Esimin kizi varmis... Yikildim

Sanırım ben böyle bir şey öğrensem büyük konuşmayayım ama her şeyi bitirirdim. Fakat dışardan bakınca bitirmeye değmez gibi duruyor hani insan sadece sevdiğine konduramiyor öyle bir şeyi. Çocuğun suçu günahı yok tabii ki. Yalnız eşin başkası ile çocuk yapma girişimi koyuyor insana. İster önce olsun ister sonra. Garip bir durum. Ben sanırım fazlaca kıskancım.

Adamı eve geri alıp almadığınızı bilemem tüm sayfaları okumadım ama çok fevri davranmışsınız. Adamın ne suçu var. Bir de ben olsam eşimin böyle bir durumda yanımda olmasını beklerim. Adam zaten travma yaşamıştır. Sizin için de zordur muhakkak ama bence eşinizi bu kadar itmenizi gerektirecek bir durum yok ortada.

Tam olarak boyle. Disaridan baksam basima gelmese ben de bu kadar cok tepki vermezdim eminim ama su an gercekten kaldiramiyorum

Henuz esimle gorusmedim, eve gelme durumu yok

Benim doktora yaptigim uzmanlik alanim genetik. Isteseler dna testini kendim yapacak ekipmana sahibim.

Ancak fotograflari gordugumde benim hicbir suphem kalmadi. Bu konuda annelik ic gudulerime guvenmeyi tercih ediyorum
bak meslektasmisiz da, bazen cok icinde oldugumuz konularda duygusal yaklasabiliyoruz. Sen yine de yuzde yuz emin ol bence. Zor bir durum ama bende geri kalanlarla ayni fikirdeyim, esinin sucu yok, gecmiste kalmis. Yani simdi bizlerinde önüne gecmisten bir cocuk heran cikabilir, bakir biriyle evlenmeyenler icin bu konu cok utopik degil. O yuzden kolaylikla empati kurabiliyorum. Acikcasi esime destekle ugrasacak kadar sempatik olmazdim ama ben bunun icin evliligimi de bozmazdim.

Eğer geçmişte hiç ilişkim olmadı bakirim dediyse ve şimdi ortaya bir kızı olduğu çıktıysa ona kızmakta evden kovmakta çok haklısınız ama böyle bi kandırma yoksa biraz kendinize zaman verin eşinizin de bir kabaha olmaz bu durumda ancak o kv yi hayatınızdan tamamen çıkarın

Ne tuhaf insanlar ya.. Torununu oğlundan yıllarca saklıyo da, gelininin canını acıtmak için ona söylüyo. Pess.. Bu kadına karşı hayatınız boyunca savunmasız duruma düşmezsiniz inşallah.
Duygularınızı yaşamadan anlayamayız tabiiki. Ama boşanmak gibi bişeyler okudum az önceki sayfalarda hemen boşanmayı gündeme getirmeyin bi sakinleşin derim. Şimdi içiniz yansa da aslında eşinizin suçu olmadığını kabul edersiniz belki ilerleyen günlerde. Kolaylıklar diliyorum.

Siz yerinde buluyorsunuz, ben bulmuyorum. Karşılıklı mesajlaşarak değiştirebileceğimiz bir şey değil bu. Uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum, siz de hemfikirsinizdir herhalde.

Ben anaç bir insan değilim. Bebek, çocuk pek sevmem; ileride çocuk yapmayı bile düşünmeyebilirim. 26 yaşındayım içimde gram bebek isteği özlemi yok. "Ay babasız büyümüş yavrucak" romantizmiyle bakmıyorum dolayısıyla.

Şahsi fikrimi belirttim konu sahibine, kendisi de yanıtladı. Bunun üzerine daha fazla "ben yerinde buluyorum" "ben bulmuyorum" "ben buluyorum" diye dön dolaş aynı şeyleri yazmamıza gerek yok sanıyorum.

