Esimin kizi varmis... Yikildim

Siz acaba hamile misiniz, yoksa adet olmak mi üzeresiniz?

Sizle alakasi olmayan bir zamanda yasamis olduğu iliskisi sizi neden yıkıyor. Neden bu kadar dram yaratıyosunuz?

Ilerde allah korusun kızınızın sağlığına bisey olsa, suan uyacak bir dönor var hayatınızda. Kemik iliginde ne kadar sıkıntı yaşanıyor.. düşünecekseniz bunu düşünün. Böyle gereksiz yere büyütüp de olmayacak seyden dert yaratmayn kendinize

Evet dusununce dedikleriniz cok dogru ama su an gercekten ayni evde kalamam. Esimin yuzune bakamiyorum birbirimizi yipratiriz

Eşiniz sizinle evlenmeden önce bakir olduğunu iddia etse ve bu olay ortaya çıksa bu tepkinizde haklısınız derdim.
Sakinleşin ve eşinizi kendinizden uzaklaştırmayın.
Ortada bir çocuk var...

Evet esimin hicbir sucu yok. Bilse en basindan anlatirdi eminim. Haksizlik yaptigimin farkindayim esime ama su an gercekten ayni evde olsak daha cok yipraniriz

Anladım. Ama bir de şu anda onun yaşadığı şoku düşünün. Birden bire bir çocuk ortaya çıkıyor, kendi haberi bile yokken bundan dolayı tepki görüyor. Kendini çok yalnız ya da terk edilmek üzere hissetmiyordur umarım. Evliliğinizi sarsacak bir şey haline gelmesin bu. Siz çok iyi bir çiftsiniz, o hain cadı kaynana yine yapmış yapacağını ama umarım en yakın zamanda her şey yoluna girer.

bu kadar acik herkes herseyi biliyosa, esin nasil bilmiyormus?
yada kadin neden esine soylememis?
anlamadim ama neyse, degisik bir durum biraz

Hamile oldugunu gec ogrenmis, sonra esimin hayatinda ben oldugum icin soylememis. Sadece dogduktan sonra kayinvalideme soylemis. Neden boyle bir sey yaptigini ben bilemem, kendi tercihi.

Senide anlamaya çalışıyorum haklisin kendince öyle olmasa bile kendini ihanete uğramış gibi hissediyo olabilirsin beklemedigin bi yerden vurdu hayat ama esinede yazık degilmi ne yapacagini bilemez halde neler dusunuyodur simdi kendinden habersiz babasiz buyuyen bi cocuk bütün hata kızının annesinde ve kayinvalidenizde kendi ogluna iyilik yapmamis saklayarak bence ayrı kalmayin bu günlerde git destek ol aglayacaksaniz beraber aglayin insanin kendini yanlız hissettmesi çok kotu

Siz beni cok iyi anlamissiniz. Esimin, kendi kizimin ve o kizin hic kopmayacak bir bagi var ama benim hicbir bagim yok. Bu olayi sindirmek cok zor.

Bosanma lafi hic edilmedi. Sadece bir sure ayri kalmaliyiz buna eminim

Hic bilmiyorum ama fotograflari olduguna gore gorusmusler sanirim.

Inanin ayni evde kalsak daha cok yipratirdik birbirimizi eminim ben sindiremiyorum cunku

Evet dusununce dedikleriniz cok dogru ama su an gercekten ayni evde kalamam. Esimin yuzune bakamiyorum birbirimizi yipratiriz
Yine de eşinize tepkiniz "sindirmem gerek bunu" falan şeklinde olsun görmek istemiyorum falan demeyin sinsi kv yi mutlu etmeyin. Ona da gayet olgun tepkiler verin içinizden gelmiyorsa da yapın bunu

Allah korusun olmasın bir sağlık sorunu ama ne kadar güzel bir açıdan bakmişsiniz

Ben anladım seni , o kadar anladım ki kendim yaşamışım gibi içim acıdı.
Paylaşmak istememek ve buna mecbur bırakılmış olmak , kabullenememek ...
Ama bu sana gerçekten haksızlık...
Bunu sindirmek çok zor , sindiremezsen bu evliliğin temelinde zaten mayın döşeli olucak .
Hırçınlaşacaksın sürekli.

