kızla bir sorunum yok hatta davetiyeyi direk bana verdi nişanlısıyla beraber babasını sordu gelmek üzere dedim ama o beklemeyip bana verdi.
evet onlar başanmıştı biz tanıştığımızda 3-4 yıl olmuştu ....evet bende sırf annemi düşündüğümden istemezdim ama kız davetiyeyi bana verdi istemeseydi babasıyla özel konuşabilirdi dimi
kasılmamın nedeni onunla çok önceden evli olmuş olması yaşanmışlık var sonuçta ve ben bunu düşündükçe kötü oluyorum ...ikisini aynı karede görmek istemiyorum aslahey allahım insan neyi kınarsa başına gelirmiş bekarken bir kız arkadaşım dul bir adamla evlendi diye ne kızmıştım kör olsun bekar olsun delimisin sen dul adamla evlendin demiştim kızcağız ağlamıştı birsürü ve sonuç işte kınadığın şeyi yaşamadan ölünmezmiş çok doğru
Kizla konusman gerekiyor bunu bir telefon edip tebrik et. Davetiyeni verdin gelmesem seni kirarim diye cekiniyorum ama gelirsem uygun olur mu bilmiyorum. Annen ve akrabalarinin bulundugu ortama girmem ne kadae dogru ama sen beni gormek istiyorsan gelicem demek bu kadar zor olmamali heralde..
arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için evet gitmedim nişana düğüne de gitmemeyi düşünüyorum ...eşim yanına iki arkadaşını da aldı gitti ve erken geldi eve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?