Eşimin kız kardeşinin aramasına gıcık olanlar varmı benim gibi boğasım geliyor yaaaa

Eşinizle kardeşinin ilişkisine karışmaya hakkınız yok ,ayrıca geriden gıcık olmaya devam edebilirsiniz saygı sınırlarını aşmadan ,anlaşılan burada bayağı fan ınız varmış sizi takip eden :) sevgiler.

İlk defa yorum yazıyorum.
sen ne dersen de, onlar aynı karında yattı aynı sütle karınları doydu.
eger bu bahsettiklerin gercekse emin ol seni iyi günler beklemiyor. emin ol yakında üstten tepeden atılacak olan sensin. sadece bekle ve gör.
yazıktır günahtır ayıptır sana diyecek söz yok

arkadaşlar tamam sakin biraz natlus ben nası biriyim yorum yapın mı dedi
elbetteki kardeşlerin görüşmesine gıcık olması çok acayip ve çiğ bi durum ama gerisinden bize neki yani

Bence sizinle samimi olmadığı için sizi aramadığı içindir.bende evlenirsem eşimin kız kardeşi olsun istemiyorum :)

Çok saçma tabikide arayacak. Sen bir yerde el kızısın o candan kandan sizin yakınlığınız beyaz kağıttaki bir mürekkep izi....

kusura bakma ama bu düşüncen yanlış herkes senin gibi düşünseydi aile olmazdı.
ne demek mürekkep izi.
her kardeş kandan olabilir ama candan değildir!

evlilik kutsaldır... senin evliliğe bakış açın bu kadar değersizse lütfen değerlerini gözden geçir.

ayrıca konu sahibi arkadaşın görümcesini sevmemesi normaldir, demek ki bir problem olmuştur.
kimse bunu sorgulayamaz.
ama bu düşüncesinin doğruğunu göstermez. eşi istediği sürece zaten kardeşiyle görüşecektir.

yenemezsen bile göz yummak zorundasın kaçtane konun var görumcene eşinin ailesıne nefretınle ılgılı ya eşinden vazgeçeceksin yada göz yumacaksın boşuna hayatı kendıne zehir etme

Natlus sen kimi seviyorsun?

Hayır yani sendeki kalple birilerini sevebilir misin gerçekten merak ediyorum..
Her neyse.
O eşinin KIZ KARDEŞİ.
Sen yokken o vardı.
Onlar aynı anneden, aynı babadan can ciğer kardeşler ya, var mı ötesi?
Neyin nefretini yaşıyorsun bu kadar?
Yaptıklarının, söylediklerinin hesabını nasıl vereceksin?
Seninde çocuğun var, bugünün bir de yarını olduğunu unutma.

gerçi ayni nick olmasa bile tanırız artık, bir insan herkese karşı nasıl bu adar nefret dolu olur ki.. bu olsa olsa natlusdur deriz

Zaten bu saatten sonra her türlü taninir da ilk bastan yapacakti natluslu 10 oldu herhalde bu nick
Bari konuyada yorum yapayim konu disi sayilmasin yorumum :)
Natluscugum onlar kardesler istedikleri zaman görüsürler bu seni baglamaz,
seni aramadigina konusmadiginiza göre gicik olacagin bir durum yok,
sen istiyorsunki esin ailesini silsin sen ne dersen o olsun,
ama olmaz öyle sen kendi aileni silebilirmisin ? Hayir..
o zaman esinede saygi göster sen konusmassan konusma ama adamada karisma..

Son düzenleme:
Sultan,
herşeye karşı negatifsin, bu negatiflikte belki haklısın belki abartıyorsun, bunu bilemem ama nefrette etsen, sevmesende, sesini duymaya, yüzünü gömeye tahammülünde olmasa, eşinin kız kardeşiyle diyaloğuna, kardeşlik ilişkilerine susmak zorundasın, sen görüşmek istemiyor musun görüşme ama bırak eşin istediği gibi yapsın, kardeşi eşini aradığında boğasın mı geliyor, kızı değil eşini düşün, eşinin hatrını düşün.

