İyi geceler kadınlar. Derdim bu aynen başlıkta yazdığım. Hani derler ya 1 yaşıma daha girdim diye aynen öyle kv aklını yitirmiş galiba
Bu akşam onlara uğradık kızım biraz huysuz bir çocuktur pek kimseye yaklaşmaz kv kb da sevmek isterler çocuk işte ne yapayım istemiyor öpmek sarılmak.
Kizim eşimin yanında beraber telefondan bebeklik video larina bakıyorlardı. Eşim de arada tv ye bakıyor kızım da ısrarla baba bana bak diye söyleniyordu. O sırada kv oh valla bizim zamanımızda çocuklar babalarının yanına bile gelemezlerdi sen burada oturuyorsun oğlum çocuk bakıyor dedi ben aynen böyle

oldum. İyi de ben kizimi çağırdım zaten ama çocuk babasını özlüyor ne yapayım yani baba kız arasına mi gireceğim dedim. İşte benim de işime geliyormuş ne saçma bir düşünce ya dedim e sen niye mutlu olmuyorsun bak oğlun torununla ne kadar ilgili alakadar dedim

yok halen sen istiyorsun senin işine geliyor dedi ısrarla eşimde kimse karışmasın ben hep ilgilenirim kızımla dedi kv hepten bozuldu
İnanın bu konuşma durduk yere başladı sonra da.aman bahane kim ne yaparsa yapsın dedi. Gerçekten ben hiç birşey anlamadım kv nin amacı neydi ne yapmaya çalıştı.