- 22 Mart 2016
- 274
- 198
- 18
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Aslında dna testi yapmak istesen , reddederler mi ?
Ya da yaptırılmasını istesen?
Gerçekten hiç şüphe yok mu içinde ?
Sanırım ben böyle bir şey öğrensem büyük konuşmayayım ama her şeyi bitirirdim. Fakat dışardan bakınca bitirmeye değmez gibi duruyor hani insan sadece sevdiğine konduramiyor öyle bir şeyi. Çocuğun suçu günahı yok tabii ki. Yalnız eşin başkası ile çocuk yapma girişimi koyuyor insana. İster önce olsun ister sonra. Garip bir durum. Ben sanırım fazlaca kıskancım.
Adamı eve geri alıp almadığınızı bilemem tüm sayfaları okumadım ama çok fevri davranmışsınız. Adamın ne suçu var. Bir de ben olsam eşimin böyle bir durumda yanımda olmasını beklerim. Adam zaten travma yaşamıştır. Sizin için de zordur muhakkak ama bence eşinizi bu kadar itmenizi gerektirecek bir durum yok ortada.
bak meslektasmisiz da, bazen cok icinde oldugumuz konularda duygusal yaklasabiliyoruz. Sen yine de yuzde yuz emin ol bence. Zor bir durum ama bende geri kalanlarla ayni fikirdeyim, esinin sucu yok, gecmiste kalmis. Yani simdi bizlerinde önüne gecmisten bir cocuk heran cikabilir, bakir biriyle evlenmeyenler icin bu konu cok utopik degil. O yuzden kolaylikla empati kurabiliyorum. Acikcasi esime destekle ugrasacak kadar sempatik olmazdim ama ben bunun icin evliligimi de bozmazdim.Benim doktora yaptigim uzmanlik alanim genetik. Isteseler dna testini kendim yapacak ekipmana sahibim.
Ancak fotograflari gordugumde benim hicbir suphem kalmadi. Bu konuda annelik ic gudulerime guvenmeyi tercih ediyorum
Ben hem anaç değilim hem de sevgiyi paylaşmak konusunda
Doğru dediniz , yapılarımız çok benzediği için ben daha iyi anlayabiliyorum kendisini şu anda .
Bende tam yerinde buluyorum tepkilerini.
Ama gerçekten ben de tekrarlıycam , adamın diğer çocukla kaçan zamanlarını konu sahibi düşünmek zorunda değil. Sonuçta kimse ona bu konuda fikrini sormamış .
Ben anaç değilim diyor , ki olsa bile bunu yapmak zorunda değil.
Verdiğiniz cevapları verebileceğiniz bi soru da sormamıştım neyse.
Henuz esimle gorusmedim, eve gelme durumu yok
Hic bilmiyorum ama fotograflari olduguna gore gorusmusler sanirim.
Inanin ayni evde kalsak daha cok yipratirdik birbirimizi eminim ben sindiremiyorum cunku
Benim kızlarım birbirlerine hiç benzemiyorlar. Hatta bana bile pek benzemiyorlar. Bence çok emin olmayın, mesela kızlarımin biri benden çok arkadaşıma benziyor vs.Hayir yok. Nasil anlatmaliyim bilmiyorum ama o kizin bazi fotograflarinda kizimi gordum eminim
Burası ayrı bir ilginçlikte konunun. Geçiyorum...Benim doktora yaptigim uzmanlik alanim genetik. Isteseler dna testini kendim yapacak ekipmana sahibim.
Ancak fotograflari gordugumde benim hicbir suphem kalmadi. Bu konuda annelik ic gudulerime guvenmeyi tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?