Esimin kizi varmis... Yikildim

""Ozellikle belirteyim ki deli gibi asik oldugum halde evlenmeden once cocugu oldugunu bilsem evlenmezdim esimle. Bu konuda oldukca netim.""
Yukarıda alintiladigim cümleni okuduktan sonra ben gibi dusundugunu anladım. Sorun eşinin bilip bilmemesi, suçlu olup olmaması değil senin için. Hatta bilse söylemese için daha çok rahat edecekti muhtemelen, kestirip atacaktin. Bu sahiplenme hissini aşmak çok zor. Bizim gibi insanlar sevdiklerini kimseyle paylaşamaz. Suçu yokmuş diye anı kararla hemen aynı evi paylaşma, bunalıma sokabilir bu seni. İyice emin olmadan, bu durumu kabullendigine karar vermeden bir araya gelme eşinle. Çok çok yipranirsin. Eşini dusunme bence kendini düşün. Eşinin suçu yokmusta senin mi varmış, kabullenmek zorunda mısın? Kararını kendi kişiliğine göre vermelisin.

Kiz ilk dogdugunda ulasmis kayinvalideme. Kiz zaten babasini biliyormus, beni ve kizimi da. Hep anlatiyormus annesi uygun yasa geldiginde gidip babasiyla tanissin isterse diye.
Cok kotu bir durum.
Esiniz habersiz "baba"yapilmis..
Ustune ustluk kizi da biliyor .
Yabancilarda boyle seyler normal karsilanir halbuki. Madem esinden beklentisi yoktu ben hamileyim bu bebegi istiyorum diyebilirdi ya da dogduktan sonra derdi. Tuhaf kadinin yapmaya calistigi ve madem oyle niye kv anlatiyor zamani gelince kizi babasina derdi!

Siz nasil atlattiniz?
Sizinle konusmak cok isterim

Çok uzun bir süre atlatamadım. Davalar açıldı evden uzaklaştırdım kimseye hicbirsey söyleyemedim annem çok ağır hasta ölümüne bu üzüntü sebep olurdu herkesden sakladım. Sonra beni kendime getiren çocuğum oldu. Kreşe gidiyordu öğretmenleri özel konuştu benimle içine kapanmış babam bizi sevmiyor eve gelmiyor her gece dua ediyorum pencerede bekliyorum ama gelmiyor demiş. İnanın 3 saat boyunca sürekli araba kullandım ve avazım çıktığı kadar ağladım eşimi aradım aklımdan geçen hiçbirşeyi olcmeden tartmadan soyledim. Sesim kısıldı ağlamaktan.. Sonra terapiye başladım bir süre sonra eşimle de devam ettik çok iyi geldi. Unutulmuyor evet zor bir dönem ama önünüze koyun eksiyi artıyi bu konuda durust olun kendinize hangisi ağır basıyor. Çabalarınızà sahip çıkmanıza değecek bir iliskimi var yoksa zaten uzatmaları oynayan bir ilişkimi.. ben çabaladım çokda mutluyum şimdi. Hatalar insanlar için herkesin başına birseyler gelebilir eğer sevgi varsa gerçek sevgi asiyorsunuz. İstediğiniz kadar konuşabilirim sizinle kendinizi iyi hissedecekseniz eğer.

Halamın evlat edindiği bir kızı var, tıpatıp halamın kopyası ve bana da inanılmaz cok benziyor. Her yerde kardes sanılacak kadar hem de. Ve sıradan kara kas kara göz tipler de degiliz. Aramızda kan bağının ksı yok, kuzenim atıyorum Sivas'tan evlat edinildiyse biz atıyorum İstanbulluyuz memleketten yöreden bile benzer degiliz. Ozetle insan insana benzer ve gözlerinizle dna testi yapmayınız:)

Esinizin bilmediği, sizden belki de bir saat sonra öğrendiği bir durum icin onu suçlamayın. Zor ve travmatik bir durum sizin icin ama inanın esiniz bin beter olmustur, sonradan ortaya çıkan bir cocuk, esiyle yaşadığı problem ve annesinin bu durumu can yakmak icin kullanması... Birbirinize destek olun ve uzaklaşmak yerine birlikte ne yapabiliriz i konusun. Olan olmus, neden olduğuna takılmak size Zaman kaybettirir. Geleceğe odaklanın.