Bence artık eşinin ailesini sorunmuş gibi düşünmekten vazgeç, sonuçta istesende istemesende onlar eşinin ailesi, düşünüp düşünüp bir gram sorunu dağ kadar derde çeviriyorsun, artık meşguliyetin onlar değil bebeğin olmalı.
Onları kafandan atamıyor musun, düşündükçe öfken büyüyor mu? Eğer öyleyse bu hiç sağlıklı değil, birgün olmadık bir sebepten yıpranan sinirin kriz geçirmene sebep olur, yapacağın en güzel şey gidip bir uzmandan yardım almak olur, emin ol uzman bizden çok daha farklı bir boyutta, çok farklı bir bakış açısı getirecektir.
Hem hamilelikte de insan daha da kafaya takar oluyor herşeyi, abla sözü dinle

ben de senin kadar değil ama eşimin erkek kardeşine karşı öyleyim, eşimi kızlardan kıskanmam ama erkek kardeşinden kıskanırım, bazen derim sen onu daha çok seviyordun diye, saçma biliyorum ama engelleyemiyorum kendimi, bir sorunum da yok ama böyleyim işte

:)
Bir çok kadınla ortak duyguları yaşayıp da susmak zorunda kalan itiraf edilemiyenleri dile getiren kadın Natlus :13:

Son düzenleme:
Demek ki senin onları sevmediğin gibi onlarda seni sevmiyorlar.Sana gıcık oluyorlar,itici soguk bırısın demek ki.Kardeşleri kıskanmakta neymiş ya gerçekten eşine acıdım ya adam bir ömür seninle ne yapacak ya.

konu sahibi topa tutulmuş,eskiye dayanıyor sanırım...

kardeş var kalleş var...bu devride kardeş bile kardeş degilken,

insanlar türlü yara alabiliyorken,

kimsenin aile yapısı bizlere ayan degilken,

nefret dolu bir kalbe sahip olmakla suçladıgımız da bir insan...

zaten demiş saçma oldugunu bildigim halde engelleyemedigim bir durum diye...

natlus burada gıcık olman gereken siz küsünce laf almak için aradıgını düşündügün görümcen mi buna odaklan?

görümcen sizin kavgalı oldgunuzu nasıl ve kimden öğreniyor bu 1..

dedikodu yapması için birilerinin ona olayı ve detayları nakletmesi gerekir buda 2...

yani seniin dedikodu dediğin konuşmayı MUHTEMELEN EŞİN BAŞLATIP HABERDAR EDİYOR VE KIZKARDEŞİYLE DERTLERŞİYOR.

SORUN SENİN NEFRET ETMEN EŞİNİN İSE HALA KARDEŞ GÖRMESİNİN ÇATIŞMASINDAN KAYNAKLANIYOR.

Şu çözüm olabilir.Gıcık oldgunu ve kötü etkilendigini eşinle paylaş senin yanında konuşmamaya çalışsın...

Gerisi artık tamir edilmeyecek kadar yıpranmış bir aile ilişkisiyse ne kadar az görür ve lafını duyarsan o kadar rahat-huzurlu olursun...uzak kalmalısın...

Yazık için kin ve nefretle dolu.
Böyle olduğun sürece içindeki o kurt sadece seni kemirecek...Nedir bu nefretlik hali,bir insan eşini annesinden kızkardeşinden kuzeninden neden kıskanır ki anlayabilmiş değilim.Biraz sakin ol,ve kendine gel çünkü hayat senin düşündüğün gibi sürmez,inan bana zararlı çıkan sen olursun.İçini dert bürür sonra.

Ahh be bacım sen günde 2 kere konuşuyormuşun ben günde 20 kere konuşuyorum annem babam ablam erkek akrdeşim kızkardeşim, ayrıca yiyenlerimlede ayrı her gün konuşmazsam eğer günüm güzel geçmez onların sesini nefeslerini duymasam, ben kadar ailesine bagımlı aslaaa kimseyi düşünemiyorum, annem evime geldiğinde yan sitede oldugu halde evine kadar götürürüm bile yani vs vss, ama benim ailem ne dedikodu için nede eşimle beni fitne sokmak için aramaz yada ben aradıgımda konuşmazlar, ben herkesin kardeşini kendi kardeşim gibi sanırdım ama neeeeeeeeeeeeeeeee KARDEŞLER var sen asıl dünyadan haberin yok, kardeş kardeşe düşman, kardeş kardeşi kıskanan vs vs, bu kardeş o cinsden anladınmı.

ah natlus ahhhhh...
yedin bitirdin kendini sen bu adamın sülalesi yüzünden..
düşünme bıraaaakkkkk...
ne halleri varsa görsünler...
sevmek zorunda değilsin tabi..
sen kızdan nefret ediyosun eşinde konuşuyo normal bence sinirlenmen...
ama belli etme bunu eşine...
ve şimdi bayaaa laf edilmiştir sana ama bütün kardeşler aynı değil..
ben kendi eşimin kardeşlerinden biliyorum tek amacı yuva yıkmak olan sadece para mevzusu için arayan kardeşler var...
hemen kendi kardeşlerimizle karşılaştırmayalım yani bu durumu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…