• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kızımız la ilgilenmesi kv yi rahatsız etti

Eğer kayınvalideniz kıskanıyor diye eşiniz, kayınvalidenizin yanında kizinizdan uzak duruyorsa o derdiniz olabilir. Fakat eşinizde annesinin söylenmelerine rağmen bir degisiklik yoksa bunu dert etmeyin. Konussun siz de tv ye bakın. Benim eşim de kurban olurum o yüzüne diyor kızıma kayınvalidem cildiriyor resmen. Söylemedigi kalmıyor. Ama ben aldirmiyorum çünkü eşim annesi sustugunda bir daha kurban olayım o gözlere diyor kızıma :) bu kaynanalarin dedigini ettiğini bu kadar dert edinmeyin. He de geç aman çok fifi:/ esinizle aranızdaki diyalog düzgün devam ettiği sürece herkes sinek vızıltısı

İyi geceler kadınlar. Derdim bu aynen başlıkta yazdığım. Hani derler ya 1 yaşıma daha girdim diye aynen öyle kv aklını yitirmiş galiba :deli:

Bu akşam onlara uğradık kızım biraz huysuz bir çocuktur pek kimseye yaklaşmaz kv kb da sevmek isterler çocuk işte ne yapayım istemiyor öpmek sarılmak.

Kizim eşimin yanında beraber telefondan bebeklik video larina bakıyorlardı. Eşim de arada tv ye bakıyor kızım da ısrarla baba bana bak diye söyleniyordu. O sırada kv oh valla bizim zamanımızda çocuklar babalarının yanına bile gelemezlerdi sen burada oturuyorsun oğlum çocuk bakıyor dedi ben aynen böyle :KK57: oldum. İyi de ben kizimi çağırdım zaten ama çocuk babasını özlüyor ne yapayım yani baba kız arasına mi gireceğim dedim. İşte benim de işime geliyormuş ne saçma bir düşünce ya dedim e sen niye mutlu olmuyorsun bak oğlun torununla ne kadar ilgili alakadar dedim :KK20: yok halen sen istiyorsun senin işine geliyor dedi ısrarla eşimde kimse karışmasın ben hep ilgilenirim kızımla dedi kv hepten bozuldu:KK34:

İnanın bu konuşma durduk yere başladı sonra da.aman bahane kim ne yaparsa yapsın dedi. Gerçekten ben hiç birşey anlamadım kv nin amacı neydi ne yapmaya çalıştı.
Ama çocuğu sevememiş ya hepinizi sırayla yoklamış:KK54:

Kaynananizin esas sıkıntısı oğluşu ve çocuğuna olan ilgisi değil sizin rahatiniz bence.o sizin oturmanıza rahat olmanıza takmıştır da diyememistir

Aman kız ne dusunuyon klasik kv işte birşey bulamamış bunu söylemiş lafi sana dokundurcak aklinca esinde kapak yapmış insanlar torunu bu bile çekemiyor vay be ne hale geldik yazik

Arkadaşlar kendi eşini kastetti aslında ben çocukları asla babalarına yük yapmadım gibi birşey dedi. Ben de iyi mi yapmışsın dedim ki katiyen yalan görümcelerim hep der biz küçükken babamızın omuzundan inmezdik diye. Küçük görumcemin eşi çok iyi bir insan misal biz bır yere gideriz yok demeden bütün hafta sonunu çocuklarıyla tek başına geçirir. Kv mest olur çok sever damadını. Ee o adam başka annenin evladı değil mi kendi kızına hep çok şanslısın der durur bu yüzden zaten çok şaşırdım.

O kendi kizi sen el kizisin sen hizmet etcen kendi kızlarına Kaynanalari hizmet ettirse ne biçim kaynana olur tasin oradan bana yakın otur der. Ama gelin olunca hizmete gel ona gel bunu yap sanki gelinleri analar doğurmadi.

Aman kız ne dusunuyon klasik kv işte birşey bulamamış bunu söylemiş lafi sana dokundurcak aklinca esinde kapak yapmış. Bende kızımı babasına veririm çoğu zaman ben annesi İsem o da babası bakmak zorunda yıl olmuş 2018 yok öyle ben calisiyom sen evdesin evde yan gel yatmiyom ben bir işin ucundan tutacak. Kimsede karışamaz

Bosverin allah askina

Babasi tabi ki ilgilenecek

Siz o cocugu tek basiniza yapmadiniz. Kimi zaman o bakar siz keyif yaparsiniz. Kimi zaman tam tersi. Bundan dogal ne olabilir ki?

Keyif yapmayi gectim, cocuk baba sevgisi almadan mi buyusun?

Bir gun babam askerdeyken arkadasi mektup yazdirmis babama..babam mektubun sonuna da cocuklari da opuyorum vs yazmis adam bunu sildirmis ayip olurmus buyuklere onlarda oyle seyler ayipmis.ne cahillik.
Şaka gibi ya.

İyi geceler kadınlar. Derdim bu aynen başlıkta yazdığım. Hani derler ya 1 yaşıma daha girdim diye aynen öyle kv aklını yitirmiş galiba :deli:

Bu akşam onlara uğradık kızım biraz huysuz bir çocuktur pek kimseye yaklaşmaz kv kb da sevmek isterler çocuk işte ne yapayım istemiyor öpmek sarılmak.

