- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi baharbozkurt
-
kalınıyor yeri geldiğinde canım.kendi evladım olsa bu kadar sakin kalmam belki yaptıklarına. elimden geldiği kadar hoş tutmaya çalışıyorum gönlünü.
keşke sevgi bahanelerinin ardına sığınılmasa yaşım yirmi dediniz anladığım kadarıyla çok ama çok yenisiniz belki bir yılınızı bile doldurmadınız 7 yaşındaki bir kız çocuğunun attığı tokadı bile engelleyemeyen hatta engellememekle kalmayıp kızına bu sebeple kızmayıp ceza vermeyen bir adamla evlisiniz..bence sorgulamanız gereken şey evlendiğiniz erkeğin sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevip sevmediği,karısı aldattı diye ayrılmasının hiçbir önemi yok benim gözümde...bekar evli ilişkisinden ziyade denklik derdim yaş farkına laf etmem boşanmaya laf etmem üstelik çocuklu bir adamla evlisiniz siz daha küçük yaştasınız onuda karıştırmıyorum kız, kardeşinizin yaşında arada aşırı kuşak farkı olayıda yok denklem kurmaya çalışsam işin içinden çıkmama..daha önceki dertlerinizde okudur gayet yüzeysel problemler ama umarım inşallah bundan sonra BAHARBOZKURT kardeşim daha ciddi dertlerle gelmezsin buraya..çocuğa gereken dersi vermeniz lazım gerekirse yollayın annesinin evine almayın yanınıza babası dışarda görsün kızını bunu isteme hakkınız mevcut fakat bunuda yapabileceğinizi sanmıyorum..bence burdan yardımcı olunamayacak size ,şimdi diyeceksiniz bu kadar yazdın noldu çok samimiyetle söylüyorum vallahide billahide üzüldüm halinize umarım hatalı çıkarım ama bundan sonraki halinizede.ben 20 yasındayım eşim 31 yasında.
ikinci soruya gelecek olursa. eşimin eski eşi onu aldatmış ve boşanmışlar. bense sadece sevdim..
Babasinin yanlislikla oldu degil mi deyisi pedegojik acidan dogru. Gormezden gelin. O yasta bir cocuk icin kabullenmek cok zor akli erdigi kadariyla annesiyle babasinin bir arada olmasini istemesi de normal. Babasi iyi bir ders versin diyenler kendi cocuklarini hayal etsinler. Babam baska biriyle evlendiginde ben ilkokul 3.siniftaydim. uveyanne hikayeleri ve masallariyla buyuduk kadinin her an kotu bir sey yapacagini saniyordum cocuk aklimla o masallar bilincaltima isledigi icin.
Evet üstelik yas farki ve 7 yasinda evladi olan bi adamla... Yazik insallah esiniz sizi ezdirmez konusahibi, nekadar evlatta olsa terbiye sart, tatli dillede anlatilir, ama uyarilmassa cocuk dogruyu yanlisi ögrenemez...sen de pek küçük evlenmişsin. demeden geçemedim..
anne ihtimali yok bence kadın aldatmış gitmiş zaten baksanıza.bence cocugu annesi doldurmus belkide size vurmasini annesi soyledi kimse bilemez bi tek Rabbim bilir kucucuk cocuk biri doldurmadan boyle bisey yapmaz gibime geliyor
keşke sevgi bahanelerinin ardına sığınılmasa yaşım yirmi dediniz anladığım kadarıyla çok ama çok yenisiniz belki bir yılınızı bile doldurmadınız 7 yaşındaki bir kız çocuğunun attığı tokadı bile engelleyemeyen hatta engellememekle kalmayıp kızına bu sebeple kızmayıp ceza vermeyen bir adamla evlisiniz..bence sorgulamanız gereken şey evlendiğiniz erkeğin sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevip sevmediği,karısı aldattı diye ayrılmasının hiçbir önemi yok benim gözümde...bekar evli ilişkisinden ziyade denklik derdim yaş farkına laf etmem boşanmaya laf etmem üstelik çocuklu bir adamla evlisiniz siz daha küçük yaştasınız onuda karıştırmıyorum kız, kardeşinizin yaşında arada aşırı kuşak farkı olayıda yok denklem kurmaya çalışsam işin içinden çıkmama..daha önceki dertlerinizde okudur gayet yüzeysel problemler ama umarım inşallah bundan sonra BAHARBOZKURT kardeşim daha ciddi dertlerle gelmezsin buraya..çocuğa gereken dersi vermeniz lazım gerekirse yollayın annesinin evine almayın yanınıza babası dışarda görsün kızını bunu isteme hakkınız mevcut fakat bunuda yapabileceğinizi sanmıyorum..bence burdan yardımcı olunamayacak size ,şimdi diyeceksiniz bu kadar yazdın noldu çok samimiyetle söylüyorum vallahide billahide üzüldüm halinize umarım hatalı çıkarım ama bundan sonraki halinizede.
İşte adamın çocuğu çok kıymetli. Aman üvey ana eziyor hissetmesin.Evet üstelik yas farki ve 7 yasinda evladi olan bi adamla... Yazik insallah esiniz sizi ezdirmez konusahibi, nekadar evlatta olsa terbiye sart, tatli dillede anlatilir, ama uyarilmassa cocuk dogruyu yanlisi ögrenemez...
O zaman şamaroğlanına çevirsin..İnanamıyorum okuduklarıma. Çocuk bir tokat attı diye babasının evine giremeyecek mi yani?hangi vicdana sığar bu ya? Kimse babayla çocuk arasına girmemeli. Keşke okumasaydım yazdıklarını
Sahsen kendi cocugum yuzume tokat atsa ben ona da iyi bir ders verirdim. Sonra da oturur dusunurdum nerde hata yaptim diye. Terbiye cocuk yasta aile tarafindan verilmesi gereken bir seydir. Cocuga dersini vermek elbette siddetle olmaz. Alip karsina konusacaksin. Sen x ablana vurdun ama o benim esim, ben onu cok seviyorum, sen onun canini yaktigin icin cok uzuldum. X ablan da cok uzuldu. O seni cok seviyor lutfen bir daha boyle bir sey yapma babacigim demek gormezden gelmekten daha faydali bir cozum yontemi.Babasinin yanlislikla oldu degil mi deyisi pedegojik acidan dogru. Gormezden gelin. O yasta bir cocuk icin kabullenmek cok zor akli erdigi kadariyla annesiyle babasinin bir arada olmasini istemesi de normal. Babasi iyi bir ders versin diyenler kendi cocuklarini hayal etsinler. Babam baska biriyle evlendiginde ben ilkokul 3.siniftaydim. uveyanne hikayeleri ve masallariyla buyuduk kadinin her an kotu bir sey yapacagini saniyordum cocuk aklimla o masallar bilincaltima isledigi icin.
Cocuguda düsünüyoruz,ters davranir, iter, laf söyler tamam ama tokat atmasi cok yanlis, haaa bu cocugun suanda sucu degil, anne babanin uyarmasi lazim, yoksa üstü örtülürse cocuk yaptiginin yanlis oldugunu anlamaz ve hatta ilerki zamanlardada bu yollardan istedigini eldeçocuğa saygısız diyen var çocuksa çocukluğunu bilsin diyen var.ama empati yapabilen yok maalesef.o çocuğun yerine kendinizi koyun.yada kendi çocuğunuzu düşünün onun yerinde ne yapardınız acaba.maalesef kk daki bazı arkadaşları anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?