Sultan,
herşeye karşı negatifsin, bu negatiflikte belki haklısın belki abartıyorsun, bunu bilemem ama nefrette etsen, sevmesende, sesini duymaya, yüzünü gömeye tahammülünde olmasa, eşinin kız kardeşiyle diyaloğuna, kardeşlik ilişkilerine susmak zorundasın, sen görüşmek istemiyor musun görüşme ama bırak eşin istediği gibi yapsın, kardeşi eşini aradığında boğasın mı geliyor, kızı değil eşini düşün, eşinin hatrını düşün.
Bence artık eşinin ailesini sorunmuş gibi düşünmekten vazgeç, sonuçta istesende istemesende onlar eşinin ailesi, düşünüp düşünüp bir gram sorunu dağ kadar derde çeviriyorsun, artık meşguliyetin onlar değil bebeğin olmalı.
Onları kafandan atamıyor musun, düşündükçe öfken büyüyor mu? Eğer öyleyse bu hiç sağlıklı değil, birgün olmadık bir sebepten yıpranan sinirin kriz geçirmene sebep olur, yapacağın en güzel şey gidip bir uzmandan yardım almak olur, emin ol uzman bizden çok daha farklı bir boyutta, çok farklı bir bakış açısı getirecektir.
Hem hamilelikte de insan daha da kafaya takar oluyor herşeyi, abla sözü dinle
natlus esinin yigenlerine ne oldu.onlara olan nefretin gecti heralde.sadece gorumcendenmi nefret ediyorsun artik.
görümcene neden bu kadar kin kusuyorsun? Sana ne yaptı?
Bunu açıklamazsan nasıl yorum yaparız sana?:26:
Bence sizinle samimi olmadığı için sizi aramadığı içindir.bende evlenirsem eşimin kız kardeşi olsun istemiyorum :)
Anne, baba, kardeş kandır, candır. En kötü kavgalı ayrılıkların sonunda bile kan çeker ve pişmanlık başlar. Kırk eş gelirde toplasan bir anne etmez.
evet kırk eş bir anne etmez bencede ama konumuzla alakası yok
evet kırk eş bir anne etmez bencede ama konumuzla alakası yok
kıskanç, fesat, şeytan,yılan,sinsi, kendini beğenmiş, hep bana hep bana, bencil, kimseye faydası olmayan, ama herkes bana faydası olsun,yiyici daha sayıyıyımmı yeterli mi canım
eşin nasıl bi insan onu çok merak ediyorum onunla ilgili hiç konu açmıyosun bu kadar şikayet ettiğin insanların nasıl bi oğlu olmuş
eşin nasıl bi insan onu çok merak ediyorum onunla ilgili hiç konu açmıyosun bu kadar şikayet ettiğin insanların nasıl bi oğlu olmuş
kusura bakma ama bu düşüncen yanlış herkes senin gibi düşünseydi aile olmazdı.
ne demek mürekkep izi.
her kardeş kandan olabilir ama candan değildir!
evlilik kutsaldır... senin evliliğe bakış açın bu kadar değersizse lütfen değerlerini gözden geçir.
ayrıca konu sahibi arkadaşın görümcesini sevmemesi normaldir, demek ki bir problem olmuştur.
kimse bunu sorgulayamaz.
ama bu düşüncesinin doğruğunu göstermez. eşi istediği sürece zaten kardeşiyle görüşecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?