Siz oldukça mantıklı eğitimli sağduyulu birisiniz. diger cocuk, sizin çocuğunuz, esiniz ve sizin icin en guzel sekilde çözümlenir umarım her sey

Kiz ilk dogdugunda ulasmis kayinvalideme. Kiz zaten babasini biliyormus, beni ve kizimi da. Hep anlatiyormus annesi uygun yasa geldiginde gidip babasiyla tanissin isterse diye.
Babaya ne zaman söylemeyi düşünüyordu? Kız 18 yaşına geldiğindemi? Babanın haberi yoksa bence hiç tanıştırmayı düşünmüyordu şimdiki eşinide biyolojik baba olarak tanıtır.çok tutarsızlıklar var bu konuda

Ve kader ağlarını teker teker örmeye başladı.
Kötü kaynana istemediği gelinden kurtulmak için son kozunuda oynamış.
Oğlu dahil kimsenin bilmediği bir sırrı oğlunun evliliğini bozmak için ortaya sürer ve kenara çekilir.
Yıllar sonra gayrimeşru bir kızı olduğunu resmi nikahlı olan sevdiği ve kızının annesi olan karısından öğrenmek adamı şok etmiştir. Bu durum karşısında kendisinden kızını saklayan eski sevgiliye öfke kusan adam, eşinin eski sevgilisinden kızı olduğunu öğrenip yıkılan kadın, dağılımanın eşiğine gelmiş olan huzursuz bir yuva, masum iki kız çocuğu vs vs vs....
Kamera arkası; Bacak bacak üstüne atıp kahvesini keyifle yudumlayan bu hazin manzaranın mimarı hain kaynananın büyük keyfi ve sabırla beklediği o an.
Evlilikleri ne zaman bitecek gelin evden ne zaman gidecek?
- Sevgili konu Sahibi aklınız varsa bu oyuna gelmez hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.Bu saatten sonra bu gerçeği değiştirme şansınız yok.
İki seçenek var ya kabullenip hayatınıza devam edeceksiniz yada eşinden boşanıp Kv'nin hayallerini gerçekleştireceksiniz başka bir alternatif yok.
Sizin yerinizde olsam o eski sevgiliden olan kızı eşiniz bir kaç günlüğüne alabilirse alsın ve annesine götürüp "torununu getirdim artık ona sen bakacaksın babaannesi değilmisin nasılsa" demesini isterdim.
Madem o size kızının kardeşiyle tanış dedi sizde al torununa bak deyin bakalım ne yapacak?

anlamadığım neden türk filmine bağladın olayı böyle? adam biliyor da senden saklıyor değil ki?
adam da şok olmuş yeni öğrenmiş farkında mısın.
Eşin farz et ki evlenmiş boşanmış bir adam senden öncesi seni pek ilgilendirmemeli

Ben de yabanci bir gelinim ve beni de esimin annesi sevmiyor. Bu beni hic rahatsiz etmiyor. Sizin tepkinizi bir yere kadar anlayabilirim yani birden boyle bir sey ogrenmek hos degil herhalde. Ama bence eger esiniz haberi yokmus onun sucu ne? Ben tek anlamadigim sey kv niz biliyormus ve esinden sakliyormus. Neyse, bence baska bir acidan bunu gormeniz de lazim. Belki de kv nizin istedigi hedefi ulasti sonunda, yani esinizden ayirlamak. Ve ltf aldatilmis gibi hissetmeyin cunku mantik olarak olan gecmiste olmus.
Hepinizden ozur dilerim bu arada eger yazdiklarim yalnissa, turkcem biraz kirik, hala ogreniyorum.

Kim ne yazmış hepsini okuyamadım ama söylemek istediklerim var.
Öncelikle bir yuvanın ne büyük zorluklarla kurulduğunu ve bir insanı sevip ona inanmanın ne kadar güç olduğunu hepimiz biliyoruz.
Evlenmeden önce çiftlerin cinsel yaşamı olabiliyor, bu bizi ilgilendirmez. İlgilendiren kısmı ise bir çocuk sahibi fakat bundan haberi yok babanın. Ne yapsın bu adam? Haberi yok yahu ne suçu var? Evden gönderilecek ne yaptı? Önceki sevgilisiyle yaşadıkları yüzünden mi gönderdiniz evden? Çocuk sahibi olduğu için mi? Ben burada eşinizin bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Belli ki kayınvalideniz yapmış bir şeyler, o kesin suçlu. Ama eşinizi suçu olmadan evden göndererek siz de suçlu duruma düştünüz.
Neden yanında olup bu haberi sindirmesine yardımcı olmadınız? Ne yapsın adam geçmişi geri mi getirsin? Ya da çocuğunu mu reddetsin? Yok mu etsin ne yapsın?
Bazen biz kadınlar hakikatten çok acımasız ve bencil olabiliyoruz. Sizi ilgilendiren bir durum göremedim mesela,bu eşinizi ilgilendiriyor. Neden siz yuvanızı yıkıyorsunuz? Kendinize neden pay çıkarıyorsunuz? Aynısını eşiniz size yapsa ne hissederdiniz? Milyonlarca soru sorabilirim. Ve gerçekten öfkelendim.
Sizinki rol çalmak olmuş sanki.

