Eşimin kız kardeşinin aramasına gıcık olanlar varmı benim gibi boğasım geliyor yaaaa

natlusben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
119
3
16
35
İzmir
Arkadaşlar eşimin kız kardeşinden nefret ettiğim kadar hayatımda kimseden nefret etmedim ya, yıllardır çalışıyorum nefret ettiğiniz iş arkadaşı komşu vs olur ama ne kin tutarım nede bu denli gıcık olurum eşimin kız kardeşine olduğum kadar olmadım, aramasına bile tahammülüm yok eşimle konuşmasından bile nefret ediyorum, üstümden atmak istiyorum gıcık oluyorum, ama bir türlü yenemiyorum sinirimi, ne yapsam ne etsem iyi düşünsem olmuyor olmuyor olmuyor, görmediğim halde konuşmadığım halde nefret ediyorum eşimle konuşmasına tahammül edemiyorum, haaa desemki çok bağlılar birbirlerine yok, benimki sık aramaz, kızda eğer eşimle biz kavgalı isek dedikoduya arar merakından ne oldu bitti, bunun dışında ne zaman görüşüyorlar bilmiyom gün içinde ama hafta 1,2 tahminimce, herneyse ne işde sinirimi alamıyorum istemsemde bu durumu , biliyorum saçma ama napcam bilmiyom

Siz görümcenize gıcık olabilirsiniz ama o nihayetinde eşinizin kızkardeşi ve siz görüşmesenizde abisiyle görüşmesine gıcık olmaya hakkınız yok.

Sizin nefret etmediğiniz kimse varmı her konunuz nefret kin intikam içerikli olumlu birşey yaşamıyormusunuz hiç hayatınızda iyişeyler oluyormu

Herkesi sevmek zorunda değilsiniz :) itici geliyor olabilir ama böle düşünmenizi sebep olan nedir? :)

Ciddi soruyorum gerçekten natlus nefret ve kin duymadığın biri varmı eşinin tarafından

benımde bı erkek kardeşım var, ılerde evlendığınde gelın hanım ben kardeşımı arıyorum dıye sınır krızlerı geçırecekse eğer
Boğarım onu, saçından tutar yerlerde sürüklerım.

Pardon ama, onlar kardeş.
Araması nıye bu kadar rahatsız edıyor sızı?
Dedıkodu ıçın aradığını nerden bılıyorsunuz? Insan kardeşını arayamaz mı?
Hıç bırımız evlı değılız ama ben her ıkı kardeşımlede ayrı ayrı günde en az 2 kere konuşurum, ıster evlensın ıster cocuğa coluğa karışsınlar bu asla değışmez, kımsede değıştıremez.

Sızın kardeşınız var mı?? Kardeşlık nasıl bırşey bılıyor musunuz?

natlus esinin yigenlerine ne oldu.onlara olan nefretin gecti heralde.sadece gorumcendenmi nefret ediyorsun artik.

Çok saçma tabikide arayacak. Sen bir yerde el kızısın o candan kandan sizin yakınlığınız beyaz kağıttaki bir mürekkep izi....

natlus bence sen amanede ile tanış ve kanka ol....siz birbirinize iyi gelirsiniz....burdaki yorumlar size artık yetmiyor...gerçi amanede sana göre daha iyi gibi ama sorun kaynaklarınız aynı.... iyi anlaşacağınız kesin

tesadf gördüm yorumun ne kadar komiksin cnm sen:))

Görümcene neden bu kadar kin kusuyorsun? Sana ne yaptı?

Bunu açıklamazsan nasıl yorum yaparız sana?:26:

Görümcemi severim. Ama sevmediğimi varsaysak hatta kanlı bıçaklı bile olsak eşimi aramasına sinir olmazdım.
Olmamalı çünkü.Benimde kardeşim var ve eşim sevmese benim görüşmeme engel olamaz asla.
Aile dışında herkes geçicidir.Eşini boşayabilirsin ama aileyi boşayamazsın.
Ailem olmadığı halde bunun böyle olduğunu biliyorum.
Neden bu nefretin bilmiyoruz ama eşinle görüşmesine tepki vermen seni kötü yapar sadece.

Natlus senin işin gücün yok mu? Bütün gününü evde oturup insanlara sinir olarak mı geçiriyorsun?

Bir de çok merak ediyorum buraya her konu açtığınız da insanlar size destek yerine köstek oluyor neden konu açmaya devam ediyorsunuz? Ben bu kadar kötü yorum alsam bırak konu açmayı daha kk ya uğramam.

Natlusa karşı toplu bir cephe alma olayı var galiba..:26:

Ben kaçırmışım..

Natlusa karşı toplu bir cephe alma olayı var galiba..:26:

Ben kaçırmışım..

Yok ben cephe almıyorum ama natlus ne zaman konu açsa tepki alıyor. Yani insan tepki alacağını bile bile neden konu açar ki?

Natlus sen herkese gicik oluyorsun ya acaba sorun sende olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…