• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kızımız la ilgilenmesi kv yi rahatsız etti

İyi geceler kadınlar. Derdim bu aynen başlıkta yazdığım. Hani derler ya 1 yaşıma daha girdim diye aynen öyle kv aklını yitirmiş galiba :deli:

Bu akşam onlara uğradık kızım biraz huysuz bir çocuktur pek kimseye yaklaşmaz kv kb da sevmek isterler çocuk işte ne yapayım istemiyor öpmek sarılmak.

Kizim eşimin yanında beraber telefondan bebeklik video larina bakıyorlardı. Eşim de arada tv ye bakıyor kızım da ısrarla baba bana bak diye söyleniyordu. O sırada kv oh valla bizim zamanımızda çocuklar babalarının yanına bile gelemezlerdi sen burada oturuyorsun oğlum çocuk bakıyor dedi ben aynen böyle :KK57: oldum. İyi de ben kizimi çağırdım zaten ama çocuk babasını özlüyor ne yapayım yani baba kız arasına mi gireceğim dedim. İşte benim de işime geliyormuş ne saçma bir düşünce ya dedim e sen niye mutlu olmuyorsun bak oğlun torununla ne kadar ilgili alakadar dedim :KK20: yok halen sen istiyorsun senin işine geliyor dedi ısrarla eşimde kimse karışmasın ben hep ilgilenirim kızımla dedi kv hepten bozuldu:KK34:

İnanın bu konuşma durduk yere başladı sonra da.aman bahane kim ne yaparsa yapsın dedi. Gerçekten ben hiç birşey anlamadım kv nin amacı neydi ne yapmaya çalıştı.
Demek ki neymiş yetiştiren ailelerde biyere kadar adamın içinde olcak. Sen kocama bak canım. Adam adamlık yapıyo işte ne güzel. Canının sıkma onlar için. Bizede kvnin komşuları demişti onlara ne lazımsa.

Yani ben şuan hamileyim eşim sağolsun temizlik yapıyor annem geliyor arada yemek yapıyor kızımla ilgileniyor. Zannedersem bunu yediremiyor kendine. Oğlu bütün gün çalışıyor ya hem temizlik yapıp hem cocukla ilgilenince ağır geldi kv ye galiba.
Hehe bizde böyleyz de Allahtan bnm kv bişey demiyo. Gerçi kadın bizi senede 1 hafta görüyo. Ben söylemem ama kocam kahvaltı hazrlıyodu geçen bende telde onlarla konuşuydm oğlunu sorunca işi var dedim:))) dermiym oğlunu çalıştryom diyee

Demek ki neymiş yetiştiren ailelerde biyere kadar adamın içinde olcak. Sen kocama bak canım. Adam adamlık yapıyo işte ne güzel. Canının sıkma onlar için. Bizede kvnin komşuları demişti onlara ne lazımsa.
KV nin komşuları mi dedi hakikaten onlar ne bilsin canım eşinin senin evinde olanları gerçekten çok sinir bozucu. Ben mutlu olsun isterdim sonuçta baba sevgisi ilgisi ile büyüyor kızım kendine güveni olacak babasıyla arasında kuvvetli bağ olacak ama gözüne batması beni gerçekten kv den soğuttu.

Hehe bizde böyleyz de Allahtan bnm kv bişey demiyo. Gerçi kadın bizi senede 1 hafta görüyo. Ben söylemem ama kocam kahvaltı hazrlıyodu geçen bende telde onlarla konuşuydm oğlunu sorunca işi var dedim:))) dermiym oğlunu çalıştryom diyee
İlahi ya ne güldüm yani bu niye bu kadar sorun oluyor kv lere ben anlamıyorum kendileri de kadın sonuçta.

KV nin komşuları mi dedi hakikaten onlar ne bilsin canım eşinin senin evinde olanları gerçekten çok sinir bozucu. Ben mutlu olsun isterdim sonuçta baba sevgisi ilgisi ile büyüyor kızım kendine güveni olacak babasıyla arasında kuvvetli bağ olacak ama gözüne batması beni gerçekten kv den soğuttu.
Kv ye gittiğmzde kızımla ilgilenmesini gördüler aynı senn kv gibi konştu yok eskiden erkekler bakmazmş falan. İşte erkek anneleri bilmyrm ki nasl bi pskoljidelerr

Kv ye gittiğmzde kızımla ilgilenmesini gördüler aynı senn kv gibi konştu yok eskiden erkekler bakmazmş falan. İşte erkek anneleri bilmyrm ki nasl bi pskoljidelerr
Bence bunun araştırılması lazım çünkü hayat böyle sürekli bu düşüncelerle geçmez. Kendileri yaşayamıyor diye bizim ne suçumuz var ki hayatı kolaylaştırmak varken zorlaştırmak cook saçma.

