Eşimin kız kardeşinin aramasına gıcık olanlar varmı benim gibi boğasım geliyor yaaaa

şekerim adım sultan değil natlus ters okunuşu sultan olabilir ama adım sultan değil bu arada, mune seviyom seni valla yorumlarına kısmen katılıyorum teşekkürler ayrıca kaç yaşındasın ablacım 35 den fazlaysan abla derim sana yoksa sen bana demeyesin abla

görümcene neden bu kadar kin kusuyorsun? Sana ne yaptı?

Bunu açıklamazsan nasıl yorum yaparız sana?:26:

kıskanç, fesat, şeytan,yılan,sinsi, kendini beğenmiş, hep bana hep bana, bencil, kimseye faydası olmayan, ama herkes bana faydası olsun,yiyici daha sayıyıyımmı yeterli mi canım

Sen neye gıcık değilsin ki?
Valla ben görümcemi çok severim hatta eşime aradın mı arasana derim. Yanımda konuşursa ben de konuşmak isterim.

Bence sizinle samimi olmadığı için sizi aramadığı içindir.bende evlenirsem eşimin kız kardeşi olsun istemiyorum :)

CANIMK BENİM ESKİ KONularımı okusan öyle demezdin ama sorun değil, benle konuşmak için arkadaş olmak için uğraşıyor ama ben onu sevmediğim için istemiyorum, taaaaaaaaaaa nişanlı iken kızı sevmiyordum anlamıştım ne mal oldugunu uzak durdukça bana yakınlaştı, evlendim evime gelip gitmek sürekli oraya buraya alışverişe gitmek gezmek vs istiyordu ama ben onun tarzı değilim, öyle 2 çocugumu anama bırakıp yok o ev oturması yok bu ev oturmasına gidicek tiplerden değilim, ben 18 yıldır çalışıyorum 20 yıl primim dolsun bekliyorum kıskanıyor beni

Anne, baba, kardeş kandır, candır. En kötü kavgalı ayrılıkların sonunda bile kan çeker ve pişmanlık başlar. Kırk eş gelirde toplasan bir anne etmez.

evet kırk eş bir anne etmez bencede ama konumuzla alakası yok

var var cümlenin başından sonuna okuyup anlamak istersen var özü anne/baba/kardeş candır eş için canından vazgeçilmez işin özü görüşmelerini engellemek de sizin haddinize düşmez.

siz sevmeyebilirsiniz ama o esinizin kardesi tabiki konusacaklar konusmalarinida istemiyormussunuz ama esiniz sizin kardesinize bu duygulari hissetseydi ne olurdu hem sen konusmuyomussunki neden bu Kadar takiyosunuzki

Yoo niye gıcık olayım
Onlar kardeş tabi görüşecekler, bende selam söyle derim
Bende kendi ablalarımla görüşüyorum sonuçta, akıl var mantık var bundan daha doğal ne olabilir

Sende cırt bırt aynı konuyu sunuyosun hep
Bence sen görümceni kıskanıyosun Natlus

evet kırk eş bir anne etmez bencede ama konumuzla alakası yok

Bence gayet alakalı
Sen tek görümcenden değil ki
Eşinin ailesinden komple nefret ediyosun çünkü

Torunlarını da düşman olarak yetiştireceğini söylemiştin hani

kıskanç, fesat, şeytan,yılan,sinsi, kendini beğenmiş, hep bana hep bana, bencil, kimseye faydası olmayan, ama herkes bana faydası olsun,yiyici daha sayıyıyımmı yeterli mi canım

Annesinin evine gidiyo, yiyosa annesinin yemeğini yiyo
Sen vermiyosun ki ekmeğini suyunu
Böyle düşünmen anlamsız

Sende annene gitme o zaman

eşin nasıl bi insan onu çok merak ediyorum onunla ilgili hiç konu açmıyosun bu kadar şikayet ettiğin insanların nasıl bi oğlu olmuş

eşin nasıl bi insan onu çok merak ediyorum onunla ilgili hiç konu açmıyosun bu kadar şikayet ettiğin insanların nasıl bi oğlu olmuş

5 parmağın 5 ' i bir değil dimi bilmem anladınmı arkadaşım, eşim mükemmel biri bende bu aileden nası lböyle biri çıkmış bilmiyorum, eşimi haketmiyorlar. Maşallah sanki ailesi kötü çocukları iyi, çocukları kötü aileleri iyi olan insanlar yokmu etrafında, hepsi iyi aile iyi evlatlarmı bence biraz araştır etrafında eminim vardır.

nefret iyi bişeymi sence hoşlanmıyorum diyebilirsin ve aisini arayacak tabii benimde 1 tekk abim var 6 kız kardeşiz ben abimi aricam yengem böyle yapıyosa valla saçını başını yolardım o kim oluyoki

Benim eşimin de kız kardeşi var; 17 yaşında. Annesi 5 yıl önce vefat ettiğinden hep bir boşluktadır. Hemen hemen her gün beni arar, eşimi arar. Gelir bizde kalır. Balayından geldiğimizden 4 gün sonra bize kalmaya gelmişti hatta Genç kız evet, bnim kardeşimde onunla yaşıt düşünebilir bişeyleri ama ben takmıyrum. Sevmese aramaz, gelmez. Kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. Bazen gece 12'de 1'de arar, "arama kız şu saatte uyuyoruz ha" der takılırım da. Abisini koparmak için evlenmedim ya; daha büyük bir aile olduk.

Siz çok önyargılı gibisiniz eşinizin ailesine. Siz tartışınca abisini aramasının nedeni; abisini merak etmes, aranızdaki sorunun byüklüğünü öğrenip ona göre yardım etmesi olabilir. Barışmanızı isteyebilir.

Benim değer yargılarımı sorgulamak sana düşmez...Evet aile oluyorsun doğru ama sadece iki kişiyle olmuyor bu aile. Birbirinin ailesini aile gibi kabul etmekle oluyor, sevmesen bile saygı duymakla oluyor. Yani benim değerlerimde eşimin sevdiği herşeyi sevmek var. Bu gün eşim beni boşadığında aramızdaki herşey biter eğer çocuk varsa sadece çocuğumun babası olarak kalır..ki böyle olmasaydı insanlar boşandıklarında başkalarıyla evlenmezdi. Ama ne kardeşi ne aileyi boşayamazsın yerine asla bir başkasını koyamazsın. burda mürekkep izinden kastım aynen buydu. Evliliğime gelince o kadar kutsal ve mukaddes geçiyor ki değeri ölçülmez çünkü biz ailelerimizi aile bilip gönülden bağlıyız...Sanada tavsiyem ileride bir mürekkep izi kadar değerin olmasını istemiyorsan değer yargılarını bir kez daha gözden geçir

Amaç seni gıcık etmek hayatım.. Takılma öyle tipler var günümüzde.. İnsanın kardeşi de olsa " laf " aramaya gerek yok.Kendini bilen bunu zaten yapmaz.. Ama iş güzarlık işte.. Sen sinir olduğunu belli etme o sinir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…