eşimin kızı

crayzyy33

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
606
33
318
Ankara
arkadaşlar eşimin önceki eşinden bir kızı var ve öbür ay nişanı var gitmelimiyim bilmiyorum ama gidipte önceki eşini görmek beni eşimden soğutacak gitmesem içim içimi yiyecek görümcelerim de gidicek ne yapıcağımı bilmiyorum arkadaşlarım git eşinin yanında ol diyor ama ben gidemem gitmemeliyim kararsızım içim bunaldı yaa offf

sen gittiğinde kızın annesi sana sorun çıkaracak biri mi?
değil se gitmelisin. eşinin özel anlarda yanında bulunacaksın elbet.
yok sorunlu ise... bilemem

bence gitmelisin ben olsam gider eşimin yanında olurdum neden soğuyosunki eşinden geçmiş bitmiş biri yuzunden

Eşinizin kızıyla aranızdaki diyalog önemli bence bu durumda ?

siz neden kasıyorsunuz? sonuçta eşinizle evli olan sizsiniz. ve bu durumda tabiiki de eşinizin yanında olmalısınız. eski eşi görmezden gelin..

Esinizden niye soguyasiniz cok sacma tabiki de gidin sonradan sorun olmasa bile laf sokmak icin gelmedin lafi ortaya cikar.

Onlar boşandı ve siz öyle tanışıp evlendiniz değil mi?

Oyüzden sorun yok aksine eşinizin yanında olmalısınız. Ancak kızın görüşü de önemli şahsen büyük konuşmayım ama sırf annemi düşündüğüm için babamın ikinci eşinin düğünümde bulunmasını istemeyebilirdim. Tabii burada annemin durumu da devreye girerdi (babamdan sonra evlendimi vs vs)
Aranız nasıl kızla?

Bu kadar sıkıntı yapacaksa gitme düğün neyse de nişanda illa bulunman gerekeceğini sanmıyorum ,

Kizi sizi davet ettiyse gidin.

Nisani aileler arasi sacmaliklar yuzunden rezil olmus bi kiz olarak, bencilligi, yok o benim kocam yaninda olmaliyim tarzi yorumlari birakin, kizi sizi seviyorsa ve mutlu gununde gormek istiyorsa gidin...

Eşinizin kızıyla aranız nasılsa ona göre davranın derim ben.. ama gitmenızde bi sakınca yok sız onun sımdıkı esisiniz karar sizin

Nisan bir genç kızın en önemli anlarındandır. Eşinizin kızı olmamanızı tercih edecekse gitmemeniz daha munasip olur.

Kusura bakmayin da eşinizden soğuyacaksiniz ben onu anlayamadım ??? Ben de esimin ikinci esiyim... koye gittiğimiz zaman ister istemez karşilaştik.. ne ben ona tavi yaptim ne de o bana.. Allah razı olsun derim... çunkü istese cocuklari (iki erkek) bana karsı kışkırtabilirdi ama tam tersi bir olgunluk örneği gosterdi.. evine gidip kahvemi de içtim. Yeri geldi kainvalidemin evinde beraber bulaşık da yikadik ... sohbetimizi de ettik ..biraraya gelince de yine sohbet ederiz... hatta kızkardesleri bile tanıştim...
bu kadar kasmayın .. karşı tarafi bilemem ama siz iyi niyetli davranınca pek sorun olacağını düsünmüyorum...

Son düzenleme:

Kizi sizi davet ettiyse gidin.

Nisani aileler arasi sacmaliklar yuzunden rezil olmus bi kiz olarak, bencilligi, yok o benim kocam yaninda olmaliyim tarzi yorumlari birakin, kizi sizi seviyorsa ve mutlu gununde gormek istiyorsa gidin...

Kesinlikle bunu dikkate alin bence. Araniz iyise kiza sorun hatta istermisin diye. Ona gore gidin. Esinizin yaninda olmanizi gerektiren bigun degil bence. Gun nisanlanan kizin gunu. Onun dusuncesi onemli.

Bence gitme yani cok relax bir kadin degilse eski esi gitme.
gidince kendini rahat hissedeck misin kadinin esine ilgisi mavcut mu o da var.
Ayni durumu yasayan tanidigim var bosanali baya oldu oglunun dugunune esi olmadan gitti baba.
Yani iki uc saat falan icin icini yer belki ama gitmemen daha uygun gibi. Tabi son karar senin yuzde yuz dogru diye bise de yok sanki bu konuda.

Esinin kizi ile diyologun nasil.eger iyi iliskileriniz var ise ve ozellikle davet edilmisseniz gidin.ama kiz sizi gormekten rahatsiz olacaksa gitmeyin.birakin bi mutlu ginunu kendi anne babasi ile gecirsin.bos yere esinizin yaninda olmsk adina israrci olmayin.bir de eski esin tavri da onemli.kendini bilmez bir insansa eger sen ne kadar iyi niyetli olsan da istemeden tatsizlik yaratan konda olabilirsin.bazen bazi seyleri zorlamamak daha iyidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
sen gittiğinde kızın annesi sana sorun çıkaracak biri mi?
değil se gitmelisin. eşinin özel anlarda yanında bulunacaksın elbet.
yok sorunlu ise... bilemem

hayır sorun çıkaramaz onunla bir sorunum yok .ben tanışmadan önce ayrılmışlar ama evlendiğimizde annemin numarasını nasıl bulduysa arayıp çok rahatsız etmişti

Kesinlikle bunu dikkate alin bence. Araniz iyise kiza sorun hatta istermisin diye. Ona gore gidin. Esinizin yaninda olmanizi gerektiren bigun degil bence. Gun nisanlanan kizin gunu. Onun dusuncesi onemli.

kızla bir sorunum yok hatta davetiyeyi direk bana verdi nişanlısıyla beraber babasını sordu gelmek üzere dedim ama o beklemeyip bana verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…