Tam anlatamiyorum belki ama benden once de olsa kaldiramiyorum. Aldatilmis gibi hissediyorum

Sizin olmadığınız zamanda yaşanan bir şey aldatılmanıza sebep olmaz.
O zamanlar belki siz de başkasıyla beraberdiniz. Kocanızı aldatmış mı oldunuz?
Yapmayın Allah aşkına ya. Biraz mantıklı olun.

eşin, ailesi eski sevgilisi rus olsa da bana olay tuhaf geldi.Bir kadının milliyeti ne olursa olsun bebeğini yıllarca babasından saklayıp da gerçeği sadece kayınvalidesine anlatması olağan dışı bir durum. Ayrıca kayınvaliden anladığım kadarıyla baştan beri gelin olarak sizi istemiyordu. Bir çocuk yapmanızı beklemeden hatta siz daha evlenmeden durumu size anlatıp sizden kurtulabilirdi. çocuğun fiziksel özelliklerinin benzemesi yeterli bir kanıt değil. DNA testi yaptırmadan kesinlikle bu durumu kabullenmeyin. İkinci mevzu eğer gerçekten eşinin kızıysa bu aldatma değil belki ama kolay sindirilecek durum da değil. Ben de bir anlık öfkeyle eşimden uzaklaşırdım. Ama kızınız için ailenizi dağitmayın.

Herkese cevaplari icin cok tesekkurler. Cogunuzun dediklerine hak veriyorum. Olayi kendim yasadigim icin duygusal yaklasip mantiksiz dusundugum kisimlar var. Onlarin uzerine gidecegim. Sanirim esimle konusmam lazim en kisa surede. Umarim kizim icin en dogrusunu yapabilirim.

@Margarikotin konuyu kapatabilir miyiz? Yeterince fikir aldigimi dusunuyorum.

Olay gercekten cok kotu kabullenmesidr zor ama sonucta gecmis yani bunu yargilama sonra pisman olma..

Eğer eşinle aranı bozarsan kayınvalidenin ekmeğine yağ sürmüş olursun. Ben olsaydım eşime destek olurdum evden göndermek yerine. Adamın hiçbi suçu yok. Senden önce cinsel bi ilişki yaşamış sevgilisiyle, olabilir. Kız hamile kalmış söylememiş adamın ne suçu varki? Hem senden önce yaptığı hiçbişey seni aldatmaya girmez. Sonuçta hayatında sen yoktun sana bi sadakat sözü yoktu.

Yuvanı yıkarsan en büyük hatayı yaparsın. Ve hemen ''aa öyle mi tamam o zaman'' diye inanmayın, dna testi isteyin. ne olur ne olmaz.
Ama ne olursa olsun eşine destek ol, senden önce biriyle sevişti diye yuvasının yıkılmasını haketmiyor.

Pek çok arkadaş zaten aynı şeyi söylemiş, ben de tekrar edeyim bari. Yıkılmanız elbette normal ortaya birden bir çocuk çıkıyor hem de çok çirkin bir şekilde öğreniyorsunuz bunu. Ama eşinizin burada bir suçu yok, sizden sakladığı bir şey yok, yalanı yok. Yani adamın evlilik birliğine bir kastı yok, bu yüzden boşanmak çok saçma değil mi ? Tabii boşanma fikriniz varsa kusura bakmayın konunun tamamını okuyamadım.

Eşinize haksızlık etmeyin derim.

Yani kv nin öyle bir oyununa gelmissiniz ki akıl almaz birsey esinizi neden evden gonderiyorsunuz o da en az sizin kadar şaşkın biranda evliliği sarsıldı hiç olmayan bir kızı çıktı senelerdir haberi de yokmuş kızı başkasına baba diyor falan çok değişik şeyler yani. Ben sizin yerinizde olsam suçu esimde aramam kvye biletini keserim yola devam ederim haa çocuklar buyudugunde görüşmek isterlerse görüşurler ama aglamayin hayat bu size de böyle bir Süpriz yapmış işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…