eşimin kızı

kızla bir sorunum yok hatta davetiyeyi direk bana verdi nişanlısıyla beraber babasını sordu gelmek üzere dedim ama o beklemeyip bana verdi.

sorunum yok derken kızla sohbetiniz varmı hiç oturup muhabbet ettiniz mi
yoksa anca selam sabah gibi bir ilişkiniz mi var..
ve davetiyeyi bırakırken tavrı neydı
yani zaten bırakmak için babasını istemiş sizi değil ama tavrı neydi
neyse farketmez zaten beraber geleceksiniz gibi mi yoksa neyse babam gelince ona iletirsin davetiyesini getirdim der gibi mi...
ben kendi fikrimi söyliyim babamın ikinci karısını ne nişanımda ne düğünümde aslaaaa istemem

sizin kararsizliginizdan ziyade esiniz ne diyor? hic konustunuzmu bu durumu egerki esiniz sizin onun yaninda olmasini istiyorsa bence gidin...

Ayrı bir anne babanın çocuğu olan biri olarak söylüyorum ki eğer kendisi direk gelmenizi istiyorum demediyse gitmeyin .
Üvey annemi bir çok yere çağırdım davetlere vs ama düğünüme gelmesini istemedim .Oda ısrar etmedi ama ablamın düğününe gelmek istedi ve kına gecesi babamla ablam kavga etti , ne günahı vardı ablamın ya bütün makyajı bozuldu .Ablamın için de yara kaldı babam kına gecem de beni ağlattı diye.
Sadece kendimiz için değil üvey annemin orada maruz kalabileceği davranışları tahmin ettiğimiz için gelmemesini istiyorduk.

bence gitmeyin. neden derseniz özel bir gün kız elbette anne ve babasıyla hatıra fotoğrafı çektirecek vs orada eşiniz eski eşiyle mecburen aynı karde olacak ve siz olamayacaksınız dışlanmış duruma düşebilirsiniz. ayrıca kız açısından hem sizi hem de öz annesini çevreye takdim ederken oluşabilecek gergin ortamlar olabilecek. bir diğer nokta (diğer bayan açısından bakarsak) ben de boşandım eski eşim şu an düğün hazırlığında ve ilerde oğlumun sünnet mezuniyet düğün gibi özel günlerinde o bayanın gelmesini istemem. bu eski eşimi sevdiğimden ya da benim çiğliğimden değil. aksine olgunum da sadece anne olarak oğlumu o gün babasının eşiyle paylaşmak istemem.
bir de kendinizden pay biçin allah esirgesin kendiniz kız yerinde olsaydınız ve nişan fotolarınızı arkadaşa gösterirken bu annem bu babam bu da bababmın eşi vs... bir sürü açıklama yapmak zorunda kalacak.yani daha sonrasında tebrik için kızı ve nişamlısını yemeğe çağırabilirsiniz ya da bir hediye alabilirsiniz ama özel günlerde bence öz anne baba olmalı 2. eşlere gerek yok.

Ohalde şöyle düşünüyorum; şimdi kız sizi bizzat çağırmış gitmemeniz aranızda bi'soğukluğa neden olabilir.
Samimiyetiniz varsa "canım benim gelmem uygun olmayabilir" tarzında güzel bi'konuşma yapabilirsiniz:)

bende gitmeyin derim uygun olmuyor benimde ikinci evliligim eşimin ogluda dügünü oldu bende gitmedim ama benim gelmememi özellikle eşimin ailesi ve eski karısı söyledigi için gitmedim benim ailemde gitme dediler bana ben sırf eşimin eski karısı bana gelmesin uygun olmaz dedigi için ben inadına gitmek istedim benim ailem gitme boşver dedigi için gitmedim eşimide göndermicektim ama ogludur ilerde içine dokunur diye sen git dedim bilezigini bile ben aldım gönderdim ama eve gelinceye kadar meraktan öldüm sonra resimlerini gördüm ogluyla geliniyle çekilmişler eski karısı yoktu yanlarında içim rahatladı

ahhh ablacım.. orası öyle tabii. ama bence görmezden gelirseniz bu kadarüzülmezseniz. hem karşıdakini alt etmenin en iyi yolu onu görmezden gelmektir

bence de gitmeyin, biz de boşandık, kızımın babası evlendi. böyle özel günlerde ne kızım ister ne de ben isterim. kocanız sizinle evli ama onun geçmişine dahil olmayın. davet edilseniz bile nazikce reddedin, o onların günü. böyle güzel bir günde annesi babası olsun, çünkü hiç bir evlat anne babasının yanında başkasını görmek istemez. boşu boşuna karşılıklı olarak üzülmeyin. çünkü eşinizle siz daha zor bir durumda kalırsınız. mecburen biraraya gelme durumlarımız oluyor ve hiç hoş hisler oluşmuyor. zaten empati yaparsanız siz de gitmek istemezsiniz.

