EŞİMİN KIZININ BANA ATTIĞI TOKAT

belkide tokat değilde eşimin bana tavrı daha cok zoruma gitti. ama kendimi çok garip hissettim.

kaygılarım bu yönde zaten.

teşekkür ederim yüreğimi ferahlattın bı yandan kırgınlıgım bi yandan eşimin söyledikleri vicdan azabı cekiyordum. abarttım diye

kaygılarım bu yönde zaten.

kendinizi üzmeyin,
bence net olun dik olun, kendinizi ezdirmeyin..
henüz 1 yıl olmuş, hçbişey için geç değil..
kalmış ki zaten burda çocuğun hareketini tartışmıyoruz biz.. ona diyecek tek laf yok, çocuktur bilinçsizdir, ona asla sesinizi yükseltmeyin.. benim kardeşim 1 e giderken gözüme bilardo topu atmıştı :)
mevzu eşinizin tavrı..
evladıdır amenna, ama sizide anne olarak göstermeli çocuğuna..

babasını seninle paylaşmak zor geliyodur, daha ufacık çocuk boşver alınma iyi davranırsan zamanla seni sever annesi dolduruyo da olabilir

babasının eşi olmak senin suçun değil, annesinin boşanmış olması da senin suçun değil..
Bunlar senin susmanı gerektirmez ortam bozulmasın diye..
Bu çocukları dolduran, beyinlerini yıkayan anne baba çatışmaları..

Daha bu cocugun ergenlik donemi gelecek. Simdiden boyle alistirirlarsa ileride cok cezasini cekerler. Bunu esinle konus. Aradaki dengeyi sen saglayacaksin de. Yanlis bir sey yaptiginda cezalandirmazsa ya da uyarmazsa o cocuk onu dogru zannedecek.
ben onun bana o tokatı atarkenki yüzünü gördüm gözlerini nasıl baktığını gördüm.
hadı bunu sineye çektim diyelim. bi evladım olsun istiyorum. daha olmayan bebeğim için bile kaygılanıyorum.
beni kıskanıp böyle yapıyorsa. bi evladım olunca nasıl tepki verecek acaba.

benim de eşimin oğlu 7 yaşında. geldiği bir haftasonu görümcemler yemeğe gelmişlerdi, onunla aynı yaşta görümcemin kızı var üçümüz mutfaktayız..o sırada fırına eğildim yemek pişmişmi diye, veee arkamda kocaman bir tekme bizimki de maşallah pehlivan gibi zaten..döndüm ve gözlerimdeki kararlılıktan ne kadar haklı olduğumu kendisi hemen anladı, ona emin bir dille anlatırken yanlışını, eşim geldi hayırdır dedi ben de sıkıntı yok biz aramızda hallediyoruz dedim. o arada görümcemin kızı dayı ..... yengemin poposuna tekme attı dedi sonra eşimde yine kararlı ve uygun bir dille kesinlikle böyle bir şeyi tekrar etmemesini istedi ve çoçuk özür diledi..bir daha da yapmadı..annesinin yerinde ben olduğum için yapmadı, hani bazı çocuklar misafir geldiğinde bambaşkalaşırya öyle oldu.

ama sizinki sana tepkisini şiddet eğilimine dökmüş kesin bir dille konuşsun eşin yoksa bu böyle gider, herhangi bişeyde tekrar ederse eşin de şahit olursa, sende sessiz kalma ve bunu ancak babası olarak onun engelleyebileceğini, ve senin bir cadı olmadığını bir zahmet aşılayıversin çocuğuna..

Dogal olarak babasinin yaninda annesini görmek istiyorr evet zaten sizde ilimli yaklasiyormussunuz ama size tokat atmasi 7 yasindaki bi cocogun cok terbiyesizce... Siz sessiz kalmakla iyi etmissiniz ama esinizi uyarmasi lazim... Insan kendi cocugu bile yapsa tepki verir, esinizle konusun, kötü üvey anne olmamak icin cocugun terbiyesizligine katlanicaksiniz diye bisey yok...

Ay Allah korusun cocugunuz oldugu zaman yalniz baslarina birakmayin. Cunku bu cocuk dogruyu yanlisi bilmiyor, ogretilmemis

Ay ay sakın abartmayın, çocuk dediğiniz her şeyi yapar. Tokat atar, küfreder, bağırır; bütün bunları da onun psikolojisini düşünerek bertaraf etmeniz gerekir. Yüzünüze tükürünce "yarabbi şükür yağmur yağdı" demeniz falan lazım. Çocuk çünkü...

iki sorum olacak eğer kayda alırsanız ona göre cevap vereceğim...
zipzipin görevi ama birinci sorum sizin ve eşinizin yaşlarınız kaç?
ikinci sorum neden daha önce evlenmiş ve hatta çocuklu bir bey seçtiniz kendinize eş olarak?
ha hatta üçleyim eşiniz ortak bir bebek istiyor mu sizden?

kendi evladım olsa bu kadar sakin kalmam belki yaptıklarına. elimden geldiği kadar hoş tutmaya çalışıyorum gönlünü.

ben 20 yasındayım eşim 31 yasında.
ikinci soruya gelecek olursa. eşimin eski eşi onu aldatmış ve boşanmışlar. bense sadece sevdim..

şimdiden tokat atan..ilerde tekme atar..eşindede iş yok..hata yapmışsın..çocuklu biriyle anlaşamak zor..siz eşinizle değil..eşinizin kızıylz evlisiniz sanki..çocuksa çocukluğunu bilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…