- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
- Konu Sahibi baharbozkurt
-
belkide tokat değilde eşimin bana tavrı daha cok zoruma gitti. ama kendimi çok garip hissettim.Gerçekten Zor bir durum .
Ne olursa olsun siz veya bir başkasına tokat atamaz. Kesinlikle uyarılmalı 'kendinden büyük birine el kaldırman hiç hoş değil kızım ben ve artık size nasıl hitap ediyorsa çok üzüldük ' deseymiş bari ...
Sizede abartma falan demesi kötü olmuş .
bana kalırsa üstünü örtmeyin bu olayın,
yani uzatın tadınızı kaçırın demiyorum ama, olması gerekeni kabullendirin eşinize..
sineye çekerseniz ilerde daha çok zorlanırsınız..
kızımızın bir de ergenlik dönemi olacak malum..
Bence abartmamışsınız. Çünkü her ne olursa olsun kendi annesi bile olsanız siz aynı tepkiyi gösterirdiniz. Kendi kızınız olsa onu köşeye çekip konuşurdunuz. Kendinizi uzmeyin çunku haklısınız bence.
kaygılarım bu yönde zaten.
MERHABA BAYANLAR
uzun zamandır giremiyordum siteye. çok şükür hasret bitti ve ben tekrar döndüm. 2 gun önce canımı baya sıkan bir olay oldu. içiimden atamıyorum.
başlıktanda anlayacağınız üzere eşimin kızı bana okkalı sağlam bir tokat geçirdi. :)
1. sınıfa başladı ve 15 gunde bir bizim yanımıza geliyor. babası elimi tuttuğu için babasının elini ıssırdı banada sağlam bi tokat indirdi.
hiç birşey diyemedim. yanlış anlaşılmak istemem ama çok gücüme gitti.
eşim neden yaptığını sordu.
"yanlışlıkla oldu değilmi kızım?" dedi. ses çıkarmadı. konuyu değiştirdi oyuncaklarını döküp oynamaya başladı.
gaddar değilim. acımasız yada üvey anne piskolojisini bilmeyen bir insan değilim. lakin eşimden kızını uyarmasını bekliyordum.
Elbette olmaması lazımdı. Sen onun annesi değilsin diye huzur kaçmasın diye susmak zorunda değilsin.
Çocukların beyinleri böyle anne baba çatışmalarıyla yıkanıyor. Çok yazık.
bana abartma biraz kızarmış dedi..
ama ben abartmadımki. bana cok ters geldi bu hareket.
eşim böyle düşündüğüm için kızdı bana. ama ben haksız olduğumu düşünmüyorum. kaç gundür atamıyorum içimden.
abartıyormuyum hanımlar? kendi çocugum yapsa kızardım bagırırdım . ama hiç bişey diyemedim. ne kadar zormuş üvey anne olmak..(
ben onun bana o tokatı atarkenki yüzünü gördüm gözlerini nasıl baktığını gördüm.Daha bu cocugun ergenlik donemi gelecek. Simdiden boyle alistirirlarsa ileride cok cezasini cekerler. Bunu esinle konus. Aradaki dengeyi sen saglayacaksin de. Yanlis bir sey yaptiginda cezalandirmazsa ya da uyarmazsa o cocuk onu dogru zannedecek.
aklıma oda geldi. annesi yada anneannesi dolduruyo olabilir.babasını seninle paylaşmak zor geliyodur, daha ufacık çocuk boşver alınma iyi davranırsan zamanla seni sever annesi dolduruyo da olabilir
O zaman sorun nebende biliyorum üvey anne piskolojisini. genelde yapmazdı böyle. sarılın resminizi cekeyim falan derdi ilk defa oldu böyle bişey.
Ay Allah korusun cocugunuz oldugu zaman yalniz baslarina birakmayin. Cunku bu cocuk dogruyu yanlisi bilmiyor, ogretilmemisben onun bana o tokatı atarkenki yüzünü gördüm gözlerini nasıl baktığını gördüm.
hadı bunu sineye çektim diyelim. bi evladım olsun istiyorum. daha olmayan bebeğim için bile kaygılanıyorum.
beni kıskanıp böyle yapıyorsa. bi evladım olunca nasıl tepki verecek acaba.
Dogal olarak babasinin yaninda annesini görmek istiyorr evet zaten sizde ilimli yaklasiyormussunuz ama size tokat atmasi 7 yasindaki bi cocogun cok terbiyesizce... Siz sessiz kalmakla iyi etmissiniz ama esinizi uyarmasi lazim... Insan kendi cocugu bile yapsa tepki verir, esinizle konusun, kötü üvey anne olmamak icin cocugun terbiyesizligine katlanicaksiniz diye bisey yok...
iki sorum olacak eğer kayda alırsanız ona göre cevap vereceğim...
zipzipin görevi ama birinci sorum sizin ve eşinizin yaşlarınız kaç?
ikinci sorum neden daha önce evlenmiş ve hatta çocuklu bir bey seçtiniz kendinize eş olarak?
ha hatta üçleyim eşiniz ortak bir bebek istiyor mu sizden?
sen de pek küçük evlenmişsin. demeden geçemedim..ben 20 yasındayım eşim 31 yasında.
ikinci soruya gelecek olursa. eşimin eski eşi onu aldatmış ve boşanmışlar. bense sadece sevdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?