Esimin kizi varmis... Yikildim

Sizi o kadar iyi anlıyorumki benim babam annemle evliyken başka bir kadından çocuk sahibi olmuş ve 36 yaşındayım 18 yaşında bir kız kardeşim çıktı geldi bayramda babam getirdi yanımıza...!Beterin beteri var o yüzden Sizden evlenmeden önce yaşanmış birşeye bu kadar tepki vermeyin inanın boşuna üzüyorsunuz kendinizi Eşinizin haberi dahi yokmuş ki yazmışsınız zaten şaşırdı diye tepkisinide anlatmışsınız. Sizin için zor ama eşiniz için daha zor bir durum. Olayı öğreniyor onun şokunu yaşarken sizden ve kızından ayrılmak zorunda kalıyor.. Diğer kadın zaten bir beklentisi olmadığını söylemiş eşinizde ağlayarak yüzünüze bakamaycak şekilde yanınızdan ayrılmış demekki onunda bir beklentisi yok. Bence biraz sakinleşin eşinizide düşünün yazık etmeyin kendinize birbirinize...

Aynen oyle.
Ben anac bir insan degilim. Kendi cocugum haric kimseyi dusunemiyorum ozellikle boyle bir durumda
Ben hem anaç değilim hem de sevgiyi paylaşmak konusunda

Doğru dediniz , yapılarımız çok benzediği için ben daha iyi anlayabiliyorum kendisini şu anda .
Bende tam yerinde buluyorum tepkilerini.
Ama gerçekten ben de tekrarlıycam , adamın diğer çocukla kaçan zamanlarını konu sahibi düşünmek zorunda değil. Sonuçta kimse ona bu konuda fikrini sormamış .
Ben anaç değilim diyor , ki olsa bile bunu yapmak zorunda değil.
Verdiğiniz cevapları verebileceğiniz bi soru da sormamıştım neyse.

26 yasindayim su anda da. Cok haklisiniz size de hak veriyorum ama dedigim gibi su asamada sadece kendimi dusunebiliyorum

Annesi nasıl biri pes dedim..
Oğlunun bunu bu şekilde öğrenmesine vesile olmuş..
Gelini üzmek için gözü kararmis resmen..
Eşiniz ve kızınız ile mutlu iseniz başka bi sorun yoksa yazık etmeyin derim..
Haberi bile yok asıl şok olan o..
Çocuğu onu görmeden büyümüş kolay değil bunları sindirmesi..
Bence yanında olun her türlü.. ilişkiniz simdikinden bile güçlü olacaktır ileride..
Tabi karar sizin..

Anneniz nasil tepki verdi? Siz ne hissettiniz? Sizinle konusmak isterim

Aynen oyle.
Ben anac bir insan degilim. Kendi cocugum haric kimseyi dusunemiyorum ozellikle boyle bir durumda
Ben değil anaç duygular beslemek , sevemezdim bile.

İnsanın kendini bilmesi önemli bir şey.
Ben öyle düşünüyorum.

Eğer sende net ise bu durum, kabullenmesi daha da zor ne diyeyim...
Yazacak bir şey bulamıyorum şu an inşallah sindirebilirsin bu durumu...

Öncelikle geçmiş olsun. Durumunuz gerçekten zor. Ancak sizden önce olan bir olay. Bu yüzden eşinize tavır almayın bence.
En önemlisi ise diğer çocuk. Babası olmayan birini baba olarak biliyor. Gerçek babasını bilmesi lazım.
Eşinizle arayı bozmayın. Onun için de zor bir durum.

Kiz 6 yasinda ve babasinin esim oldugunu biliyor. Beni ve kiz kardesi oldugunu da biliyor. Annesi hic saklamamis ileride gorusmek isterse babasiyla diye

Tam anlatamiyorum belki ama benden once de olsa kaldiramiyorum. Aldatilmis gibi hissediyorum
Gerçekten aldatilanlar bile aldatildigini hissetmezken sizin böyle düşünmeniz yersiz.sizden once yaşanmış bir durum eşinin de haberi yok.destek olun kızını görsün.

bu bir kistas olamaz. Bilimsel kanit gormeden ben inanmazdim. Insan insana benzer.

Benim doktora yaptigim uzmanlik alanim genetik. Isteseler dna testini kendim yapacak ekipmana sahibim.

Ancak fotograflari gordugumde benim hicbir suphem kalmadi. Bu konuda annelik ic gudulerime guvenmeyi tercih ediyorum

Anneniz nasil tepki verdi? Siz ne hissettiniz? Sizinle konusmak isterim

Annemin bana ve kardeşlerime söylediği o kızın bir suçu yok onun yerinde sizde olabilirdiniz. Hepiniz görüşeceksiniz kardeşinizdir dedi... Fakat Kendi görüşmedi henüz kaldıramam bunu dedi.. Babam konusundada benden önce olsaydı sesimi çıkartmazdım öncen derdim sonrasına bakardım ama evliyken bu yaştan sonra bana bunu yaptın kabullenemiyorum dedi...

Tabiki görüşebiliriz..

Adamin haberi olsa tamam da onun da haberi yok .COcukda sizden once olmus evet kotu bir durum ama aldatma bence yok .herseyi gecde sen su insan gorunumlu kv ni hayatindan tamamen cikar bence kizini da gostetme

Benim doktora yaptigim uzmanlik alanim genetik. Isteseler dna testini kendim yapacak ekipmana sahibim.

Ancak fotograflari gordugumde benim hicbir suphem kalmadi. Bu konuda annelik ic gudulerime guvenmeyi tercih ediyorum
Aslında dna testi yapmak istesen , reddederler mi ?
Ya da yaptırılmasını istesen?
Gerçekten hiç şüphe yok mu içinde ?

Anneniz cok olgunmus. Ben esimin gorusmesine karismam ama kizim belli bir yasa gelene kadar gorusturebilecegimi sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…