Bence eşini göndermekle çok büyük hata etmişsin. Onunda haberi yokmuş işte şuan desteğe en ihtiyacı olan kişi o yanında durmak varken ona sırtını dönmüşsün. Aynı şey senin başına gelseydi ve eşin sana böyle tepki verseydi ne hissederdin

Kv denize ne diyecegimi bilemiyorum..
Bunca zaman bunu saklamis ve simdi mi soyleyecegi tutmus ya..

Duyduklariniz karsisinsa yikilmaniz sinirlenmeniz uzulmeniz gayet normal..

Ayni seyin basima geldigini dusundugumde bende napicagimi bilemezdim herhalde cok zor bir durum..

Biraz kafa dinlemeye ihtiyaciniz var..
Sakinlestikten sonra esinizle tekrar oturup konusun..

Mutlu giden evliliginizi bu sebepten dolayi bitirmeyin bence..

Sindirmesi zor olaylar,ama askiniz kazansin.. siz kazanin..

Acele kararlar vermeyin cok uzuldumm

Konu sahibi Genetikçi olduğunuz halde böyle önemli bir konuda "annelik hislerinize" güvenmeniz ne kadar doğru?
Keşke bir Dna testi yapsaydınız.
Zira Ruslar birbirinin aynısı bir ırk
Kız çocuklarının bu kadar benziyor olması tesadüf bile olabilir
Naçizane tavsiyem test yapmanızdır

Henuz esimle gorusmedim, eve gelme durumu yok

Böyle bir durum için evliliğinizi riske atmayın. Adam sizi ailesine karşı çok sağlam korumuştu hatırladığım kadarıyla. yani karakterli biri olduğunu düşünüyorum. Böyle zor bir gününde yanında olmanız gerekir. Onu daha da zor bir psikolojiye sokmayın. kendinizi de tabi. Bunu aşabilirsiniz. Ara ara gider görür olur. Düzeninizi bozacak bir durum yok. Adamı suçsuz yere cezalandırıp ilişkinizi yıpratmayın.

Ben olsam bosanirdim, başkasından çocuğu olan bir erkekle olamazdım. Kıskançlık değil bu delilik belki ama bu böyle.. sen benim kadar uçuk değilsin, sakın olmaya çalış. Zor gerçekten.

Hic bilmiyorum ama fotograflari olduguna gore gorusmusler sanirim.

Inanin ayni evde kalsak daha cok yipratirdik birbirimizi eminim ben sindiremiyorum cunku

Hakkınızda hayırlısı böyle durumda ne denir bilemedim öyle iki saniye düşünüp yorum yapılacak bir mesele değil bence etraflica düşünmek lazım.
Allah sabır versin güç versin. Ama emin olun test yaptırın böyle şeyler kolay değil öyle yıllar sonra birden. .

Böyle erkekleri ve kadinlari anlamıyorum ya nasıl bu kadar sorumsuzca davranirlar!!
Şimdi o masum sizin için kocaman bi hata!! dimi??

Günahsiz bi hata! yazık çok yazikkkk
Beni en çok üzen o yavrunun düştüğü şu saçma sapan durum..

Benim doktora yaptigim uzmanlik alanim genetik. Isteseler dna testini kendim yapacak ekipmana sahibim.

Ancak fotograflari gordugumde benim hicbir suphem kalmadi. Bu konuda annelik ic gudulerime guvenmeyi tercih ediyorum
Burası ayrı bir ilginçlikte konunun. Geçiyorum...

Şu an sizi eşinizden başkası teskin etmeyecek ve onu yani eşinizin sadece sizin dinleyici gözüyle bakmanıza ihtiyacı var. Yargılamadan. Sadece dinleyin. Zira konu sizin konunuz değil. Tepkinizi şimdi değil de herşey netleşince verin. Siz bir kenara çekilin. Hem kendinize zaman tanıyın hem eşinizi gözlemleyin. Annelik içgüdüsünü kenara bırakıp test yapın. Öbür türlüsü '''ayynısı yhaaaa'' demekten öteye geçilmeyecek bir durum. Bilim insanları farklı düşünmeli diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…