Son düzenleme:
Kizla konusman gerekiyor bunu bir telefon edip tebrik et. Davetiyeni verdin gelmesem seni kirarim diye cekiniyorum ama gelirsem uygun olur mu bilmiyorum. Annen ve akrabalarinin bulundugu ortama girmem ne kadae dogru ama sen beni gormek istiyorsan gelicem demek bu kadar zor olmamali heralde..

benim çevremde o duruma düşen kimse yok ama ben olsam gitmezdim valla sanatçılardan bile görüyoruz hangisi koluna yeni karısını takıpta kızının düğününe vs. gitmiş.. onlar bile dikkat ediyo... onların özel günleri ayrı sizin ayrı bence gitmeyin

Aslolan esinizin eski esidir bu durumda. Ben olsam eski esimin yeni karisini akrabalarimin icine sokmak istemezdim. Birebir bir toplanti olsa gorusmekte bir sorun olmazdi ama kizimin nisaninda yeni esten dolayi butun gozlerin benim uzerimde olmasini istemezdim. Bence bu ozel gunu zedelemeyin.

bence gerek yok okadar modern havalara. karşı taraf rahatsız olabilir durumdan oda bi insan nihayetinde çift taraflı düşünmek lazım siz olsanız o kadını evinizde özel gününüzde görmek istermiydiniz ?
arkadaşlara asla katılmıyorum
okadar iç içe olmaya ne gerek var

Kesinlikle katılıyorum ....

Icinizin rahat etmeyecegi bir durum yok bence... onlar ayrilali yillar olmus sonucta.. esinizin kizi sizi kirmamak adina sizi davet de etse gitmeseniz iyi olur gibi geliyor bana.. kizin yerine koyun kendinizi ...kiz sizi seviyorda olabilir. . Ama annesinin huzursuz olmasini istemez.. siz orada oldugunuz surece sahte gulumsemeler olacak insanlarda .. hersey dogalliktan uzaklasacak.. diken üstünde bir nisani neden olsun ki kizcagizin.. onun bu olayda hic sucu yokken sirf inat yada merak ugruna orada olursaniz hem siz hem esiniz hem esinizin kizi eski esi dolayisiyla herkes gergin bir nisan gecirecek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Not ; benimde eski esim evlendi bu arada... biz ayrilali 7 sene oldu.. ona karsi hic bir hissim yok.. yeni esini tanimam.. onla ilgilide hic bir negatif olayim olmamistir.. hatta eski esimle bile yedi senedir telefonla bile konusmamisizdir.. ama kizimin hic bir etkinliginde birarada olmak istemem.. hatta kizimda olmak istemiyor. . Çünkü geriliyor yavrucak..ve bahsettigimiz çocuk daha yedi yasinda..o bile sikinti icine giriyor ... ki babasini cok sevmesine ragmen..

Bunu kiziyla konusun eğer size gelmenizi istediğini soylerse hic düşünmeyin bile...

arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için evet gitmedim nişana düğüne de gitmemeyi düşünüyorum ...eşim yanına iki arkadaşını da aldı gitti ve erken geldi eve :)

arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için evet gitmedim nişana düğüne de gitmemeyi düşünüyorum ...eşim yanına iki arkadaşını da aldı gitti ve erken geldi eve :)

Kızın ne suçu var? Hayır yani benim babam nisanimdan erken gidecek he? Annesini sevmiyor olabilirsiniz kızın ne günahı var? Bence de gitmemeniz yerinde olmuş. .. boşuna gergin olacaktı nişan. Düğüne de gitmeyin lutfe ama bırakın da adam babalık görevlerini yapsın evladına karşı. En nefret ettiğim şeyler ya!!@@! :-@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…