- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Ben hem anaç değilim hem de sevgiyi paylaşmak konusundaAynen oyle.
Ben anac bir insan degilim. Kendi cocugum haric kimseyi dusunemiyorum ozellikle boyle bir durumda
Sizce öyle olabilir. Bence değil.
Konu sahibine de belirttiğim gibi, ben olayı adamı evden kovmaya kadar getirmeyi eşinin bu kadar zor zamanlarında bir tekme daha atmak olarak değerlendiriyorum.
Kadınları değersizleştirmekle ne ilgisi var anlamadım, "aa diğer kadınla çocuğu evinize alın, komün hayatı yaşayın siz bakın onlara" mı demişim?
Kendisiyle alakası olmayan bir dönemde yaşanmış, eşinin bilgisi dahilinde olmadan gelişmiş ve çok sonra ortaya çıkan bir durum. Evliyken eşi başkasından çocuk yapmış da al bağrına bas demişim gibi ajite etmeyin lütfen dediklerimi.
Empati kurdum, empati kurduğum için de aklımdan geçen bazı sözcükleri kırmamak adına konu sahibine yazmadım. Kurmasam inanın başka kelimelerle yazardım konuyu okuduktan sonra düşündüklerimi.
Siz konu sahibiyle aynı düşünce yapısında olduğunuz için aynı yaklaşımı sergiliyorsunuz, doğal. Ben değilim, o nedenle de konu sahibinin bu derece tepkisini -yineliyorum kendi fikrimdir- fazla buluyorum.
ooo küçükmüşsünüz siz..
ben 21 yaşında bırakın çocuklu adamı çocuksuzla bile evlenmezdim bu konuda hak verdim size..
bu durumda yapmanız gereken kendinize zaman tanımak olayı sindirmek olacaktır.. daha sonra konuşarak halledebilirsiniz diye düşünüyorum sonuçta dediğim gibi her ikinizinde insiyatifinde olmayan bir şey bu..
Sizi o kadar iyi anlıyorumki benim babam annemle evliyken başka bir kadından çocuk sahibi olmuş ve 36 yaşındayım 18 yaşında bir kız kardeşim çıktı geldi bayramda babam getirdi yanımıza...!Beterin beteri var o yüzden Sizden evlenmeden önce yaşanmış birşeye bu kadar tepki vermeyin inanın boşuna üzüyorsunuz kendinizi Eşinizin haberi dahi yokmuş ki yazmışsınız zaten şaşırdı diye tepkisinide anlatmışsınız. Sizin için zor ama eşiniz için daha zor bir durum. Olayı öğreniyor onun şokunu yaşarken sizden ve kızından ayrılmak zorunda kalıyor.. Diğer kadın zaten bir beklentisi olmadığını söylemiş eşinizde ağlayarak yüzünüze bakamaycak şekilde yanınızdan ayrılmış demekki onunda bir beklentisi yok. Bence biraz sakinleşin eşinizide düşünün yazık etmeyin kendinize..
Ben değil anaç duygular beslemek , sevemezdim bile.Aynen oyle.
Ben anac bir insan degilim. Kendi cocugum haric kimseyi dusunemiyorum ozellikle boyle bir durumda
Benim doktora yaptigim uzmanlik alanim genetik. Kabul etseler ben bile yaparim DNA testini ama kizimla olan benzerligini gorseniz hic gerek yok. Kizim halasinin kucuklugunun kopyasi.
Esim rus eski sevgilisi de rus. O yuzden tek basina anne olmakta bi sorun olmamis. Su an evli zaten baskasiyla
Ben değil anaç duygular beslemek , sevemezdim bile.
İnsanın kendini bilmesi önemli bir şey.
Ben öyle düşünüyorum.
Öncelikle geçmiş olsun. Durumunuz gerçekten zor. Ancak sizden önce olan bir olay. Bu yüzden eşinize tavır almayın bence.
En önemlisi ise diğer çocuk. Babası olmayan birini baba olarak biliyor. Gerçek babasını bilmesi lazım.
Eşinizle arayı bozmayın. Onun için de zor bir durum.
Ne malum esinizden oldugu?
bu bir kistas olamaz. Bilimsel kanit gormeden ben inanmazdim. Insan insana benzer.Benim kizim halasinin kucuklugunun kopyasi. Kiz da kizimin kopyasi. Sokakta gorseniz bile kardes dersiniz
Gerçekten aldatilanlar bile aldatildigini hissetmezken sizin böyle düşünmeniz yersiz.sizden once yaşanmış bir durum eşinin de haberi yok.destek olun kızını görsün.Tam anlatamiyorum belki ama benden once de olsa kaldiramiyorum. Aldatilmis gibi hissediyorum
bu bir kistas olamaz. Bilimsel kanit gormeden ben inanmazdim. Insan insana benzer.
Anneniz nasil tepki verdi? Siz ne hissettiniz? Sizinle konusmak isterim
Aslında dna testi yapmak istesen , reddederler mi ?Benim doktora yaptigim uzmanlik alanim genetik. Isteseler dna testini kendim yapacak ekipmana sahibim.
Ancak fotograflari gordugumde benim hicbir suphem kalmadi. Bu konuda annelik ic gudulerime guvenmeyi tercih ediyorum
Annemin bana ve kardeşlerime söylediği o kızın bir suçu yok onun yerinde sizde olabilirdiniz. Hepiniz görüşeceksiniz kardeşinizdir dedi... Fakat Kendi görüşmedi henüz kaldıramam bunu dedi.. Babam konusundada benden önce olsaydı sesimi çıkartmazdım öncen derdim sonrasına bakardım ama evliyken bu yaştan sonra bana bunu yaptın kabullenemiyorum dedi...
Tabiki görüşebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?