Siz şükredin ki eşinizin haberi yokmuş sizi kandirmamis yıllarca.. gözünüzün içine baktıkça yalan söylememiş. Bu durumu yaşayan biri olarak söylüyorum ki çok acı evet ama eşinize sahip çıkın onu yalnız bırakmayın. Herşeyi oluruna bırakın KV meydanı birakmayin

Biliyorum çok zor öncelikle Allah sabır versin.Ama adı üstünde sizden öncesi mazi yaşandı ve bitti.Yuvasına bir şans verin ve o cocugu kabullenin obyavrunun bir suçu yok.

İnanmıyorum ya ...

Ben bir önceki konunu çok net hatırlıyorum .

O kayınvaliden olacak kadını özellikle

Ve o konuda yaşananlardan sonra ne mutlu sana ki böyle bir eşin var demiştim .Şimdi git ona daha sıkı sıkı sarıl demiştim .

O kadın kötü biri redvel , lütfen onun tuzağına düşme .

Evet bir sarsıntı yaşaman normal , evet birden kafan allak bullak olmuştur . Ama sana , evlililiğinize , sadakatinize eşinin bir gölge düşürdüğü yok .

O da şok olmuştur . Beraber atlatın bu dönemi . Yine o kötü kadına inat , sıkı sıkı sarılın .

Lütfen .

yuvanızı yıkmayın..
eşiniz sizden saklasa neyse ama onun da haberi yokmuş. kayınvalide arayı bozmak istemiş başarmasın..

Canim.
Esinden eminsen bilmediginden. Bence sahip cik evliligine. O cadi kv deni güldürme sevindirme.

Eşiniz sizinle evlenmeden önce bakir olduğunu iddia etse ve bu olay ortaya çıksa bu tepkinizde haklısınız derdim.
Sakinleşin ve eşinizi kendinizden uzaklaştırmayın.
Ortada bir çocuk var...

Kaynananin agzina firinci kuregiyle vurasim geldi
Esinin bundan sonraki davranislari onemli. Kizina sahip cikarsa adammis derim
Ama seni kandirmamis

Yine de eşinize tepkiniz "sindirmem gerek bunu" falan şeklinde olsun görmek istemiyorum falan demeyin sinsi kv yi mutlu etmeyin. Ona da gayet olgun tepkiler verin içinizden gelmiyorsa da yapın bunu

Arkadaslar tek tek cevap yazmaya calistim ama gercekten yetisemedim. Toplu yaziyorum umarim atladigim yoktur.

Ben sevgi konusunda oldukca bencilim. Kiskancligim yoktur ama sevdigim insanlarin mumkun mertebe sevgisini paylasmak istemem. Esim cok iyi bir baba. Ben evlenmeden onceden kizim dogana kadar anne olmayi hic istemedim. Esim icin cok onemli degildi ama icten ice istedigini biliyordum. Su an kizima tapiyor. Ona bakisi, gulusu, dokunusu, kizimin babasini gorunce attigi sevinc cigliklari, omzuna cikmasi, kafasini babasinin gogsune koyup uyumasi beni o kadar cok mutlu ediyor ki. Su an baska bir ulkede esimin ayni boyle ilgisini hak eden baska bir cocuk var, kizimla ve esimle genetik baga sahip ama benimle hicbir bagi yok. Ben bunu sindiremiyorum. Anlamasi imkansiz gelebilir sizin icin ama basa gelmeden gercekten anlasilir bir durum degil.

Ozellikle belirteyim ki deli gibi asik oldugum halde evlenmeden once cocugu oldugunu bilsem evlenmezdim esimle. Bu konuda oldukca netim.

Esimle su an ayni evde olmamamiz en iyisi cunku ben kendime hakim olamiyorum. Esimi cok kirar ve iliskimizi cok yipratirdim. Esime destek olacak durumda da degilim daha kendim sindiremedim olayi. Size dogru ya da yanlis gelebilir ama benim hislerim, dusuncelerim bunlar.

Eşinizin haberi yokmuş Ada'ma, evliliğinize yazık etmeyin. Kv ekmeğine yağ sürmeyin.

Mesajlariniz icin cok tesekkurler. Cevap olarak bir onceki mesajimi okursaniz cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…