arkadaşlar eşimin önceki eşinden bir kızı var ve öbür ay nişanı var gitmelimiyim bilmiyorum ama gidipte önceki eşini görmek beni eşimden soğutacak gitmesem içim içimi yiyecek görümcelerim de gidicek ne yapıcağımı bilmiyorum arkadaşlarım git eşinin yanında ol diyor ama ben gidemem gitmemeliyim kararsızım içim bunaldı yaa offf
arkadaşlar eşimin önceki eşinden bir kızı var ve öbür ay nişanı var gitmelimiyim bilmiyorum ama gidipte önceki eşini görmek beni eşimden soğutacak gitmesem içim içimi yiyecek görümcelerim de gidicek ne yapıcağımı bilmiyorum arkadaşlarım git eşinin yanında ol diyor ama ben gidemem gitmemeliyim kararsızım içim bunaldı yaa offf
Kizi sizi davet ettiyse gidin.
Nisani aileler arasi sacmaliklar yuzunden rezil olmus bi kiz olarak, bencilligi, yok o benim kocam yaninda olmaliyim tarzi yorumlari birakin, kizi sizi seviyorsa ve mutlu gununde gormek istiyorsa gidin...
sen gittiğinde kızın annesi sana sorun çıkaracak biri mi?
değil se gitmelisin. eşinin özel anlarda yanında bulunacaksın elbet.
yok sorunlu ise... bilemem
Kesinlikle bunu dikkate alin bence. Araniz iyise kiza sorun hatta istermisin diye. Ona gore gidin. Esinizin yaninda olmanizi gerektiren bigun degil bence. Gun nisanlanan kizin gunu. Onun dusuncesi onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?