Bana denk gelmiyor ki şöyle kayinvalideler :)))

Ben 29 yaşında babamı kaybettim ..daha çok yeni .. keşke diyorum 30 dan sonra evlenseydim de babamla daha çok vakit gecirebilseydim. Farklı şehirlerde yaşıyorduk ama sık sık görüşüyorduk. Ya o geliyordu ya ben .. yine de doyamiyordum,dolu dolu bir 29 yılım olmasına rağmen ..baba çok başka bişey ..

Tek başına doğurmadın o çocuğu ..kayinvalidene açıklama yapmak zorunda değildin .. biz böyle bir aileyiz , diyip kafanı cevirecktin. .kıskançlığından kudurmuş resmen ..

had bildirin ey kk ,bütün kendini bilmezlere. .

Çok normal. Kızlar babalarına aşık olur. Benim kızım 3 yaşında. Beni babam giydirsin diyor, akşam yemeğinde onun yanına oturuyor vs vs. Benim kv hayatta değil ama olsaydı eminim çok mutlu olurdu. Senin kv babasıyla iyi anılar biriktirememiş, içinde mutsuz bir kız çocuğu olan kadınlardan demek. Üzüldüm ona..
+1

Bana da gecenlerde birisi "Bizim zamanimizda böyle cocugu (oglumu diyor) döverlerdi" dedi. Halbuki oglum dünyalar tatlisi. Yaramaz felan degil. Kv de resmen kiskanmis. Bazilari gelinlerin kendileri kadar cile cekmelerini beklerler. "Ben tarlada dogurdum,sende dogur" modunda yani

Bu kv'ler hep aynı sanırım, küsmeden önce iki dak babası çocukla ilgilense, kadının akıllısı, çocuk seni seviyor deyip çocuğu babaya iteler deyip dururdu.Her gittiğimde istisnasız kurardı bu cümleyi.Sizin rahat ediyor olduğunuzu düşünüp kıskanıyor, mahfolup, sürünelim, eziyetler altında ezilelim istiyorlar.Kendileri ne çektiyse aynısını çekelim diye uğraşıyorlar muhtemelen.Doğum yaptığım gün hastanede sürekli oğluna işine gitsene sen neden hastanede bekliyorsun deyip durdu, anne karım yeni doğum yaptı, zaten yasal izindeyim demesine rağmen eşim, ısrarla işine git, izinli olsan bile git, burada bekleme, bu mu bekle diyor sana deyip durdu.Hatırladıkça hala boğasım geliyor kadını.
Valla cok sabirlisiniz

Arkadaşlar kendi eşini kastetti aslında ben çocukları asla babalarına yük yapmadım gibi birşey dedi. Ben de iyi mi yapmışsın dedim ki katiyen yalan görümcelerim hep der biz küçükken babamızın omuzundan inmezdik diye. Küçük görumcemin eşi çok iyi bir insan misal biz bır yere gideriz yok demeden bütün hafta sonunu çocuklarıyla tek başına geçirir. Kv mest olur çok sever damadını. Ee o adam başka annenin evladı değil mi kendi kızına hep çok şanslısın der durur bu yüzden zaten çok şaşırdım.
Evlat babasina yük mü oluyormus? Sacmalamis kayinvalideniz.
Beni görse kalpten gidermis demekki :)) Oglumu babasi yikiyor yediriyor iciriyor altinida aliyor götürüp uyutuyorda.
Bir akrabamiz esimi görünce 'abi babamin 20 küsür senede bana gösterdigi ilgiyi sen cocuguna 2 günde gösterdin, kiskandim valla' demisti.
Cevremde de hep bu tür aileler var, cocuklarla babalari cok ilgileniyor.
KV ogluna kiyamamis, yorulcak ölcek bitcek falan sanmis heralde bir cocuk bakmayla. Yada senin oturman batmis olabilir :)

İyi geceler kadınlar. Derdim bu aynen başlıkta yazdığım. Hani derler ya 1 yaşıma daha girdim diye aynen öyle kv aklını yitirmiş galiba :deli:

Bu akşam onlara uğradık kızım biraz huysuz bir çocuktur pek kimseye yaklaşmaz kv kb da sevmek isterler çocuk işte ne yapayım istemiyor öpmek sarılmak.