Kizim eşimin yanında beraber telefondan bebeklik video larina bakıyorlardı. Eşim de arada tv ye bakıyor kızım da ısrarla baba bana bak diye söyleniyordu. O sırada kv oh valla bizim zamanımızda çocuklar babalarının yanına bile gelemezlerdi sen burada oturuyorsun oğlum çocuk bakıyor dedi ben aynen böyle :KK57: oldum. İyi de ben kizimi çağırdım zaten ama çocuk babasını özlüyor ne yapayım yani baba kız arasına mi gireceğim dedim. İşte benim de işime geliyormuş ne saçma bir düşünce ya dedim e sen niye mutlu olmuyorsun bak oğlun torununla ne kadar ilgili alakadar dedim :KK20: yok halen sen istiyorsun senin işine geliyor dedi ısrarla eşimde kimse karışmasın ben hep ilgilenirim kızımla dedi kv hepten bozuldu:KK34:

İnanın bu konuşma durduk yere başladı sonra da.aman bahane kim ne yaparsa yapsın dedi. Gerçekten ben hiç birşey anlamadım kv nin amacı neydi ne yapmaya çalıştı.
O kısa sürede nefes almanı bile çekememiş işte damarlarında kv kanı dolaşıyor normal

Bosverin allah askina

Babasi tabi ki ilgilenecek

Siz o cocugu tek basiniza yapmadiniz. Kimi zaman o bakar siz keyif yaparsiniz. Kimi zaman tam tersi. Bundan dogal ne olabilir ki?

Keyif yapmayi gectim, cocuk baba sevgisi almadan mi buyusun?
Burada ki kadınların dediği doğru aslında kv min amacı ne eşim ne kızım o benim oturmama aslında gıcık oldu.

Kv ogluna kiyamayanlardan belli.siz karsida oturuyorsunuz.ogluda kizini oyaliyor bu arada video seyrettiriyor esiniz tv yi dogru durust izleyemiyor. kv gozlemliyor aaa yazik ogluma cocugu mu eyliycek tv ye mi bakacak bunalttiniz yavrumu anasina bak oturmus kurulmus oraya cocugu alam bakem demiyo ohh ne ala diyor icindeeeeeennn sonra da bilincalti bi cikiyor meydanaaa bizim zamanimizda boylemiydiiiii diye basliyoorrr olay bu.

Kv ogluna kiyamayanlardan belli.siz karsida oturuyorsunuz.ogluda kizini oyaliyor bu arada video seyrettiriyor esiniz tv yi dogru durust izleyemiyor. kv gozlemliyor aaa yazik ogluma cocugu mu eyliycek tv ye mi bakacak bunalttiniz yavrumu anasina bak oturmus kurulmus oraya cocugu alam bakem demiyo ohh ne ala diyor icindeeeeeennn sonra da bilincalti bi cikiyor meydanaaa bizim zamanimizda boylemiydiiiii diye basliyoorrr olay bu.
Gerçekten durumu özetledin aynen bu şekilde oldu :)

boşver takma kafana bunların hepsi içindeki kıskançlıgı bir şekilde ortaya koyuyor ,

benımkide neden önce ANNE dedide BABA demedi diye delirdi resmen :halay:
Bi ara kv ye anneanne diyordu kızım çok sinir oluyordu :D kızım 3 yasinda daha 2 3 aydır babanne diyor bu çocuk niye böyle diye kızımı elestirirdi hep

Babam torunlarını sever ilgilenir hatta annemden iyi bakar o derece doğum yaptım beneğimi bi tutuşu var dikkatli özenli baba bizi çok sevip ilgilenmişsin belli oluyo dedim
Rahmetli dedemler ki iki dedem kardeşdir baban sizi bebekken sizle de ilgilendi biz ana babanın yanında sevemezdik sonrada işden vakit kalmazdı diye üzülmüşlerdi benim kızları çok sever ilgilenirlerdi kendi evlatlarımızı siz torunları sevemedik diye üzülmüşlerdi kv n saçmalamış bence eşin kızıyla ilgileniyo diye değil de sen o ara oturunca batmıştır ona sen sürekli ev iş çocuk yorgun bitkin olmalısın ki o kızım şu şöyle bu böyle diyebilmeli

Eşiniz gereken hamleyi yapmış siz kafanızı takmayın bile gülün geçin hiç kafanızda büyütüp hırs yapmayın büyük sonuçta idare edin gitsin uğraşmaya değmez:KK54:

Bi ara kv ye anneanne diyordu kızım çok sinir oluyordu :KK70: kızım 3 yasinda daha 2 3 aydır babanne diyor bu çocuk niye böyle diye kızımı elestirirdi hep

benım kızım 10 yaşnda halaa babanneye anneanne diyor bazen çocuk şaşırıyor , o an gerçekten görülmeye değer kv

deliriryor resmen ama benden korkusundan sesini çıkaramıyor , hahahaaaa:KK49:

Back
X