Arkadaşlar eşimin kız kardeşinden nefret ettiğim kadar hayatımda kimseden nefret etmedim ya, yıllardır çalışıyorum nefret ettiğiniz iş arkadaşı komşu vs olur ama ne kin tutarım nede bu denli gıcık olurum eşimin kız kardeşine olduğum kadar olmadım, aramasına bile tahammülüm yok eşimle konuşmasından bile nefret ediyorum, üstümden atmak istiyorum gıcık oluyorum, ama bir türlü yenemiyorum sinirimi, ne yapsam ne etsem iyi düşünsem olmuyor olmuyor olmuyor, görmediğim halde konuşmadığım halde nefret ediyorum eşimle konuşmasına tahammül edemiyorum, haaa desemki çok bağlılar birbirlerine yok, benimki sık aramaz, kızda eğer eşimle biz kavgalı isek dedikoduya arar merakından ne oldu bitti, bunun dışında ne zaman görüşüyorlar bilmiyom gün içinde ama hafta 1,2 tahminimce, herneyse ne işde sinirimi alamıyorum istemsemde bu durumu , biliyorum saçma ama napcam bilmiyom
Arkadaşlar eşimin kız kardeşinden nefret ettiğim kadar hayatımda kimseden nefret etmedim ya, yıllardır çalışıyorum nefret ettiğiniz iş arkadaşı komşu vs olur ama ne kin tutarım nede bu denli gıcık olurum eşimin kız kardeşine olduğum kadar olmadım, aramasına bile tahammülüm yok eşimle konuşmasından bile nefret ediyorum, üstümden atmak istiyorum gıcık oluyorum, ama bir türlü yenemiyorum sinirimi, ne yapsam ne etsem iyi düşünsem olmuyor olmuyor olmuyor, görmediğim halde konuşmadığım halde nefret ediyorum eşimle konuşmasına tahammül edemiyorum, haaa desemki çok bağlılar birbirlerine yok, benimki sık aramaz, kızda eğer eşimle biz kavgalı isek dedikoduya arar merakından ne oldu bitti, bunun dışında ne zaman görüşüyorlar bilmiyom gün içinde ama hafta 1,2 tahminimce, herneyse ne işde sinirimi alamıyorum istemsemde bu durumu , biliyorum saçma ama napcam bilmiyom
natlus bence sen amanede ile tanış ve kanka ol....siz birbirinize iyi gelirsiniz....burdaki yorumlar size artık yetmiyor...gerçi amanede sana göre daha iyi gibi ama sorun kaynaklarınız aynı.... iyi anlaşacağınız kesin
Natlus senin işin gücün yok mu? Bütün gününü evde oturup insanlara sinir olarak mı geçiriyorsun?
Bir de çok merak ediyorum buraya her konu açtığınız da insanlar size destek yerine köstek oluyor neden konu açmaya devam ediyorsunuz? Ben bu kadar kötü yorum alsam bırak konu açmayı daha kk ya uğramam.
Natlusa karşı toplu bir cephe alma olayı var galiba..:26:
Ben kaçırmışım..
Yok ben cephe almıyorum ama natlus ne zaman konu açsa tepki alıyor. Yani insan tepki alacağını bile bile neden konu açar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?