Kizim eşimin yanında beraber telefondan bebeklik video larina bakıyorlardı. Eşim de arada tv ye bakıyor kızım da ısrarla baba bana bak diye söyleniyordu. O sırada kv oh valla bizim zamanımızda çocuklar babalarının yanına bile gelemezlerdi sen burada oturuyorsun oğlum çocuk bakıyor dedi ben aynen böyle :KK57: oldum. İyi de ben kizimi çağırdım zaten ama çocuk babasını özlüyor ne yapayım yani baba kız arasına mi gireceğim dedim. İşte benim de işime geliyormuş ne saçma bir düşünce ya dedim e sen niye mutlu olmuyorsun bak oğlun torununla ne kadar ilgili alakadar dedim :KK20: yok halen sen istiyorsun senin işine geliyor dedi ısrarla eşimde kimse karışmasın ben hep ilgilenirim kızımla dedi kv hepten bozuldu:KK34:

İnanın bu konuşma durduk yere başladı sonra da.aman bahane kim ne yaparsa yapsın dedi. Gerçekten ben hiç birşey anlamadım kv nin amacı neydi ne yapmaya çalıştı.
Cok işime geliyor alıyorum cayimi keyif yapıyorum akşamlari diyemedin mi

Valla cok sabirlisiniz
Bence sabırlı değil aptaldım ben, neden o kadar aptallaştığımı kendim de bilmiyorum, ama çok pişmanım, gerekli yerde gerekli tepkileri vermeyerek hem kendime, hem ilişkime çok büyük zararlar verdim.Şimdi hep aklıma geliyor hep öfkeleniyorum, evlilime de çok zarar verdim bu nedenden.Keşke taa başında çok farklı davransaydım.Akıl almaz şeyler yaşattı kadın bana.sırf sustum diye

2. Kizimi resmen esim büyüttü ben bi emzirdim herhalde okadar ilgilendi yani
Kv kp lafini bile etmedi
Ama hamileyken esim balik temizleyip kizartiyordu
Kp sen ne bicim adamsin yemekmi yapiyorsun evde dedi
Baba dedim hic konusma daha dun balik temizliyordun :KK70:

Ablam da kayinbabasinin yaninda oglu yola atlayacakken aman oglum dur diye can havliyle kolundan cekti diye kayinbabasi haftalarca küsmüstu. Sebep ne peki ?. Onun yaninda nasil oglum yavrum dermis onlarin zamaninda cocuk buyuklerin yaninda sevilmezmis. Hastalikli zihniyetlere yapacak bir sey yok. Sizde esiniz de cevabini guzelce vermis bosverin. Birdahakine hic ben yanima cagiriyorum ama gelmiyo diye aciklama bile yapmayin

Bence bunun araştırılması lazım çünkü hayat böyle sürekli bu düşüncelerle geçmez. Kendileri yaşayamıyor diye bizim ne suçumuz var ki hayatı kolaylaştırmak varken zorlaştırmak cook saçma.
Ya bence eski kadnlarda da suç var ki analarımz da hala öyle sayılır. Bütün yükü yüklenirler ben yaprm ederimler. Adamlarda kendilerine ihtiyç duyuldğunu hisstmemişler. Tabi bu bi boyutu. Diğer boyutta eskiden aileler içi içe yaşamış ee küçklerin bide gelinlern sesi çıkmamış erkeklerde adamlığı sadece evi geçndrmk diye öğrenmiş:) kültürlede alakalı. Ben doğuluym babaannem düzgn yemek yapmayı bilmez çnkü dedem köy yerinde kadının elini sıcak sudan soğuk suya sokturmamş. Böylelerde var arada:) babamda kraldır o yüzden çok şükür. Ne diyelim Rabbm evlatlarmızın karşısınada değer veren eşler çıkarsın. Yoksa böyle hanzolar hala varrr. Bide babalk yapmayıp babalık iddia eder pislikler!

Ablam da kayinbabasinin yaninda oglu yola atlayacakken aman oglum dur diye can havliyle kolundan cekti diye kayinbabasi haftalarca küsmüstu. Sebep ne peki ?. Onun yaninda nasil oglum yavrum dermis onlarin zamaninda cocuk buyuklerin yaninda sevilmezmis. Hastalikli zihniyetlere yapacak bir sey yok. Sizde esiniz de cevabini guzelce vermis bosverin. Birdahakine hic ben yanima cagiriyorum ama gelmiyo diye aciklama bile yapmayin
Yuh yaa hala mı varlar bunlar! Bu kültürdeklere Allah düşürmesin.

Back
X