı yok arkadaşların nereleri kazandı dedim. Kız fen lisesi mezunu bana benim pek arkadaşım yoktu genelde derslerimle ilgilendim gibi bir cvp verdi. Eşim zaten ilk bine girdiği için kardeşine toz kondurmaz haklı da olabilir. Okullar açılsın bakalım biraz bekleyim. Bu arada eşimle yanlız kalabilirsek konuşacağım. Bir de şu var sonuçlar açıklanana kadar burada kalmayacak eşyalarını toplayıp gelecek. Şuan kirada küçük bir evdeyiz eşimin bekarlık evi. Acilen ev bulacağız eşya adına bir çöpümüz yok düşünün benim eşyalar giysilerim eşimin dolabına sığmadığı için ortalıkta. Eşiml de kırmadan konuşmam lazım anlayacaktır diye düşünüyorum. Mesela ilk tercihi hacettepe oldu mutlaka yerleşecektir. özel lüks yurtları varmış öyle birşey bakılabilir ama bir süre kalsın diyorum belki de birbirimizi çok seveceğiz yanlız bende evimi bir düzene koysaydım diyorum ya ilk gecemiz bile olmadı bu sorunu aşabilseydim aslında şuan en büyük sorunum bu neyse artık herşeyde bir hayır vardır diyorum
tatilde olamaz mıyım acaba? ayrıca online olup olmam sizi ne ilgilendiriyor anlayamadım çok garipsiniz.
yalan sölüyorum ben hava atmaya çalışıyorum aslında ah beni yakaladınız
ayrıca şuanda deli gibi çalışıyor olmam gerek evet ama bazı sorunlarım var konsantre olamıyorum,
da bunları size açıklama ihtiyacı duymak zorunda mıyım yani ben, hayret bişey ya.
bir tek ben böyle değilim, merak etmeyin 300 tane sınıf arkadaşım var hepsi böyle,
bir tek bana bakarak genelleme yapmanız yanlış.
ayrıca konu ben miyim yani ne alaka ben bir tıpçının yaşam tarzını anlatıyorum,
konuyu bölmeyin ve bana çevirmeyin lütfen.
neyse arkadaşın eşi de kadın doğum doktoruydu yanlış hatırlamıyorsam, eşi benden iyi bilir ne olup olmadığını o yüzden uzatmayacağım.
hey allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?